GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Это ему дешевый газ карлика нужен, а террористам другой , не путай.... Аэропорт будет принимать, вот вопрос..... :rolleyes: меня постоянно изумляет, какой болван придумал называть русских наемников - украинскими террористами? зачем уподобляться хитрозадым вещателям? Надо называть вещи своими именами! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 да хоть как назови, что это меняет ? судьбу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
andySS18 Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 судьбу. Н-да.... лучше иди завтра поменяй ...судьбу.... на выборах.... и не опоздай из-за макияжа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Н-да.... лучше иди завтра поменяй ...судьбу.... на выборах.... и не опоздай из-за макияжа... я не иду. мне приглашение не пришло.но даже если б шла - ЧЕСТНО.- даже не знаю, за кого б галочку поставила. Ну вот честно. При любом раскладе б наверно не пошла. И не только я одна, увы. Радуйтесь, вражины. Радуйтесь чужому горю. У вас еще все впереди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 я не иду. мне приглашение не пришло. но даже если б шла - ЧЕСТНО.- даже не знаю, за кого б галочку поставила. Ну вот честно. При любом раскладе б наверно не пошла. И не только я одна, увы. Радуйтесь, вражины. Радуйтесь чужому горю. У вас еще все впереди. пам"ятаєш Юлька, з яким ти запитанням - звернулася до мене, коли вперше прийшла? так ось - те, що я писала - збулося а ви як були пустим місцем - так ним і залишилися як вас тепер називають? - ВАТА ЧЕСНО - МЕНІ ЗА ТЕБЕ СОРОМНО - ПШИК ТИ ВЕЛИКИЙ - подарунок кацапні - небось скаче від радості ти і шкатулка - ЗРАДНИКИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 СПИСОК ПОГИБШИХ ВЧЕРА В БОЮ ПОД ВОЛНОВАХОЙ 1. Адамарчук В.А., 1983 г.р. 2. Рыбак М.В., 1994 г.р. 3. Иванчук А.М., 1990 г.р. 4. Волох Д.Р.,1998 г.р. 5. Андрощук Н.А., 1979 г.р. 6. Рудец А.Н., 1984 г.р. 7. Перчук П.В., 1990 г.р. 8. Вальчук В.В., 1986 г.р. 9. Моравский Э. Л., 1969 г.р. 10. Андрощук Ю. В., 1987 г.р. 11. Федоришин А. В., 1987 г.р. 12. Поханский А. Ю., 1991 г.р. 13. Андрейчук П. Д., 1991 г.р. 14. Пащенко С. А., 1988 г.р. 15. Вознюк М. П., 1990 г.р. 16. Серенко В. В., 1975 г.р. 17. Шостак Д. В.,1985 г.р. 18. Шапранюк Р. В., 1978 г.р. 19. Лыс И. И., 1993 г.р. 20. Лесько М. В., 1994 г.р. 21. Шестюк Р. В., 1978 г.р. 22. Тарасенко Р. Н., 1983 г.р. 23. Прокопчук В. И., 1991 г.р. 24. Ткачук Ю. В., 1992 г.р. 25. Олексюк А. И., 1988 г.р. 26. Овчарук В. Б., 1987 г.р. 27. Махновец В. И., 1979 г.р. 28. Теренко В. А., 1980 г.р. СЛАВА ГЕРОЯМ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 пам"ятаєш Юлька, з яким ти запитанням - звернулася до мене, коли вперше прийшла? так ось - те, що я писала - збулося а ви як були пустим місцем - так ним і залишилися як вас тепер називають? - ВАТА ЧЕСНО - МЕНІ ЗА ТЕБЕ СОРОМНО - ПШИК ТИ ВЕЛИКИЙ - подарунок кацапні - небось скаче від радості ти і шкатулка - ЗРАДНИКИ СЛАВА БОГУ, ЧТО ХОТЬ ты - ПОЛНОЕ. ИЛИ ТВОЯ ПИСАНИНА ИЗМЕНИЛА ХОТЬ ОДНОГО ЧЕЛОВЕКА В СТРАНЕ? ИЛИ ЧТО? СКАЖИ, КАКУЮ ПОЛЬЗУ ПРИНЕСЛА ЛИЧНО ТЫ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Н-да.... лучше иди завтра поменяй ...судьбу.... на выборах.... и не опоздай из-за макияжа... нічого вони поміняти не можуть - чекають, коли за них зроблять але я рада - Одеса, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпропетровськ - вже відкололися, як колись, ще раніше, відколовся Київ. НАС БІЛЬШЕ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 СПИСОК ПОГИБШИХ ВЧЕРА В БОЮ ПОД ВОЛНОВАХОЙ 1. Адамарчук В.А., 1983 г.р. 2. Рыбак М.В., 1994 г.р. 3. Иванчук А.