Перейти до змісту
Український політичний форум

Янукович forever?

Натуся

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По бандитскому раскладу

Ночью, подло, без причин

Митинг гнать, подобно стаду,

Дал приказ "Неясный" чин.

На ребят простых, наивных

Бросил " Беркут" властный клан -

Окропила кровь невинных

Алой горечью Майдан.

Жизнь в стране давно не сладка

И толитаризм не в новь,

Но никто не ждал, что падка,

Кроме денег, власть на кровь.

Что приобрести хотела

За кровавый антураж?

Страх, безмолвие и тело

Всей страны под свой кураж?

Очумела в ненасытьи -

Портит жадность ум и нюх -

Не учла в безумной прыти

Честного Майдана Дух.

Окропленный юной кровью,

Гордый, потемнев с лица,

Дух объял страну с любовью

Страстной смелостью Истца.

Возмутилась Украина

От Майдана до границ

Гневом праведным едина:

Перед кем ей падать ниц?

Перед внезаконной сворой

Узурпировавшей власть?

В блудословье хищном спорой

И способной только красть?

В город Киев древний, славный

В тот, что Киевскую Русь

Помнит мощной, в центр державный

Тронул каждый, кто не трус.

Кто не едет - провожает

И благословляя в путь,

Снаряжая поучает:

- Козаком достойным будь...

Мирный и трудолюбивый,

Умный, грамотный народ,

Не спешащий, терпеливый,

Но крутой на отворот.

Тысячи собрало Вече:

Власть давно достала всех -

Всем, лишь в крови человечьей

Не купалась для потех.

Встал народ за честь Отчизны,

Беспределу - Он предел:

В страхе съежились хоризмы

Мастеров бандитских дел.

Но наперекор испугу,

Обезумев, злобный зверь

Ищет рыская по кругу

Где и как куснуть теперь.

В спровоцирсванной стычке

" Беркут " снова бьет народ

И избитых, по привычке,

Тянут в автозак, как сброд.

Кровь, калеки, ужас, стоны -

Будь ты проклят клан зверей

Преступивший все законы

Ради выгоды своей.

В подкрепление к Героям

Свежие пришли бойцы

С твердым внутренним настроем:

Деды, матери, отцы.

Деньги, провиант, одежду

Собирает вся страна:

Коль омыла кровь Надежду

Святость обрела она.

"Беркуты" или " Омоны"

Из сердец святую суть,

Уж, не выбьют: сквозь препоны

Нам освятит Святость Путь.

Путь ведущий к жизни новой

Из бандитского ярма:

Путь в Европу, где основой

Счастья правда, без дерьма.

В третью ночь спецназ разбойной

Властью брошен на людей

Бить, громить... но, силы вольной

Не сломив, бежал злодей.

Кличем в ночь, неторопливо,

С Гласом слившись, стал греметь

Колокольный звон строптиво,

Гневно, грозно: - Банду геть!

Банду геть!

Банду геть!

Банду геть...

• Відповідей 204
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

е надо видеть негатив лишь потому шо кредит дала Москва. На каких условиях предлагал кредит МВФ?. Газ на 40% повысить одновременно заморозив соцвыплаты а именно пенсий. Заморозить и без того нищенские зарплаты бюджетникам и минимальку. Было бы лучше такой вариант лишь потому шо деньги дал Брюссель? Я патриот страны и понимаю шо лучше выбирать из меньшего зла коим и есть кредит Кремля и напрочь отуергать его только потому то это сделал Крель я не стану. а газ по цене на треть ниже? Понятное дело шо фирташи-ахметовы на этом поимеют но однако перспектива постояного роста цен приуменшилась.

Звичайно не потрібно.

Але дивись з якими ти подвійними мірками підходиш до політичних реалій.

Коли я кажу - цю владу потрібно змістити - ти мені заперечуєш: а на кого? - тобто, ти мислиш на довгострокову перспективу.

