Ева_vl Опубліковано 13 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 будешь с корчинским тянуть срок. делов то*http://www.youtube.com/watch?v=B5SY2ns_1G0&feature=youtube_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Как может нацисткая партия быть альтернативой . бред.чеч, Адик был точно нацист. но он вытащил Германию. и если бы не его ошибки в дальнейшем - ты был бы или нацистом или рабом нациста.от такой бред. исторический. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Ну и где же там дети, по которым так слёзно плачет Ориша, смотрю ОМОН терпит, я бы таких уже давно бы отправил к праотцам Омон на вилы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Даже сейчас в момент высочайшего народного гнева, когда уставшие от произвола люди готовы ехать под дома судей, которые выносят неправосудные и откровенного заказные решения, слуги Фемиды и дальше творят беззаконие. Они все такие же ручные собачки на поводке у власти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 чеч, Адик был точно нацист. но он вытащил Германию. и если бы не его ошибки в дальнейшем - ты был бы или нацистом или рабом нациста. от такой бред. исторический. а ты уверен. что ты титульный и тебя не в сдёрнут на гилляке. да и не суди нынешнее время с тем периодом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 а ты уверен. что ты титульный и тебя не в сдёрнут на гилляке. да и не суди нынешнее время с тем периодом.ты наверняка думаешь, что немцы, когда выбирали Адика, были совсем тупыми в вопросе нацизма.а может ты додумаешься-таки, что возможно и их задолбала свора бандюков, тупых уродов, как у нас, которые подгребли под себя и своих родственников страну - а теперь просто от тупости не знают чего делать?... - ведь умеют они только тырить. у лохов. у лохов, которых обеспечивал кто-то другой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 14 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Говорят один народ ??? Нееее... они другие, СТАДО. *http://www.youtube.com/watch?v=LD5h6uDTLFc&feature=youtube_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 14 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 быдло на майдане за пиндосское бабло. хочет европейского пана.Мы не быдло, мы не хотим в анальную Рашку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Мы не быдло, мы не хотим в анальную Рашку... их обдурили. кацапов, москалей, россиян, русских.америка строилась на личностях. каждый человек - мир. собственный. свой. и там. в Америке. никто. и никогда. не простил бы президента, сенатора... любого начальника... - который бы использовал свою должность для завладения Межигорьем или создания стоматолога-миллиардера. таких уродов там убивают сразу. и не ждут годы. славяне - рабы. они ждут чуда. а получают кукиш. всегда. может это и есть карма?... и не нужно ничего делать... - ведь превратить скот в человека нельзя в течении одной жизни. можно только ЗАСТАВИТЬ скот делать, что прикажут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Мы не быдло, мы не хотим в анальную РашкуЭто ты не хочешь. У кучи безработных совсем другие желания. Послание Путина последнее внимательно читала? Центр цивилизации сейчас смещается в регионы АТР. Там у России задач - море!!! Дряхлая Европа уже превратилась в отстойник и мало кого интересует. В том числе и США. У России налажены двухсторонние отношения с Германией, а на остальную европейскую шелупонь она сегодня особо силы не растрачивает. Из разваливающейся бедной Украины людской потенциал для Дальнего Востока совсем не помешал бы. Поэтому, возможно, особо РФ и не переживала за подписание Укрией ассоциации, тогда Укрия быстрее бы загнулась и людские резервы для Дальнего Востока - вот они! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 славяне - рабы. они ждут чуда. а получают кукиш. всегда. может это и есть карма?... и не нужно ничего делать... - ведь превратить скот в человека нельзя в течении одной жизни. можно только ЗАСТАВИТЬ скот делать, что прикажут. поляки - також слов"яни - це раз. коли б ти вчив історію, ти б знав, які землі можна називати істинно українськими, а які були диким полем і почали заселятися і розвиватися пізніше, за Імперії - це два як Російська імперія збирала "землі руські", так і Україна повинна збирати свої землі - це тири. започаткували цей процес - козаки - заселившись на дикому полі і створивши там осередок демократії і цивілізації. потім Січ - знищила імперія і розвиток тих регіонів, як українських земель - зупинився на століття. ти також народився не на істинно українських землях - тому у