Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Не знаю, чи ти це знаєш, коли Портнов побачив, що Тимошенко програла - він її тупо кинув - виставив на суді ідіоткою. Гадаю, він вже на півдорозі. З ким Янек? З купокою Беркута, який, як і він по лікті в крові? і з закоханою Герман? - ВСЕ! біля нього вже нема нікого а Сікорські не в курсі - вони далекі від наших реалій Ори как думаешь, а может завтра зэка найдут с дыркой в голове. Скажут самоубийство ;) И мне будет пофигу кто это сделал, Российский спец.наз или Хасбула....Тока побыстрее бы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 але щурі перші і повертаються Згадай 2004 рік - також голосували 300 голосами - боялися - але страх швидко пройшов і вони фактичн влади вже не віддавали до цього часу. Зараз вони думають, що буде те саме. не усложняй. это следующий вопрос и этап. но мы не прошли первый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Гадаю, сьогоднішнє золото українських спортсменок - це подарунок наших святих Героїв - Майдану Читайте, що нашим олімпійкам довелося пережити і під яким тиском вони змаглися. І ще хтось думає, що нас можна здолати? - наївні... ЄвроМайдан – EuroMaydan Підгрушна Олена: Вболівальники з Росії на трасі згадували війну і кричали в спину "промахніться, падайте" "Промовчати неможливо. Вперше в житті бачила таке, хоча зазвичай російські вболівальники добре підтримують українських спортсменів: на трасі і на трибунах. Завжди так само радіють і вболівають за нас , як і ми - за росіян. Сьогодні ми бачили, як російські вболівальники раділи промахам Валі Семеренко, як російські вболівальники кричали нам на трасі, згадуючи війну, як кричали "промахніться, падайте" і так далі. Це не ті люди, які виходять на трасу і вболівають за спорт. Ті крики і вигуки, які були на трасі просто не вкладаються в голові. Відмовляюся вірити в те, що росіяни так можуть. А це факт" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 не усложняй. это следующий вопрос и этап. но мы не прошли первый. певно всі думають, що у Львові все добре і спокійно. фіг з два - сьогодні проходила повз управління міліції - старовинний будинок чуть не спалили, а потім по ТБ бачила, що там зробили в середині - НАЩО? адже менти пішли самі без спротиву. Нащо було громити меблі і мазати стіни, палити документи і виносити компи? чесно, ті, хто прийшов сьогодні на роботу - майже плакали - мужики, які знають, яка це праця відновити базу даних і чи взагалі вдасться відновити я до того, що це страшно - люди неконрольовані і чим далі - тим більше, бо дається взнаки місячна напруга. треба брати гарячим - гадаю, що Ярош це розуміє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Ори как думаешь, а может завтра зэка найдут с дыркой в голове. Скажут самоубийство ;) И мне будет пофигу кто это сделал, Российский спец.наз или Хасбула....Тока побыстрее бы євреї так і зробили не з нашим щастям, Єво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Таки правильная инфа. Он сделает заявку на раскол и застрахуется РФ... *http://glavcom.ua/news/186940.html Янукович сбежал из Киева. Из Межигорья и АП вывозят вещиСегодня, в 22:39Главком Президент Украины Виктор Янукович дал поручение вывозить ценные вещи из Администрации Президента, а также из его резиденции в Межигорье. Об этом Главкому стало известно из источников в Управлении госохраны, которые готовили отъезд Януковича из аэропорта Гостомеля в Харьков. Самолет вылетел туда в 22.40. Самолет был зафрахтован по маршруту Киев-Харьков-Мариуполь-Российская Федерация. Из Администрации Президента Янукович в свою резиденцию не возвращался. Также источник сообщает, что ближайшее окружение Президента пересело на бронированные автомобили охраны, в частности, на Тоуоta Land Cruiser и на Мерседесы с транзитными немецкими номерами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 певно всі думають, що у Львові все добре і спокійно. фіг з два - сьогодні проходила повз управління міліції - старовинний будинок чуть не спалили, а потім по ТБ бачила, що там зробили в середині - НАЩО? адже менти пішли самі без спротиву. Нащо було громити меблі і мазати стіни, палити документи і виносити компи? чесно, ті, хто прийшов сьогодні на роботу - майже плакали - мужики, які знають, яка це праця відновити базу даних і чи взагалі вдасться відновити я до того, що це страшно - люди неконрольовані і чим далі - тим більше, бо дається взнаки місячна напруга. треба брати гарячим - гадаю, що Ярош це розуміє. это сложно и я не думаю, что ты все себе представляешь в полной мере.поэтому лучший выход - зэка нах сейчас. все остальное чуть хуже .. или хуже... или много хуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Журналіст Дмитро Гнап вважає за можливе дати Віктору Януковичу час до вечора суботи на те, щоб прийняти рішення про відставку з посади президента. Про це він сказав зі сцени Майдану у Києві, стоячи поруч із Віталієм Кличком. "Люди вимагають від Януковича трьох речей: або він іде негайно у відставку добровільно і найближчими днями, або він сідає в тюрму, або він побачить пожежу в Межигір’ї", - сказав Гнап і люди на Майдані гаряче підтримали його. "Або добровільна відставка, або тюремна лава, або народний трибунал… Йому треба зробити дуже швидко цей вибір – нехай він зробить його протягом доби", - додав він. Також Гнап заявив: "Ми вважаємо опозицію зрадниками, адже вони обіцяли погодити угоду з Майданом". .