Гість AntiHohol Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 У них вообще не понятно где бабы а где мужики, одни высокие широкоплечие блондины ходят по улице. Мнение прыщавого 16ти летнего подростка. И оно конечно необьективно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Очень даже объективное мнение. Если тебе нравятся бабы уроды то это твои проблемы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Мне не нравиться то, что людей какой то нации считают, юлагодаря своему кривому мозгу - чем то. Ты общался с финками? Или судишь по своему Украинскому СМИ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Я сужу по криворожанкам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Но они не финки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Финкам далеко до них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 9 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2007 Русские девушки лучше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 9 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2007 Ошибаешся, у вас уже похуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 10 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2007 Тоесть ты инстанция, чтобы делать пробы на финских, хохляцких или Русских девушках? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 А я лично был в россии и сравнивал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 По каким критериям? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Мы тут говорим о внешнем виде, больше не о чем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Нет не правда. Посмотри их баб на конкурсах красоты, у нас 90% значительно лучше. Остальные 10% немного лучше. Это твоё изначальное письмо. Но на конкурсе красоты оценивается не только внешность, но и ум вообще то....там несколько этапов конкурса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 У нас на конкурсе красоты от украины выступают те у кого есть деньги, у нас есть ГОРАЗДО красивее, причем многие. Вот например взять мисс Украины, она что красивая? Нет конечно, просто у нее ебарь милиардер. Думаю у вас ситуация аналогичная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Да конечно, так и есть.....так в наших силах, силах честных и главное, понимающих эту ситуацию, изменить жинь к лучшему.....чтобы бабло не было Кумиром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Да ничего уже не изменишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 12 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2007 А я буду делать именно так...доказывать своими поступками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.