Славутич I Опубліковано 27 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2014 Мне любопытна Ваша, Украинская информация - http://fraza.ua/video/27.04.14/194578/kady...vostok_ukrainy_ eskandron_smerti.html Это правда?? Если да, то... по меньшей мере это серьёзная проблема... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2014 В центре Киева на здании ЦУМа, реконструкцией которого занимается компания Рината Ахметова, неизвестные нарисовали несколько граффити. Здание разрисовали вопросами: "Ринат, ты предал Донбасс или продал?", "Ринат, ты с Украиной или с Кремлем?" и "Хотите зарабатывать деньги - сначала создайте мир". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2014 http://kh.vkadri.com/video/nasmotrelys-sov...ra-vpervie.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Как будет жить новорожденная Донецкая республика? http://durdom.in.ua/uk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Как будет жить новорожденная Донецкая республика? http://durdom.in.ua/uk Я думаю что она не будет жить отдельной жизнью как непризнаннное или частичнопризнанная страна. Хаос будет продолжатся до определенного момента. Но когда этот момент наступит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я Шустера все передачи смотрю. Да, - что Немцов, что Ходорковский, - правы и говорят дело, согласен. Но если б их ещё и в России слышали...Я тоже пару раз смотрел. Российские программы тоже полезно смотреть, для полноты картины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 мені здається, якщо навіть фанатики різних футбольних команд змогли примиритися і зараз спільно ведуть боротьбу проти сепаратизму, це дуже показово вчора в Харкові проходив мітинг за єдність України брали участь ультраси різних команд, євромайданівці і просто небайдужі люди на них напали проросійсько налаштовані люди і вчинилася бійка схоже "російське" вже стало синонімом слова "агресивне" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Мне любопытна Ваша, Украинская информация - http://fraza.ua/video/27.04.14/194578/kady...vostok_ukrainy_ eskandron_smerti.html Это правда?? Если да, то... по меньшей мере это серьёзная проблема... Ну и где слышно-видно хоть слово об Украине? Показали промо-ролик и подписали дезой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я тоже пару раз смотрел. Российские программы тоже полезно смотреть, для полноты картины.Я тоже пару раз смотрел лайфньюз и россия24. На третий раз чуть не вырвало. Особенно когда Путлер или Лавров говорил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Удивительным образом незаконные вооруженные формирования на Украине копируют поведение России на международной арене. Это поведение уголовника. Если можешь хапнуть — хапай. В одном случае — целый полуостров. В другом — несколько маленьких городков в юго-восточных областях Украины. Главное убедиться, что «терпила» не сможет за себя постоять… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Дмитрий Тымчук, группа «Информационное Сопротивление» сегодня сделал вывод про АТО: Складывается впечатление, что проводимая высшим руководством державы игра идет вразрез с национальными интересами Украины. https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk?hc_location=timeline Короче. Украина: три сценария развития Я за первый: Радикально-революционная «улица» (Майдан) отстраняет от власти нынешнее киевское руководство. Верховная Рада или распускается вовсе, или из нее изгоняют депутатов от Партии регионов и коммунистов. Новая власть позиционирует себя как временный и чрезвычайный «комитет национального спасения», даже не пытающийся обосновать свою легитимность происхождением из старых структур, сформированных при Януковиче. О президентских выборах, назначенных на 25 мая, или вовсе забывают, или же ново-избранный президент превращается в сугубо декоративную фигуру. Новая власть незамедлительно формирует собственные вооруженные силы («революционную гвардию»), старые же силовые структуры (милиция, СБУ) распускаются формально или, по меньшей мере, фактически лишаются большей части своих полномочий. Сепаратистский мятеж на востоке подавляется силой оружия. После этого (одновременно с этим) происходит разрушение старых криминально-олигархических «элит» (аресты, посадки, конфискации). Начинается и активно проводится широкая люстрация сотрудников милиции, судебной системы, административных и пропагандистских органов прежней власти. Хотя недовольство Кремля при реализации такого варианта доходит до точки кипения, его реальная роль в развитии событий перестает быть сколь-нибудь значимой: возможность прямой вооруженной агрессии парализуется западными санкциями, а методы «мягкой силы» против «якобинского переворота» не действуют по определению. После завершения периода «бури и натиска» (3-6 месяцев) проходят выборы в новый парламент, состав которого (и с точки зрения имен, и с точки зрения представительства социальных групп) радикально отличается от нынешней ВР. На смену «чрезвычайщине» приходят спокойные и глубокие буржуазно-демократические реформы, в общем и целом повторяющие те, что произошли в странах восточной Европы в начале 90-х годов (но с конструктивным учетом допущенных тогда ошибок). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я тоже пару раз смотрел лайфньюз и россия24. На третий раз чуть не вырвало. Особенно когда Путлер или Лавров говорил. у нас ніколи не придавали значення тому, що робить Росія з інформацією коли в період Євромайдану кинулися, щоб донести світу правду спочатку були у відчаї: більшість інформації, які подають зарубіжні ЗМІ, взято з російських джерел слава Богу тепер і там переконалися наскільки цинічною є російська пропаганда недарма американці визнали: пропаганда Кремля є сильнішою, ніж за часів холодної війни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 у нас ніколи не придавали значення тому, що робить Росія з інформацією коли в період Євромайдану кинулися, щоб донести світу правду спочатку були у відчаї: більшість інформації, які подають зарубіжні ЗМІ, взято з російських джерел слава Богу тепер і там переконалися наскільки цинічною є російська пропаганда недарма американці визнали: пропаганда Кремля є сильнішою, ніж за часів холодної війни. Мені ще цікаво, коли росіяни визнають, що у Путлєра є вчитель і наставник, - А.Гітлер. Якщо подивитись фільм "Мрачное обаяние Адольфа Гитлера", - можна чітко побачити параллелі. Що в риториці, що в діях. От тільки реалії різні. Особливо про підтримку Гитлера німцями. Адже найбільше, чого боїться Путлєр - свого народу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 у вас то вообще пропаганды нет, сплошная правда)))ти точно львівянин? По-моєму такий же, як Стрелков. А тим часом. В Кернеса сьогодні вже стріляли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я тоже пару раз смотрел лайфньюз и россия24. На третий раз чуть не вырвало. Особенно когда Путлер или Лавров говорил.А терпения хватает выслушивать Турчинова и Яценюка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Дмитрий Тымчук, группа «Информационное Сопротивление» сегодня сделал вывод про АТО: Складывается впечатление, что проводимая высшим руководством державы игра идет вразрез с национальными интересами Украины. https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk?hc_location=timeline Короче. Украина: три сценария развития Я за первый: Радикально-революционная «улица» (Майдан) отстраняет от власти нынешнее киевское руководство. Верховная Рада или распускается вовсе, или из нее изгоняют депутатов от Партии регионов и коммунистов. Новая власть позиционирует себя как временный и чрезвычайный «комитет национального спасения», даже не пытающийся обосновать свою легитимность происхождением из старых структур, сформированных при Януковиче. О президентских выборах, назначенных на 25 мая, или вовсе забывают, или же ново-избранный президент превращается в сугубо декоративную фигуру. Новая власть незамедлительно формирует собственные вооруженные силы («революционную гвардию»), старые же силовые структуры (милиция, СБУ) распускаются формально или, по меньшей мере, фактически лишаются большей части своих полномочий. Сепаратистский мятеж на востоке подавляется силой оружия. После этого (одновременно с этим) происходит разрушение старых криминально-олигархических «элит» (аресты, посадки, конфискации). Начинается и активно проводится широкая люстрация сотрудников милиции, судебной системы, административных и пропагандистских органов прежней власти. Хотя недовольство Кремля при реализации такого варианта доходит до точки кипения, его реальная роль в развитии событий перестает быть сколь-нибудь значимой: возможность прямой вооруженной агрессии парализуется западными санкциями, а методы «мягкой силы» против «якобинского переворота» не действуют по определению. После завершения периода «бури и натиска» (3-6 месяцев) проходят выборы в новый парламент, состав которого (и с точки зрения имен, и с точки зрения представительства социальных групп) радикально отличается от нынешней ВР. На смену «чрезвычайщине» приходят спокойные и глубокие буржуазно-демократические реформы, в общем и целом повторяющие те, что произошли в странах восточной Европы в начале 90-х годов (но с конструктивным учетом допущенных тогда ошибок). Забыли добавить: и нужно начать строительство концлагерей и крематориев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Забыли добавить: и нужно начать строительство концлагерей и крематориев.