Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Досьє Молода КОма(ба)нда Януковича Сімейні цінності Едуарда Ставицького. http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/13/7009358/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Золото для Сім"ї Єдине в Україні золоторудне родовище контролює партнер Захарченка відео, інфографіка http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/13/7009437/ Мужіївським золоторудним родовищем володіє "Карпатська рудна компанія", яку контролює донецький бізнесмен Валерій Бредихін, партнер голови МВС Віталія Захарченка. Про це йдеться в розслідуванні журналістів Слідства.Інфо Дмитра Гнапа та Катерини Каплюк, проведеного в рамках спецпроекту "ЧЕСНО про УРЯД", який реалізують рух "Чесно" і "Громадське ТБ". .... Також на території родовища розташоване сховище відпрацьованої породи. В цьому сховищі вже є 1 тонна видобутого золота та 4,5 тони срібла. Якщо перевести це на гроші, йдеться про 32 та 3 мільйони доларів США відповідно, зазначають розслідувачі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Золото для Сім"ї Єдине в Україні золоторудне родовище контролює партнер Захарченка відео, інфографіка http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/13/7009437/ Мужіївським золоторудним родовищем володіє "Карпатська рудна компанія", яку контролює донецький бізнесмен Валерій Бредихін, партнер голови МВС Віталія Захарченка. Про це йдеться в розслідуванні журналістів Слідства.Інфо Дмитра Гнапа та Катерини Каплюк, проведеного в рамках спецпроекту "ЧЕСНО про УРЯД", який реалізують рух "Чесно" і "Громадське ТБ". .... Також на території родовища розташоване сховище відпрацьованої породи. В цьому сховищі вже є 1 тонна видобутого золота та 4,5 тони срібла. Якщо перевести це на гроші, йдеться про 32 та 3 мільйони доларів США відповідно, зазначають розслідувачі Самое интересное, что иметь они имеют. НО, не добывают. Вопрос: физики могут этим заниматься? Купил лоток, а он без дела... P.S. слабенькая там руда, в одесской интересней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Самое интересное, что иметь они имеют. НО, не добывают. Вопрос: физики могут этим заниматься? Купил лоток, а он без дела... P.S. слабенькая там руда, в одесской интересней. Насправді - всі ці захарченки, купченки і арбузови і навіть клюєви - зіц голови. Все це належить сім"ї. Якщо Ахметов, Пінчук, Коломойський та інші олігархи вкладають гроші в Європі - ці гребуть все в Україні - а це значить, йти з України не мають наміру. Це дуже загрозлива тенденція. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Насправді - всі ці захарченки, купченки і арбузови і навіть клюєви - зіц голови. Все це належить сім"ї. Якщо Ахметов, Пінчук, Коломойський та інші олігархи вкладають гроші в Європі - ці гребуть все в Україні - а це значить, йти з України не мають наміру. Це дуже загрозлива тенденція. Если честно, не понял тебя.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Если честно, не понял тебя..ты не один такой. все её шарады и случайные наборы слов . не теретически . ни практически понять нельзя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Если честно, не понял тебя.. Ну ось я написала: єдине в Україні золоторудне родовище належить Захарчеку. А насправді, Захарченко пішак в імперії "Сім"я" - зіц. голова, на кого записані статки Януковичів. Оскільки янек вкладає гроші в українські активи - значить він впевнений у своєму майбутньому. А впевненим він може бути тільки тоді, коли його становище міцне і непохитне, або він отримав від когось впливового гарантії. І перше і друга обставина не вселяють оптимізму, бо ще п"ять років його правління - і України може не бути. ДИВИСЬ!!! Мир недооценивает Путина .http://www.youtube.com/watch?v=lS_XJ-hdPbM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Його батьківська хата в руїнах - ви думаєте він буде перейматися вашим життям? "Несколько раз кортежем проезжал мимо, на кладбище, возле дома не останавливался ни разу" Короткометражка про оселю дитинства президента Віктора Януковича у Єнакієво http://www.pravda.com.ua/photo-video/2014/01/13/7009478/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Передвиборна програма. Клянусь почути кожного із вас І вашу кров я буду пити ніби квас. Я вас люблю, як Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Відчуєте покращення уже сьогодні І будете сидіть холодні і голодні. Це вам робив і Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Я менші вам зроблю податки. Побачивши мене вас будуть бить припадки, Я зроблю більше вам, ніж Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Ви працюватимите з ранку до зорі. Своїх дітей ви зможете лиш бачити вночі. Для вас робив це Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Я сном і голодом усіх вас забезпечу, Усівшись зручно кожному із вас на плечі. Я не такий, як Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Ніхто із вас не буде вимагать зарплату. Для всіх вас я зроблю одну велику хату. Цього вам не зробив і Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Ви жити будете, як у раю. Щодня ходитиме до їдальні у строю. Це вам робив і Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. На всіх вас справу позаводить прокурор. Я докажу, що я в законі вор. Цього не знав і Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Я Україну утоплю в крові. Хай знають це дорослі і малі. Мені цей досвід передав сам Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Як тільки я здійсню усі реформи, Ви будете виконувати в мене по три норми. Цього хотів від вас і Лазар Каганович. З повагою, ваш Віктор Янукович. Янукович створив окупаційну владу в Україні! Янукович коштує Україні 2 млн. гривень щодня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 КАПЕЦЬ! Дід силою прорвав блокаду Межигір"я. .http://www.youtube.com/watch?v=4s22X_cpv6U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Янукович на курсах диктатора-початківця Напередодні нового року Савік Шустер обмовився в ефірі Громадського телебачення про "дорожню карту" влади із закручування гайок. Але ніхто не міг уявити масштаби запланованого. ЧИТАТИ http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/17/7009798/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Янукович на курсах диктатора-початківця Напередодні нового року Савік Шустер обмовився в ефірі Громадського телебачення про "дорожню карту" влади із закручування гайок. Але ніхто не міг уявити масштаби запланованого. ЧИТАТИ http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/17/7009798/ Посадят ведь,серьезно. