Jeck73 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Да не, они нормальные в большинстве своем. Ошалели просто от такого наплыва народу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Я это уже поняла. Тут вообще все они от конкретики убегают. Просто видимо у них цели и задачи другиене закусывайся с НЛПешниками, нахер они пошли.их на весь форум всего 2, не то что ОАКа полтыщи :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Штырлец Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Так вы сами себе яму роете.Выкопали ужеЗакапываюца помаленьку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 на обиженных воду возят У меня нет врагов, окромя одного супостата Супостат- супруг?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла ник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Пеший Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла ник Разбань всех. Угадаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ORV Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Через сколько тут сообщения то проходят? Писал еще светло на улице было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Jeck73 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 областник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Штырлец Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла никОбластник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла ник"областник" который первый сюда пришелон тебе в личку не может написать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Бля, сверху- прикольно. Женщине надо иметь сильные ноги для этого. Ты справишься?? Я люблю долго. :rolleyes: все любят долго - не все выдерживают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість власть меняется Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла ник областник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Skad Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Да не, они нормальные в большинстве своем. Ошалели просто от такого наплыва народу. Надо думать. Нехило форум раскрутили, скоро рекламодатели в очередь встанут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 кто там просится разбанить, а то я не успеваю за комментами - потеряла никОбластник- его открой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Разбань всех. УгадаешьХороший совет. И ещё один, Ори позови ты на форум народу побольше со Львова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 все любят долго - не все выдерживаютда ты на Урал свой взор обрати) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Пеший Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 все любят долго - не все выдерживают Тогда надо разбить одно долго, на несколько недолго. Или позвать на помощь.... имитатор... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Хороший совет. И ещё один, Ори позови ты на форум народу побольше со Львова.ониж тут желчью все забрызжутмы то просто стебёмся без злости))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 "областник" который первый сюда пришел он тебе в личку не может написать разблокировала ________ Слушайте, кому смердит или кого тошнит, или еще какие-то плохие ощущения от Украины - не пишите тут - зачем себя так мучить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Слава Уралу!!! Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 все любят долго - не все выдерживаютБлин, ну как вас хохлушек можно не любить? Дюже гарные вы))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
oblastnik Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Спасибо всем что не забыли ! И спасибо доброй женщине. И прости если что не так сказал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Пеший Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 да ты на Урал свой взор обрати) Любимая, я подарю тебе звезду! Светом нетленным будет она озарять нам путь в бесконечность…!» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Urfin Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 ктонить скажите на ОАКе "областнику" что он свободен))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 все любят долго - не все выдерживаютЯ стойкий оловянный солдатик :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Любимая, я звезду! Светом нетленным будет она озарять нам путь в бесконечность…!»Кобель.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SergeiX5 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 все любят долго - не все выдерживаютЯ тоже люблю долго)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Свердловчанин Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Вітаю всіх Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SergeiX5 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Вітаю всіхПривет хлопец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Никанорыч Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 и шо, аж на Урал заносит? или сами полезли к нам - натоптали, а потом за собой на Урал потащили? Та ми так, мимохідь. Рідну украінщіну від бандерівців звільнили, і - до хаті!Нам и не трудно вовсе было :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Слава Уралу!!! Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Любимая, я подарю тебе звезду! Светом нетленным будет она озарять нам путь в нэзалэжность!» :lol: таки не удержался))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.