Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 У Сочі відкрилась Олімпіада У російських Сочі завершилась церемонія відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор. "ХХІІ зимові Олімпійські ігри оголошую відкритими", - заявив Президент Росії Володимир Путін зі сцени. Після цього вогонь зимової Олімпіади запалили радянські спортсмени триразові олімпійські чемпіони хокеїст Владислав Третьяк і фігуристка Ірина Родніна. Церемонію почала маленька дівчинка Любов, яка символізує душу Росії. Любов пролетіла на великими декораціями, які демонстрували різні регіони Росії. Головна арена Ігор – стадіон "Фішт" – ущент забитий людьми. Стадіон заспівав російський гімн. Почався парад делегацій спортсменів усіх країн-учасниць. Церемонія завершилася запалюванням олімпійського вогню на головному факелі Олімпіади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Мне понравилась церемония открытия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Медведев проспал открытие Олипиады :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Ага. уже вся страна ржёт над ним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Мне понравилась церемония открытия. Ну, что там говорить - фантазия в наших народов всегда преобладада над другими качествами. Буду смотреть фигурное катание - мне Плющенко очень нравится. Надеюсь он не опозорится под конец. Помню, как наш Бубка завершал карьеру, тоже на Олимпийских играх, как он долго и трудно настраивался на прыжок, но все же победил. Кажись его рекорд так никто и не взял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Ага. уже вся страна ржёт над ним. Куда смотрела охрана, почему не вывели придурка, который демонстировал фашистское приветствие? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 На поржите над еще одним клоуном НАШ ЛИЧНЫЙ ГИТЛЕР Ну он то не заснул, чо над ним смеяться? Вы его сами выбрали, сами и смейтесь. Но тема не о нём, я про ворьё не хочу говорить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Ну он то не заснул, чо над ним смеяться? Вы его сами выбрали, сами и смейтесь. Но тема не о нём, я про ворьё не хочу говорить. Наоборот, я Медведева понимаю - знаешь сколько он раз уже видел это открытие - когда тренировались - вот и уснул... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 В этническом стиле... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Интересно, не знаю, а какой талисман этих Олимпийских игр - опять мишка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Вчера над Россией Гугл прикольнулся В день открытия Олимпиады разместил дудл цветов ЛГБТ-радуги :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 . А это ще один прикол. Вчера наша отставная бимба попросила на время Олимпиады прекратить какие-либо противостояния, с обох сторон - потому, что это как бы традиция: когда начинаются Олимпийские игры, приостанавливаются войны. Но у бимбы с памятью плохо - она забыла, что именно в день открытия Олимпийских игр в Пекине, Россия начала войну с Грузией и бомбила Тбилиси под шум олимпийских побед и поражений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Короче, коменти, які не стосуються олімпіади шукайте тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=306011 щоб не звинувачували мене, що я їх удаляю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Прикольно было видеть Машкова-Ясона,Безрукова крестьянина и т.д. Россия пошла от аргонавтов -Класс! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Ну, что там говорить - фантазия в наших народов всегда преобладада над другими качествами. Буду смотреть фигурное катание - мне Плющенко очень нравится. Надеюсь он не опозорится под конец. Помню, как наш Бубка завершал карьеру, тоже на Олимпийских играх, как он долго и трудно настраивался на прыжок, но все же победил. Кажись его рекорд так никто и не взял. Бубка , молодец- легенда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Интересно, не знаю, а какой талисман этих Олимпийских игр - опять мишка? Вроде леопард Сибирский или все трое : медведь, заяц, леопард. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Русский форум: "Ночное-1. Отвратительное-1. Контр-адмирал Апанасенко выстрелил себе в голову из наградного пистолета, не имея возможность купить болеутоляющее средство при тяжелой форме онкологии, он написал в предсмертной записке, что винит в своей смерти Минздрав и не видит выхода в своей ситуации, т.к. не может терпеть страдания своих близких в поисках нужного лекарства. Вот что я хочу сказать тем, кто обливается слезами умиления от олимпийской феерии и загордились своей страной, а не пошли бы вы нахуй и не забудьте, завтра биатлон. Давай Россия! Давай-давай!