тобі там мало духу і віри. щоб ти зрозумів - зараз проходить процес збирання українських земель. а для цього мало провести кордон. потрібна експансія на Схід. поки вона на рівні символів. пам"ятаєш слова Левченка: Свобода перемогла на лівому березі. УГКЦ також побудувала свою головну Церкву - на лівому березі. процес іде і його вже не зупинити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 поляки - також слов"яни - це раз. коли б ти вчив історію, ти б знав, які землі можна називати істинно українськими, а які були диким полем і почали заселятися і розвиватися пізніше, за Імперії - це два як Російська імперія збирала "землі руські", так і Україна повинна збирати свої землі - це тири. започаткували цей процес - козаки - заселившись на дикому полі і створивши там осередок демократії і цивілізації. потім Січ - знищила імперія і розвиток тих регіонів, як українських земель - зупинився на століття. ти також народився не на істинно українських землях - тому у тобі там мало духу і віри. щоб ти зрозумів - зараз проходить процес збирання українських земель. а для цього мало провести кордон. потрібна експансія на Схід. поки вона на рівні символів. пам"ятаєш слова Левченка: Свобода перемогла на лівому березі. УГКЦ також побудувала свою головну Церкву - на лівому березі. процес іде і його вже не зупинити. кризис 2008 года более всего ударил, кроме традиционно восточных славян еще и Польшу и прибалтику. причем прибалты - совсем не славяне. строить церкви и собирать земли - это возможно и неплохо. только экономическому состоянию.... т.н. кризису - все это до одного причинного места.... так сказала майор. касаемо же кто где когда и зачем родился... т.е. - веры - как мне кажется этот вопрос к собиранию земель и постройке зданий с крестами отношения не имеет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 кризис 2008 года более всего ударил, кроме традиционно восточных славян еще и Польшу и прибалтику. причем прибалты - совсем не славяне. строить церкви и собирать земли - это возможно и неплохо. только экономическому состоянию.... т.н. кризису - все это до одного причинного места.... так сказала майор. касаемо же кто где когда и зачем родился... т.е. - веры - как мне кажется этот вопрос к собиранию земель и постройке зданий с крестами отношения не имеет. ще раз - владу зараз представляють люди східної ментальності - вони ж і влаштували кризу в Україні. українська криза ТОДІ не мала жодного стосунку до світової. має значення, бо Україну побудують тільки сильні духом, а не сцикуни, зневірені і зрадники. І ще, ти помітив, що розділило на цей раз українців? не мова, не історія - а цивілізаційний вибір: з одного боку європейські цінності - людина понад усе (побиті студенти) з другого боку псевдо цінності - пам"ятники (скинутий ідол) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 ще раз - владу зараз представляють люди східної ментальності - вони ж і влаштували кризу в Україні. українська криза ТОДІ не мала жодного стосунку до світової. має значення, бо Україну побудують тільки сильні духом, а не сцикуни, зневірені і зрадники. І ще, ти помітив, що розділило на цей раз українців? не мова, не історія - а цивілізаційний вибір: з одного боку європейські цінності - людина понад усе (побиті студенти) з другого боку псевдо цінності - пам"ятники (скинутий ідол) ты мне друг, но истина...аксиома - украина теперь полностью зависит от состояния дел в цивилизованных странах. ментальность власти - фигня. прыщавый пиарился совсем другой ментальностью, но результат был еще хуже. ...и не нужно бы на нас, обычных людей, давить нецензурными выражениями типа - цывилизацийный выбир. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 ты мне друг, но истина... аксиома - украина теперь полностью зависит от состояния дел в цивилизованных странах. ментальность власти - фигня. прыщавый пиарился совсем другой ментальностью, но результат был еще хуже. ...