SD. Опубліковано 2 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2014 Идут Штирлиц и Шерлок Холмс по Киеву - и набрели на Майдан. Возмущённый Штирлиц забегает на сцену Майдана,хватает микрофон и кричит: - Да здравствует Советский Союз! Слава КПСС! Слава КПСС! Ему Майдан хором: - Героям слава!Героям слава! Штирлиц удивлённый спускается со сцены: - Холмс,а почему меня не побили? - Элементарно,Штирлиц,вы были в эсэсовской форме! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 В областях України різко знизився рівень злочинності. Аналітики прийшли до висновку, що це результат того, що вся міліція зараз стягнута в Київ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Идут Штирлиц и Шерлок Холмс по Киеву - и набрели на Майдан. Возмущённый Штирлиц забегает на сцену Майдана,хватает микрофон и кричит: - Да здравствует Советский Союз! Слава КПСС! Слава КПСС! Ему Майдан хором: - Героям слава!Героям слава! Штирлиц удивлённый спускается со сцены: - Холмс,а почему меня не побили? - Элементарно,Штирлиц,вы были в эсэсовской форме! :lol: :lol: :lol: КЛАСС, я буду твоим фанатом. Такие экземпляры, это редкость :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Молодик характерної зовнішності в Маріїнському парку з прапорцем ПР в одній руці і з щойно отриманими 300 гривнями в другій. До нього підодить кореспондент і запитує: -Ви за ПР? -Нет, конечно. -То ви за опозицію? -Нет. -Так за кого ж ви? -Я за то, что б это продолжалось как можно дольше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Прикре непорозуміння виникло через намагання Януковича спілкуватися українською мовою. Українські політтехнологи порадили Януковичу завітати на Майдан та звітувати про Податковий кодекс перед народом. Замість цього він привітав Майдан та заветував Податковий кодекс... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 А я такой слышал.. Молодик характерної зовнішності в Майдану з одним iз прапорцiв ОППИ в одній руці і з щойно отриманими 300 гривнями в другій. До нього підодить кореспондент і запитує: -Ви за ОППУ? -Нет, конечно. -То ви за Владу? -Нет. -Так за кого ж ви? -Я за то, что б это продолжалось как можно дольше. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Російське МЗС направило ноту протесту Україні, через те, що коктейль молотова на Майдані горить краще ніж російський олімпійський факел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Хлопчик пише твір на уроці української мови: "У мого тата цікава робота. Він часто їздить у відрядження в Київ. Там він зустрічається з чудовими людьми. Після відряджень у нього завжди багато вражень. Нещодавно він з друзями ходив на вул. Грушевського щоб відчути біль і страждання простих людей. Мій тато працює в "Беркуті"" :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 « Беркутівець » приходить додому , його дружина запитує: - Дорогий , кажуть , ти бив вагітну жінку ? - Ну що ти , як я міг ? Я просто стояв , дивлюся — біжить на мене баба , як замахнеться величезним животом ! Ну , я і затулився кийком. Дванадцять разів. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість паттаец Опубліковано 4 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2014 Последний анекдот интересен тем, что дает однозначное решение: Нет никакого РЕАЛЬНОГО украинского государства. (даже местная типа милиция не способна защитить беременную женщину так как сама не защищает себя от банд подростков с коктейлями Риббентропа в руках...) Эта химера западных спецслужб теперь и нам не даст толком откупиться ни на какие ихние же бумажные миллиарды.. только время протянем больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2014 Последний анекдот интересен тем, что дает однозначное решение: Нет никакого РЕАЛЬНОГО украинского государства. (даже местная типа милиция не способна защитить беременную женщину так как сама не защищает себя от банд подростков с коктейлями Риббентропа в руках...) Эта химера западных спецслужб теперь и нам не даст толком откупиться ни на какие ихние же бумажные миллиарды.. только время протянем больше. а у вас по Белому Дому тоже химера западных спецслужб стреляла... сказочник ёмаё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Элрик Опубліковано 5 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2014 а у вас по Белому Дому тоже химера западных спецслужб стреляла... сказочник ёмаё Обижаешь, кыцунечка. У нас химерам типа