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Русский форум: "Ночное-1. Отвратительное-1. Контр-адмирал Апанасенко выстрелил себе в голову из наградного пистолета, не имея возможность купить болеутоляющее средство при тяжелой форме онкологии, он написал в предсмертной записке, что винит в своей смерти Минздрав и не видит выхода в своей ситуации, т.к. не может терпеть страдания своих близких в поисках нужного лекарства. Вот что я хочу сказать тем, кто обливается слезами умиления от олимпийской феерии и загордились своей страной, а не пошли бы вы нахуй и не забудьте, завтра биатлон. Давай Россия! Давай-давай!" А еще у нас один умник при колотил свои яйца к брусчатке на красной площади. Так он выразил свой протест узурпаторской власти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 А еще у нас один умник при колотил свои яйца к брусчатке на красной площади. Так он выразил свой протест узурпаторской власти.Чисто российйский протест. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Чисто российйский протест.Прикинь, он еще и из Питера. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Посміхнуло, що пасія Путіна (Кабаєва - подейкують, що вона народила йому сина) несла олімпійський вогонь по стадіону. От же неугомонна баба... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 9 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 (Виталий Портников) Не шукайте в російській Конституції норм, згідно з якими можна заборонити жителям одного суб’єкта федерації в’їжджати в іншій. Контроль над в’їздом був і раніше. Але зараз, на час Олімпіади, один громадянин Російської Федерації повинен просити в інших громадян дозволу поїхати на територію, де живуть такі ж громадяни, як він. Або – не такі? Інші етнічно? *http://www.radiosvoboda.org/content/article/25257228.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 Українка Віта Семеренко стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2014 роук у спринтерській гонці з біатлону на 7,5 км. Виступаючи 9 лютого у гонці під 62-м номером, Семеренко закрила всі мішені на рубежі, після чого поліпшила свої позиції та фінішувала третьою. Для 28-річної спортсменки з України це - перша олімпійська нагорода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 Посміхнуло, що пасія Путіна (Кабаєва - подейкують, що вона народила йому сина) несла олімпійський вогонь по стадіону. От же неугомонна баба... :lol: Ну хоть в чомусь Путін - людина ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Костя Опубліковано 9 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 пир во время чумы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 9 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 Українка Віта Семеренко стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2014 роук у спринтерській гонці з біатлону на 7,5 км. Виступаючи 9 лютого у гонці під 62-м номером, Семеренко закрила всі мішені на рубежі, після чого поліпшила свої позиції та фінішувала третьою. Для 28-річної спортсменки з України це - перша олімпійська нагорода. Примите мои поздравления. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Примите мои поздравления.А вот еврейская правозащитница Валерия Новодворская основательно разругалась на Олимпиаду Сочи-2014, на ее участников и гостей.Новодворская не оставила без внимания и украинского президента. "И президент ваш Янукович – выродок и подонок – явился. Лезет туда, где совершается зло, гадость и неприличие. По старому закону: свинья лужу найдет. Но что там украинская спортивная команда делает?! Ей не западло являться на российскую Олимпиаду?! Я бы на их месте не поехала". Российский оппозционер возмущена и поведением грузинской и молдавской команды. "Да и грузинская команда не погнушалась, а ведь одна пятая территории Грузии оккупирована. Поздравляю молдавскую команду – Приднестровье оккупировано. Как говорится, ни чести, ни гордости! Хотя понятно, что для того, чтобы гонять шайбу, совести и мозгов иметь не нужно!", – гневно заключила политик. Источник: *http://gordonua.com/news/worldnews/Novodvorskaya-Putin-pokazal-maniyu-ve... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pupsik Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Симеренко м Плющенко красавы!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 10 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2014 Спорт ЛИЖНІ ПЕРЕГОНИ. РОСІЯ ПОДАЛА ПРОТЕСТ НА РЕЗУЛЬТАТИ СКІАТЛОНА. Росія подала протест на підсмукові результати чоловічого скіатлону на Олімпіаді-2014 у Сочі. Команда господарів була незадоволена діями норвежця Мартіна Йонсруда Сундбю, який, на думку росіян, порушив правила наприкінці гонки. Якщо відмовлять в апеляції, то Росії потрібно звертатись в Печерський районний суд м.Києва. Там за помірну платню приймуть потрібне рішення... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.