Рысак Опубліковано 13 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 Я поля влюблённым постелю...ну,и вообщем,всё такое Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 13 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 И вообще,тут можно куролесить и всякое такое.Шалить,вообщем.Хоть до утра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 я вмію картинки ставити... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 колись, в іншому житті - не з нагоди свята, а просто так - від зовсім чужої людини я поштою отримала квітку. не те, що для мене подаровані квіти - щось особли - НІ, просто було так дивно - людина, якої я не знаю, ніколи не бачила, яка живе зовсім невідомим мені життям - прокинулася зранку з думкою про мене і їй захотілося подарувати мені квітку. Хм...а ще кажуть чудес не буває Ми в родині не святкуємо це свято - трохи дивне і незвичне для нас, бо не зрозуміло, чому Валентинки дарують усім, навіть співробітникам. Але це хороший настрій - тому завжди добре, особливо тепер, і в Україні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 13 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 Из Сибири с любовью.И от Запорожского казачества тоже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 13 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2014 Поздравляю с Днем влюбленных, Упоенных, озаренных Чувствами прекрасными, Самыми всевластными. Дай Вам Бог не расставаться, Вечным счастьем наслаждаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 .https://www.youtube.com/watch?v=9RqT3T_9WcQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 .https://www.youtube.com/watch?v=Sek9E1CE2zk :wub: ...хорошая игра,безобидная... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 .https://www.youtube.com/watch?v=cruGT26XQ9U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 СЦЫТЕ, ДЕВКИ, В ПОТОЛОК, Я ВАМ ЛАНДЫШ ПРИВОЛОК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 да...http://youtu.be/XCo18coE7MM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 да...http://youtu.be/XCo18coE7MM в зеленом платьице так увлеклась, что даже бумагу порвала :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 КОХАЙТЕ І БУДЬТЕ КОХАНІ ! Я нині всіх закоханих вітаю, Хто розкохав — знайдіть любов нову. Дарую вам усім любов до краю, В якому народився і живу. Дарую нині вам не валентинку, А теплий погляд у моїх очах. І мого серця другу половинку Яку знайдете у моїх віршах. Я вам дарую котики весняні, Які на підвіконні розцвіли. А ще дарую йолку на Майдані, І віру в те, щоб ми перемогли. Щоб мир запанував у нашім краї, І щоб розквітла Україна знов. Усім сьогодні в подарунок посилаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 КОХАЙТЕ І БУДЬТЕ КОХАНІ ! Я нині всіх закоханих вітаю, Хто розкохав — знайдіть любов нову. привіт, революціонер! Ти там на Майданы - часом не закохався Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 в зеленом платьице так увлеклась, что даже бумагу порвала :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 привіт, революціонер! Ти там на Майданы - часом не закохався Я дуже влюбчивий, не закохуватися, просто не можу :rolleyes: Але бездія, мене змусила проголусувати ногами. Тепер буду воювати клавою. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Я дуже влюбчивий, не закохуватися, просто не можу :rolleyes: Але бездія, мене змусила проголусувати ногами. Тепер буду воювати клавою. :lol: Ну да, коктейлі молотова вже не кидають... треба було швидше там сьогодні весілля було :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 .https://www.youtube.com/watch?v=tmLm6LqcFVI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Was wollen wir trinken, sieben Tage lang, was wollen wir trinken, so ein Durst. Was wollen wir trinken, sieben Tage lang, was wollen wir trinken, so ein Durst. Es wird genug für alle sein, wir trinken zusammen, roll das Fass mal rein, wir trinken zusammen, nicht allein. Es wird genug für alle sein, wir trinken zusammen, roll das Fass mal rein, wir trinken zusammen, nicht allein. Dann wollen wir schaffen , sieben Tage lang, dann wollen wir schaffen, komm fass an. Dann wollen wir schaffen , sieben Tage lang, dann wollen wir schaffen, komm fass an. Und das wird keine Plackerei, wir schaffen zusammen, sieben Tage lang, ja, schaffen zusammen, nicht allein. Und das wird keine Plackerei, wir schaffen zusammen, sieben Tage lang, ja, schaffen zusammen, nicht allein. Гимн немецких рабочих.Позже Геринг взял его на вооружение.https://www.youtube.com/watch?v=NiKJyy5i2Mw Dann wollen wir streiten sieben Tage lang. für das Recht und unser Land. Dann wollen wir streiten sieben Tage lang. für das Recht und unser Land. Dann kriegt der Frust uns nicht mehr klein wir halten zusammen keiner kämpft allein wir gehen zusammen nicht allein Dann kriegt der Frust uns nicht mehr klein wir halten zusammen keiner kämpft allein wir gehen zusammen nicht allein Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 .http://youtu.be/S6gg1z5DovI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 15 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2014 Ну да, коктейлі молотова вже не кидають... треба було швидше там сьогодні весілля було :rolleyes: Так, коктейлі не кидають, наразі кидають мітингувальників, керівництво, зовсім забуло з якої події люди на майдані, чого хочуть і, що скандували мільони людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 15 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2014 Вам звонят от Бога Петь мне сегодня не то чтобы лень, а просто мне петь нечем - Связки вразнос, и лежит на душе камень пустых фраз. Лучше давай в этот праздничный день Богу поставим свечи, Вспомним давай, что два года уже небо хранит нас. Клены расплакались желтой листвой, вот и промчалось лето. Я до сих пор безнаказанно твой - чьим мне еще быть? Смету судьбы замыкает порой стоимость пистолета, Да и у черта охотников строй, жаждущих влет сбить. - Вам звонят от Бога, запишите номер! - Да погоди немного, я ж еще не помер, Дай мне это царство выпить до конца, Эх, жалко, нет лекарства супротив свинца. Петь мне сегодня не то чтобы лень, да просто устал жить я, А без любви не родишь ни строки, сколько ни бейся. Что-то все чаще на кухне моей стали гореть листья, Стали все чаще тревожить звонки из Поднебесья. Вот опять от Бога колокольный зуммер. - Погоди немного, я ж еще не умер, Знать, для пули-дуры нет еще стрельца, Как и нет микстуры супротив свинца. Птица вниз, на сушу да с перебитой глоткой, А я больную душу заливаю водкой. Все по-русски вроде, но что ж ты так горька? - Просто нет Володи, и нету Игорька. Петь мне сегодня не то что бы лень... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2014 А без любви не родишь ни строки, сколько ни бейся. как красиво и правильно! чьи это стихи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 15 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2014 А без любви не родишь ни строки, сколько ни бейся. как красиво и правильно! чьи это стихи? Юль,Это Третьяков Виктор.На ютубе много песен его. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 8 березня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 березня, 2014 Вот и всё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.