Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 ОРИ... тебе не противно... что ты, готова своих же утопить в крови???? Я?!!!! цілком припускаю, коли на вас нападуть китаці, ви, як останні сцикун будете дерти аж до Уралу А Україна буде боронити свою країну Навіть не сумнівайся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэймор Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Скажи ЧЕМ защищать? Янукович разрушил армию,может по заданию Кремля. Стволов на всех не хватит. Флота нет. Авиации нет. и т.д Партизанская война..? - лесов нет ( вырублены ) Горы? ( крым захвачен) Карпаты ( создать вторую УПА ? ) Лидера нет??? Ну а если мировая война то Россию порвут на части- Япония, Китай, Германия. Путин это понимает Р.S Мне опять не повезло, я так хотела -по настоящему, пострелять Я в интересном положении, на 4 месяце, блин. Тебя корячку, выпустили чтоб ты засрала тему??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Никанорыч Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Ну а если мировая война то Россию порвут на части- Япония, Китай, Германия.Я даже не буду вам говорить, что станет с Украиной в случае Третьей мировой. Не надо Вам этого знать, тем более, на 4-м месяце. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Mr._ilya Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Что сказать. Очкуйте и сваливайте!!!!!! обезьяне украина, в данном виде, как сейчас - не нужна и впрегаться не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Hromadske.TV @HromadskeTV В Росії завтра незгодні з введенням військ в Україну вийдуть на центральні площі міст о 14.00. ______ Завтра глянемо на яку демократію тут на форумі заслуговують росіяни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Что сказать. Очкуйте и сваливайте!!!!!! обезьяне украина, в данном виде, как сейчас - не нужна и впрегаться не будет Вона нам потрібна!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Никанорыч Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 А Україна буде боронити свою країнуЧем? Горящими покрышками и левым хуком Кличко? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Я даже не буду вам говорить, что станет с Украиной в случае Третьей мировой. Не надо Вам этого знать, тем более, на 4-м месяце. Ти нам погрожуєш третьою світовою війною?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Чем? Горящими покрышками и левым хуком Кличко? Тобто, ти вважаєш, що ми повинні здатися на милість кремлівского фашиста? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NesF Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Я?!!!! цілком припускаю, коли на вас нападуть китаці, ви, як останні сцикун будете дерти аж до Уралу А Україна буде боронити свою країну Навіть не сумнівайся Русский с Китайцем - дружба на век! Поэтому не надо китайцами нас пугать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Михайло Бродський: готов идти и защищать Родину. без пафоса. ПУТИН ПОДОНОК, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Чем? Горящими покрышками и левым хуком Кличко? Во Кличко пожалел, что от неметчины отказался... Хотя, мож понтанул перед громадой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Русский с Китайцем - дружба на век! Поэтому не надо китайцами нас пугать. У нас також була дружба з Росією Тепер китайці мають повне моральне право захистити свій народ від диктату Путіна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Михайло Бродський: готов идти и защищать Родину. без пафоса. ПУТИН ПОДОНОК, А мама пустит? Нормальные пацаны молча идут и воюют. кондОмы - делают из сборов в поход - героическое шоу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Найдено сенсационное откровение Ванги про Путина 1993 год "... Возле красной стены, на такой же площади мертвого Владимира вынут и закопают. Живого Владимира приведут и посадят. Был склеп, теперь там тюрьма. И будут там его держать днём привязанным к ложе. А ложе то будет и не кровать совсем, а бочка из под нефти, чтобы не мог он на ней лежать, а только сидеть мог. А чтобы не околел он на железе, будут ту бочку газом подогревать, как кастрюлю на плите. И очередь стоять будет. Смотреть на него. Но не за деньги. Всякий входящий, в сидящего, плевать будет. А узнику будут только хлеб давать, воды давать не будут. Будет он пить вместо воды слюну людскую. А хлеб промакивать солью со лба своего. Но будут иные люди не только плевать, но и кидать в сидельца часами тяжёлыми. А те из них, что брильянтами украшены, будут больно ранить. И кожу его и душу. Ведь многих кидающих он знал и из грязи поднял. И печальна будет судьба тех, кто приехал на дорогой машине и не кинул в живого Владимира часами дорогими...." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Тебя корячку, выпустили чтоб ты засрала тему???Я тебя засру, а не тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Русские "миротворцы" носят такие же желтые нарукавники, что и боевики Януковича в Киеве? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість шуткевич Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 восстание желтых повязокчто то де это ужо было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Я даже не буду вам говорить, что станет с Украиной в случае Третьей мировой. Не надо Вам этого знать, тем более, на 4-м месяце. До речі, зараз дуже хороший шанс звалити Росію - вся Європа, США, Китай також буде не проти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 До речі, зараз дуже хороший шанс звалити Росію - вся Європа, США, Китай також буде не протиАга. Прям уже кинулись валить. Может ты расшифруешь, как именно они валить будут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Скажи ЧЕМ защищать? Янукович разрушил армию,может по заданию Кремля. Стволов на всех не хватит. Флота нет. Авиации нет. и т.д Партизанская война..? - лесов нет ( вырублены ) Горы? ( крым захвачен) Карпаты ( создать вторую УПА ? ) Лидера нет??? Ну а если мировая война то Россию порвут на части- Япония, Китай, Германия. Путин это понимает Р.S Мне опять не повезло, я так хотела -по настоящему, пострелять Я в интересном положении, на 4 месяце, блин. Поздравляю с интересным положением!!Какого пола маленький, и как назвать планируешь?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Ось ще одне підтвердження, що політика, політикою, але бути людьми ми зобов"язані Хоч б хтось один з Єкатеринбургського форуму висловив нам співчуття і засудив агресію Ні, ЖОДНОГО!!! Мало того, мене намовляли, щоб я їм відпустила форум, хоча б в одній темі. Здається мені, що цей десант не був випадковим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість шуткевич Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 До речі, зараз дуже хороший шанс звалити Росію - вся Європа, США, Китай також буде не протида да надо было видеть лицо Меркель, когда она поняла, что ей еще и Украину кормить надо, что то радости она не испытывала особо, да а кстати Орь, а ваше правительство, как с Китаем расплачиваться будет ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Ага. Прям уже кинулись валить. Может ты расшифруешь, как именно они валить будут. А що вас валити - у вас хіба армія є? китайці шапками закидають - пообіцяй їм Далекий Схід Жалкі ви ...навіть не знаю...мож дебілізм нашого гівнюка пуцькіну передався Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Флагман Військово-морських сил України, сторожовий корабель "Гетьман Сагайдачний" вийшов з головної бази Севастополя. Такий же наказ отримали всі інші кораблі ВМС, які перебувають на рейді міста, повідомляє РИА-Новости з посиланням на представника штабу ВМС. В якості можливого місця перебазування українських кораблів називається Одеса. Чи була поставлена перед кораблями якась конкретна задача, не повідомляється. Раніше повідомлялось, що невідомі спробували захопити прикордонну частину Севастопольського загону морської охорони. Сім прикордонних кораблів вийшли в море з Балаклавської бухти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 не боись. сейчас заседают в штатах. надеемся, что решат в какую жопу засунуть рашу.Нічого вони там в Штатах не висидять... і в Європі також... Будуть лише "заклики вивести війська" і "висловлювання стурбованості"... Так було в Грузії... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Нічого вони там в Штатах не висидять... і в Європі також... Будуть лише "заклики вивести війська" і "висловлювання стурбованості"... Так було в Грузії... Эдине добре - нам відразу потрібно буде проситися в НАТО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Нічого вони там в Штатах не висидять... і в Європі також... Будуть лише "заклики вивести війська" і "висловлювання стурбованості"... Так було в Грузії... вопрос здесь чуть более серьезный.янки... они могут все решить силой. но право на применение ее они должны получить. и те, кто может принять решение. может и поставить путькина раком. сейчас будем смотреть - есть ли те, кто впендюрит путькину в очко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Корін, що ти будеш робити, коли тебе відріжуть від України? А Юлька? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.