Алан Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 вирши – старинные русские и украинские стихи, вишневі півонії – вишневые пионы, знову весна розцвітає хвилею – вновь весна расцветает волною, і Україною милуюсь безцінною – я Украиной любуюсь бесценною, серце моє і вишневі півонії – сердце мое и вишневые пионы, жіночого серця плач журавлиний – женского сердца плач журавлиный "Вишневі півонії" ...пионы красивые, яркие, пышные! пионы вишневые с нежной листвою... старинные вирши звучат украинские, знову весна розцвітає хвилею... солнечным светом, волной драгоценною – я лепестками укроюсь пиона... і Україною милуюся безцінною, вся распахнувшись для Солнца душою! мне бы собрать мою нежность в ладони и передать для людей Украины серце моє і вишневі півонії, жіночого серця плач журавлиний... Светлана Магницкая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 26 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Не стучите в мой дом... Не стучите в мой дом, В нем давно заколочены ставни, Не топчите мой сад, Не срывайте увядших цветов, Не ищите причину В болезнях и распрях скандальных, Мой волшебный корабль Отправиться в небо готов. Если я не вернусь, Не будите напрасно природу, Пусть еще отдохнет До эпохи угасших зарниц, И не плачьте, Не лейте на память соленую воду, Не пугайте прохожих Изящным падением ниц. Если всё же вернусь, Распахните пошире гардины, И пускай зеркала Отражают невинность теней, Отыщите меня В нежно-мягком касании сына, Отыщите меня В лике дочери юной моей И в любви неземной, Что воскреснет иными мирами, Что отдаст всю себя За морщинку на левой щеке, Я жива, я навечно Останусь, любимые с вами! Но уже налегке… Слава Богу, уже налегке… Яна Луцкевич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
neo1 Опубліковано 2 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2014 У меня знакомый паренек есть 14 лет. так вот он говорит что его достали эти попытки преподов заставить учить этот несуразный язык, говорит насильно заставляют учить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
AnnaSh Опубліковано 2 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2014 а мой знакомый говорит, что достали попытки учить несуразную химию и геометрию. Мальчик не хочет учится просто. Украинский язык, межу прочим, занимает 3 место в мире по благозвучию На первом итальянский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2014 а мой знакомый говорит, что достали попытки учить несуразную химию и геометрию. Мальчик не хочет учится просто. Украинский язык, межу прочим, занимает 3 место в мире по благозвучию На первом итальянский а мои дети прекрасно знают российский, хоть в школе его не изучали и английский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2014 Н. Гумилев - перевод моего друга Ви ще не раз згадаєте мене І весь мій світ, хвилюючий, примарний, Безглуздий світ з піснями і вогнем, Та поміж інших справжній, безобманний. Він стати міг і Вашим, та не став, Його було Вам мало чи багато. Мабуть невміло вірші я писав, І Вас у Бога прав немав прохати. Та кожен раз похилитесь без сил І скажете: "Безправна я згадати, Бо інший світ мене приворожив, Щоб у своїх брутальностях сховати". **** Еще не раз Вы вспомните меня И весь мой мир, волнующий и странный, Нелепый мир из песен и огня, Но меж других единый необманный. Он мог стать Вашим тоже, и не стал, Его Вам было мало или много, Должно быть плохо я стихи писал И Вас неправедно просил у Бога. Но каждый раз Вы склонитесь без сил И скажете: «Я вспоминать не смею, Ведь мир иной меня обворожил Простой и грубой прелестью своею». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2014 Я не люблю себя, когда я трушу. Досадно мне, когда невинных бьют. Я не люблю, когда мне лезут в душу, Тем более, когда в нее плюют… __________ Ради собаки - я бы простила и отдала ВСЕ потому, что собака - единственное в мире существо, которое тебя любит больше, чем себя аривидерчи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 5 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2014 Никогда мы не буде братьями http://www.youtube.com/watch?v=C3-zOJby9-0...be_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2014 Ти не мій, ми з тобою не зв’язані нитками долі, Та чи маю я право свідомо збрехати, що я не твоя? Так безпечно лечу, вітром вирвана з рук парасоля, І десь там під ногами така не потрібна без тебе земля. І десь там неодмінно, свідомо піддавшись сильнішим Заборонам, завершу такий недолугий самотній політ. Бо все значно складніше, не мій ти, а я – найтвоїша. Але іноді сила у тому, щоб раптом не вийти з орбіт… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LesyaKravchenko777 Опубліковано 3 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 вирши – старинные русские и украинские стихи, вишневі півонії – вишневые пионы, знову весна розцвітає хвилею – вновь весна расцветает волною, і Україною милуюсь безцінною – я Украиной любуюсь бесценною, серце моє і вишневі півонії – сердце мое и вишневые пионы, жіночого серця плач журавлиний – женского сердца плач журавлиный "Вишневі півонії" ...пионы красивые, яркие, пышные! пионы вишневые с нежной листвою... старинные вирши звучат украинские, знову весна розцвітає хвилею... солнечным светом, волной драгоценною – я лепестками укроюсь пиона... і Україною милуюся безцінною, вся распахнувшись для Солнца душою! мне бы собрать мою нежность в ладони и передать для людей Украины серце моє і вишневі півонії, жіночого серця плач журавлиний... Светлана Магницкая. Взагалі хочеться відмітити, що письменники різні і пишуть по різному, в когось вірші немов пісня л`ється, а в когось наче все і зрозуміло, але важко читати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LesyaKravchenko777 Опубліковано 3 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 Не стучите в мой дом... Не стучите в мой дом, В нем давно заколочены ставни, Не топчите мой сад, Не срывайте увядших цветов, Не ищите причину В болезнях и распрях скандальных, Мой волшебный корабль Отправиться в небо готов. Если я не вернусь, Не будите напрасно природу, Пусть еще отдохнет До эпохи угасших зарниц, И не плачьте, Не лейте на память соленую воду, Не пугайте прохожих Изящным падением ниц. Если всё же вернусь, Распахните пошире гардины, И пускай зеркала Отражают невинность теней, Отыщите меня В нежно-мягком касании сына, Отыщите меня В лике дочери юной моей И в любви неземной, Что воскреснет иными мирами, Что отдаст всю себя За морщинку на левой щеке, Я жива, я навечно Останусь, любимые с вами! Но уже налегке… Слава Богу, уже налегке… Яна Луцкевич Прекрасные стихи, но почему то всегда такие стихи навивают тоску, в жизни и так горя хватает, лучше писать о чем то веселом, например о маленьких детках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LesyaUkrainka Опубліковано 18 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2014 вирши – старинные русские и украинские стихи, вишневі півонії – вишневые пионы, знову весна розцвітає хвилею – вновь весна расцветает волною, і Україною милуюсь безцінною – я Украиной любуюсь бесценною, серце моє і вишневі півонії – сердце мое и вишневые пионы, жіночого серця плач журавлиний – женского сердца плач журавлиный "Вишневі півонії" ...пионы красивые, яркие, пышные! пионы вишневые с нежной листвою... старинные вирши звучат украинские, знову весна розцвітає хвилею... солнечным светом, волной драгоценною – я лепестками укроюсь пиона... і Україною милуюся безцінною, вся распахнувшись для Солнца душою! мне бы собрать мою нежность в ладони и передать для людей Украины серце моє і вишневі півонії, жіночого серця плач журавлиний... Светлана Магницкая. Прекрасные стихи, ведь про нашу Украину можно писать и писать, того цветущего края нигде не найти на Земле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.