Тоді чому цю позику ти оцінюєш тільки з огляду на зараз: без неї не було б прибавок до пенсій, зарплат? Хіба ми заробили, щоб піднімати зарплати? Ми ці гроші ПОЗИЧИЛИ!!!

Ось уяви - ти пішов позичив гроші, пообідав, у тебе ще залишилися і ти купив новий телефон ------ а це наша ситуація.

Знаєш що майже знищило корупцію на Заході? Як думаєш?

До речі, про ціни - піднімають акциз на алкоголь і цигарки

Опубліковано

Ви питаєте, що я пропоную. У світлі подій вчорашнiх - використовувати ту соломину, за яку країна може вчепитися. Форумчани тут вже вказували - знижена ціна на газ і кредит (хоч він і за векселями). Хоча б.

Я ж запитувалася ще раніше - що ви пропонуєте робити - до чого тут вчорашні події?

На довгосторокову перспективу, бо зрозуміло, що янек вибрав найкращий варіант для себе, а не для України.

Можна проклинати Янека скільки завгодно, але навіть великий демократ Валенса, якого Ви ж цитуєте, сказав: "Я не вижу там (в Украине) вождя. Не вижу одного большого общественного движения, единой партии или организации, которые могли бы свергнуть власть"... "Он указывает, что в Украине есть избранный на демократических выборах президент и его премьер. А митингующие не могут нарушать демократические принципы..."

той же Валенса ще раніше писав, що Україні потрібно займатися виключно сільським господарством. А тим часом Україна, той же Львів, Київ дуже успішно конкурують з Польщено на ринку IT технологій.

А це значить, який би не був напряг у нас з лідерами - це не означає, що не потрібно валити цю владу, а тим більше, найшовши виправдання янековому рішенню, заспокоїтися.

І я погоджуся з тими, хто написав: допомога Росії - під Янека. Якщо його зараз скинути, змусити піти - негайно залишимося без штанів зовсім.

До речі, якщо не думати про наступні вибори і просто щось робити - то кредити МВФ - вигідніші - за менші відсотки і строк повернення довший і що найважливіше - вони даються під реформи і строгу економію, а витрати контролюються.

В той час, як російський займ зовсім не прозорий - ніхто не знає ПІД ЩО ЙОГО ДАЛИ і які повинен виконати умови янек, щоб отримати наступну порцію

Опубліковано

Я ж запитувалася ще раніше - що ви пропонуєте робити - до чого тут вчорашні події?

На довгосторокову перспективу, бо зрозуміло, що янек вибрав найкращий варіант для себе, а не для України.

той же Валенса ще раніше писав, що Україні потрібно займатися виключно сільським господарством. А тим часом Україна, той же Львів, Київ дуже успішно конкурують з Польщено на ринку IT технологій.

А це значить, який би не був напряг у нас з лідерами - це не означає, що не потрібно валити цю владу, а тим більше, найшовши виправдання янековому рішенню, заспокоїтися.

До речі, якщо не думати про наступні вибори і просто щось робити - то кредити МВФ - вигідніші - за менші відсотки і строк повернення довший і що найважливіше - вони даються під реформи і строгу економію, а витрати контролюються.

В той час, як російський займ зовсім не прозорий - ніхто не знає ПІД ЩО ЙОГО ДАЛИ і які повинен виконати умови янек, щоб отримати наступну порцію

Так в чем дело? Поставить Майдану новую задачу- требовать возврата старой цены за газ ( ишь, Россия снижать ее вздумала!) и увеличения коммунальных платежей. Потом, естественно, возвращения российских денег и начинать клянчить у МВФ. Пора эти лозунги поднимать.
Опубліковано

Так в чем дело? Поставить Майдану новую задачу- требовать возврата старой цены за газ ( ишь, Россия снижать ее вздумала!) и увеличения коммунальных платежей. Потом, естественно, возвращения российских денег и начинать клянчить у МВФ. Пора эти лозунги поднимать.

а ти вважаєш, що ціна на газ стоїть вище людської гідності, прав і свобод?