М., 1990 г.р. 4. Волох Д.Р.,1998 г.р. 5. Андрощук Н.А., 1979 г.р. 6. Рудец А.Н., 1984 г.р. 7. Перчук П.В., 1990 г.р. 8. Вальчук В.В., 1986 г.р. 9. Моравский Э. Л., 1969 г.р. 10. Андрощук Ю. В., 1987 г.р. 11. Федоришин А. В., 1987 г.р. 12. Поханский А. Ю., 1991 г.р. 13. Андрейчук П. Д., 1991 г.р. 14. Пащенко С. А., 1988 г.р. 15. Вознюк М. П., 1990 г.р. 16. Серенко В. В., 1975 г.р. 17. Шостак Д. В.,1985 г.р. 18. Шапранюк Р. В., 1978 г.р. 19. Лыс И. И., 1993 г.р. 20. Лесько М. В., 1994 г.р. 21. Шестюк Р. В., 1978 г.р. 22. Тарасенко Р. Н., 1983 г.р. 23. Прокопчук В. И., 1991 г.р. 24. Ткачук Ю. В., 1992 г.р. 25. Олексюк А. И., 1988 г.р. 26. Овчарук В. Б., 1987 г.р. 27. Махновец В. И., 1979 г.р. 28. Теренко В. А., 1980 г.р. СЛАВА ГЕРОЯМ!!! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ... СЛАВА ГЕРОЯМ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 я не иду. мне приглашение не пришло. но даже если б шла - ЧЕСТНО.- даже не знаю, за кого б галочку поставила. Ну вот честно. При любом раскладе б наверно не пошла. И не только я одна, увы. Радуйтесь, вражины. Радуйтесь чужому горю. У вас еще все впереди. нехорошо это. не знаю почему.... чтобы победить врага, нужно стать выше врага. но чтобы стать выше врага, сначала нужно стать врагом... где то так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Українські солдати, мобілізовані для захисту кордонів від "брата біля воріт" - про те, що їх спонукало добровільно прийти в армію, козацький та дух та свою готовність "дійти до Москви, захищаючи нашу землю". https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=KXbSEE8FLtc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Российские вертолеты прорывались из Крыма на материк - Минобороны Суббота, 24 мая 2014, 18:09 Версия для печатиКомментарии71 24 мая Минобороны зафиксировало попытку пересечения двумя вертолетами Ми-35 Вооруженных Сил Российской Федерации административно-разграничительной линии между Херсонской областью и временно оккупированной территорией АР Крым. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Чеченцы в Донецке на стороне террористов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 пам"ятаєшот и подтверждение, и ходить далеко не нужно. - ведь говорил я доку намедни - никакая казёнка и никакой бейлис не идет ни в какое сравнение с самогоном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 СЛАВА БОГУ, ЧТО ХОТЬ ты - ПОЛНОЕ. ИЛИ ТВОЯ ПИСАНИНА ИЗМЕНИЛА ХОТЬ ОДНОГО ЧЕЛОВЕКА В СТРАНЕ? ИЛИ ЧТО? СКАЖИ, КАКУЮ ПОЛЬЗУ ПРИНЕСЛА ЛИЧНО ТЫ?— Предлагаю вам взять несколько журналов — в пользу детей Германии! По полтиннику штука!— Нет, не возьму. — Но почему вы отказываетесь? — Не хочу. — Вы не сочувствуете детям Германии? — Сочувствую. — А, полтинника жалко?! — Нет. — Так почему же? — Не хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 я не иду. мне приглашение не пришло. но даже если б шла - ЧЕСТНО.- даже не знаю, за кого б галочку поставила. Ну вот честно. При любом раскладе б наверно не пошла. И не только я одна, увы. Радуйтесь, вражины. Радуйтесь чужому горю. У вас еще все впереди. Ни кто не радуется вашему горю, Жирафа, кроме полных дебилов. Есть программка, такая "ай-да-прикол", где показывают картинки всякие, а ты лайки ставишь, что понравилось, так недавно картинка появилась с надписью "Хочу чтобы на Украине все было хорошо", и если при хорошей картинке набирается 1000-2000 лайков в первый день, то здесь было 15000... Ни кто не радуется вашему горю... Все пройдет и будет лучше, другого не дано... дай бог поскорее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Ни кто не радуется вашему горю, Жирафа,- вот из-за