Перейти до змісту
Український політичний форум

Олімпіада - Сочі

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 106
  • Створена
  • Остання відповідь

Не ерствуй,Свен!! :rolleyes:

А шо? Щось не так?

Підкаблучник він і в Сочі підкаблучник... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Якщо відмовлять в апеляції, то Росії потрібно звертатись в Печерський районний суд м.Києва.

Там за помірну платню приймуть потрібне рішення... :D

ну зачеи.ты так Свен???

Все таки спорт-вроде баблом неполльзуют в отличчие от мерикосов

Посилання на коментар

ну зачеи.ты так Свен???

Все таки спорт-вроде баблом неполльзуют в отличчие от мерикосов

Я не про спорт... я про насш судоустрій... :)
Посилання на коментар

обоснуй

Блін, а що ще бабі треба?

Забезпечив її і іі дітей, так ні!

Подавай їй ще й славу. І якщо мужик на таке ведеться - він типовий підкаблучник.

Щось я Путіна перестав поважати... :(

Посилання на коментар

Блін, а що ще бабі треба?

Забезпечив її і іі дітей, так ні!

Подавай їй ще й славу. І якщо мужик на таке ведеться - він типовий підкаблучник.

Щось я Путіна перестав поважати... :(

ну давай так....

если все правда,что о них говорят... То какой нормальный мужик не готов на поступок ради своей женщины!!!

Я бы для Натальи то же бы что-нибудь учудил :rolleyes:

Посилання на коментар

ну давай так....

если все правда,что о них говорят... То какой нормальный мужик не готов на поступок ради своей женщины!!!

Я бы для Натальи то же бы что-нибудь учудил :rolleyes:

Ги... :)

Чуди, всі для своїх чудять, але є одне але...

Коли ти простий чувак і чудиш для своєї коханої - то одне, а коли ти чувак, який рулить цілою потужною країною - то зовсім інше... B)

Якщо він по її прихоті вдарить ядерниною бомбочкою по Китаю? :rolleyes:

Посилання на коментар

Ги... :)

Чуди, всі для своїх чудять, але є одне але...

Коли ти простий чувак і чудиш для своєї коханої - то одне, а коли ти чувак, який рулить цілою потужною країною - то зовсім інше... B)

Якщо він по її прихоті вдарить ядерниною бомбочкою по Китаю? :rolleyes:

Ну он же не дебил,Свен...

он же понимает,что можно .что нельзя.

да и она я думаю девушка в адекватие

Посилання на коментар

И о новостях спорта.

Смотрю по ящику кёрлинг -> и тамошние спортсмены очень похожи на Кличко, Тягнибока и Яценюка - усердно трут щетками лед перед движущимся гранитным камнем, старательно направляя его в нужную точку. В общем, движутся в конституционном, блин, поле.

Дальше, правда, все сходство заканчивается, у них щетками машут обе команды, у нас капитан Виктор Федорович издалека метко бросается в соперника камнями . А если не попадает - зовет на переговоры и там пытается засунуть щетку противнику туда, где Конституция заканчивается...

Гы!

Посилання на коментар

Збірна Німеччина вийшла на перше місце у медальному заліку на Олімпійських іграх в Сочі. В активі німців 6 золотих, 1срібна та 1 бронзова медаль.

На другу сходинку піднялася команда Канади (4-4-2) та третя збірна Норвегії (4-3-5).

Посилання на коментар

Я вижу вы Ориана опять перешли на свой родной язычокс, через моего переводчика..

Злорадствовать могу даже я.

Я просто далекий на многие тысячи километров от самих Сочи, не далек от того, как через каждого малого россиянина проходит прокачка немеренного бабла. И стоимость этого вымывания в унитаз средств на это, вот уж в нашем случае является уж точно не как обычный сюжет спортивных мероприятий.

...Я лично уж лучше посмотрю в связи с пониманием, во что обходиться сие мероприятие, сюжеты из КНДР.

