Орiана Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Виртуальный синдром, у большинства людей к нему иммунитет, но отдельная группа лиц им страдает. Смотрите как старательно и безуспешно она нас пытается унизить используя личную безнаказанность? Сцуко есать у этого дебила родственники, пора уже в стационар більше, ніж ви самі себе принижуєте - вас важко принизити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2014 більше, ніж ви самі себе принижуєте - вас важко принизити.Ориша, я тебя умоляю. Нас принизить, просто, не практически. не теоретически нельзя. Ибо мы на столько выше вас! Что , просто, для вас недосягаемы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 8 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2014 Оріано, Ви, здається, віруєте в Майдан як у Господа. Ніяких вад, недоліків у нього не бачите. Між тим аналітики сходяться зараз на думці, що його якось треба закінчувати. Ви самі написали, що на "мажорній" ноті. А як, хто це зробить? Хто переведе країну до нормальних, розумних дій?!! Якщо "трьохголовому змію" з цих смішних лідерів вже у самого майдану віри немає, то чого робити далі? Ви розумна жінка, припустіть! Ви написали, що раби не голосують. Ви не раб, це ми вже зрозумили, так Ви за кого голосували б? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість gonch Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Оріано, Ви, здається, віруєте в Майдан як у Господа. Ніяких вад, недоліків у нього не бачите. Між тим аналітики сходяться зараз на думці, що його якось треба закінчувати. Ви самі написали, що на "мажорній" ноті. А як, хто це зробить? Хто переведе країну до нормальних, розумних дій?!! Якщо "трьохголовому змію" з цих смішних лідерів вже у самого майдану віри немає, то чого робити далі? Ви розумна жінка, припустіть! Ви написали, що раби не голосують. Ви не раб, це ми вже зрозумили, так Ви за кого голосували б? Разойтись с майдана - для его активистов просто страшно. После такой засветки своих фейсов репрессий ждать не долго. И никакие мажорные ноты их не спасут от расправ с каждым в отдельности. Теперь как в "Кавказской пленнице": либо в я ее веду в загс, либо она меня - в прокуратуру. Но победной перспективы у этого майдана уже нет, а прокуратура - очень даже есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Разойтись с майдана - для его активистов просто страшно. После такой засветки своих фейсов репрессий ждать не долго. И никакие мажорные ноты их не спасут от расправ с каждым в отдельности. Теперь как в "Кавказской пленнице": либо в я ее веду в загс, либо она меня - в прокуратуру. Но победной перспективы у этого майдана уже нет, а прокуратура - очень даже есть.сажать. сажать и ещё раз сажать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Сонет Ліні Костенко Коли довкілля до вас нещире А серце щемом стиска зневіра, Коли заледве жива Країна, Відкрийте вірши Костенко Ліни. Мені здається шукать не варто Рецепти правди у творах Канта Чи ще у когось за морем синім - Вони у віршах Костенко Ліни. Їх мудре слово полегшить скруту, Розігне спину слабкій людині, Розбудить мозок,брехнею скутий, Читайте вірши Костенко Ліни! І наостанок найголовніше - Вона між нами.І далі пише. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 сажать. сажать и ещё раз сажать. Ну,теперь наша очередь вас сажать. В 2004 не сажали,толерастили,понимаешь... Хатыны в россии все купили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Свидомий Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 Ну,теперь наша очередь вас сажать. В 2004 не сажали,толерастили,понимаешь... Хатыны в россии все купили? А это как расскажи, сажалка выросла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 Ну,теперь наша очередь вас сажать. В 2004 не сажали,толерастили,понимаешь... Хатыны в россии все купили? Когда очередь наступила? Не укакались еще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 Ну,теперь наша очередь вас сажать. В 2004 не сажали,толерастили,понимаешь... Хатыны в россии все купили? Что такое Хатыны?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість русофил Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Мне кажется информационная война проиграна, как и в России на Болотной не получилось, так и на Украине, а вслед за информационной и остальная. Что интересно, после того как в России не получилось у США поражение за поражением. Эх. А денежки то потрачены и не малые. С кого спрашивать будут? Зря конечно ваш президент раньше не принял указы о блокировке некоторых сайтов. Правда и у нас пролезают к сожалению, пытаются вербовать людей. На одном политическом форуме признался что работает, потом просто болтать начали. Всех разогнать, сайты позакрывать, олигархов посадить или выслать на их новую родину в гейропу, нанять новых консультантов в экономике и политике, подружиться с Россией и пользоваться как Белоруссия всемы выгодами для развития страны. К сожалению Ющенко вел явно антироссийскую политику, но теперь есть шанс все исправить, тем более что условия которые ему предложили явно спасают страну от краха и позволяют наладить экономику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість паттаец Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Что такое Хатыны??Это хаты которые будут сжигать сами же западные украинцы под присмотром немцев.(теперь уже а-ля европейцев как бы видимо) Хатынь - это всего лишь символ. Белорусская сожжённая дотла деревня. Которую сожгли не немцы. Немцы брезгливо лишь присутствовали...я могу сию тему продолжить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Это хаты которые будут сжигать сами же западные украинцы под присмотром немцев.(теперь уже а-ля европейцев как бы видимо) Хатынь - это всего лишь символ. Белорусская сожжённая дотла деревня. Которую сожгли не немцы. Немцы брезгливо лишь присутствовали...я могу сию тему продолжить. Что такое Хатынь знаю- у меня корни белорусские.Не знал что такое хатыны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 хатыныэто устаревшее слово. применяется в новой современной форме - хатынка. изобретено первым президентом украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 это устаревшее слово. применяется в новой современной форме - хатынка. изобретено первым президентом украины.Уменьшительно- ласкательно?? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Уменьшительно- ласкательно?? :rolleyes:в те времена еще было понятие - оправдательно. это теперь ложат на все их вопросы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Кому нужен майдан., Майдан ничего не дал и не даст Но, цель англо-саксами поставлена. Теперь будут бится о стену как бараны. Сначала свои "мирные" майданутые. А затем, и азиатско-европейские "стрелки" подтянутся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2014 мій синій коню мій синій коню мій синій коню лети галопом неси до сонця я не борОню життя минає мій синій коню життя минає немає вітру немає волі чудес немає точи копита мій синій коню точи копита вже наша воля на всіх майданах кістьми прибита вже наша воля на сірих площах на всіх знаменах чи підіймемо чи піднесемо чи ті рамена ****http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=473626 мій синій коню гарячий коню іскриста грива якщо Вкраїна насправді вільна чом нещаслива чом нещаслива чого сумує і гірко плаче а хтось покірний покірно радить терпи козаче а скільки ж можна мій синій коню уже терпіти онуки просять батьки не можуть не вірять діти неси нас коню де вольна воля під небесами добудем щастя добудем долю Господь із нами 01.01. 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 20 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2014 Ну,теперь наша очередь вас сажать. В 2004 не сажали,толерастили,понимаешь... Хатыны в россии все купили? Вот тока звиздеть не надо, так перелопатили госаппарат, что мама не горюй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.