Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Под Киевом нацгвардейцы взбунтовались и отправились к Порошенко. Их ждут автозаки Во пиндосы чертовы, никак им неймется - армию взбунтовали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 тут пряма трансляція http://inforesist.org/srochniki-nacgvardej...-demobilizacii/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Гроші - розумію обмундирування і оснащення - також а демобілізовуватися в той час, як в країні війна, а їх побратими зараз під кулями - не розумію Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 їх навіть в зону війни не відправляють - вони просто в резерві - сидять в казармах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 бля-ааа заводіла: а чого коли був Янукович у нас був Крим, Донецьк, Луганськ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 жалко хлопчиків - видно, що їх підбурили, привели, а тепер вони один за одним ховаются і не знають, що буде далі а вони воєнні... і там вже військовий прокурор... на камеру поки що вмовляє, роз"яснює Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Да ты утонченная идеалистка! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Да ты утонченная идеалистка! :P ти глянь, які вони всі гарнесенькі - як з картинки - а тупі, не розуміють, що таке армія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 да, хтось їх підставив конкретно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Докажи ?????? Слабо наверное??? Может боишься???? ------------------------------ Р.S ПРОСТО Я...... опытней тебя, несмотря на разницу в возрасте. А ты Ори - наивная баба. Факт!!! Прежняя Ева была хоть и наивной девченкой ,но без ума боевой. Такой... ,сама суть жизни интересовала. Точнее -крайние ее моменты.Родила наверно и узбогоилась до времени...А ты солнце -слишком толерантна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 да, хтось їх підставив конкретноНикто их не подставил,скорее всего.Просто они на службе эволюцизмом гражданской позиции , заразились.Дети! -им бы бля, сиськи мамкины в армейское довольствие зачислить стоило бы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 жалко хлопчиків - видно, що їх підбурили, привели, а тепер вони один за одним ховаются і не знають, що буде далі а вони воєнні... і там вже військовий прокурор... на камеру поки що вмовляє, роз"яснює Военное командование рассматривает вопрос о демобилизации военнослужащих Нацгвардии, которые пришли с таким требованием под Администрацию президента.Об этом солдатам заявил первый заместитель командующего Нацгвардии, генерал-лейтенант Александр Кривенко. Он также заявил, что пока принимается это решение, солдаты, прослужившие больше года, смогут уйти в отпуск. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 короче - командирів потрібно відразу звільняти за профнепригодність хлопці таке порять, що здається - вони з космосу спустилися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 жалко хлопчиків - видно, що їх підбурилия не всегда пишу, что знаю.вот только про порядки в нашей армии, при которых бунтовать могут только мальчики - более взрослые запросто бы стреляли офицерам в спину во время боя, были известны. поэтому у нас не армия а сброд. ее менять бесполезно. нужно разгонять всех - и строить армию под диктовку спецов НАТО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Никто их не подставил,скорее всего.Просто они на службе эволюцизмом гражданской позиции , заразились.Дети! -им бы бля, сиськи мамкины в армейское довольствие зачислить стоило бы. та ні, слухаю вже дві години ні разу не чула "Слава Україні" чи "Україна понад усе" кричать совкове "Один за всіх" нюансик - з їх частини в в зону АТО відправляли тільки по бажанню - тобто, хто хотів, ті воюють залишився люмпен це типовий бунт - підбурювачі повинні бути апріорі і по логіці жанру - в тіні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 я не всегда пишу, что знаю. вот только про порядки в нашей армии, при которых бунтовать могут только мальчики - более взрослые запросто бы стреляли офицерам в спину во время боя, были известны. поэтому у нас не армия а сброд. ее менять бесполезно. нужно разгонять всех - и строить армию под диктовку спецов НАТО. Я бы своим стрелял в спину. 100%! Ненавижу!!!!! -дебилов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 я не всегда пишу, что знаю. вот только про порядки в нашей армии, при которых бунтовать могут только мальчики - более взрослые запросто бы стреляли офицерам в спину во время боя, были известны. дик, щоб стріляти треба було піти на війну, а це значить - бути мужиком і не по віку, а по характеру, бо стрельнути в спину також потрібно мати мужність. а з них ніхто не пішов До речі, в них беруть інтерв"ю - і по тому, як вони відповідають - до болю нагадуть відповіді антимайданівців Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 та ні, слухаю вже дві години ні разу не чула "Слава Україні" чи "Україна понад усе" кричать совкове "Один за всіх" нюансик - з їх частини в в зону АТО відправляли тільки по бажанню - тобто, хто хотів, ті воюють залишився люмпен це типовий бунт - підбурювачі повинні бути апріорі і по логіці жанру - в тіні Это восток Украины ,солнце. Знаешь ,что их в несостоятельности убедит? Российская пиздюлина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 демобілізувати - з собачими білетами ТЬХУ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Это восток Украины ,солнце. Знаешь ,что их в несостоятельности убедит? Российская пиздюлина. опять ти Україну ділиш такі скрізь є - батальйон Прикарпаття в дезертирстві звинувачують, самовільно пішли з поля бою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 ви чули? якась мамаша відбивається від мужика, який розказує хлопцям, що у них почесна місія захищати Батьківщину кричить, що він провокатор, не слухайте його ще якась мамаша кричить: "я без сына не уйду от сюда!" А ті малолітні дебіли горлопанять: "Мы ВВ! Мы непобедимы" КАПЕЦЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 ЧО происходит :blink: слушай, кацапское подсирайло, не уйдешь отсюда - будешь завтра опять свои любимые фотки Яроша с членом во рту постить в сад! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 по Харкову http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/13/7040659/ Заступник начальника СТУ з роботи із особовим складом Василь Пилипенко ухилився від відповіді на запитання, чи будуть покарані військовослужбовці, покинувши частину. "Сьогодні вихідний день у хлопців... Кожен, хто так вчинив, не захотів вирішити в письмовій формі, і якщо назву таким словом "дезертир", "зрадник", той, хто пішов на такий вчинок, то це клеймо буде на все життя стояти в вухах. Але це слово буде, як буква закону - дезертир, зрадник. Ніхто цього не хоче. Всі питання можна вирішити спокійно", - сказав Пилипенко. "Я думаю, що люди відстоюють свою позицію. Вони показали, їм це було необхідно. Ми зараз повертаємося до військової частини і чекаємо подальших дій по службі", - сказав заступник командира частини Станіслав Басараб. Близько 17.00 солдат відвезли на автобусі назад у частину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 слушай, кацапское подсирайло, не уйдешь отсюда - будешь завтра опять свои любимые фотки Яроша с членом во рту постить в сад! Ярошь ваш, не злись ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 цікавий нюанс я тут прочитала про Харків - і там і в Києві майже дослівно говорять одне і те ж "Ми у кожного (командира) питаємо: коли дембель? І кожен нам каже: я б тебе відпустив, але є президент... На цій підставі - "до особливого розпорядження"... Жодних встановлених термінів немає. За ці 150 гривень? Я міг за ті півроку, які я тут "переслужив", годувати свою сім'ю і заробляти собі якісь гроші. А мені платять 154 гривні на місяць" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Ярошь ваш, не злись ;) а член - твій Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 а член - твійЭто провокация :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 О! щойно там Полторака бачила - майбутнього міністра давав комент журналісту, а цей неук у нього просить: представтесь... серйозний мужик Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 Это провокация :rolleyes: я с самого начала говорила: кто-то их подставил, да еще конкретно подставил изменник Родины - это клеймо на всю жизнь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2014 ось все це повинні були говорити політруки в армії а то, якщо послухати цих дебільних, то вони всі півтора роки в танку сиділи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.