Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Да просто не понимаю таких людей, что орут я патриот, я ненавижу России, не люблю Русских. Только разговаривают на языке, который ненавидят. Тю, напугав. Я сам могу так послать, шо - ой мама дорохая:lol: =========Я тебе не збираюсь лякати, друже мій. Я дію. Ще один? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Ой, добре, панове. Розмовляємо українською... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 ========= Я тебе не збираюсь лякати, друже мій. Я дію. Ще один? :blink: :blink: :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Это слишком. Если б Путин спал и думал, как тебе понравиться, я б тобя зауважал... =========Вибачте, не розумію. Українською, будь ласка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 :blink: :blink: :blink:Странович-это типа Евы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 А ще писали - сперечались, адекватний.... Я ж кажу чесно, що я - неадекватний для покидьків москалів і п'янючих кацапських тролів. Ні..треба було мене вимушено перевети виключно на українську мову.... Добре, панове..добре. Поїхали українською розмовляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Опять "Каши!Каши!Каши!" и завхоз как фюрер... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Ну...в кого які питання українською, москалики? tranavzh, вельми дякую! Ви таки праві! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 А ще писали - сперечались, адекватний.... Я ж кажу чесно, що я - неадекватний для покидьків москалів і п'янючих кацапських тролів. Ні..треба було мене вимушено перевети виключно на українську мову.... Добре, панове..добре. Поїхали українською розмовляти. А ты перевоспитанию очень быстро поддаешься :lol: Послушный :rolleyes: Ты не переживай, все нормально. Пиши только на Украинском, так как нормальные не будут понемать твоего бреда, да и не надо :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 А ты перевоспитанию очень быстро поддаешься :lol: Послушный :rolleyes: Ты не переживай, все нормально. Пиши только на Украинском, так как нормальные не будут понемать твоего бреда, да и не надо :P ========перепрошую, пане...не розумію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Ну...в кого які питання українською, москалики? tranavzh, вельми дякую! Ви таки праві! Нема за шо, я щиро за тебе рад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 ========= Вибачте, не розумію. Українською, будь ласка... Русский язык, камк и украинский - это НАШ язык. Как так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 А ще писали - сперечались, адекватний.... Я ж кажу чесно, що я - неадекватний для покидьків москалів і п'янючих кацапських тролів. Ні..треба було мене вимушено перевети виключно на українську мову.... Добре, панове..добре. Поїхали українською розмовляти. Ну послушайте,Вы же сами стали игнорировать мои вопросы.................например,что вы собираетесь делать дальше с праввым крылом и ассоциацие?? Ответте............ Вы же не считете нужным ответить-вам лучше съеать. Я Вам показал какова картина по экспорту в Росиию укрианиского товара-вы обозвались ии ушли на Д.Р.к другу???? Это конструктивный разговор?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 ======== перепрошую, пане...не розумію. потим обиясню, бижати треба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Как так?=============== Як так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 stranavzh - вибачте. 2. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Я зараз у своїй гілці зрозумію, хто є хто на форумі (така в мене технологія) , а далі з тими, хто залишиться, почнемо НОРМАЛЬНО спілкуватись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Это вот правильно. Мне, кстати , стероид тоже немного поднадоел. Ну какая ему разница что будет Украина делать? Я уверен, что что-нибудь будет точно. Всему своё время. А я не шлха,Алекас,чтобы нравится постоянно.Я высказываю-то что у меня в голове,а не то,чтобы понравиться кому -либо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Повертаємось до початку. мої любі друзі. Віче сподобалось. Деякі питання до Турчинова та Яценюка в сенсі "методів та стилю" ведення виступів зі сцени. Не дуже мені здалося відвертим все це...Чому? Я написав на першій сторінці російською. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Понятно. Ещё один клоун. Так не интересно, неужели адекватов я тут так и не дождусь? Становится более-менее ясно кто сидит на майдане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Я зараз у своїй гілці зрозумію, хто є хто на форумі (така в мене технологія) , а далі з тими, хто залишиться, почнемо НОРМАЛЬНО спілкуватись. Почему Вы с русского перешли на украинский?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Понятно. Ещё один клоун. Так не интересно, неужели адекватов я тут так и не дождусь? Становится более-менее ясно кто сидит на майдане. =======3. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Повертаємось до початку. мої любі друзі. Віче сподобалось. Деякі питання до Турчинова та Яценюка в сенсі "методів та стилю" ведення виступів зі сцени. Не дуже мені здалося відвертим все це...Чому? Я написав на першій сторінці російською. о чем весь разговор?Вся беседа?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Брати росіяни. Якщо ви дійсно брати, ви ПОВИННІ розуміти хоч приблизно хоч щось з української мови. Як українці, білоруси, поляки розуміють один одного. Це слов'янські діалекти. Перепрошую, але...треба розуміти мову найближчого брата... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Я зараз у своїй гілці зрозумію, хто є хто на форумі (така в мене технологія) , а далі з тими, хто залишиться, почнемо НОРМАЛЬНО спілкуватись. А что есть возможность отсекать те хкто не нравиться?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Брати росіяни. Якщо ви дійсно брати, ви ПОВИННІ розуміти хоч приблизно хоч щось з української мови. Як українці, білоруси, поляки розуміють один одного. Це слов'янські діалекти. Перепрошую, але...треба розуміти мову найближчого брата... флудишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 10 сторінок...ЖОДНОГО слова про дійсні події на Майдані. Російський флуд. Як завжди на всіх українських форумах. Але мені до цього не звикати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 10 сторінок...ЖОДНОГО слова про дійсні події на Майдані. Російський флуд. Як завжди на всіх українських форумах. Але мені до цього не звикати... И понеслось говно по трубам......Не позорься хоть,чепушило.............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Бувайте мені здорові на сьогодні. Піду на Майдан. Там якось комфортніше... До вівторка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Детский сад для особо одарённых детей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.