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Посадят ведь,серьезно. :rolleyes: Не сцы, сцыкло!!! пусть мужик лучше плачет от неудач, только чтобы не был трусом. ты - сцикло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Не сцы, сцыкло!!! пусть мужик лучше плачет от неудач, только чтобы не был трусом. ты - сцикло!!! Шустер ссыкун и есть, если ему треснуть по харе, не очень сильно, он не ответит, не та поГода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Не сцы, сцыкло!!! пусть мужик лучше плачет от неудач, только чтобы не был трусом. ты - сцикло!!! :lol: А мне то чего боятся??За тебя что ли?? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 президент Янукович не готовий запроваджувати зміни, тож замінити необхідно його. +5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 Напередодні нового року Савік Шустер обмовився в ефірі Громадського телебачення про "дорожню карту" влади із закручування гайок. Але ніхто не міг уявити масштаби запланованого. Если всё время закручивать - мона и перекрутить гайку,а тада сорвёт резьбу и всем закручивателям - пипець. Все эти "депы" - лохи. Сдуются как мыльный пузырь. Сейчас вот штудируют военных на вшивость - а там вшивых нет - поэтому спокуха,ничё не будет. Мой прогноз - 3 месяца ничё не будет. Мелочёвка- не в счёт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Свидомий Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 +5Так почему не заменил, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Свидомий Опубліковано 18 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2014 Если всё время закручивать - мона и перекрутить гайку,а тада сорвёт резьбу и всем закручивателям - пипець. Все эти "депы" - лохи. Сдуются как мыльный пузырь. Сейчас вот штудируют военных на вшивость - а там вшивых нет - поэтому спокуха,ничё не будет. Мой прогноз - 3 месяца ничё не будет. Мелочёвка- не в счёт. Дело в том, что за три месяца и вас может не быть, вот в чём вопрос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2014 Його не хотіли трахати, як дєвочку - йому постукали пенісом по лбу - "законтачили" У нас "законтачений" президент. Хто про це знає - їх багато, а того, хто це зробив - того вбили .http://www.youtube.com/watch?v=GDngmBDV4vA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Как мило на Майдане: стоят две шеренги, а между ними попы спивают. .https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jrZcAsPKK74 онлайн президенти Віктор Янукович закликає громадян України повставати для захисту своїх прав. .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fZJCWDx2i3w "Якщо сьогодні не буде прийнто рішення Верховної Ради припинити знущення над законодавством, над Конституцією України, над порушенням прав наших громадян - тоді треба підніматися всім, і рішуче сказати своє слово "Ні!", - закликає Янукович. Цікаво, що ніхто реально так і не повстав. У тій же промові він говорив іще такі розумні речі: "...Ещё немного — и все рухнет. Давайте постараемся найти решение, не прибегая к радикальным мерам. Если прольется хоть одна капля крови, этот поток уже не остановить..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2014 Поведінка Януковича дивує. Він або не розуміє, що це серйозно, або не здатен до компромісів. А між тим... час іде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2014 Поведінка Януковича дивує. Він або не розуміє, що це серйозно, або не здатен до компромісів. А між тим... час іде. пацан компроміси розцінює як прояв слабкості. а слабкого ніхто не буде боятися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2014 пацан компроміси розцінює як прояв слабкості. а слабкого ніхто не буде боятися Я завжди думав що потрібно добиватись поваги а не страху... Янукович, схоже думає інакше... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 24 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2014 Я завжди думав що потрібно добиватись поваги а не страху... Янукович, схоже думає інакше...Він що, думати вміє? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість gonch Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Він що, думати вміє?Гы, юмористы. Овощь - не просто так сказано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Гы, юмористы. Овощь - не просто так сказано Зовсім не смішно, якщо подумати СКІЛЬКИ людей за нього голосувало і буде продовжувати голосувати. Що вони бояться втратити в разі заміни - свою бідність? _____________ Колись у Львові на протязі багатьох років була така ініціатива (мож і тепер є, але вже не так афішується - не знаю) - запрошували дітей зі східних регіонів на Різдвяні свята - у сім"ї, щоб вони відчули дух свята, наші звичаї - а не просто походили містом. Так ось, скільки їх не привозили - думка про бандерівців не змінилася - адже ті діти вже повинні були вирости, плюс, у них батьки, які не побоялися пустити дітей до страшних "нацюків", родичі Як тільки вибори - технологія "націоналізму", який подають, як нацизм, бажання однієї державної мови, яке називають фашизмом - завжди спрацьовує. Щось в тих людей не так - і овоч - президент - логічна закономірність, а не випадковість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2014 Документи з Межигір'я підтвердили мільйонні розтрати та хабарі, водолази виловили зброю У суботу у резиденції Віктора Януковича - Межигір'я представники самооборони та журналісти знайшли документи, які свідчать про порушення законодавства, підкуп суддів ухиляння від сплати податків. Документи були знайдені у воді біля причалу. Частину документів намагалися спалити, коли зрозуміли, що вони не встигають згоріти, документи просто кинули у воду біля ангару з яхтами. Це сталося незадовго до прибуття журналістів і самооборони, бо деякі документи не встигли промокнути повністю. Выдео Фото http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/22/7015880/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.