Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Хонка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Пеший Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Хонка Это его личные апартаменты? Или госдача? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Это его личные апартаменты? Или госдача? личные .https://www.youtube.com/watch?v=gfY5k7nmGBY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
саша Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 личные .https://www.youtube.com/watch?v=gfY5k7nmGBY Конкретное ворьё, я ж уже говорил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Золотой батон януковича Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 А тем временем жена януковича в Ашане покупает консервы - НЕ ЗОЛОТЫЕ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SergeiX5 Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 личные .https://www.youtube.com/watch?v=gfY5k7nmGBY Да уж, барин сука Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 аникварний гараж янука Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Галлєон в Межигір'ї Вітя, пріплилі. Конєчная )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 День взяття РИГстагу .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XT2s_rQ-LkU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Пеший Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Галлєон в Межигір'ї Вітя, пріплилі. Конєчная )) Нам бы так жить. Хотя..., пост президента Украины пока свободен... Ну ваще, канешна - беспредел. У нас при Ельцине так было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
саша Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Я ж говорю. Янука выгнали и это благо. Вот последующие действия я не совсем понимаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Ось така думка... Відомий американський економіст дає Януковичу 3-4 місяці при владі Президент Віктор Янукович втратить свій пост за 3-4 місяці, вважає американський экономіст, дослідник Інституту Пітерсона Андерс Аслунд. Про це пише Голос Америки. "В Україні всі рішення приймає одна особа – президент Янукович. Як на мене, він загнав себе у кут. Поки він при владі, я не бачу можливості для покращення ситуації. Але думаю, що 3-4 місяці його там вже не буде", - заявив він у ході конференції Україна у Вашингтоні. Американський економіст переконаний у корисності угоди з ЄС для української економіки. Серед позитивних сторін він згадує реорганізацію бюрократії, а у довгостроковій перспективі - зростання ВВП на 12% й експорту на 46%. Натомість Митний союз, вважає він, дасть зменшення ВВП на 4%. "То чому Янукович не підписав угоду з ЄС? Бо не хотів звільняти Тимошенко. Не хотів втрачати контроль за судами. Думаю, що тиск Росії мав другорядне значення", - підкреслив Аслунд. Економічну політику уряду України економіст називає жахливою. За його словами, дефолту не буде, але неконтрольована девальвація ймовірна. Аслунд вважає, що країні конче необхідні гроші МВФ. "Я думаю, що президент Янукович не готовий запроваджувати зміни, тож замінити необхідно його. Це більш ймовірно, ніж очікування, що він стане реформатором", - відзначив експерт. Ось такі пости я поважаю. Людина написала, усе збіглось! Не те що деякі сторіччями пишуть: Америці ось, ось гаплик! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Межигір'я. 22 лютого 2014 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XT2s_rQ-LkU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 А зачем ему нужен был "золотой батон"? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 А зачем ему нужен был "золотой батон"? :blink:Он его съесть пытался :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Он его съесть пытался :lol:Ну он в натуре дебил, что бы золотой батон удержать я бы танки пустил, такая ведь нужная штука. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Ось такі пости я поважаю. Людина написала, усе збіглось! Не те що деякі сторіччями пишуть: Америці ось, ось гаплик! коли сниться смерть - це віщує довге життя ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Цікава деталь Януковичу була огидна Тимошенко не просто як людина, але й як жінка. "Вона така огидна, що якби мені довелося її трахнути, я б не зміг", http://tabloid.pravda.com.ua/focus/530f55c900fff/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2014 ГПУ ПОЧАЛА ЕКСТРАДИЦІЮ ЯНУКОВИЧА Україна почала процедуру екстрадиції четвертого президента Віктора Януковича, проти якого продовжується кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень. Про це повідомив генпрокурор Олег Махніцький 28 лютого в інтерв’ю телекомпанії "1+1", цитує прес-служба відомства. Під час проведення масових протестів з листопада 2013 по лютий 2014 року саме змова вищих високопосадовців ймовірно призвела до численних людських жертв, повідомляє ГПУ. За клопотанням слідчого, суд надав дозвіл на затримання Віктора Януковича. