ОБС Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 В интернете пишут, что в Николаеве активисты забросали Шуфрича яйцами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 госпереворот, поддержанный всем народом называется - революция. и каждый народ имеет на это право. Лукашенко: Янукович финансировал "Правый сектор", который смел его. А я предупреждал http://censor.net.ua/news/307535/lukashenk...ya_preduprejdal Р.S Cкажи, почему я не должна этому верить???? Хотя я больше склонна думать, что правый сектор финансировался Кремлём. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 Лукашенко: Янукович финансировал "Правый сектор", который смел его. А я предупреждал http://censor.net.ua/news/307535/lukashenk...ya_preduprejdal Р.S Cкажи, почему я не должна этому верить???? Хотя я больше склонна думать, что правый сектор финансировался Кремлём. потому что у тебя должна быть капля ума, которая задаст вопрос - зачем? ПС мог финансироваться кремлем через подставные организации - кремлю это было нужно. но после раскрутки ПС - кремль стал не нужен. - вспомни донбасс. - от поддержки сраши - до уничтожения главарей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 На пресс-конференции 4 сентября 2014 года бьывшие бойцы батальона рассказали шокирующие факты. Присутствовали около 2 десятков телекамер, но сюжет не вышел ни на одном из каналв. Многие решили, что прес-ссконференции не было, но "Обозревателю" удалось найти любительскую видеозапись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 На пресс-конференции 4 сентября 2014 года бьывшие бойцы батальона рассказали шокирующие факты. Присутствовали около 2 десятков телекамер, но сюжет не вышел ни на одном из каналв. Многие решили, что прес-ссконференции не было, но "Обозревателю" удалось найти любительскую видеозапись похоже у тебя, дуры, мусора в голове настолько, что ты думать вообще не можешь то предлагаешь весь Донбасс сровнять с землей, то тыкаешь видео, на третей минуты которого мой муж плюнул и со словами: он явно не то говорит... - ушел а муж мой политикой вообще не интересуется, зато он служил в армии - в советское время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 и еще тем, кто до сих пор в наивняк играет...и рыскает в поискать подтверждения каким-то словам я тут раньше статью размещала, о том, как работают кремлевские боты: заводят несколько аккаунтов, ведут себя как обычные юзеры - до поры до времени... а ведь сам же замечал как они в паре работают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 мне фиолетово что принимают "на Западе", решение Украины - ее выбор, уважаю, как-то так..А мне не нравятся приемлемые для россиян правила вашего выбора. Я не уважаю решение России...,сравнив их с Западными и своими.Как то так...,скорее всего не фиолетово,мне.Украина не Россия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 п то предлагаешь весь Донбасс сровнять с землей а у тебя есть другие варианты? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
AnnaSh Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 В интернете пишут, что в Николаеве активисты забросали Шуфрича яйцами Было-было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 Было-быложаль нестора... - у него мама старенькая... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 жаль нестора... - у него мама старенькая...так он и сам какбэ не мальчик Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 так он и сам какбэ не мальчикзато как крутится...за время правления зэка, он его никак кроме как викторфедоровичянукович не называл... а зэк его задвинул за толстую кишку... обидно же ж.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2014 зато как крутится... за время правления зэка, он его никак кроме как викторфедоровичянукович не называл... а зэк его задвинул за толстую кишку... обидно же ж.. так.. каждый выбирает по себе...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 19 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2014 У Києві на 215-му окрузі (Троєщина) невідомі затягнули в машину спостерігача від громадської мережі "Опора" та погрожували йому автоматом Калашнікова. Про це йдеться у повідомленні громадянської мережі ОПОРА. Згідно з повідомленням, спостерігача "витягли з зустрічі кандидата Віктора Кондратенко". "Спостерігач зараз знаходиться в безпечному місці", - зазначили в ОПОРі. Разом з тим у ВО Свобода повідомили, що під час передвиборчої агітації було скоєно напад на трьох агітаторів-свободівців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 зачем ты постишь эту фуйню? кому это интересно - тебе? Нат, но если это фуйня, то зачем к РАДЕ стянули двойное кольцо охраны :blink: Чего боятся , десяток девок с граблями ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Нат, но если это фуйня, то зачем к РАДЕ стянули двойное кольцо охраны :blink: Чего боятся , десяток девок с граблями ;) если бы ты читал не свои лживые новости, а нормальные с Украины - ты б не эту информацию написал, а вот ту Батальоны под Радой требуют предоставить им возможность проголосовать http://korrespondent.net/vibory2014/343373...st-proholosovat Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 У Києві на 215-му окрузі (Троєщина) невідомі затягнули в машину спостерігача від громадської мережі "Опора" та погрожували йому автоматом Калашнікова. Про це йдеться у повідомленні громадянської мережі ОПОРА. Згідно з повідомленням, спостерігача "витягли з зустрічі кандидата Віктора Кондратенко". "Спостерігач зараз знаходиться в безпечному місці", - зазначили в ОПОРі. Разом з тим у ВО Свобода повідомили, що під час передвиборчої агітації було скоєно напад на трьох агітаторів-свободівців. Не треба бути генієм аби розуміти - старі методи використовує наш Порох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Не треба бути генієм аби розуміти - старі методи використовує наш Порох. він стане ВАШИМ, коли ви будете