Гість AntiHohol Опубліковано 20 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2007 А напишите, что у Вас за город, чем Вы хороши, есть ли у Вас водка и Сало? Словом, интересный у Вас город. Мы москвичи бы приехали бы к вам, но не знаем что у вас за город. Опишите пожалуйста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 7 липня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2007 Николаев это город на севере Украины. Там находится знаменитый ликеро-водочный завод. Так же там производят не мало сала т.к хорошо развито сельское хозяйство и много ферм. Еще там река протекает через город, то ли днепр то ли дунай, точно не помню. А к кому ты там собрался ехать? К 777? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Судя пл всему, это и есть мой ЭДЕМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 Николаев это рай для хохла: море сала и горы водки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 И дефки наверное самые румяные в мире. Главное что , недеюсь, там нет местной бабы, 777..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 И дефки лучше чем у вас. 777 думаю что там живет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 Да ладно! Девушки везде разные....чёрные, белые, красные. И всем одинаково хочется, на чём нибудь заморочиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 Девки лучше чем у вас. На западной украине уже слегка отличаются в худшую сторону. Люди разные, не надо мне рассказывать, ты еще скандинавских баб не видел.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Скандинавских? У них что, поперёк? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 У них вообще не понятно где бабы а где мужики, одни высокие широкоплечие блондины ходят по улице. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Так никто тебя не заставляет туда ехать, к этим ублюдкам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Так я туда и не езжу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 А откуда тогда самоуверенное мнение относительно "широкоплечних блондинов и мужиков как бабы"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Просто знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 1 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2007 Не отвлекаемся от темы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 3 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2007 Посмотри фото тамошних баб в инете. Только не говори что не стоит доверять интернету, фотошоп на такое неспособен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 3 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2007 Так они тоже разные бывают. У вас же хохлушки не все поголовно с толстой жопою, сиськами 5го размера, с косою до попы и куском сала в руке - правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 3 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2007 Нет не правда. Посмотри их баб на конкурсах красоты, у нас 90% значительно лучше. Остальные 10% немного лучше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 4 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2007 Мне пох Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 5 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2007 А мне не пох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 5 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2007 Лучше выпей йаду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 5 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2007 Нет, не лучше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 5 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2007 Лучше будет то, что ты наконец-то поумнеешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 6 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 6 вересня, 2007 А я что тупой что-ли?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Не будем переходить на личности - но вижу необьективное суждение с твоей стороны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Все очень даже адекватно. Если тебе нравятся скандинавские бабы то это твои проблемы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Посмотри немного выше...там написан мой ответ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Я уже на него ответил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Так и я продолжил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 Обоснуй тогда где у меня было необъективное суждение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.