Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Под Киевом нацгвардейцы взбунтовались и отправились к Порошенко. Их ждут автозаки

Во пиндосы чертовы, никак им неймется - армию взбунтовали

:(

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Гроші - розумію

обмундирування і оснащення - також

а демобілізовуватися в той час, як в країні війна, а їх побратими зараз під кулями - не розумію

Опубліковано

жалко хлопчиків - видно, що їх підбурили, привели, а тепер вони один за одним ховаются і не знають, що буде далі

а вони воєнні...

і там вже військовий прокурор...

на камеру поки що вмовляє, роз"яснює

Опубліковано

Да ты утонченная идеалистка! :P

ти глянь, які вони всі гарнесенькі - як з картинки - а тупі, не розуміють, що таке армія

Опубліковано

Докажи ?????? Слабо наверное??? Может боишься????

------------------------------

Р.S

ПРОСТО Я...... опытней тебя, несмотря на разницу в возрасте. А ты Ори - наивная баба. Факт!!!

Прежняя Ева была хоть и наивной девченкой ,но без ума боевой. Такой... ,сама суть жизни интересовала. Точнее -крайние ее моменты.Родила наверно и узбогоилась до времени...А ты солнце -слишком толерантна.
Опубліковано

да, хтось їх підставив конкретно

Никто их не подставил,скорее всего.Просто они на службе эволюцизмом гражданской позиции , заразились.Дети! -им бы бля, сиськи мамкины в армейское довольствие зачислить стоило бы.
Опубліковано

жалко хлопчиків - видно, що їх підбурили, привели, а тепер вони один за одним ховаются і не знають, що буде далі

а вони воєнні...

і там вже військовий прокурор...

на камеру поки що вмовляє, роз"яснює

Военное командование рассматривает вопрос о демобилизации военнослужащих Нацгвардии, которые пришли с таким требованием под Администрацию президента.

Об этом солдатам заявил первый заместитель командующего Нацгвардии, генерал-лейтенант Александр Кривенко.

Он также заявил, что пока принимается это решение, солдаты, прослужившие больше года, смогут уйти в отпуск.

Опубліковано

короче - командирів потрібно відразу звільняти за профнепригодність

хлопці таке порять, що здається - вони з космосу спустилися

Опубліковано

жалко хлопчиків - видно, що їх підбурили

я не всегда пишу, что знаю.

вот только про порядки в нашей армии, при которых бунтовать могут только мальчики - более взрослые запросто бы стреляли офицерам в спину во время боя, были известны.

поэтому у нас не армия а сброд.

ее менять бесполезно.

нужно разгонять всех - и строить армию под диктовку спецов НАТО.

Опубліковано

Никто их не подставил,скорее всего.Просто они на службе эволюцизмом гражданской позиции , заразились.Дети! -им бы бля, сиськи мамкины в армейское довольствие зачислить стоило бы.

та ні, слухаю вже дві години

ні разу не чула "Слава Україні" чи "Україна понад усе"

кричать совкове "Один за всіх"

нюансик - з їх частини в в зону АТО відправляли тільки по бажанню - тобто, хто хотів, ті воюють

залишився люмпен

це типовий бунт - підбурювачі повинні бути апріорі і по логіці жанру - в тіні

Опубліковано

вот только про порядки в нашей армии, при которых бунтовать могут только мальчики - более взрослые запросто бы стреляли офицерам в спину во время боя, были известны.

поэтому у нас не армия а сброд.

ее менять бесполезно.

нужно разгонять всех - и строить армию под диктовку спецов НАТО.

Я бы своим стрелял в спину. 100%! Ненавижу!!!!! -дебилов.
Опубліковано

дик, щоб стріляти треба було піти на війну, а це значить - бути мужиком і не по віку, а по характеру, бо стрельнути в спину також потрібно мати мужність.

а з них ніхто не пішов

До речі, в них беруть інтерв"ю - і по тому, як вони відповідають - до болю нагадуть відповіді антимайданівців

Опубліковано

та ні, слухаю вже дві години

ні разу не чула "Слава Україні" чи "Україна понад усе"

кричать совкове "Один за всіх"

нюансик - з їх частини в в зону АТО відправляли тільки по бажанню - тобто, хто хотів, ті воюють

залишився люмпен

це типовий бунт - підбурювачі повинні бути апріорі і по логіці жанру - в тіні

Это восток Украины ,солнце. Знаешь ,что их в несостоятельности убедит? Российская пиздюлина.
Опубліковано

Это восток Украины ,солнце. Знаешь ,что их в несостоятельности убедит? Российская пиздюлина.

опять ти Україну ділиш

такі скрізь є - батальйон Прикарпаття в дезертирстві звинувачують, самовільно пішли з поля бою

Опубліковано

ви чули?

якась мамаша відбивається від мужика, який розказує хлопцям, що у них почесна місія захищати Батьківщину

кричить, що він провокатор, не слухайте його

ще якась мамаша кричить: "я без сына не уйду от сюда!"

А ті малолітні дебіли горлопанять: "Мы ВВ! Мы непобедимы"

КАПЕЦЬ!

Опубліковано

ЧО происходит :blink:

слушай, кацапское подсирайло, не уйдешь отсюда - будешь завтра опять свои любимые фотки Яроша с членом во рту постить

в сад!

Опубліковано

по Харкову http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/13/7040659/

Заступник начальника СТУ з роботи із особовим складом Василь Пилипенко ухилився від відповіді на запитання, чи будуть покарані військовослужбовці, покинувши частину.

"Сьогодні вихідний день у хлопців... Кожен, хто так вчинив, не захотів вирішити в письмовій формі, і якщо назву таким словом "дезертир", "зрадник", той, хто пішов на такий вчинок, то це клеймо буде на все життя стояти в вухах. Але це слово буде, як буква закону - дезертир, зрадник. Ніхто цього не хоче. Всі питання можна вирішити спокійно", - сказав Пилипенко.

"Я думаю, що люди відстоюють свою позицію. Вони показали, їм це було необхідно. Ми зараз повертаємося до військової частини і чекаємо подальших дій по службі", - сказав заступник командира частини Станіслав Басараб.

Близько 17.00 солдат відвезли на автобусі назад у частину.

Опубліковано

слушай, кацапское подсирайло, не уйдешь отсюда - будешь завтра опять свои любимые фотки Яроша с членом во рту постить

в сад!

Ярошь ваш, не злись ;)
Опубліковано

цікавий нюанс

я тут прочитала про Харків - і там і в Києві майже дослівно говорять одне і те ж

"Ми у кожного (командира) питаємо: коли дембель? І кожен нам каже: я б тебе відпустив, але є президент... На цій підставі - "до особливого розпорядження"... Жодних встановлених термінів немає. За ці 150 гривень? Я міг за ті півроку, які я тут "переслужив", годувати свою сім'ю і заробляти собі якісь гроші. А мені платять 154 гривні на місяць"

Опубліковано

О!

щойно там Полторака бачила - майбутнього міністра

давав комент журналісту, а цей неук у нього просить: представтесь...

серйозний мужик

Опубліковано

Это провокация :rolleyes:

я с самого начала говорила: кто-то их подставил, да еще конкретно подставил

изменник Родины - это клеймо на всю жизнь

Опубліковано

ось все це повинні були говорити політруки в армії

а то, якщо послухати цих дебільних, то вони всі півтора роки в танку сиділи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...