писати з укр ай-пі, а наразі - пардон, і місце перебування Київ такж добре було б забрати, щоб не вводити людей в оману дякую за розуміння Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 він буде ВАШИМ, коли ви будете писати з укр ай-пі, а наразі - пардон, і мысце перебування Київ такж добре було б забрати, щоб не вводити людей в оману дякую за розуміння Оріана Я маю право на анонімність в мережі. Це гарантовано законом, якраз для того, щоб ВИ та провайдери не могли відслідковувати моїх логів. Якщо вам так кортить то я можу поспілкуватись і на скайпі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Я маю право на анонімність в мережі. Це гарантовано законом, якраз для того, щоб ВИ та провайдери не могли відслідковувати моїх логів. Якщо вам так кортить то я можу поспілкуватись і на скайпі. Право то ви маєте, тільки не зрозуміло, нащо це вам особливо, якщо КОМУ ТРЕБА вас відслідкувати, він це зробить без зусиль а мені вас відслідковувати нема потреби я розумію росіян - їм і зареєструватися з рос ай-пі неможливо і законом можуть переслідувати а українцеві нащо приховуватися - кому ви тут потрібні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 У Минобороны нет денег, хуже всего – с вещевым обеспечением — Феникс На нужды «вещевиков» деньги всегда выделялись по остаточному принципу, и последние 10 лет на склады не закладывалась ни форма, ни обувь. Об этом пишет на странице в Facebook помощник министра обороны по вопросам вещевого обеспечения Вооруженных сил Украины Юрий Бирюков, известный как волонтер Феникс. «Мифы и легенды о куче денег в МО, грозные фразы из Кабмина о том, что миллиарды не освоены, крик и вопль общественности о застое и косности – где-то есть правда, где-то нет. И нет денег, все выделенные ресурсы уже расписаны. Хуже всего, как и всегда – с вещевым обеспечением», — заявил Бирюков. На нужды «вещевиков» деньги всегда выделялись по остаточному принципу, и последние 10 лет на склады не закладывалась ни форма, ни обувь. Спальники? Что это? Как-как, ка-ре-ма-ты? Подождите, запишу. Тактические ботинки? Баллистические очки? Ооо…. По словам помощника министра, «все это меняется на ходу», но «зима пришла, уже, а мы, как всегда, буксуем». «С сегодняшнего дня в Службе тыла и вооружений уже работают две группы волонтеров (спасибо генерал-лейтенанту Хижему и полковнику Гуслякову), уже принимаются решения. Сокращен путь на согласования, получено добро от министра. Но зима уже», — пишет Бирюков. По его словам, в Минобороны его бесят те, кто ничего не делает. «Бесят даже не те, кто пытается по-прежнему что-то урвать, при этом делая часть полезной работы. Таких мы потом вычислим, выгоним, посадим. Бесят те, кто делает вид. И фиг под него подкопаешься. А в случае опасности — сразу на больничный. У нас такой гуманный КЗоТ, по нему нельзя уволить на больничном. Так и живут себе – от санатория и до санатория», — сообщает волонтер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Право то ви маєте, тільки не зрозуміло, нащо це вам особливо, якщо КОМУ ТРЕБА вас відслідкувати, він це зробить без зусиль а мені вас відслідковувати нема потреби я розумію росіян - їм і зареєструватися з рос ай-пі неможливо і законом можуть переслідувати а українцеві нащо приховуватися - кому ви тут потрібні? Вже багато разів на форумах, висловлюючи свою позицію мені погрожували адміни викриваючи моє ай-пі. А на одному навіть сказали ім'я, при тому, що в мене був інший нік, аніж зараз. Я гадки не маю як таке можливо. Якщо я буду довіряти адміністрації цьому форуму - сидітиму не через Tor. То ви маєте скайп? Хіба на укр форумах мало ватників? Вони є навіть у Києві. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 а ключи от квартиры тебе не? не підігнати? натка, мо нехай охолоне годинок зі дванадцять ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 а ключи от квартиры тебе не? не підігнати? натка, мо нехай охолоне годинок зі дванадцять ? Я з вами корів не пас ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Я з вами корів не пас ;) нахуй пошла. да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 нахуй пошла. да Хто ж вам заважає :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Я з вами корів не пас ;) е-еее, почав погано... є багато людей, які зловживають своїм місцем знаходження - перебуваючи десь на Сахаліні, пишуть, що вони з Донецька і отримують тим самим плюсик до своїх слів, як очевидець примусити вас до свого ай-пі я не маю права але й ви втрачаєте, пишучи з анонімного проксі як? - потім побачите Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Хто ж вам заважає :rolleyes: ладно. я девка прямая, снизойду и отвечу. ты впёрлось сюда с регистрацией 2010 года. Удивительно. Тебя никто не знает. То есть - либо троль старый, либо заначка была еще с тех времен заготовлена. Второе - то что ты пошло подлизывать по всем темам подряд, говорит о том, что конкретно ничем не заинтересовано, а так, создать белый шум. И неважно, какой мовой пишешь. Я задумалась : с какой целью? Здесь регятся многие и практически всегда ясно, где чел, которому просто скучно, одиноко, или интересно, кто по заданию, по нужде, кто похулиганить.. Как правило, они все временные. Транзитники, как я их называю. Но тот факт, что мы с Орианой одновременно в тебе гнилой запах услыхали- сомнению не подлежит. Ты шваль, редкой причем масти и с неопознанными целями. Вывод : решение будет принимать Ориана. Ты, как юзер - для меня зеро. Только одна просьба - не пачкать темы, где я с людьми беседую. Иначе разозлюсь. А в гневе я страшна. С комсомольским приветом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 нахуй пошла. да глянь на його рік реєстрації і також не з України ладно, подивимося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 глянь на його рік реєстрації і також не з України ладно, подивимося. подивимося, подивимося. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.