Кот Штази Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 Хороша, чертовка!!! :rolleyes:Обычная, но с уклоном на древесину - это необычно, это в тренде на Украине...) Баба, которая колет дрова - потеряла мужа в АТО - это образ. Я знаю откуда это идет, но не скажу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кот Штази Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 А вы, лохи, думали, что все просто так? Нет, и мои руки не в крови, а просто, блять, стечение каких-то обстоятельств за хуеву тучу километров от дома...заблудился, блять...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Термез Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 Обычная, но с уклоном на древесину - это необычно, это в тренде на Украине...) Баба, которая колет дрова - потеряла мужа в АТО - это образ. Я знаю откуда это идет, но не скажу.Да ладно тебе кокетничать то!! Хорошенькая... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Байкит Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 А вы, лохи, думали, что все просто так? Нет, и мои руки не в крови, а просто, блять, стечение каких-то обстоятельств за хуеву тучу километров от дома...заблудился, блять...)Впредь, когда выходите из дома в магазин, к примеру. Берите с собой компас или моток шерсти, что бы не заблудиться и не оказаться "за х..ву тучу километров от дома". а то эдак и пристрелить кого нибудь можете или зарезать ( и кончить) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Последствия вчерашнего взрыва в Китае ЖУТЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 А что взорвалось то, так и не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крона Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Одна из версий: нефтепровод в реку протёк и взорвался. Но где там река? Может, то о России речь шла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Одна из версий: нефтепровод в реку протёк и взорвался. Похоже вчера Китай соревновался с РФ - у кого взрыв получится мощнее http://focus.ua/world/335549/ ГОРИТ МОСКВА-РЕКА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Победил Китай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крона Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Победил Китай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крона Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 А что взорвалось то, так и не знаю На взорвавшемся в Китае складе в городе Тяньцзинь хранились около 700 тонн цианида натрия. Об этом сообщает The Guardian. В издании отмечают, что это токсичное вещество, которое применяется в промышленности. На складе также находились запасы других химикатов, включая калиевую селитру — один из компонентов пороха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крона Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 http://cs5.pikabu.ru/post_img/2015/08/13/8..._1558271911.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 мерзость! Украинская певица Ирина Билык посетила оккупированый Россией Крым, где приняла участие в песенном конкурсе «Детская Новая Волна» в «Артеке». Об этом свидетельствует фото, которое российский певец Филипп Киркоров разместил в соцсети Instagram. «Продолжение вечера , уже неофициальная часть…… С Легендарной Ириной Билык , автором песни «СНЕГ» и с Игорем Крутым , автором песни «РАДОСТЬ МОЯ»…))» — прокомментировал он фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 ничтожество! Marta Turetska добавила 3 новых фото. 6 ч · Львов · Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть припаркований Range Rover. Підійшла. За кермом панянка в сонячних окулярах і з мініатюрною чіхуахуа. Я зробила зауваження. У відповідь стандартні авихтотака, #адеямаюстати", і на кінець "включу аварійку, так краще?". Після чого пані пішла по справах. Ну я взялася фотографувати, прибігає власниця і - увага! - фраза, від якої я зареготала і трохи розгубилася: "Може хочете селфі з селебріті"? Вибачайте, пані Оля Фреймут, не впізнала. Вітаю у Львові! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Позитивчик на сон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 КЛАСНА ІДЕЯ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 МАЗЕПИНКА - нова форма головного убору для ЗСУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Самурай :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 МАЗЕПИНКА - нова форма головного убору для ЗСУ Зайки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 Ампутація - не вирок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 В ДОБРУ ПУТЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 18 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 В ДОБРУ ПУТЬ!!! Хуйло машинистТипо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2015 Украинцы проявили себя тонкими юмористами - пожалуй, переплюнули англичан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2015 МИЛО... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти