AnnaSh Опубліковано 25 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2014 Подавляющее большинство россиян - 93% - поддерживает аннексию Крыма Россией, из них 80% - даже если придется начать войну. Об этом свидетельствуют результаты опроса Всероссийского центра изучения общественного мнения (ВЦИОМ), сообщает Украинская правда. Лишь 4% участников опроса негативно относятся к вхождению полуострова в РФ. Даже если вопрос территориальной принадлежности Крыма станет предметом конфликта между Россией и Украиной, большинство респондентов (80%) считают, что Россия должна присоединить Крым к себе. Причем сегодня это мнение разделяет значительно большая доля опрошенных, нежели пять лет назад (80% против 55% в 2009 г.), отмечает ВЦИОМ. При этом 10% респондентов придерживаются противоположной точки зрения. Как показал опрос, в том, что Крым -Россия, уверены 89% россиян. Только 7% опрошенных полагают, что Крым не является российским. Всероссийский опрос ВЦИОМ проведен 15-16 марта 2014 года. Опрошено 1600 человек в 130 населенных пунктах в 42 областях, краях и республиках России. Статистическая погрешность не превышает 3,4%. Після цього опитування слід перестати триндіти про "дружній російський народ" і Демона -Путлєра, бо війну проти України і анексію її територій НЕ підтримують ЛИШЕНЬ 10% росіян .... З цього моменту слід вживати словосполучення "Росія - ворожа країна, вороже керівництво і ворожий російський народ.." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2014 КАПЕЦЬ!!!! В тему, как крик души ВИДЕО Поверьте мне: я был воспитан на русской культуре как советский человек, который, конечно, знал и Шевченко с детства, который знал и Лесю Украинку, потому что мои родители были украинцами. Но теперь я совсем по-другому смотрю на культурное наследие России и задаю себе вопрос: как могла культура или люди этой культуры, которые произвели на свет Толстого, Достоевского, Тургенева, наконец, Пушкина или Тредиаковского, те люди, которые всё-таки дали жизнь поэзии и Мандельштама, и Пастернака, которые наверняка точно бы не одобрили эту агрессию, как эта культура воспроизводит бандитское поведение всей огромной державы Россия? Как могут люди, как может власть страны, которая имеет такое культурное наследие, вести себя таким безобразным, таким наглым образом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
саша Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 КАПЕЦЬ!!!!А ты думала по другому? Зомбирование достигло максимума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Segeptashlim Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 80% это практически все!! не братья они, нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Зомбирование это конечно да, оно в России поставленно на самые передовые технологии и туда идут немалые денежки. Но, как же прошли 20 лет с и-нетом? Как можно зомбировать человека с онлайном? Тут налицо желание самого человека быть зомби или элементарная лень сравнивать новости с разных источников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Segeptashlim Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Зомбирование это конечно да, оно в России поставленно на самые передовые технологии и туда идут немалые денежки. Но, как же прошли 20 лет с и-нетом? Как можно зомбировать человека с онлайном? Тут налицо желание самого человека быть зомби или элементарная лень сравнивать новости с разных источников.и я об том же, они не зомби. Они варвары и рабы!! Путер фашист. И только Украинцы могут его остановить!!! Поэтому надо записываться в нац. гвардию!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Зомбирование это конечно да, оно в России поставленно на самые передовые технологии и туда идут немалые денежки. Но, как же прошли 20 лет с и-нетом? Как можно зомбировать человека с онлайном? Тут налицо желание самого человека быть зомби или элементарная лень сравнивать новости с разных источников. тут Юля розповідала - їй навіть сестра, яка живе в Росії, не вірить а один хлопчик про свою маму - коли він приїздить до неї з Києва в Луганськ і розмовляє, переконує - вона наче погоджується, вірить, що син не бреше - як тільки їде назад до Києва і полишає її саму - за кілька днів вона починає знову говорити те, що чує з рос. телеканалів як на мене - ці канали треба відключити, як шкідливі для психіки, а людям подавати якусь нейтральну інформацію - щоб не шокувати і дати час на заспокоєння. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 ці канали треба відключити, як шкідливі для психіки, а людям подавати якусь нейтральну інформацію - щоб не шокувати і дати час на заспокоєння.Я вижу этот вред ежедневно воотчаю. У нас пока единственный канал не отключили - татарский (но там только новости на понятном языке), умиляет появление второго татарского канала из Казани. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Я вижу этот вред ежедневно воотчаю. У нас пока единственный канал не отключили - татарский (но там только новости на понятном языке), умиляет появление второго татарского канала из Казани. я думаю кримсько-татрський - це справа часу. його не прикриють, звичайно, але максимально затиснуть - у них вступив у дію дуже злий закон про сепаратизм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
edgam Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Подавляющее большинство россиян - 93% - поддерживает аннексию Крыма Россией, из них 80% - даже если придется начать войну. Об этом свидетельствуют результаты опроса Всероссийского центра изучения общественного мнения (ВЦИОМ), сообщает Украинская правда. Лишь 4% участников опроса негативно относятся к вхождению полуострова в РФ. Даже если вопрос территориальной принадлежности Крыма станет предметом конфликта между Россией и Украиной, большинство респондентов (80%) считают, что Россия должна присоединить Крым к себе. Причем сегодня это мнение разделяет значительно большая доля опрошенных, нежели пять лет назад (80% против 55% в 2009 г.), отмечает ВЦИОМ. При этом 10% респондентов придерживаются противоположной точки зрения. Как показал опрос, в том, что Крым -Россия, уверены 89% россиян. Только 7% опрошенных полагают, что Крым не является российским. Всероссийский опрос ВЦИОМ проведен 15-16 марта 2014 года. Опрошено 1600 человек в 130 населенных пунктах в 42 областях, краях и республиках России. Статистическая погрешность не превышает 3,4%. Після цього опитування слід перестати триндіти про "дружній російський народ" і Демона -Путлєра, бо війну проти України і анексію її територій НЕ підтримують ЛИШЕНЬ 10% росіян .... З цього моменту слід вживати словосполучення "Росія - ворожа країна, вороже керівництво і ворожий російський народ.." Не зрозуміло, чому дані цього опитування викликають у Вас стільки подиву і возмущения.Я Вам більше скажу - якби провели опитування у Великоросії-"чи Вважаєте Ви Україну частиною Росії, і варто було б вступити з нею у війну заради возз'єднання країни?"- цифри були б похожими.Русские - абсолютно імперський народ з імперським сознанием.Никогда. на відміну ут українців, росіяни не будуть будувати національне государство.Только империю.Но є ще дещо что.Почему-то мені здається, що якби на Україні провести чесний опитування про возз'єднання з Росією - більше половини було б за.А якщо б на Ваших виборах у травні одним з кандидатів був би Володимир Путін - виграв би... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 Почему-то мені здається, що якби на Україні провести чесний опитування про возз'єднання з Росією - більше половини було б за.А якщо б на Ваших виборах у травні одним з кандидатів був би Володимир Путін - виграв би... не пі-пі можливо на Луганщині чи на Донбасі, тільки не У всій Україні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
edgam Опубліковано 26 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2014 не пі-пі можливо на Луганщині чи на Донбасі, тільки не У всій Україні При належної пропагандистської роботи, думаю більше половины.Решает ж не національно-орієнтований Запад.Решают обивателі Центру і Востока.Но навіть якщо я ошибаюсь.И нехай це буде меньшинство.Но яке!Спершись на яке, з вашої незалежністю можна буде зробити все, що угодно.Империя не боїться жертв і плювати хотіла на світову громадську мнение.Народ наш (я і українців маю на увазі) терплячий-витримає санкції і блокади, які рано чи пізно закінчаться,якщо взагалі начнутся.А ось Путін в Україні вибори выиграл.Реальный конкурент йому був би - тільки Ярош.Но адже Дімою бабусь можна налякати, правда?А вони перші голосують) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.