Перейти до змісту
Український політичний форум

Блакитні очі Бога Ра.

Slavkora

Рекомендовані повідомлення

«У человекообразных обезьян голубых глаз не бывает».

Людвик Крживицкий

...........................................................................

«У людиноподібних мавп блакитних очей не бува»,-Людовик Крживицький.

Ох,як він був правий!Він і сам не здогадувався,наскільки він правий!Особливо,на рахунок мавп.

Зараз розшифровані незнищені ворогами записи вавілонського Жерця,де зазначено,що дехто,прилетівши з неба,створював собі рабів,шляхом вживлення власних генів в яйцеклітини африканських мавп.З Африки і пішло за наукою людство. Можливо,ще і з Кавказу.Але не все.Тільки мавпоподібне.

Інша меншість пішла від Бога.Бог раніше звався Ра.

Зараз всі грамотні.Всі знають,масони.Всі знають,трикутник з оком.Але не всі знають,шо масони нічого свого не мають.Вони понатягали з древності.В тому числі і Всевидяче Око.

Око Ра.Око Бога,яке вони використовують після знищення імперії Ра у власну користь.

Цей символ,маони масово розтиражували в однотонному вигляді.На доларі США,на гербах Центральної Америки,в графіці з царями-царицями Росії,на всіх нагородах на честь перемоги Росії над Наполеоном,навіть на плакатах,виданих на честь 100-ліття перемоги у війні 1812 року.

Але в натурі цей символ кольоровий.І око має колір.Яркий блакитний колір.Щоби всі розуміли,якого кольору Всевидяче Око.Який колір у справжніх дітей справжнього Бога.

Щоб не крутили,не вітійствували,не вихилялися.Щоб всі знали,щоб всі бачили і сприймали. Зразок надано.Ікона.Канон.Джерело інформації та крапка відліку.

Бог мав блакитні очі.

Жерець Ра ВячеСлав ДілоВій «Альтернативна історія»

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

«У человекообразных обезьян голубых глаз не бывает».

Людвик Крживицкий

...........................................................................

«У людиноподібних мавп блакитних очей не бува»,-Людовик Крживицький.

Ох,як він був правий!Він і сам не здогадувався,наскільки він правий!Особливо,на рахунок мавп.

Зараз розшифровані незнищені ворогами записи вавілонського Жерця,де зазначено,що дехто,прилетівши з неба,створював собі рабів,шляхом вживлення власних генів в яйцеклітини африканських мавп.З Африки і пішло за наукою людство. Можливо,ще і з Кавказу.Але не все.Тільки мавпоподібне.

Інша меншість пішла від Бога.Бог раніше звався Ра.

Зараз всі грамотні.Всі знають,масони.Всі знають,трикутник з оком.Але не всі знають,шо масони нічого свого не мають.Вони понатягали з древності.В тому числі і Всевидяче Око.

Око Ра.Око Бога,яке вони використовують після знищення імперії Ра у власну користь.

Цей символ,маони масово розтиражували в однотонному вигляді.На доларі США,на гербах Центральної Америки,в графіці з царями-царицями Росії,на всіх нагородах на честь перемоги Росії над Наполеоном,навіть на плакатах,виданих на честь 100-ліття перемоги у війні 1812 року.

Але в натурі цей символ кольоровий.І око має колір.Яркий блакитний колір.Щоби всі розуміли,якого кольору Всевидяче Око.Який колір у справжніх дітей справжнього Бога.

Щоб не крутили,не вітійствували,не вихилялися.Щоб всі знали,щоб всі бачили і сприймали. Зразок надано.Ікона.Канон.Джерело інформації та крапка відліку.

Бог мав блакитні очі.

Жерець Ра ВячеСлав ДілоВій «Альтернативна історія»

А як з українцями бути? Блакитні очі - то більш в москалів. Для українців характерні, як у пісні, "карії очі, чорнії брови".
Посилання на коментар

А як з українцями бути? Блакитні очі - то більш в москалів. Для українців характерні, як у пісні, "карії очі, чорнії брови".

чувствуется. что турки и басурманы поработали.
Посилання на коментар

У мене блакитні очі і у всієї моєї рідні, крім мами - у неї - зелені.

І в чоловікових також нема карооких.

Посилання на коментар

не выдавай серые . за голубые.
Посилання на коментар

Здесь не все так однозначно. Если взять антропологические исследования Хв. Вовка, начала 20 века, то сравнивая украинцев и великоросов он вывел некоторые характерные отличия. Цвет глаз оказался непрямым признаком, а только косвенным.

Посилання на коментар

Здесь не все так однозначно. Если взять антропологические исследования Хв. Вовка, начала 20 века, то сравнивая украинцев и великоросов он вывел некоторые характерные отличия. Цвет глаз оказался непрямым признаком, а только косвенным.

украинцы никогда не были свободными . они не могут жить без хозяина-пана. что мы и наблюдаем последние 23 года.
Посилання на коментар

украинцы никогда не были свободными . они не могут жить без хозяина-пана. что мы и наблюдаем последние 23 года.

ты тупой дебил от рождения,рогатый жлоб безродный.старая обезьяна.предавшая родину.
Посилання на коментар

ты тупой дебил от рождения,рогатый жлоб безродный.старая обезьяна.предавшая родину.

:lol: Ржачно это слышать от отго, кто вечно всякий мусор постит, правда такого откровения на БээФе я не встречал.
Посилання на коментар

:lol: Ржачно это слышать от отго, кто вечно всякий мусор постит, правда такого откровения на БээФе я не встречал.

Больной человек, грех смеяться, Бог его и так наказал.
Посилання на коментар

Значит наказал всех, что таким позволено по сети шастать.
Посилання на коментар

ті больная старая вонючая скотина низшей расі.предавшая родину.еще и лазишь по чужой земле.гавкаешь на всех оптом.генетический віродок.больное на бошку дбявольское отродье.Шоб ті калекой стал.
Посилання на коментар

ті больная старая вонючая скотина низшей расі.предавшая родину.еще и лазишь по чужой земле.гавкаешь на всех оптом.генетический віродок.больное на бошку дбявольское отродье.Шоб ті калекой стал.

молодец. красиво об украинцах сказал. действительно низшая раса. вечно раком.
Посилання на коментар

ну . а как ты запретишь. :D

Вот не знаю, на одном форуме есть два таких же, но тихих дурачка и выкинуть их мне формально не за что, но такую ересь несут...
Посилання на коментар

Вот не знаю, на одном форуме есть два таких же, но тихих дурачка и выкинуть их мне формально не за что, но такую ересь несут...

На каждом форуме есть два идиота, и это негласный закон. и главное, что стилистика одна и та же, я вначале ошибался, думая, что это один человек пишет, симптомы болезни идентичны.
Посилання на коментар

Доводилось встречать сапиенсов с пронзительно голубыми глазами. Это сильно заметно, особенно при ясном небе. Возникают стойкие ассоциации с "вольниками" из "Дюны".

Посилання на коментар

Эй вы, двое, не флудите тему... :)

Не мешайте, когда два солидных человека разговаривают, или вас в детстве не учили этому?
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...