aachenn Опубліковано 24 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Может отойти от классики и давать иную музыку? предложения принимаются c удовольствием. не хочу классикой мучить людей, которые хотят слушать иное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 24 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Может отойти от классики и давать иную музыку? предложения принимаются c удовольствием. не хочу классикой мучить людей, которые хотят слушать иное. величайшая вешь П.Маккартни. : величайшая вешь Д.Леннона в слиянии с П.Маккартни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 24 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 я хотя и играю в ресторане, но у меня нет разнообразия репертуара, что закажут, выпившие, то и исполняю ... в этой теме я попытался воссоздать что чаще всего спрашивают подгулявшие.... приходится давать свои обработки и зачастую вещь не совсем походит на оригинал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 24 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 В принципе я настроен на классику. Но не всегда это получается. Хотя заметил- если играю Баха- определенные вещи и Моцарта-Бетховена- то такие вещи идут на "ура" иногда даже выезжаю за город продолжать играть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 24 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 В принципе я настроен на классику. Но не всегда это получается. Хотя заметил- если играю Баха- определенные вещи и Моцарта-Бетховена- то такие вещи идут на "ура" иногда даже выезжаю за город продолжать играть Я классику слушаю редко, т.к. концерты не часто посещаю, а в записи эффект не тот. Сегодня купил билеты на органную музыку + волынка, концерт будет в честь Дня Святого Патрика. Раньше в Москве на День Святого Патрика весь Новый Арбат перекрывали для шествия, послы всех западных стран присутствовали и вместе с простыми зрителями смотрели разнообразные представления – игру на ирландской волынке, танцы, веселья, поздравленья и бесплатные подарки. Но уже лет 5 празднуют скромно, просто собираются в Сокольниках, чтобы прогуляться, а потом в платный клуб или ресторан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 4 квітня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2015 1 часть- "дрожащая музыка"- тяжелая поступь избитого Христа в крестом на плечах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 27 квітня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2015 АЛЕКСАНДР РЫБАК "Я СПРОСИЛ У ЯСЕНЯ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 27 квітня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2015 АЛЕКСАНДР РЫБАК "Я СПРОСИЛ У ЯСЕНЯ" эта лучше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 27 квітня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2015 эта лучше Согласен Черное и белое из к-ф Большая перемена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 28 квітня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2015 Оскар Бентон. Отличный голос, отличный английский. И сам мужик классный. Опять он, в не менее классной вещи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 29 квітня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2015 DECIR AMIGO JOAN MANUEL SERRAT прелесть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 квітня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2015 прелесть! только не в твоих руках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 29 квітня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 29 квітня, 2015 только не в твоих руках в этой теме я всего лишь гость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 30 квітня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2015 Песня о друге. Он спел не подражая В.С. и спел хорошо. муз. часть хороша. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 2 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 травня, 2015 Лияна Бакайкина, г.Саранск. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 9 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6LFajAXyj6Y Фаусто Папетти Emmanuelle Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 11 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 31 травня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 31 травня, 2015 Лепс-Кобылянский. очень хорошо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 1 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 червня, 2015 А.Пугачева. Птицы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 1 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2015 Одинокий мужичок за 50, Дмитрий Василевский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 2 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 червня, 2015 Пугачева-Кузьмин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 2 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 червня, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=J5Q7GscD76o Музыкальная вставка к сериалу "Бандитский Петербург Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 3 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 3 червня, 2015 А.Пугачева. "куда все уходят"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 3 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 3 червня, 2015 Марыля Родович поет В.Высоцкого только женщина так может ее спеть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 6 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Д.Леннон. "не отворачивайся от меня" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Д.Леннон. "не отворачивайся от меня" У меня в браузере выходит сообщение - это видео недоступно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aachenn Опубліковано 6 червня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Если с планшета- то бывает такое Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Если с планшета- то бывает такое Да, а на ноуте загрузилось ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Z9MVvaI-yic Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Z9MVvaI-yicили смотрите тут в оригинале- с 1-14-30https://www.youtube.com/watch?v=9uhsNEeZf4w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.