вашего Яценюка не доверяют. У нас лупили по парламенту из танковых орудий. Простые люди, бесхитростные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pupsik Опубліковано 6 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2014 интеренсно. как бы отреагировал Обама если бы безработные сожгли Белый дом вместе с охраной. Наверное попросил бы всех отпустить всех участников и вывести полицию из Вашингтона.. (чтобы никто не мешал людям свободно выражать своё мнение ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 - А що, то дійсно кияни хотіли розібрати барикади на Майдані? - Звісно кияни... вони вже 2 місяці в Києві живуть, в Маріїнському парку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Дивно, що коли Янукович хворів ліки чомусь не здешевшали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2014 Питання до міністра доходів і зборів: -Пане Клименко, "заробітчани" в Маріїнському отримують 200-300 грн. на день, чи платять вони податки з цього прибутку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 9 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 Подходит иностранец к двум людям на Крещатике и спрашивает по- английски - как пройти к ЦУМу - молчание. Спрашивает по-французски - как пройти к ЦУМу - молчание, тоже самое спрашивает по-испански, по- итальянски, на хинди и т.д. - молчание. Разворачивается, уходит. Один человек другому - Ты бачь, яка розумна людина, скiльки мов знае, а шо то йому дало? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 9 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2014 Песня про майданщиков. Мотив - финская полька Холли-Долли. А по лесу я иду Тяпкой кроликов глушу На башке моей горшок А в кармане - пирожок Вот такой бесстрашный я Все пугаются меня Моё имя - Мойдодыр А мой папа - Чингачкук! взято отсюда: http:// muzofon.com/search/Holly%20Dolly%20%D1%84%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F%20%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BA%D0%B0/3/ (убрать пробел после //) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 12 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2014 Люди, в цей скрутний час не будьте байдужими!!! Якщо ви бачите, як б'ють працівника міліції, прокурора, суддю - не проходьте повз!!! Підійдіть, заспокойте людей, поясніть що це не правильно!!! І покажіть як бити правильно... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 16 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 По лісу йде Лисиця (Л), бачить летить Ворона (В) хвостом вперед і волає "Майдан!!! Революція!!!" (Л) - Що сталось? (В) - А ти що не вкурсі? На Майдані революція! Тепер все по іншому, тепер всі ходять і літають задом наперед. Лисиця подумала - "Ну а що, революція так революція", підняла хвоста і пішла лісом задом наперед. Аж тут їй Вовк назустріч. Дивиться - Лисиця з піднятим хвостом чимчикує не дивлячись куди. Підійшов, прилаштувався і впендюрив її під піднятий хвіст... Засмучена Лисиця йде лісом (як годиться - головою вперед), на зустріч їй Ворона (задом наперед). (В) - Ти що, не по революційному йдеш? (Л) - Це у вас там на горі революція, а нас внизу просто ї..буть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Якщо нормальній людині, яка не скоїла ніякого злочину погрожують арештом, катують, викрадають, калічать, як Ви думаєте - що буде робити ця людина?... Ось бачите! І Ви теж екстреміст! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pupsik Опубліковано 24 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2014 Сидить Янукович на суку і тихенько пиляє його. Йому з Кремля телефонує Володимир Путін і питає: - Віктор Федорович, ти що твориш? Навіщо сук під собою пиляєш? А той йому у відповідь: - Володю, так я ж потихеньку, дуже обережно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Snejanna Olegovna Опубліковано 10 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2014 i.imgur. com/yulDHuC. jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість REAL_Ekb Опубліковано 11 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 березня, 2014 Мужик с охоты принёс домой зайца. Велит жене его пожарить. - Так масла ж нэма! - Пожарь на сале. - Так сало ж зьели! - Ну просто в духовке без всего запеки. - Так газа ж нет. Мужик рассердился, выкинул зайца в окно. Заяц расправил уши и сказал: Слава Украине, героям слава! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.