и не нужно бы на нас, обычных людей, давить нецензурными выражениями типа - цывилизацийный выбир. У питанні політики чи істини дружби бути не може так ось "прищавий", як ти називаєш Ющенка - діяв при іншій Конституції і все, що стосувалося його повноважень - було успішним, як ніщо інше - про що свідчить хвилі протестів з боку тієї ж опозиції, коли янек став презом і почав відхід назад. економіка була в компетенції Тимошенко. але, ти згадай, звідки Ющенко родом думаєш, чому східняків лякають бандерівцями, а насправді західняками - бо "рука не здригнеться". а в тебе вже скільки разів вона здригалася? а скільки в інших, які били себе в груди, закликали до радикальних дій і мякли при першій же поразці?!!! люди на Майдані 7 годин простояли на морозі, тримаючи Беркут - а дехто не спроможний навіть на форумі. Ладно, Корін, не переймайтеся, що я про Вас знаю - нічого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 все познается в сравнении. Ющ. был худшим, кого знала история. только теперь, спустя годы, доходит - почему Кучмо был против Юща. и совсем не из-за менталитета и прочей фигни. Кучма, какая бы он ни был сука, делал все правильно. иначе было нельзя. прыщавого сделала Юлька. - тоже . не было другого варианта. и вообще. если ты заметила - мне противно даже обсуждать это трипольское чмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 що я про Вас знаювельмипонеже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість massdoktor Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Мета лідерів опозиції - через вибори захопити владу і очолити паразитарну систему. Але система змінює навіть дуже порядних. Вони стануть такими ж паразитами, як нинішня Сім"я. Народ вибере їх як менше зло, але вони швидко доростуть до критичної межі, або їх замінять на наступних виборах Вибори голосуванням - це шлях в НІКУДИ. Потрібна інша суспільно-політична система, з іншою мотивацією й іншим принципом добору керівників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 и вообще. если ты заметила - мне противно даже обсуждать это трипольское чмо. оце і дивує, якщо зважити з якими чмами ви тут любезнічаєте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Мета лідерів опозиції - через вибори захопити владу і очолити паразитарну систему. Але система змінює навіть дуже порядних. Вони стануть такими ж паразитами, як нинішня Сім"я. Народ вибере їх як менше зло, але вони швидко доростуть до критичної межі, або їх замінять на наступних виборах Вибори голосуванням - це шлях в НІКУДИ. Потрібна інша суспільно-політична система, з іншою мотивацією й іншим принципом добору керівників. а як змінити систему без того, щоб не захопити владу? і повернення до Конституційної реформи - хіба не доказ, того що опозиція хоче очолити далеко не таку паразитичну систему, якою вона є зараз? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 оце і дивує, якщо зважити з якими чмами ви тут любезнічаєте.как Вы могли заметить, мне п............. ээ..........амбивалентно... политические вариации для плебса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 как Вы могли заметить, мне п............. ээ..........амбивалентно... политические вариации для плебса. аналогічно. тільки тут не політичні, а загально-людські (моральні) "чмо" для яких - далеко не найгірша назва. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 В квартире Дмитрия Корчинского проведен обыск. Милиция выбила двери, далее действовала обычным образом. На момент обыска, г-на Корчинского в квартире не было. Если, таким образом, власть пытается прессовать Корчинского, и он заведомо не является провокатором, то выходит, что лидер “Братства” – единственный нормальный участник Евромайдана, который рискнул действовать адекватными методами против системы. А “лидеры оппозиции” – шайка коллаборационистов. Вариант ???? Ева,есть вариант ,что выбьют двери в твоей квартире.А затем и таких как Ориана. Это если вы или такие как вы , своими постами настроите против себя Восточную Украину.Это заключение выплывает из логики событий. Первый вариант такого развития на Майдане,Слава Богу,не состоялся.А второй ,чтобы состоятся,требует достаточно длительного и щепетильного внимания ,к самим основам нации-ее душевным качествам. Не получится- сядете все и это в лучшем случае. И страну в унитаз спустите....Учись готовить бутерброды,приносить чай- нуждающимся и перевязывать раны.Хоть ты и названная дочь Корчинского, в будущем такие знания возможно тебя ,еще не раз выручат.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 аналогічно. тільки тут не політичні, а загально-людські (моральні) "чмо" для яких - далеко не найгірша назва. загально-людські (моральні) - заключаются только в одном - все люди равны.быдло же считает, что оно быдло. больше - ничего. что сейчас происходит в этой стране? очень просто. за последние десятилетия после смерти Сталина в бывшем Союзе образовалась т.