steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 иди посмотри на наш город, фото тут .http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=67&i=13361012&t=7313441&page=0 Красавец!!И снег есть - в Питере в этом году почти и не было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість -Чекист- Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 не умеешь - научим. не хочешь - заставим. Пупок развяжется дурачок))) Тебе помирать скоро, (если про возраст не сбрехал), зачем ты лаешься то сейчас?)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Ні, форум залишиться українським тут не буде кремлівської пропаганди Все, це кінцеве рішення с Екатеринбурга мы, к кремлю имеем отношение точно такое же как и ты))) зачем тебе повторять ошибки и наступать на грабли как сделали Тягнибок и иже с ними? у нас во первых клава без укровской раскладки, во вторых к тебе с теплом тут все относятся, ты не замечаешь этого, но я то вижу, потому что ментальность одна)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість JIEBWA Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Что же за общество вы пытаетесь построить, если даже на форуме не даете высказаться?.. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Наташа, ЖИРАФочка, скажите мне на милость, Вы почему за всю украину говорить то пытаетесь? Почему других жителей незалежной отказываетесь слушать?? В Крыму что не граждане Украины? Они не имеют права голоса?! Ответь будьте ласковы, чтоб я все точки над i уже расставил))))чек, крым послал рашу нахуй. тебе этого мало? - обязательно кацапье мочить мордой в унитаз? - пока, блядь, дойдет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сектымов Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Ні, форум залишиться українськимДвижок форума почему на ненавистном русском, названия подфорумов?Как ты это безобразие терпишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість -Чекист- Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Красавец!! И снег есть - в Питере в этом году почти и не было. Дружище))) помочи в Балтике ножки)) привет передай от меня)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість власть меняется Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 чек, крым послал рашу нахуй. тебе этого мало? - обязательно кацапье мочить мордой в унитаз? - пока, блядь, дойдет... крым вас нахуй послал чудак ты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Пупок развяжется дурачок))) Тебе помирать скоро, (если про возраст не сбрехал), зачем ты лаешься то сейчас?))))))не умеешь - научим.не хочешь - заставим. где ты видишь хоть одно слово лайки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 У диких татарских племен есть обычай, если в доме есть хоть один гость не понимающий по-татарски(в основном это добрососеди русские) то все разговоры в его присутствии ведутся на его языке, или переводятся. В гейеврпах, куда вы стремитесь попасть, это видимо не практикуется. до речі, вас ніхто в гості не запрошував - ви самі прийшли, причому натовпом, як саранча вас не вигнали, навіть вітали ви призвичаїлися і почали качати права дізнайся що з такими гостями роблять в татарських племенах, бо у мене серед них нема знайомих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Дружище))) помочи в Балтике ножки)) привет передай от меня))Холодная еще Балтика-то!!!Застужу свои ноженьки :lol: О'К. Буду у моря- сделаю. Не забуду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 крым вас нахуй послал чудак ты ты пуцькина больше слушай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість JIEBWA Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 премодерация признак слабости! -_- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 ні, тоді були інші обставини ми могли б і подружитися, але не склалося друг пізнається в біді. Україна зараз в біді і агресором виступає твоя держава. я не маю морального права залишати тут людей, які підтримують ворожу до України ну что ты заладила, скалось, да не склалось закончится ПМС и все встанет на свои места, не переживай езжай лучше паспорт делай, пока на халяву дают, а потом мы, тебя, не дадим в обиду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ulex Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Красавец!! И снег есть - в Питере в этом году почти и не было. я заепся двор чистить, ибо снег с крыши сошел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 В Днепропетровске на горсовете подняли флаг РФ и разбили лампадки Героев Майдана Вот лампадки зря разбили. На мертвых нельзя гарцевать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість -Чекист- Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Натусь ну не игнорь меня) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вардо Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Движок форума почему на ненавистном русском, названия подфорумов? Как ты это безобразие терпишь? возможно это какой то фейковый форум, что то здесь оппонентов маловато, специальная площадка для розжига межнациональной розни между братскими народами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сarter Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 а Ориана у нас счас звезда на ОАК ждем в гости Свозим на рыбалку, мясом накормим, водочки там. Глядишь, останется :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 я заепся двор чистить, ибо снег с крыши сошел Хороший дом.