Там хоть зазомбированный народ своими телами создает сии шествия и зрелища, и сам этому радуется.

А тут мы все, зараженные счетоводством денег, воистину не радуемся, просто почитаем сие мероприятие как пир во время чумы.

У нас враг как и в 1941 году выходит к Днепру, только в место оружия несет свое слово, а вместо пушечного мяса, не своих родненьких солдат, а зомби из молодежи зап. областей Украдены...Так что давайте и дальше ждать как кто-то там лично отдельно взято красиво выступил...как будто к нам, Русичам, и нашим общим проблемам, имеет какое то отношение.

Посилання на коментар

:o

Перший Національний телеканал заборонив усім українським ЗМІ використовувати в своїй роботі слова "Олімпіада", "Олімпійські ігри" та гасло міжнародних змагань - "Швидше, вище, сильніше".

Українські митці, журналісти, музиканти, спортсмени відповіли на цю заборону по-своєму.

*http://www.youtube.com/watch?v=ydVCDTVyAcI&feature=youtube_gdata_player

Посилання на коментар

http://www.epravda.com.ua/rus/publications/2014/02/7/418309/

Вот статья интересная про лимпиаду.

Вот голимое русофобство и вранье.

Ну нахуя так врать???

Посилання на коментар

"На сушу тихо выбралась Любовь —

И растворилась в воздухе до срока"

(В.Высоцкий)

"Ком у горла давит, стынет кровь…

От волненья ноги подкосились…

Девочка по имени ЛЮБОВЬ

Славной доброй матери - РОССИИ…

Труден путь! И вовсе не во сне

Довелось изведать многим людям.

Мы горды и счастливы вполне,

Зная - победителей не судят!

ВРЕМЯ всё расставит по местам.

Без проблем бывает ли? Едва ли!

ВСЁ имеет реверс*, как всегда,

Даже олимпийские медали!

И надежда оживает вновь,

Как бы злые силы не бесились.

Дарит бескорыстную ЛЮБОВЬ

Вечная великая РОССИЯ!!!"

(Ольга Бондаренко)

Посилання на коментар

К сожалению мой тебе тут ответ моментально исчез.

В следующий раз вынужден буду тут все свои посты копировать, а затем вставлять их вновь.

Кому было нужно удалять мой вполне лаконичный ответ, додумаешься надеюсь сам.

..........................

Да воруют ссуки на Руси. И еще как воруют.

Не всегда полностью брешут враги наши, иногда и толика правды все же в их словах присутствует.

По служебным своим обязанностям я должен вскрывать все технологические полости в каждом вагоне который следует в Адлер.

Каждая пломбочка, бумажка эта, стоит два рубля. в смысле две тысячи, так как она меняет свой цвет когда ее отклеивают и приклеивают заново.

Более чем на миллион рублей фактически выделяется только на одного меня . скромного работяжки, когда таких как я не один десяток только в одном моем рабочем помещении вагонного Депо...

.................

Не понимаю. Зачем примерно такое вот мое повествование нужно было удалять? Не проще было бы мою учетную запись удалить то?

Я ведь всегда могу скопировать свои тексты. и их заново давать?

Посилання на коментар

А це спеціально для stranavzh

який минулого тижня через цю фотку бився в істериці і обізвав мене сукою.

ну сука - так сука - ХАВАЙ

та сама фотка, але вже з коментарями від Кисельва

Изображение

До речі, за праведні труди по обсиранню України - путін нагородив кисельова орденом "За заслуги перед Вітчизною" 4 ступеню

Посилання на коментар

К сожалению мой тебе тут ответ моментально исчез.

В следующий раз вынужден буду тут все свои посты копировать, а затем вставлять их вновь.

Кому было нужно удалять мой вполне лаконичный ответ, додумаешься надеюсь сам.

Не понимаю. Зачем примерно такое вот мое повествование нужно было удалять? Не проще было бы мою учетную запись удалить то?