.http://www.youtube.com/watch?v=PE-1unKeBP4

Опубліковано

А, цена на газ уменьшится для кого????????????????
Опубліковано

Тем более лозунги "Хочемо газ по 500$!", "Піднімемо заради гідності комунальну платню на 40%!" не потребует усилий. Вперед и с песнями!

А платить кто будет . у них и так платить нечем за услуги.
Опубліковано

БАНДЕРЛОГ!!!!

?????????????????

Опубліковано

Банда добровільно

Не піде із влади,

Бо їй так привільно

Грабувать громади.

Вибори cфальшують

Й влада їхня вічна,

Тож бюджет й грабують,

А всім бідним – свічка.

Джерело багатства

Буде завше з ними,

А бандитське братство

З гарними грошима.

Банду геть кричати

Можна довго дуже,

Цим її не взяти,

Треба разом, друже,

Силою громади,

Більшістю народу

Не голосувати

За бандитів зроду.

20.12.13.

Опубліковано

БАНДЕРЛОГ!!!!

?????????????????

БАНДЕРЛОГ!!!!

?????????????????

?????

Опубліковано

тіньова каса партії регіонів – 13,3 млрд грн.

Саме така сума передбачена проектом бюджету 2014 на державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат собівартості готової вугільної продукції. Це корупційні гроші. Галузь нереформована. Кошти шахтарям, як не дохождили так і не дійдуть. це ще одна чорна діра українського бюджету, яка наступного року стане ще однією тіньовою касою президентської кампанії Януковича. Торік ця сума становила 7,8 млрд грн. Цього року вона зросла на 5,5 млрд.

Опубліковано

Яку країну розбудовує Янукович - судіть з цих фактів

Актори Черкаського обласного театру вимушено перервали виставу "Назар Стодоля", щоб заявити про затримку з виплати зарплат.

"Ми досі від керівників культури (начальник облуправління - Наталія Джура) не отримали пояснення, наскільки довго це буде тривати і чому взагалі так відбувається", - заявила актори, пише "Прочерк".

"Крутиться голова на сцені. Голосів не вистачає для співу. П’ємо один чай. У багатьох в театрі працює вся родина – чоловік і дружина. Ми розуміємо, що це проблеми усієї країни. Але усіх чують, а культуру ніби не чують", - звернулися артисти до глядачів.

За їх словами, вони не отримали зарплати за листопад.

"Нам відомо, що заборгованість стосується і інших закладів культури, зокрема, черкаської філармонії і театру ляльок", - зазначили актори. Після свого звернення вони продовжили виставу.

У держбюджеті на 2014 рік передбачено збільшення фінансування Міністерства внутрішніх справ більше ніж на 2 млрд. гривень та зростання витрат на безпеку посадових осіб і охорону органів державної влади.

Про це пише Сергій Андрушко у своєму блозі на Українській правді.

Так, у проекті держбюджету на проведення заходів із забезпечення безпеки посадових осіб та охорони органів державної влади закладено на 22 млн. більше у порівнянні із 315 млн. у 2013 році.

Окрім того на 2 млрд. гривень планують збільшити витрати на Міністерство внутрішніх справ: цьогоріч українські платники податків витратили на міліцію 16 млрд, наступного планують закласти 18 млрд.

"На Головне управління внутрішніх військ МВС хочуть підняти фінансування на 80 млн грн. - з цьогорічних 1,48 млрд. - до 1,566 мільярдів", - зазначає він.

Також планується збільшити фінансування на участь внутрішніх військ МВС в охороні громадського порядку: у порівнянні з нинішнім роком, воно зросте на 79 млн. (до 1,382 млрд. грн). Додаткові витрати підуть на підвищення рівня грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу.

Опубліковано

Яку країну розбудовує Янукович - судіть з цих фактів

Актори Черкаського обласного театру вимушено перервали виставу "Назар Стодоля", щоб заявити про затримку з виплати зарплат.

"Ми досі від керівників культури (начальник облуправління - Наталія Джура) не отримали пояснення, наскільки довго це буде тривати і чому взагалі так відбувається", - заявила актори, пише "Прочерк".

