Гість ivan ganga Опубліковано 24 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2013 В мире так много сказано и написано,что и жизни не хватит все прочитать и осмыслить,поэтом не думающие выхватывают кусочки и ляпают то что выгодно им или их хозяинам,а на форуме получить почетное звание Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2013 В мире так много сказано и написано,что и жизни не хватит все прочитать и осмыслить,поэтом не думающие выхватывают кусочки и ляпают то что выгодно им или их хозяинам,а на форуме получить почетное звание така их селяви Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 народ просыпается и надеюсь осознает за что надо бороться вне форума вез жаждущих власти и зрелищ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 народ просыпается и надеюсь осознает за что надо бороться вне форума вез жаждущих власти и зрелищ Ванька, влада - це знаряддя, а не приз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Ванька, влада - це знаряддя, а не приз.невежда Ори, я не ванька Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Мнение автора темы по ее обсуждению: вопервых мой принцип -- не навяэывать,предоставлять информацию и побуждать в качестве доброго совет бороться за улучшение жизни Совет: ознакомтесь с текстом эакона о референдуме опубликованного в газете Голос Украины 28 ноября 2012г и с текстами референдумов предшествующим поллучению независимости Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Ванька, влада - це знаряддя, а не приз. невежда я, не ванька :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 :lol:Я исправил с свою описку,а смысл сохранился Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 Я исправил с свою описку,а смысл сохранился смисл, Ванька - у твоїх постах, тобто, у повній його відсутності. це б ще нічого, якщо б ти не хамив і не ображав людей. тепер я за цим буду слідкувати строго - так само як і за тим, щоб тут писали по темі - і відразу стане видно - хто що вартує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 3 січня, 2014 смисл, Ванька - у твоїх постах, тобто, у повній його відсутності. це б ще нічого, якщо б ти не хамив і не ображав людей. тепер я за цим буду слідкувати строго - так само як і за тим, щоб тут писали по темі - і відразу стане видно - хто що вартує. Ога, сначала у себя хоть где нибудь найди смысл. вот действительно , где его нет.Вот для всех есть, а для тебя нет. Почему??????????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.