Я ведь всегда могу скопировать свои тексты. и их заново давать?

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=309813

Посилання на коментар

...Этот свой ответ я дал пользователю Стероиду вслед сразу же за его постом о том, что он считает, что несправедливо недруги нашего отечества упрекают руководителей наших в том, что они несусветные деньги истратили на олимпиаду, и все что можно назвать подготовкой к ней... и т.д., и т.п...

Но почему то у меня вскоре пропал в десяти последних сообщений (я экспловером пользуюсь) это мое сообщение.

Ну и теперь вижу, что там и близко с тем моим ответом сообщение на которое я отвечал, стероидов уже пост не стоял (оно тоже куда то перемещено?)

Да фиг с ними...Сегодня все это не актуально, как события нехорошие, в предчувствие ГВ у вас, и одновременное заваливание рубля у нас....

Рулите ради бога как вам нравится, Ориана....Я пока воздержусь от резких комментариев. обещаю.

..................................

Кстати, за праведные труды по обсиранню Украины - Путин наградил Киселева орденом "За заслуги перед Отечеством" 4 степени

P.S.

Да наш Димочка кисель просто ребенок, по соотношению к вам поддавшимся, Евгению, его собственного однофамильца.

Но тем не менее, я Диму Киселя после его пассажей по поводу Пуси Райт, мнение вообще не воспринимаю как его собственное.

Со свиными глазками машущий ручками и что-то обволакивающе лепечущий обозреватель явно выступает в роли навязывателя своего мнения, а не информатора... Точнее в роли агента влияния.

Недалек от Евгения киселя.

Тот когда у нас был в роли обозревателя НТВ по поводу чеченских событий еще даже, всем нам запомнился своим вот этим: "Эммм" "Мммм"... Только что не хрюкал. А вот Димочку Киселева просто научили имиджпейдеры махать ручками видимо во время своих видимо рассуждений...чтобы пипл лучше наверное схавывал.

имхо.

Посилання на коментар

Гість Кулагин Владимир

...До речі, за праведні труди по обсиранню України - путін нагородив кисельова орденом "За заслуги перед Вітчизною" 4 ступеню

Киселёв называет Украину братьями, и говорит всё правду, не для охаивания, а для решения проблемм. Люди слушают Киселёва, и молятся за Украину.
Посилання на коментар

Гість Кулагин Владимир

Набрать в ютубе:

Украина Россия 5 Киев 5-7 февраля 2014, Евромайдан Последние

Позор, неужели Украина позволит считать себя настолько униженной и халопской?

Вот они кукловоды!

А происходящее на майдане, лишь декорации и спикуляции. А на деле, Украину хотят превратить в бесправную колонию.

Украина - это и есть Европа. И Россия - Европа. Какая ещё нужна Европа...

Надо работать на благосостояние государства Украина, а не принлашать его уничтожать.

Боже, спаси Украину.

Посилання на коментар

21 лютого на Олімпійських іграх у Сочі відбудеться жіноча естафета з біатлону у жінок.

Сайт "Чемпіон" пропонує Вашій увазі текстову онлайн-трансляцію цієї події, починаючи з 16:30 за київським часом.

Як і очікувалося, українська команда виступить у найсильнішому складі.

Першою у гонку вирушить Віта Семеренко, за нею - Юлія Джима, потім - Валя Семеренко, а завершуватиме Олена Підгрушна.

16:30 - Розпочалася гонка!!!

16:31 - Віта Семеренко на перших хвилинах гонки знаходиться серед лідерів - представниця Естонії Лехтла йде останньою

16:33 - 900 метрів уже пройшли спортсменки - попереду США, далі Норвегія, Україна йде третьою

16:35 - На вогневий рубіж приходить першою представниця Швейцарії Селіна Гаспарін

16:36 - Віта Семеренко відстрілялася без промахів, поруч з нею росіянка Яна Романова!

