Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

з яких слів ти вирішив що сподобалось?

Ну, мені здалося, що ви не любите Путіна. І все, що його ображає вам подобається.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

а я многих немцев нучил выговаривать -путин хуйло

мы уже так пол года здороваемся

и им нравится,особенно когда поняли смысл

а продукция хорошшааа

я бы продовал во всех марктах германии

Посилання на коментар

какого сука хера муженко по эмиратам падла шляется с подхалимской улыбочкой.. Тварь, оно на передовой щас должно быть. През сам с усам, умеет договариваться..

А чито там договариваться? Все уже решено в другом месте - дело Пети и арабов делать вид "высоких договаривающихся сторон", арабы - фиктивный посредник.
Посилання на коментар

А чито там договариваться? Все уже решено в другом месте - дело Пети и арабов делать вид "высоких договаривающихся сторон", арабы - фиктивный посредник.

а чего фиктивный? - просто ПОСРЕДНИК

Посилання на коментар

Изображение

20-річний московський кадет кинув навчання і пішки подолав відстань від Москви до українського кордону, щоб вступити до лав української армії. Про це пише на своїй сторінці в Facebook журналіст із Сум Євген Положій, повідомляє Корупція.інфо

“На фото – В’ячеслав Донгуз, йому 20 років. Фотографія зроблена на навчальних стрільбах під Сумами. Він був кадетом елітного московського училища, але кілька днів тому нелегально перейшов російсько-український кордон. Я запитав у нього вчора, коли він прийшов у редакцію “Панорами”, що змусило його зважитися на такий відчайдушний крок, адже в Росії, якщо він туди повернеться, його чекає в’язниця – він зрадив присягу; там залишилися його батьки, і невідомо, коли він зможе тепер їх побачити. Слава сказав, що конфлікти і проблеми у курсантів, в метриках яких було записано “українець”, почалися відразу ж після початку війни між Україною і Росією. При цьому не важливо, підтримуєш ти політику Кремля і Путіна чи ні, українець – значить, отримуй. Регулярні побиття і цькування з боку “товаришів по службі”, на які керівництво закривало очі, призвели до того, що один кадет-українець перед Новим роком повісився, другий днями здійснив невдалу спробу самогубства – стрілявся. На щастя, врятували. Донгуз залишився один. Такі реалії сьогоднішньої Росії – тебе б’ють просто за те, що твоя національність – українець, а значить, ворог”, – пише журналіст.

“Слава не може толком пояснити, чому в нього не українське прізвище, знає тільки, що батьки – українці, і коли вдома хотіли щось обговорити» не при дітях, переходили на українську мову. Сам Слава по-українськи, природно, ні бум-бум.

“Я не міг уже терпіти цієї брехні про Україну, тому пішов. Я з шести років тримаю автомат в руках, займаюся рукопашним боєм, закінчив Суворовське училище. Воювати – я це вмію”. Слава Донгуз записався в один з добровольчих батальйонів і через кілька днів відбуває в зону АТО. “Захищати Україну, – говорить він. – Тому що я – українець”, – зазначає журналіст.

Джерело: Патріоти України

Посилання на коментар

Полиция задержала троих участников митинга памяти Шевченко в Симферополе,

9 марта 2015 года

Изображение

Посилання на коментар

Президент РФ Владимир Путин поздравил всех российских женщин с праздником 8 Марта. На торжественную встречу в Кремль были приглашены женщины, ростом не выше 170 см, поскольку по кремлевской традиции, внедренной самим Путиным и его окружением, на фото с президентом РФ никто не должен быть выше хозяина Кремля, передает Joinfo.ua. Читайте: Порошенко на 8 марта пожелал женщинам мира На общем фото четко видно, что почти все женщины ростом ниже Путина, рост которого, по рознящимися данным, от 168 до 170 см. А те, кто выше - стоят на заднем плане, пытаясь либо пригнуться, либо присесть.

Изображение

Ну, и Порошенко. У него рост 180. А приписывают даже 187 см.

И наши красавицы :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: И не приседают)))))

Изображение

Посилання на коментар

Позитивна така...

Изображение

Аннигилятивная.Позитивная или негативно заряженная не важно.Очень сильная.
Посилання на коментар

Свастика-звезда, олицетворяющая Золотое Сечение в единстве. Математический и философский древний символ.

P.S.Современный символ фашизма изменился? теперь это полосатая "георгиевская" лента/

Посилання на коментар

у меня нет на сегодня фото

у меня есть видео

родные мои Украинцы-будьте все такие же спильни ,веселые,оптимистичные как Мариупольцы

еще раз убедился,что краше Украинок никого нет

люблю вас всех

https://www.youtube.com/watch?v=Wr8NExmH_RM

Посилання на коментар

Изображение

За годы пребывания на форумах ,сужу ,что это действительно абсолютно позитивная ,солнечная фотка. Цьомочная:) Лучшего пока не выдел в интернетфрилансе.Спасибо.Утащу к себе .
Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...