Щас свой попробую при лепить- если получиться с планшета . Но еще в строительстве. Внутрянка готова, а ландшафта нет еще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість власть меняется Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 возможно это какой то фейковый форум, что то здесь оппонентов маловато, специальная площадка для розжига межнациональной розни между братскими народами странно согласен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 тебе тада с такой жизненной позицией за мылом да шнурком впору бежать не простят тебе ваши же граждане А що ти знаєш про українців? Тобі ж казали, що на Майдані тільки западенці А коли глянути на список загиблих - там є всі регіони Наш форум - також представлений всіма регіонами Тому притримати українську позицію на маленькому клаптику української ідентичності - це не є щось героїчне Але кожен з нас - це крапля в океані. Крапля до краплі - струмок, річка, озеро, море, океан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 я заепся двор чистить, ибо снег с крыши сошел такая же хуйня, нынче наворотило дохуища. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість -Чекист- Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Блин, я что такие "неудобные" вопросы задаю? Почему мне не отвечают то!?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість власть меняется Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 А що ти знаєш про українців? Тобі ж казали, що на Майдані тільки западенці А коли глянути на список загиблих - там є всі регіони Наш форум - також представлений всіма регіонами Тому притримати українську позицію на маленькому клаптику української ідентичності - це не є щось героїчне Але кожен з нас - це крапля в океані. Крапля до краплі - струмок, річка, озеро, море, океан так референдум надо в первую очередь проводить а не беспределом заниматься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Хороший дом. Щас свой попробую при лепить- если получиться с планшета . Но еще в строительстве. Внутрянка готова, а ландшафта нет еще. Нет, не получается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ulex Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Хороший дом. Щас свой попробую при лепить- если получиться с планшета . Но еще в строительстве. Внутрянка готова, а ландшафта нет еще. случайно построили там землю хотели детсаду отдать (на заднем фоне новостройка) ну вот и пришлось срочно пристрой и под общую крышу а так то 10 лет неспеша строили, вот пристрой за год подняли, ипотека помогла отопление - водяные теплые полы сами делали, а то подрядчик 2 ляма запросил самим раза в 4 меньше вышло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Наташа, ЖИРАФочка, скажите мне на милость, Вы почему за всю украину говорить то пытаетесь? Почему других жителей незалежной отказываетесь слушать?? В Крыму что не граждане Украины? Они не имеют права голоса?! Ответь будьте ласковы, чтоб я все точки над i уже расставил)))) В Криму іноземні війська - там думка народу під дулом агресора. Коли ми робили Майдан, ми не запрошували ні натівских солдат, ні російських - ми боролися без зброї проти зброї Ось коли б кримчани так висловлювали свою думку - нема проблем А те, що зараз відбувається - має чітку назву в міжнародному законодавстві - АНЄКСІЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Гаринский Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 Почему патриот Юлия Тимошенко за счет украинского бюджета лечится в Германии, а не как простые людины у себя на родине? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ulex Опубліковано 1 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2014 В Криму іноземні війська - там думка народу під дулом агресора. Коли ми робили Майдан, ми не запрошували ні натівских солдат, ні російських - ми боролися без зброї проти зброї Ось коли б кримчани так висловлювали свою думку - нема проблем А те, що зараз відбувається - має чітку назву в міжнародному законодавстві - АНЄКСІЯ вопрос, кто финансировал майдан, если по вашим данным там было 10 000 народу, которого надо кормить, поить, одевать, да на протяжении 3 месяцев откуда деньги? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.