Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 Абсолютно верно. Но обязательное использование подобных укладчиков не должно быть самоцелью. Смотреть объемы и экономику надо. там ключевое слово - не "брусчаткоукладчик", а "к лучшему" такая машинка в хозяйстве любого города или поселка - очень хорошая вещь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 немного запоздалое фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ludwig . Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 немного запоздалое фото Я так же полагал (в отношении Саакашвили) уйдет и курс Грузии (в отношении РФ) изменится... Хотя (лично для меня) это не важно... А Вы что ожидаете от смены лидера РФ и почему считаете, что его смена будет связана с реализацией Ваших ожиданий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 Я так же полагал (в отношении Саакашвили) уйдет и курс Грузии (в отношении РФ) изменится... Хотя (лично для меня) это не важно... А Вы что ожидаете от смены лидера РФ и почему считаете, что его смена будет связана с реализацией Ваших ожиданий? лично я против всякого лидерства и учитывая то, что в России всякие изменения не в почете - ждать от нового лидера чуда - глупо но ждать чуда, что в России появится умный лидер и повернет свое стадо в правильном направлении - мне никто не может запретить. всякое бывает...и чудеса тоже случаются жили же мы несколько месяцев, когда у нас был Майдан, а в России Олимпиада - без ощутимого вмешательства со стороны Кремля - и все было отлично, вопросы решались, проблемы разруливались вот такие отношения - можно было бы застолбить как идеальные для нашего сосуществования Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 лично я против всякого лидерства жили же мы несколько месяцев, когда у нас был Майдан, а в России Олимпиада - без ощутимого вмешательства со стороны Кремля - и все было отлично, вопросы решались, проблемы разруливались вот такие отношения - можно было бы застолбить как идеальные для нашего сосуществования Натуся, я правильно Вас понял, надо в России новые Олимпийские игры замутить , а в Украине МАЙДАН ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2014 Натуся, я правильно Вас понял, надо в России новые Олимпийские игры замутить , а в Украине МАЙДАН ;) нет, не правильно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2014 Порошенко на Донеччині Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 11 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2014 Порошенко на Донеччині Хочется нажать "лайк")) Русский мир епта Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лисандр Опубліковано 11 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2014 немного запоздалое фото Да приказать убить неугодного чела в день своего рождения...никто не поймет что это ты приказал убрать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 12 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2014 Натусь, это ты где такую классную фотку надыбала, можно я ее сворую пока СБУ не удалило ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2014 На Софийской площади Киева в зону АТО проводили бойцов «Азова» БОЖЕ, ЗБЕРЕЖИ І ЗАХИСТИ ЇХ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 ПОЗИТИВЧИК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Налетай, торопись, покупай живопись… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 гурман - б-ггг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Матиас Опубліковано 22 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 Кровавый пастор (отличный фотошоп) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 не по одежке - ватник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 23 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2014 Царь-батюшка играть изволят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 в Україні ВИБОРИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 УКРАЇНСЬКА БУДЕННІСТЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 ІНКОЛИ ВИБОРИ - це ризик для житття Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 ІНКОЛИ ВИБОРИ - це ризик для житття а машинка то бронированная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 Важкий вибір Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2014 бабушка, в бюллетене номер 17 ПС - это Петр Симоненко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Georg72 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 улыбнитесь: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти