Перейти до змісту
Український політичний форум

хтось полює колорадів у реалі,хтось у віртуалі, але й те й це війна й це треба зрозуміти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на сьогодня,рускіє вороги українського народу,вороги ! й це треба затямити.

а також затямити що переможців не судять,запам"ятайте це !

як переможете цих клятих путінцєв то й буде вам щастя,

й ні одна падлюка вас не образить,бо ви перемогли й як переможці напишете свою історію а не ту яку для вас вже написали рускіє.

перемогі вам й щоб загиблих рахували вороги.

Опубліковано

Арсен Аваков, и.о. министра внутренних дел Украины

Заявление российского МИДа реально поразило меня своим цинизмом. Только что соприкасался – видел все происходящее воочию, а тут такое.

Карательная операция против собственного народа, говорите? А может – дипломатический этикет в сторону – антитеррористическая операция против диверсионной группы ГРУ Российской федерации будет точнее?!

Наверняка точнее. Иначе как объяснить утренние выстрелы "мирных" ополченцев, а точнее спецназовцев ГРУ, по украинским вертолетам, разбрасывающим листовки? Выстрелами из ПЗРК (переносной зенитно-ракетный комплекс) РОССИЙСКОГО производства. Выстрелами не наобум, а дуплетом – специальной тактикой - в интервале 5 секундной задержкой – так, что бы первая ракета взяла на себя тепловую ловушку вертолета, а вторая поразила цель. Так сумеет стрелять только подготовленный спецназовец.

Как объяснить панические утренние звонки боевиков к российским боссам с просьбой прислать авиацию (перехваты имеются - сам слышал)? Как можно так беззастенчиво врать? Лживые демагоги!

Опубліковано

дуже цікаво,як полонять отих руськіх деверсантів у Україні,

вони ж не вояки росії,вони взагалі ніхто!

я до чого?

що навіть ніхто не буде їх шукати,й турбуватися за їх долю й звільнення.

невже воні оці люди таки згодні на таку долю - зникнути так нічого й не полишита після себе?

Опубліковано

Любой бандит имеет право на суд! Сейчас же мочат без суда и следствия...

згоден,у мирний час.

але на війні вбивають,або вмирають.

й хочу додати,мене завжди дивували дикарі які ратують за демократичні цінності у інших державах.

Опубліковано

згоден,у мирний час.

але на війні вбивають,або вмирають.

й хочу додати,мене завжди дивували дикарі які ратують за демократичні цінності у інших державах.

Война обявлена? НЕТ! Хотябы режим ЧС введен? Тоже НЕТ! Тогда и методов уж мирных придерживайтесь! Арест и суд, но никак не сжигание заживо!

Опубліковано

Война обявлена? НЕТ! Хотябы режим ЧС введен? Тоже НЕТ! Тогда и методов уж мирных придерживайтесь! Арест и суд, но никак не сжигание заживо!

війна була в той самий час як на ультрас напалі руськіе й вбили ЧОТИРЬОХ людей.

потім вже повбівали нападників.

а не надо було вийобуватися руськім підорам були б зараз не засмаженним м"ясом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...