"Крутиться голова на сцені. Голосів не вистачає для співу. П’ємо один чай. У багатьох в театрі працює вся родина – чоловік і дружина. Ми розуміємо, що це проблеми усієї країни. Але усіх чують, а культуру ніби не чують", - звернулися артисти до глядачів.

За їх словами, вони не отримали зарплати за листопад.

"Нам відомо, що заборгованість стосується і інших закладів культури, зокрема, черкаської філармонії і театру ляльок", - зазначили актори. Після свого звернення вони продовжили виставу.

У держбюджеті на 2014 рік передбачено збільшення фінансування Міністерства внутрішніх справ більше ніж на 2 млрд. гривень та зростання витрат на безпеку посадових осіб і охорону органів державної влади.

Про це пише Сергій Андрушко у своєму блозі на Українській правді.

Так, у проекті держбюджету на проведення заходів із забезпечення безпеки посадових осіб та охорони органів державної влади закладено на 22 млн. більше у порівнянні із 315 млн. у 2013 році.

Окрім того на 2 млрд. гривень планують збільшити витрати на Міністерство внутрішніх справ: цьогоріч українські платники податків витратили на міліцію 16 млрд, наступного планують закласти 18 млрд.

"На Головне управління внутрішніх військ МВС хочуть підняти фінансування на 80 млн грн. - з цьогорічних 1,48 млрд. - до 1,566 мільярдів", - зазначає він.

Також планується збільшити фінансування на участь внутрішніх військ МВС в охороні громадського порядку: у порівнянні з нинішнім роком, воно зросте на 79 млн. (до 1,382 млрд. грн). Додаткові витрати підуть на підвищення рівня грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу.

Ты главное стирай побольше правды, от этого и зарплаты повысят и начнут выдавать
Опубліковано

партизанська війна

Українці псують портрети Януковича, міліція - залякує, штрафує і саджає

За плакат "Янукович продає державу" на львівську студентку склали протокол за участь в несанкціонованому мітингу, хоча за Конституцією одиночний протест не потребує подачі заявки

Изображение

За футболку "Спасибо жителям Донбаса..." проти фірми Prostoprint порушили кримінальну справу. Власник фірми заявив про погрози йому і сім’ї, продав бізнес, виїхав з України та отримав політичний притулок у Хорватії

Изображение

За роздачу перехожим презервативів із зображенням президента Януковича активістів засудили до 15 діб адмінарешту. За версією міліції – за несанкціоноване проведення акції

Изображение

За повітряні кульки, до яких було прикріплено фото президента, у Рівному міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "дрібне хуліганство"

Изображение

У Луцьку активістів засудили за "хуліганські дії, пов’язані з наругою над портретами президента Віктора Януковича" - вони несли зображення президента догори дригом

Изображение

Опубліковано

Креатив - одна из важнейших составляющих протеста.

Но упор нужно делать на ликвидацию криминальной системы.

Опубліковано

Креатив - одна из важнейших составляющих протеста.

Но упор нужно делать на ликвидацию криминальной системы.

а может кто сказать как. у вас. что ни кандидат. то с криминала или фашист радикальный.
Опубліковано

партизанська війна

Українці псують портрети Януковича, міліція - залякує, штрафує і саджає

За плакат "Янукович продає державу" на львівську студентку склали протокол за участь в несанкціонованому мітингу, хоча за Конституцією одиночний протест не потребує подачі заявки

Он то хотя бы продаёт, вы же вообще захотели её слить на халяву, видать от избытка интеллекта.
Опубліковано

Он то хотя бы продаёт, вы же вообще захотели её слить на халяву, видать от избытка интеллекта.

А ти вбив людину, спалив труп і розвіяв попел над Дніпром.

Опубліковано

Я не уловил суть вашего юмора, или посыла - это о чём?

Ярослав, там нет сути и нет смысла.
Опубліковано

Я не уловил суть вашего юмора, или посыла - это о чём?

Да о том же, что и "вы же вообще захотели её слить на халяву"

доказательства - нужны. а так, это просто слова и ничего более.