в демократической Украине это никак,а вот в диктаторской раше запросто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 А терпения хватает выслушивать Турчинова и Яценюка?По крайней мере я если слушаю - то критически. А вот выступления Путина со взглядами слушателей в зале как на мессию и всеобщий одобрямс у меня вызывает ассоциацию с выступлениями фюрера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 По крайней мере я если слушаю - то критически. А вот выступления Путина со взглядами слушателей в зале как на мессию и всеобщий одобрямс у меня вызывает ассоциацию с выступлениями фюрера.Я хочу пожелать Украине такого фюрера, которому будут аплодировать, и который будет работать на весь свой народ, а не на олигархов и хозяина за океаном.в демократической Украине это никак,а вот в диктаторской раше запросто.Так вот же товарищ предлагает сделать нечто подобное в демократической Украине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fedot75 Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Вы все поменьше смотрите телевизор и почаще выходите на улицу, заодно и на прилавки в магазинах взгляните. Тенденция видна? Во-во. И я сейчас не философствую о политике, истории, просто пытаюсь обратить ваше внимание на последствия всей этой заварухи, которая так многообещающе начиналась со слов "За евроинтеграцию!". Да, мы естественно хотели как лучше, но что в итоге? В стране нет денег, с президентом беда, с губернаторами-олигархами (против которых мы вроде и боролись) еще хуже, цены на продукты растут, зарплату не платят, сокращается штат бюджетников, стоимость жку растет... Я могу еще долго продолжать, но не собираюсь вдаваться в панику. Нам еще не поздно опомниться и восстановить те экономические связи, которые весомо субсидировали нашу промышленность и бизнес. Вы, конечно, можете на меня сейчас все наброситься, но я за возобновление экономических связей с Россией. Я не призываю вступать в ТС и навсегда забыть о членстве в ЕС, просто прошу взвешено взглянуть на сложившуюся ситуации и не позволить нашей стране впасть в еще больший как политический, так и финансовый кризис! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Станом на 13:50 Кернесу було зроблено операцію. Професор Валерій Бойко, який оперував Кернеса заявив, що у нього важкий стан, передають Українські новини. Бойко уточнив, що в Кернеса - важке торакоабдомінальне поранення з ушкодженням грудної клітки й черевної порожнини, із кровотечею й шоком. За словами професора, кровотечу зупинено, із шоком борються лікарі-реаніматологи. На питання журналістів про те, чи загрожує щось життю мера, він відповів, що загрожує. "Зараз (стан) стабілізовано на тому етапі, що можливо (загрожує)", - сказав Бойко. За його словами, Кернес перебуває під наркозом в операційній, де відбувається дообстеження. "Зараз хворого транспортувати недоцільно й небезпечно. Медобстеження відбувається безпосередньо в операційній", - сказав лікар. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Вы, конечно, можете на меня сейчас все наброситься, но я за возобновление экономических связей с Россией. Я не призываю вступать в ТС и навсегда забыть о членстве в ЕС, просто прошу взвешено взглянуть на сложившуюся ситуации и не позволить нашей стране впасть в еще больший как политический, так и финансовый кризис!А кто против экономических связей с Россией?Кто давит ценами на газ? Кто давит на украинских экспортёров разными надуманными запретами? Кто отжал часть территории и продолжает расшатывать восток? Ну да. Стратегический партнёр. Может нам вообще поднять руки вверх и вступить в РФ всей Украиной? Пускай сначала в покое нас оставят, Крым вернут и компенсируют убытки от аннексии. А дальше будем строить партнерские отношения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я хочу пожелать Украине такого фюрера, которому будут аплодировать, и который будет работать на весь свой народ, а не на олигархов и хозяина за океаном. Так вот же товарищ предлагает сделать нечто подобное в демократической Украине. Всесвітньо відомий політолог, один із провідних дослідників демократичних процесів Ларі Даймонд пояснив своє бачення ситуації в Україні та поведінки Росії. Як розповів професор соціології та політології Стенфордського університету "Голосу Америки", дії Кремля в Криму та на Сході України несуть смертельну загрозу світовому порядку. "Володимир Путін – сучасний Гітлер, що добивається поставленої мети протилежними, більш витонченими, ніж Гітлер, методами", - цитує Даймонда "Радіо Свобода". За словами політолога, те, як поводиться Кремль – це постмодерний фашизм. "Зрозумійте мене правильно, рівень авторитарного контролю в Росії сьогодні не порівняти з нацистською Німеччиною. Там ще існує місце для громадянського суспільства, для незалежної думки, ще існує