этого, Юля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Ни кто не радуется вашему горю, Жирафа, кроме полных дебилов. а как назвать тех, кто как бы не радуется горю, но и не против того, кто это горе нам наслал - я таких называю презренными лицемерами а ты как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Есть программка, такая "ай-да-прикол", где показывают картинки всякие, а ты лайки ставишь, что понравилось, так недавно картинка появилась с надписью "Хочу чтобы на Украине все было хорошо", и если при хорошей картинке набирается 1000-2000 лайков в первый день, то здесь было 15000... Ни кто не радуется вашему горю... Все пройдет и будет лучше, другого не дано... дай бог поскорее... что хорошо русскому - для украинца смерть не дай Боже нам вашего пожелания хорошо вы - больной народ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 Бійці батальйону Донбас, яких терористи взяли в полон під час бою в п'ятницю, живі. Про це повідомляється на Facebook сторінці командира батальйону Семена Семенченко. "Ні в якій полон мене ніхто не захоплював. Ніяких полонених ніхто не знищував", - запевняє він. Більш того, Семенченко наголошує, що двоє його бійців, яких вважали загиблими, виявилися живими. "Сьогодні до нас повернулися наші 2 бойових товаришів - мешканці Донецької області, яких раніше вважали загиблими", - повідомив командир ополченців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 — Не хочу. ти віриш, що можна змінити дорослу людину на форумі? наприклад, коли б ти задався ціллю - міг би змінити мене? З.І. на вибори п"яних не пускають Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
колорадос Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 вы - больной народточно больной, голова болит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Туз Пиковый Опубліковано 24 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2014 ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ... СЛАВА ГЕРОЯМ! Однако герои уже этой славы не увидят... Да и вообще честно говоря - это полный пздц... 1998 г.р. ... Если 16 летние пацаны воюют - это нифига не хорошо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Альянс ада Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 кто это горе нам наслал В своих проблема всегда , в первую очередь, мы виноваты сами. Это касается всех без исключения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 В своих проблема всегда , в первую очередь, мы виноваты сами. Это касается всех без исключения. богохульствуешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 а чего не Путина фотку поставила?Путин чужими руками убивает, а этот своими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 каждій из вас получит СВОЕ - и вот эта тоже Такую только броня и выдержит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Вот вам и любoff ВИДЕО. В Москве за ношение желто-синего шарфика арестовали женщину cпрашивается: Украина у России что-то отняла, может наемников посылает россиян убивать, а может наши граждане там власть захватывают? Помните классику: лучший метод обороны - это нападение. Видать, Путин боится Украину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Вот вам и любoff ВИДЕО. В Москве за ношение желто-синего шарфика арестовали женщину cпрашивается: Украина у России что-то отняла, может наемников посылает россиян убивать, а может наши граждане там власть захватывают? Помните классику: лучший метод обороны - это нападение. Видать, Путин боится Украину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 .. развратница..Нет. Похоже, это скоро станет обычной ориентацией в Украине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.