16:37 - Після першої стрільби у Швейцарії три промахи, у Білорусі два

16:38 - У Німеччини проблеми зі стрільбою, ще й впала по ходу дистанції Пройс, але врешті відстрілялася з одним промахом

16:39 - Неприємний епізод! Француженка впала, відразу лікарі вийшли до неї - серйозна проблема

16:40 - Майже три кілометри атлетки пройшли, Віта Семеренко випереджає Романову віже на три секунди

16:42 - Віта Семеренко першою прийшла на другу стрільбу, за нею росіянка, американка та італійка

16:43 - 4 з 5 вибила Віта, додатковим патроном закрила мішень і пішла другою за росіянкою

16:44 - 4.7 секунди Віта програє росіянці, зараз треба включати швидкість!

16:45 - Італійка Вірер йде першою, друга росіянка, Віта Семеренко програє три секунди лідеру

16:47 - Доротея Вірер першою передає естафету Ніколь Гонтьє, росіянка другою прийшла, Віта передала Димі естафетою з відставанням +6.7 секунд

16:48 - Після України на четвертому місці США, на п'ятій Швейцарія, Канада - шоста

16:50 - Італійка продовжує йти першою, після майже кілометра дистанції росіянка Зайцева програє +7.9, Джима - +13,4, американка Дрейсінгакер - +14.3

16:52 - Ось і третя стрільба! Італійка приходить першою, Зайцева - друга, Джима на третьому місці

16:53 - Джима! Без промахів відстрілялася і пішла на дистанцію першою!!!

16:54 - Зайцева йде з відставанням майже у дві секунди, Швейцарія третя - майже двадцять секунд відставання

16:56 - Зайцева обійшла нашу спортсменку на підйомі, намагається темп підняти, Юлія працює

16:57 - Відставання нашої спортсменки від Зайцевої - +0,6 секунди, на третьому місці Габріела Соукалова

16:58 - На спуску Джима ледь не обійшла Зацеву - наступає на п'яти росіянці Юлія - підходять суперниці до вогневого рубежу

17:00 - ДЖИМА! Знову без промахів! Зайцева шостим патроном закрила останню мішень, у Соукалової - два неточні постріли

17:01 - Джима виграє у Зайцевої +8.9 секунди, у Саукалової - +34.3 секунди

17:03 - Позначка 4.9 км - Джима перша, Саукалова друга +15.9, і +19.7 відриву від росіянки Зайцевої

17:04 - Джима першою передає естафету Валі Семеренко!

17:05 - Соукалова передала естафету +12.1, Норвегія третя - +25.7

17:07 - Кілометр пройшли, Україна виграє 17 секунд у Чехії і 31 секунду у Росії і Норвегії

17:10 - Валя Семеренко! Без промахів відстрілялася і продовжує залишатися першою!

17:11 - Росіянка Шумілова 5 з 5 вибиває, другою йде, Норвегія на третьому місці

17:14 - Шумілова програє Валі після позначки 2.9 км +47 секунд, Норвегія - +55.8

17:15 - Чеська спортсменка Ландова, що йде четвертою, програє Валі 1 хвилину і 7 секунд

17:16 - Валя на стрільбу приходить першою! Головне - не поспішати!

17:17 - Закрила Валя всі мішені! Була на межі провалу, всі додаткові патрони використала!

17:18 - Шумілова без промахів відстрілялася - відстає +23.4 секунди, норвежка Флатланд теж влучно стріляє - +27.4 секунди

17:20 - Позначка 4.5 км - у Семеренко час 50.03.8, другою Флатланд - +29.9, Шумілова третя - +30.5

17:22 - Валя передає естафету Олені Підгрушній! Вся надія тепер на неї!

17:23 - Відставання Росії і Норвегії - майже 30 секунд! У Росії на трасі Вілухіна, у Норвегії - Тура Бергер!