хоч і дуже обмежене сприйняття інакодумців. Але тенденції надзвичайно загрозливі", - сказав Даймонд. На його думку, у Кремля немає планів захоплення України, однак він намацує ситуацію і діє відповідно до реакції України та Заходу. Путін створив собі два варіанти розвитку подій на Сході України – і обидва вони виграшні, вважає професор. Російський президент продовжуватиме розпалювати сепаратистські настрої та дії в Україні. Якщо українці не чинитимуть спротив, там виникнуть якісь автономні території, які фактично підлягатимуть Москві. У разі ж, якщо українці спробують протистояти, Кремлівська пропаганда змалює дії Києва, як боротьбу проти свого народу та введе війська, прогнозує експерт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 В СБУ спростовують витік інформації зі штабу АТО, через який були захоплені три офіцери СБУ. Про це заявила на брифінгу в понеділок речник СБУ Марина Остапенко. "Витік інформації відбувся не в штабі. Ми вже майже знайшли, звідки відбувся витік", - сказала вона. "Ми знаємо, що їх вели, дайте нам, будь ласка, завершити розслідування, і ми все розповімо", - сказала Остапенко. Вона також додала, що на сьогоднішній день у полоні сепаратистів загалом перебуває близько 40 заручників, в тому числі і представники місії ОБСЄ, офіцери спецслужб. "Повірте, що ми докладаємо усіх зусиль для того, щоб звільнити усіх цих людей", - сказала вона. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Всесвітньо відомий політолог, один із провідних дослідників демократичних процесів Ларі Даймонд пояснив своє бачення ситуації в Україні та поведінки Росії. Як розповів професор соціології та політології Стенфордського університету "Голосу Америки", дії Кремля в Криму та на Сході України несуть смертельну загрозу світовому порядку. Мировому порядку говоришь... а если другими словами - гегемонии мирового жандарма, империи зла - США. Правильно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 В СБУ спростовують витік інформації зі штабу АТО, через який були захоплені три офіцери СБУ. Про це заявила на брифінгу в понеділок речник СБУ Марина Остапенко. "Витік інформації відбувся не в штабі. Ми вже майже знайшли, звідки відбувся витік", - сказала вона. "Ми знаємо, що їх вели, дайте нам, будь ласка, завершити розслідування, і ми все розповімо", - сказала Остапенко. Вона також додала, що на сьогоднішній день у полоні сепаратистів загалом перебуває близько 40 заручників, в тому числі і представники місії ОБСЄ, офіцери спецслужб. "Повірте, що ми докладаємо усіх зусиль для того, щоб звільнити усіх цих людей", - сказала вона. как то долго запрягают,ну разве что собирают силы,что бы ударить наверняка не опасаясь колорадских путинцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Я о том, что доволен ты их деятельностью на ключевых постах?Смотря кем. МИДом в принципе доволен. МВД, СБУ и МО - нет. как то долго запрягают, ну разве что собирают силы,что бы ударить наверняка не опасаясь колорадских путинцев. Сколько надо ещё времени чтоб запрячься наконец? Мнение эксперта относительно хода АТО. Там же и мнения народа в комментах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Служба безпеки Україна встановила справжнє ім'я офіцера Головного розвідувального управління Росії, який діяв в Україні під іменем Ігоря Стрєлкова. Про це розповіла речник СБУ Марина Остапенко на брифінгу журналістам. За її словами, справжнє ім'я Стрєлкова - Ігор Всеволодович Гіркин. Він громадянин РФ, полковник. Народився 17 грудня 1970 року. Номер паспорта громадянина РФ: №4506460961, зареєстрований у Москві за адресою Шенкурський проїзд 8Б, кв. 136. Остапенко повідомила, що Гіркін раніше неодноразово відвідував Україну з російським закордонним паспортом і востаннє легально перетнув український кордон 26 лютого 2014 року, прилетівши рейсом Шереметьєво-Сімферополь. Вона нагадала, що саме в ніч з 26 на 27 лютого відбулося захоплення будівлі Верховної Ради Криму. "Установлено також причетність групи Стрілка до викрадення представників ОБСЄ на Донеччині. Затримання відбулося за безпосередньої команди диверсанта Ігоря Бєзлєра ( прізвисько Бєс). Про це свідчать записи телефонних розмов Бєзлєра з підлеглими", - заявила Остапенко, продемонструвавши аудіо цієї розмови В СБУ нагадали, що Гіркіна (Стрєлкова) оголосила в розшук, також розпочато кримінальне провадження за фактом організації умисного вбивства та вчинення дій на шкоду суверенітету України, проведення диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
українка Опубліковано 28 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2014 Громадянин РФ офіцер Головного розвідувального управління Росії, який діє в Україні під іменем Ігор Стрєлков. відео доказ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.