Все, Славко, мене вже нема - не стєбайся дуже - бо я хоч і добра з вигляду - але звірію, коли брешуть.

Опубліковано

Все, Славко, мене вже нема - не стєбайся дуже - бо я хоч і добра з вигляду - але звірію, коли брешуть.

Доки здесь приводили тысячи, одну половину ты игнорировала( типа не заметила) , другую удалила. Что еще нужно??
Опубліковано

Да не пристаю, но всё было сказано по телевизору, нужно просто "читать" уметь, вот и всё. Меня этому учили, вас нет? Ну я не виноват, кто на что учился.

С самого начала Азаров всё объяснил, потом триста раз это же подтвердил Янукович, что возражений нет портив евроинтеграции, на фиг она нам нужна, правда, но это отдельный вопрос. Они открытым текстом сказали, что будут убытки, они нам не нужны. И не надо напросно сотрясать воздух, достаточно внимательно слушать.

Вот слушая лидеров опозиции, я вообще не уловил никакой конкретики.

Блин, решил поговорить просот, а меня в стёбе упрекают -во дела

Опубліковано

Да не пристаю, но всё было сказано по телевизору, нужно просто "читать" уметь, вот и всё. Меня этому учили, вас нет? Ну я не виноват, кто на что учился.

С самого начала Азаров всё объяснил, потом триста раз это же подтвердил Янукович, что возражений нет портив евроинтеграции, на фиг она нам нужна, правда, но это отдельный вопрос. Они открытым текстом сказали, что будут убытки, они нам не нужны. И не надо напросно сотрясать воздух, достаточно внимательно слушать.

Вот слушая лидеров опозиции, я вообще не уловил никакой конкретики.

Блин, решил поговорить просот, а меня в стёбе упрекают -во дела

Ярослав, еще больше Вы удивитесь, когда обнаружете что пропадают ваши посты , ссылки и т. Д. И считая что Вы убедительно доказали свою правоту, вдруг с удивлением обнаружите, что все Ваши старания, поиски в нете, вычисления, вдруг одномоментно удалены одним нажатием кнопки. И Уважаемый модератор Ориана будет объяснять другим , что Вы лузер и кроме как попоусту сотрясать воздух ни чего не можете. Я тоже сюда когда то пришел такой наивный. Старожилки объяснили- не верил. Потом убедился.
Опубліковано

Ярослав, еще больше Вы удивитесь, когда обнаружете что пропадают ваши посты , ссылки и т. Д. И считая что Вы убедительно доказали свою правоту, вдруг с удивлением обнаружите, что все Ваши старания, поиски в нете, вычисления, вдруг одномоментно удалены одним нажатием кнопки. И Уважаемый модератор Ориана будет объяснять другим , что Вы лузер и кроме как попоусту сотрясать воздух ни чего не можете. Я тоже сюда когда то пришел такой наивный. Старожилки объяснили- не верил. Потом убедился.

Понятно, спасибо, буду знать. То-то разговор начался с наездов.
Опубліковано

Понятно, спасибо, буду знать. То-то разговор начался с наездов.

Это начало- дальше для будет еще интереснее. Вам расскажут , что такое демократия- удаляя Ваши посты. И Вы узнаете, что Вы продажный маскаль, быдло и еще кучу ласковых слов. Готовтесь :rolleyes:
Опубліковано

Это начало- дальше для будет еще интереснее. Вам расскажут , что такое демократия- удаляя Ваши посты. И Вы узнаете, что Вы продажный маскаль, быдло и еще кучу ласковых слов. Готовтесь :rolleyes:

Вот это ты зря... Ори будет дико зла, что ты новенького предупредил... Она тебе этого не простит :D она такая :lol:
Опубліковано

Спасибо, к счастью у меня закалка БФ

stranavzh

Вот это ты зря... Ори будет дико зла, что ты новенького предупредил... Она тебе этого не простит biggrin.gif она такая laugh.gif

Я думаю, как-нибудь переживёт :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...