Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 я буду рад если нас примет к себе россия. подальше от этом пронациской падали засевшей в киеве Во врет, собака ВЕЩАЕТ ИЗ РОССИИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Андрюх - не смеши уже :lol: , "она не одна придет, она с кузнецом придет; - не кузнец нам не нужен"(с)к\ф "Формула любви" Костик, не надо ревновать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 это карта киевской Руси от правого сектора, Ярош вроде хотел для начала присоединить к Украине Воронеж, Белгород, Брянск и еще что то. ;) Вопрос может не в тему, Украинские и Русские СМИ врут что есть силы им нельзя верить, Киевляне расскажите как там у вас? Хочется услышать мнение обычного Украинца. :rolleyes: Читайте - форум тут золотая середина - потому, что представлены все стороны и все мнения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Костя Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Костик, не надо ревновать эээ, ни в коем случае, ревность - пережиток, я тебя чисто платонически люблю , как мечту :lol: не могу помешать вашему счастью с Стероидом :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Костик, не надо ревноватьда он завидует,Наташ :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
саша Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 это карта киевской Руси от правого сектора, Ярош вроде хотел для начала присоединить к Украине Воронеж, Белгород, Брянск и еще что то. ;)Офигеть. А Саратов с какого перепугу в киевской руси оказался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vZHik39 Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Во врет, собака ВЕЩАЕТ ИЗ РОССИИ Что ж за недоверие? И почему сразу из России? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Костя Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Что ж за недоверие? И почему сразу из России? модератор айпишники видит правда только те с которых ты сюда заходишь, Наташ я сейчас откуда вещаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 эээ, ни в коем случае, ревность - пережиток, я тебя чисто платонически люблю , как мечту :lol: не могу помешать вашему счастью с Стероидом :lol: таки ревнуешь... Тебе http://youtu.be/ergVog52HBY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 да он завидует,Наташ :rolleyes: глупым всегда везет не думаю, что завидует ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Костя Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 таки ревнуешь... Тебе http://youtu.be/ergVog52HBY посмотри в этом сборнике "Арабатский конь" .http://www.youtube.com/watch?v=8oAJOfcbagw&list=RDffhfI9cdIU8 сорри .http://www.youtube.com/watch?v=JZZ3y30leUM&list=RDXG17SHP5X_k Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vZHik39 Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 модератор айпишники видит правда только те с которых ты сюда заходишь, Наташ я сейчас откуда вещаю? Пусть видят, я на работе :rolleyes: Да и что модерам с моего IP? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 глупым всегда везет не думаю, что завидует ))) .http://www.youtube.com/watch?v=vOb7JvpUM1w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Пусть видят, я на работе :rolleyes: Да и что модерам с моего IP? Ничего - просто не надо врать: я из Крыма, я из Киева Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Російські військові блокують 10 об’єктів Держприкордонслужби, у ніч з 5 на 6 березня вони атакували ще два об'єкти. Про це йдеться у повідомленні відомства. Так, о 1-й годині ночі поблизу розташування мобільної прикордонної застави "Масандра" з'явилися більше 20 осіб у військовій формі з автоматичною зброєю та гранатометами, які оточили підрозділ. Виїзд із території заблокували КамАЗом. Прикордонники зайняли оборону по периметру військового містечка, здатися вони відмовилися. Пізніше цього блокування тимчасово припинилося, наразі агресори ведуть спостереження. Також відбулася спроба атакували на відділ прикордонної служби Євпаторія. О 3-й ночі до підрозділу прибуло 8 автомобілів УАЗ, Газель, КамАЗ та Тигр з 50 озброєними чоловіками у військовій формі. Під’їзд до території підрозділу заблокували автомобілем КамАЗ, решта транспорту прорвалися на територію містечка. Нападники увірвалися до службових приміщень відділу, однак прикордонники змогли не допустити агресорів до кімнати зберігання зброї та захистити систему управління ділянкою кордону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vZHik39 Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Ничего - просто не надо врать: я из Крыма, я из КиеваЭто мне адресовано или как? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 посмотри в этом сборнике "Арабатский конь" продолжение следует... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Это мне адресовано или как? :unsure: или как... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Костя Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 продолжение следует... красивый клип? да продолжение следует... вообще этот сборник неплохой ИМХО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=vOb7JvpUM1w Моя любимая, только в этом исполнени лучше http://youtu.be/snNe8-lWcdI _____________ Андрей, Костя если брать ссылки снизу, из опции "Отправить", то ссылка будет активной - точечки ставить не надо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vZHik39 Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 или как... :PИли где? Неее я не из Киева или Крыма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 красивый клип? да продолжение следует... вообще этот сборник неплохой ИМХО Да, а сейчас - ВОЙНА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Или где? Неее я не из Киева или Крыма. Вот и напиши откуда - трудно или стесняешься? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 В'ячеслав Кириленко @KyrylenkoVyach Вимагаю скликати засідання Верховної Ради по Криму на 16.00 сьогодні. Парламент Криму має бути розпущений негайно за порушення Конституції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Дичь на воле это еще вопрос от кого надо защищать крымчан Напад на журналістів "5 каналу" у Криму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Кримчанки продовжують акції за виведення російських військ .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25287607.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 В'ячеслав Кириленко @KyrylenkoVyach Вимагаю скликати засідання Верховної Ради по Криму на 16.00 сьогодні. Парламент Криму має бути розпущений негайно за порушення Конституції. давно пора. Лучше раз перемучаться, но закрыть этот вопрос. сказала еще давно: кто из верхнего эшелона решит вопрос с Крымской областью - будет долго, счастливо и мудро управлять Украиной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vZHik39 Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Вот и напиши откуда - трудно или стесняешься?Ну что вы)))Не стесняюсь, г. Киров ( Вятка, Хлынов) кому как. Живу-не тужу, а вот за вас переживаю. Кстати на карте выше, почему-то мы-Татария :blink: Не согласен!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Посол ЄС: рішення кримського парламенту про приєднання до Росії – нелегітимне Рішення Верховної Ради Криму про приєднання півострова до Росії не є легітимним, заявив посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський. Як передає кореспондент Радіо Свобода, за словами посла, це рішення порушує чинну Конституцію України. Як заявив Томбінський, відповідно до Конституції, доля Криму може визначатися лише на всеукраїнському референдумі. Він також зауважив, що в Брюсселі сьогодні рада міністрів ЄС розглядає кризу в Криму, але наразі інформації про результати немає. Верховна Рада Криму на сьогоднішній закритій позачерговій сесії ухвалила рішення про приєднання до Росії. Також депутати проголосували за призначення референдуму про статус півострова на 16 березня. Зокрема, на референдум виноситься два питання: «Чи підтримуєте ви входження Криму до складу Російської Федерації як суб’єкта федерації» і «Чи підтримуєте ви відновлення дії Конституції Республіки Крим в редакції 1992 року?». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 давно пора. Лучше раз перемучаться, но закрыть этот вопрос. сказала еще давно: кто из верхнего эшелона решит вопрос с Крымской областью - будет долго, счастливо и мудро управлять Украиной. Вони все роблять неспішно, але поки що без помилок До речі, вчорашня фраза від Найєма: де факто, Україною керує Тимошенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.