Гість Geo_ФУП Опубліковано 11 березня, 2014 Опубліковано 11 березня, 2014 h_ttps://www.youtube.com/watch?v=-Z1BSIiF5jc Вбейте в голову себе эту песню навсегда. И вас это коснется. Плине кача по Тисині, Ой, плине кача по Тисині. Мамко моя, не лай мені, Мамко моя, не лай мені. Залаєш ми в злу годину, Ой, залаєш ми в злу годину. Сам не знаю, де погину, Сам не знаю, де погину. Погину я в чужім краю, Погину я в чужім краю. Хто ж ми буде брати яму? Хто ж ми буде брати яму? Виберут мі чужі люде, Ой виберут мі чужі люде, Ци не жаль ти, мамко, буде? Ой, ци не жаль ти, мамко, буде? Ой як ж мені, синку, не жаль? Як же мені, синку, не жаль? Ти на моїм серцю лежав, Ти на моїм серцю лежав. Плине кача по Тисині, Ой, плине кача по Тисині. Мамко моя, не лай мені, Мамко моя, не лай мені.
Гість Непримиримый Опубліковано 13 березня, 2014 Опубліковано 13 березня, 2014 h_ttps://www.youtube.com/watch?v=-Z1BSIiF5jc Вбейте в голову себе эту песню навсегда. И вас это коснется. Плине кача по Тисині, Ой, плине кача по Тисині. Мамко моя, не лай мені, Мамко моя, не лай мені. Залаєш ми в злу годину, Ой, залаєш ми в злу годину. Сам не знаю, де погину, Сам не знаю, де погину. Погину я в чужім краю, Погину я в чужім краю. Хто ж ми буде брати яму? Хто ж ми буде брати яму? Виберут мі чужі люде, Ой виберут мі чужі люде, Ци не жаль ти, мамко, буде? Ой, ци не жаль ти, мамко, буде? Ой як ж мені, синку, не жаль? Як же мені, синку, не жаль? Ти на моїм серцю лежав, Ти на моїм серцю лежав. Плине кача по Тисині, Ой, плине кача по Тисині. Мамко моя, не лай мені, Мамко моя, не лай мені. я хоть и не куражусь, но хотел бы знать перевод
Гість Cалымон Опубліковано 13 березня, 2014 Опубліковано 13 березня, 2014 я хоть и не куражусь, но хотел бы знать переводГугл знает, спроси его. Заодно гимн Украины переведи - оху.. удивишься. Эх, как мы с моим другом - украинцем - заспивали несколько лет назад, после преферанса!!! То есть это он сначала нам пел, а через пару раз - и мы начали... "Два кольори мої, два кольори, Оба на полотнi, в душi моїй оба, Два кольори мої, два кольори: Червоне - то любов, а чорне - то журба. " Я его тогда спросил - что значит "журба"? Тоска, печаль, говорит... Эх...
дохтур Опубліковано 13 березня, 2014 Опубліковано 13 березня, 2014 фашистов в тюрьмуТак они сами себя в тюрьму и посадили. И сами себе строк-установили. Жаль ,что 1/6 суши для этого пришлось выделить.Но наверно это того стоило.
Гість Klop Опубліковано 13 березня, 2014 Опубліковано 13 березня, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=cZ0ESpKG5lw Слов не понимаю, но очень красиво.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.