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ls3xs7EpvGA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 УВАГА!!!! ВОНО здається звалило з України, принаймні, кажуть, що в Межигір"я ВОНО не поверталося Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 это сложно и я не думаю, что ты все себе представляешь в полной мере. поэтому лучший выход - зэка нах сейчас. все остальное чуть хуже .. или хуже... или много хуже. та знаю я і розумію просто жалко... людей. вони так мило тягнули своїх під пулями ... хлопчики Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Я валяюсь над вами. Один единственный человек сакамулировал на себе ВСЮ ненависть людей. Хотя то, что творилось, творилось СИСТЕМОЙ. Я очень рад, что вы всё-таки скинули Янука, но какой пиздец сейчас начнётся вы даже не представляете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Я валяюсь над вами. Один единственный человек сакамулировал на себе ВСЮ ненависть людей. Хотя то, что творилось, творилось СИСТЕМОЙ. Я очень рад, что вы всё-таки скинули Янука, но какой пиздец сейчас начнётся вы даже не представляете. если систему изменить нельзя, каждая сволочь, которая переступит невидимую и неопределенную черту - должен сдохнуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Короче - янек, рибак, новінський і клюєв - приватним літаком полетіли в Харків ЮЛЯ!!!! БЛЯ!!!! ТИ ТАМ СПИШ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 если систему изменить нельзя, каждая сволочь, которая переступит невидимую и неопределенную черту - должен сдохнуть. людям, які сміються над "покрошеними бандерівцями" такі речі є незрозумілими Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 УВАГА!!!! ВОНО здається звалило з України, принаймні, кажуть, що в Межигір"я ВОНО не поверталося Есть инфа, что он в Харькове у Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Есть инфа, что он в Харькове у Тимошенко. Літак поставлений на маршрут Київ-Харків-Маріуполь-РФ, однак він може бути відкорегований. Джерело ZN.UA також підкреслило, що Янукович сумнівається в доцільності підписання ухваленого в п'ятницю Верховною Радою закону про відновлення Конституції 2004 року. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 а з Харкова у Маріуполь і в РФ - мавпа - сідай їм на хвіст - вам тут життя і так не буде.Вряд-ли. Из харькова он будет руководить сопротивлением. Вот так счас карта ложится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Не везе янеку - де він, там повстання :lol: .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s72NLnabzcY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pupsik Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Вряд-ли. Из харькова он будет руководить сопротивлением. Вот так счас карта ложится. [/quote Яныкович -лидер сопротивления?!! не смешите мои тапочки. он уже давным давно политический труп Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Вряд-ли. Из харькова он будет руководить сопротивлением. Вот так счас карта ложится. Ну и кто его оттуда будет слушать? в с. Княжичи люди остановили автобус с Беркутом. Беркут с автоматами - начали стрелять и ранили мальчика 10 лет, потом разбежались по селу. Потом их таки нашли, завели в автобус и сдали в милицию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 А в это время в Харькове *http://www.youtube.com/watch?v=s72NLnabzcY&feature=youtube_gdata_player Р.S Янукович на два шага отстает от ситуации. Когда его поведут на виселицу, он решит, что пора подавать в отставку... Зэку пиздец !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 В ДНЕПРОПЕТРОВСКУ ВАЛЯТ ЛЕНИНА!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Когда его поведут на виселицу, он решит, что пора подавать в отставку... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 :lol: :lol: :lol:Любопытно, а эти два еврея Допа и Гепа попали под санкции ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Любопытно, а эти два еврея Допа и Гепа попали под санкции ??? не думаю надто дрібні сошки майже анекдот У Львові почали захоплювати міліцейські частини: Личаківського р-ну, Залізничного, Шевченківського р=нів, а про Сихівський мовчать. Хтось каже: певно Сихівському обідно, що його минули. За мить чуємо: Сихівське районне відділення міліції - здалося без бою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 ( Правый Сектор) "Говорят, что Янукович улетел в Харьков. Без комментариев. Говорят, что собирают съезд депутатов Юго-Востока. Без комментариев. Мы предупреждаем каждого депутата из Днепропетровска, который проголосует за раскол страны. Достанем, блядей, из под Земли. За любые деньги. Достанем и линчуем. Распространите среди своих." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 - нас мало! - ви шо, хочете тут лягти? - да! я сюди прийшов, шоб або лягти, або перемогти .http://www.youtube.com/watch?v=YHEZAzntgK8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Логик Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Яныкович -лидер сопротивления?!! не смешите мои тапочки. он уже давным давно политический труп А что если весь юговосток тупо вокруг сплотится и скажет да лидер.... как вариант??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Короче - янек, рибак, новінський і клюєв - приватним літаком полетіли в Харків ЮЛЯ!!!! БЛЯ!!!! ТИ ТАМ СПИШ!!!! У когось є стінгер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2014 Я валяюсь над вами. Один единственный человек сакамулировал на себе ВСЮ ненависть людей. Хотя то, что творилось, творилось СИСТЕМОЙ. Я тобі дещо поясню.Якщо преза, що прокрався, всіляко принижував одну частину громадян своєї країни, пролив кров своїх громадян в мирний час, привселюдно повісити (посадити на кіл, розстріляти - обирай те що до вподоби). То всім наступним Президентам цієї країни не захочеться робити всі вище описані речі. Я ясно висловлюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.