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2014 18 РЕГІОНАЛІВ, ПРОТИ ЯКИХ АВСТРІЯ ВВЕЛА САНКЦІЇ - ПОВНИЙ СПИСОК Президент Віктор Янукович і його син Олександр Янукович очолили список 18 високопосадовців, проти яких Австрія ввела санкції. Список оприлюднило австрійське видання Die Presse. Повний список 18 діячів, проти яких Австрія ввела санкції, виглядає так: - Віктор Янукович, екс-президент - Олександр Янукович - Микола Азаров - Андрій Клюєв - Віталій Захарченко - Сергій Арбузов - Михайло Добкін - Геннадій Кернес - Олександр Клименко - Валерій Коряк (за Януковича – керівник київської міліції) - Олена Лукаш - Олександр Попов - Віктор Пшонка - Станіслав Шуляк (за Януковича - командувач Внутрішніх військ МВС) - Володимир Сівкович - Олександр Якименко - Юрій Іванющенко - Едуард Ставицький Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ORV Опубліковано 28 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2014 Так-то похоже он не очень богатый был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 28 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2014 Так-то похоже он не очень богатый был.У него был... легендарный "золотой батон"... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2014 Евросоюз обнародовал список украинских экс-чиновников, попавших под санкции, счета которых теперь заморозят в банках Европы. Соответствующий список обнародовали в четверг. Европа замораживает счета экс-президента Виктора Януковича и его сыновей Александра и Виктора. Заморозят счета руководителей всех силовых ведомств режима Януковича: главы МВД Виталия Захарченко, его заместителя Виктора Ратушняка, экс-глав СБУ Александра Якименко и Игоря Калинина, экс-генпрокурора Виктора Пшонки. Счета сына Пшонки Артема также замораживают. Останутся без своих европейских счетов в Европе экс-премьер Николай Азаров и его сын Алексей Азаров. Братья Андрей Клюев (экс-глава Администрации Януковича) и Сергей Клюев тоже не смогут рассчитывать на выведенные в Европу деньги. Главные юристы Януковича Елена Лукаш и Андрей Портнов тоже попали под санкции ЕС. Заморозили счета в Европе и одиозных министров правительства Азарова Дмитрия Табачника и Раисы Богатыревой. Без своих счетов в ЕС остался и молодой олигарх Сергей Курченко, которого в Украине называли прикрытием для денег "семьи" и ее близких людей в правительстве Сергея Арбузова и Александра Клименко. Как известно, решение о замораживании счетов деятелей режима Януковича ЕС принял в ночь на четверг. Деньги с этих счетов объявлены незаконно выведенными из госбюджета Украины, поэтому Украина может рассчитывать на их возвращение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 березня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2014 Відповідь на нову заяву Яни-к-чара Ти щось ще булькаєш, паршивцю, Смердючу пащу іще рвеш...? З нори в Росії людо-вбивця Й голосиш всім, що ще живеш. І не гостри клевак на Київ, Даремне все твоє виття. А те, що тут ти вчора виїв... Не забезбечить майбуття. Народ мій - в тебе всі фашисти... Хоч вийшов тільки за обман... Якісь бандери і нацисти... То й з'їхавсь в Київ на Майдан. Ричав Азіров - екстремісти... А ти йому все потурав, А потім стали - терористи, Яких ти "беркутом" обклав. А потім, рвав, як звір неситий, І на морозі роздягав... За те гниле своє корито... А на останок - постріляв. І нині в світ брехню пускаєш, І кривиш морду на народ. Ти, Хаме, совісті не маєш, Мерзотник ти і ідіот! Тепер тремти, тремти за шкуру, Робись невинним і святим... І може Путін тебе здуру Султаном кине у наш Крим. Та там тобі не здобрувати За підлу зраду весь народ Його ще треба звоювати, До вух роздерти фальші рот. А ті зелені чоловічки, Що все колотять у Криму Збрехав твій Путін, стиснув плечки, Що ті належать не йому. Тоді - це банда, так виходить? А банду знищують без слів. Нажаль і інша думка бродить - Народ так кримський захотів. Насправді - руські це солдати Й личину скинуть всі за мить, Як заговорять автомати, Бо всіх однаково болить. Ніхто не хоче цеї бійні... Все через тебе бузувір! Стоять бійці, присязі вірні По обі сторони живі. Всі хочуть жити, бо єдине Життя дається тільки раз. І нащо юним хлопцям гинуть За кимсь продуманий маразм? Ще вчора спільно щось творили, Дружили сім'ями давно, І мріяли, дітей ростили, І був всім Севастополь милий... Та раптом все пішло на дно. Тепер ми стали ворогами, І Крим наш топче окупант. Напевно в когось щось з мізками, А мав би мир нести гарант. Який сьогодні на престолі Росії-матушки приріс... За демократію і волю Карає край мій кагебіст. І мстить за Яника й боїться, Бо тисне наш Майдан за хвіст... Не дай Бог, вийде вся столиця... То й скаженіє аферист. Що буде завтра? - невідомо. Під Богом ходимо усі, В Криму москаль, як в себе вдома, Готує вперто свій посів. Куди веде оця дорога? Чи підем ми за правду в бій? Терзає душі нам тривога... Додому, Путін, не дурій! 11.03.2014 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.