н. номенклатура. в тех странах, где эту пакость уничтожили, есть надежда. в наших же странах эта гадость здравствует до сих пор. уже в старческом маразме, но типа руководит. и если еще 15-20 лет назад этих паразитов можно было вычислить и уничтожить по партийной принадлежности... то теперь их уничтожить просто так нельзя. нужна еуропа с ее принципами. чтобы паразиты сдохли. другого... ну, я не вижу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 загально-людські (моральні) - заключаются только в одном - все люди равны. быдло же считает, что оно быдло. больше - ничего. нужна еуропа с ее принципами. чтобы паразиты сдохли. другого... ну, я не вижу. І ще, ти помітив, що розділило на цей раз українців? не мова, не історія - а цивілізаційний вибір: з одного боку європейські цінності - людина понад усе (побиті студенти) з другого боку псевдо цінності - пам"ятники (скинутий ідол) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Ева,есть вариант ,что выбьют двери в твоей квартире.А затем и таких как Ориана. Это если вы или такие как вы , своими постами настроите против себя Восточную Украину.Это заключение выплывает из логики событий. Первый вариант такого развития на Майдане,Слава Богу,не состоялся.А второй ,чтобы состоятся,требует достаточно длительного и щепетильного внимания ,к самим основам нации-ее душевным качествам. Не получится- сядете все и это в лучшем случае. И страну в унитаз спустите....Учись готовить бутерброды,приносить чай- нуждающимся и перевязывать раны.Хоть ты и названная дочь Корчинского, в будущем такие знания возможно тебя ,еще не раз выручат.. Коріну а ось Ваш дох вважає, що він бидло. і Ваша дена також і Ваша "святість" - також на стороні пам"ятників і Беркута але чомусь я і Єва винні. але Ви хороший, бо Ви з бидлом, як з рівними. Ось такі розклади... тому, РУКА НЕ ЗДРИГНЕТЬСЯ, тим більше - що мене за цю руку ніхто не тримає . і не треба вдавати, що Ви не розумієте про що я - поки є бидло - будуть і паразити. поки Ви з тими, хто на стороні Беркута будете говорити про високе - доти буде лицемірство - лицемірство - найкраще середовище, для існування паразитів. Тільки гляньте на нашого преза: як він в кращих традиціях сока з телевізора говорить про примирення, а його пси в цей час б"ють людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bugi Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Оппозиционеры, епт, так в Европу рвутся, а на самом деле хотят под шумок решить каждый свои проблемы. Еврейчик Яценюк спит и видит, что вот-вот Яныка с трона скинет, на бульдозерах штурмуют администрацию президента. Тягнибоковские фашики втихую мочат евреев и остальных не-укров, на что уже громко жалуется Хайкин. Самое страшное во всем этом, что ради получения своих личных политических бонусов в качестве пушечного мяса используют молодежь. Низко! Подло! Мерзко! Цинично! Эта псевдооппозиция подобными действиями добьется только того, что наша страна снова окажется в хаосе гражданского противостояния, люди начнут вгрызаться в глотки друг другу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Коріну а ось Ваш дох вважає, що він бидло. і Ваша дена також і Ваша "святість" - також на стороні пам"ятників і Беркута але Ви хороший, бо Ви з бидлом, як з рівними. Ось такі розклади... тому, РУКА НЕ ЗДРИГНЕТЬСЯ, тим більше - що мене за цю руку ніхто не тримає . у меня комплекс неполноценности - я не могу черное называть белымс остальным согласен але чомусь я і Єва винні.гонишь........ или... хочешь почитать комплимент.... і не треба вдавати, що Ви не розумієте про що я - поки є бидло - будуть і паразити. у меня есть еще один комплекс неполноценности. я не готов спасать весь мир. как Брюс Уиллис.а это значит, что в условиях быдла и паразитов нашему поколению придется существовать. и никакая ссука этого не изменит - не спасет мир. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 у меня комплекс неполноценности - я не могу черное называть белым у меня есть еще один комплекс неполноценности. я не готов спасать весь мир. как Брюс Уиллис. перше, не в"яжеться з другим, а це значить ти лицемір, тобто, ти та сама номенклатура - паразит, тому а это значит, что в условиях быдла и паразитов нашему поколению придется существовать. и никакая ссука этого не изменит - не спасет мир. бидло тут ні до чого ви дві умови існування цієї системи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 у меня комплекс неполноценности - я не могу черное называть белым с остальным согласен гонишь........ или... хочешь почитать комплимент.... у меня есть еще один комплекс неполноценности. я не готов спасать весь мир. как Брюс Уиллис. а это значит, что в условиях быдла и паразитов нашему поколению придется существовать. и никакая ссука этого не изменит - не спасет мир. опять дура трёт. а толку. когда их уже отделят. народ хоть вздохнёт от облегчения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.