17:24 - Четвертою йде Канада, на п'ятому місці США, Чехія шостою передала естафету

17:26 - За перший кілометр пройденого шляху Підргушна програла всього одну секунду Росії і Норвегії

17:28 - Олена Підгрушна першою приходить на стрільбу лежачи!

17:29 - Відстрілялася Олена! 6 з 5!!

17:30 - Вілухіна пішла другою відставання +17.9, Тура Бергер третя, відстаючи від Підгрушної +22.3 секунди, Канада йде четвертою

17:32 - 2.9 км пройшли, Вілухіна програє +10 секунд, Тура Бергер - +18,7 секунди

17:34 - Підгрушна приходить на стрільбу! Трибуни активно її підтримують!

17:35 - 5 з 5 у Підгрушної!!! У Вілухіної один промах, у Бергер також один!!!

17:36 - Вілухіна відстає від Підгрушної на 11 секунд, Тура Бергер - на 25!!!

17:37 - Підгрушна! Останнє коло! 4.9 км! Вілухіна відстає +21.5, Тура Бергер +30.8!!!

17:38 - Вілухіна, вже, швидше за все, зосередилась на боротьбі з Бергер за "срібло"

17:40 - ПІДГРУШНА!!! ЗОЛОТО!! ЦЕ ФАНТАСТИКА!!!

17:41 - Срібло у росіянок, бронзова нагорода у Норвегії!

17:43 - Хоч якась радість за останні днів!.. Дякуємо за увагу!

Посилання на коментар

Поздравляю вашу сборную с золотой медалью в эстафете, а наших мазил со вторым!!!!

у нас не до того... а ты хоть здесь бы сообщил, что там хоть с медальным зачетом - у кого больше медалей?
Посилання на коментар

у нас не до того... а ты хоть здесь бы сообщил, что там хоть с медальным зачетом - у кого больше медалей?

пока так

Медальный зачет

з с б

1 Норвегия 10 4 8 22

2 Россия 9 10 7 26

3 Канада 9 10 5 24

4 США 9 7 11 27

5 Германия 8 4 4 16

20 Украина 1 0 1 2

Посилання на коментар

Россия, одна без союзных республик, превзошла рекорд по золотым медалям и вышла на первое место безоговорочно победив как в общем медальном зачёте так и по количеству золота))

Поздравляю Россиян с победой, это был тернистый путь но пройден он не только с достоинством, Ура))

1 Россия 13 11 9 33

2 Норвегия 11 5 10 26

3 Канада 9 10 5 24

А наша сборная , по утверждению Натальи, в полном составе уехавшая ещё в пятницу, получила золото в субботу...

Славо богу девчонок не лишили того к чему они стремились..

Посилання на коментар

Не понятно при чем тут политическая жизнь Украины только...

.............

Вопросов много.

И первый из них, нахрена столько бабла растратили безмеренно.

Я приводил даже из личной жизни пример, где рассказал, что через любого , даже самого последнего слесаря-пекаря, отмоют неадекватное количество деньжищ.

Лично для меня, чтобы была лучше одна лишь золотая медаль, но разворовывания такого не было, и вообще чтобы все под контролем было.

Потом, все же почему у Лукашенки спорт занял почетные пять медалей?

...В смысле Белоруссии. Может просто случайность?

Вопрос третий. А нужна ли была такая вот победа. С тринадцатью золотниками, когда молодчики а-ля пом-поты и енг-сари в то же самое время берут убивая всех законных представителей органов правопорядка, стольный Киев град?

...Тьфу. Извините, все перепутал. Хотел сказать Пномпень.

Посилання на коментар

К сожалению, в нете сейчас самая популярная фраза - Россия выиграла олимпиаду, но проиграла Украину...

как говорится, победа со слезами на глазах...

но самое противное, что наши царьки все проглотят и будут с юлькой мутить, лишь бы бабки текли, и пох.. на унижения и страдания, деньги не пахнут...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...