GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 заявление Якименко начинают масштабную "антитеррористическую" операцию по всей стране. ------------ это глава СБУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 а який сенс тому пуцькєну? чи є в нас революція чи нема...? Штурм? А вчора що було? :o Путіну хочеться бути "імператором всєя русі", а тут Україна не кориться... Вчора відбились. Сьогодні-взавтра розженуть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Чекай на штурм Майдану. :angry: Вочевидь умовою надання грошей був і залишається силовий розгін... Блін, я два дні про це говорю - а він щойно дозрів!!! вчора - це і був розгон Майдану Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 заявление Якименко начинают масштабную "антитеррористическую" операцию по всей стране. ------------ это глава СБУ Созрел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Avril Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 В центре зелёная гильза - клашников 5,45 Справа гильза - травматика от ружей Беркута... Остальные гильзы от травматика типа "Макарыч"... Походу, пишла на майдан собирать гильзы на цветнину... Иль патроны понесла, а парни?? Вчерась видал по видео одну на длинных, но кривых ногах - в Беркута пробегающего мимо метясь швыряла булыжники... И ведь попадала, сучка... Но явно выглядела, как хабалка после 250 грамм крепкого суррогата...))) Я так и подумал - вот как должна выглядеть Ориша у "клавы"... добавлю про гильзу 5,45:У холостого патрона 5,45 отличие от боевого только в пуле (гильзы у обоих одинаковые) - у холостого патрона пуля пластмассовая, сгорает еще в стволе. Не рекомендуется стрелять из такого патрона в человека на расстоянии меньше 3-х метров, пожет быть повреждения кожи остатками пластмассы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Ну я не прав,что ли?Давайте я сейчас всё брошу и набью,извините,вам лицо интеллигентно. а давай я тебе лучше по яйцам шпилькой всажу пару раз? чтоб не пиздел. ____________________ Киев перекрыли. Абздец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 заявление Якименко начинают масштабную "антитеррористическую" операцию по всей стране. ------------ это глава СБУ Смешко - колишній голова СБУ на Громадському це профанація, а не антитерористична операція Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 а давай я тебе лучше по яйцам шпилькой всажу пару раз? чтоб не пиздел. ____________________ Киев перекрыли. Абздец Это с каких раскладов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Это с каких раскладов? перекрыли с каких? Пытаются обезьянничать по плану пуцькена или всадить? Потому что ты мое лицо собрался тронуть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 перекрыли с каких? Пытаются обезьянничать по плану пуцькена или всадить? Потому что ты мое лицо собрался тронуть! Ко мне какие претензии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Смешко - колишній голова СБУ на Громадському це профанація, а не антитерористична операція тем не менее, все с командой на поражение! Какая ж тут профанация.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Всё запротоколируйте и в прокуратуру.Законность будет соблюдена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Ко мне какие претензии? Москва москва... ты виноват лишь в том что хочется мне кушать сказал и в темный лес ягненка поволок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Владмир Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Ти навіть не можеш по суті відповісти на запитання - про що далі з тобою говорити? ти типовий зомбі - чуєш ключове слово - і продукуєш асоціації все! Кто зомби? Это мы увидим "не пройдёт и полгода". Вот тогда и поговорим.Избавляйтесь от злобы и ненависти, иначе ангел-хранитель не вернётся к Вам и тогда никакой мужик Вам не поможет, даже если очень будет стараться. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Минулого разу захоплювали структури виконавчої влади Тепер - структури - правоохоронної системи Хтось сумнівається, що наступними будуть суди? А після судів ХТО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Москва москва... ты виноват лишь в том что хочется мне кушать сказал и в темный лес ягненка поволок А что Москва,когда человек всех,кроме украинцев,за людей не считает.Я сразу это понял по фразам на форуме.СЕЙЧАС ТО ЧТО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Москва москва... ты виноват лишь в том что хочется мне кушать сказал и в темный лес ягненка поволок Як каже наш форумний пророк - від законів ніхто не звільняється Росія - в тому числі. Просто у них це буде простіше: РФ розтягнуть, як вбиту здобич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 А что Москва,когда человек всех,кроме украинцев,за людей не считает.Я сразу это понял по фразам на форуме.СЕЙЧАС ТО ЧТО? не пізди!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 і не флудь!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Удачи на Майдане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Василий_ Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 заявление Якименко начинают масштабную "антитеррористическую" операцию по всей стране. ------------ это глава СБУ Удачи в проведении антитеррористической операции. Чем быстрее разгонят - тем лучше будет всем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Блін, я два дні про це говорю - а він щойно дозрів!!! вчора - це і був розгон Майдану У тебе є сумніви що розженуть найближчим часом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Логик Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 А ХТО ТАКИЙ МОГИЛЬОВ? він має право говорити від імені кримчан? Ну как бы председатель совета министров АР Крым. Я ваобще-то как бы в Крыму живу, как вы считаете вы там во Львове или я тут в Севастополе, кто из нас лучше знает что думают жители?? А тут дело такое татары они слушать будут или Стамбул, или своих, а у власти вроде ихние сейчас... А все остальные так то сплошные "зомби", да "овощи", "колпак ФСБ" тут прочен и могуч. Это вы там считаете приемлимой смерть ради непонятных нам идеалов, а мы считаем смерть недопустимой... Поэтому дебоша не будет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 А что Москва,когда человек всех,кроме украинцев,за людей не считает.Я сразу это понял по фразам на форуме.СЕЙЧАС ТО ЧТО? ща. поем новости последние словлю и отвечу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 У кого є які припущення - вчора - що це було? залякування? демонстрація сили? реально хотіли розчистити Майдан чи перший етап - далі буде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 У кого є які припущення - вчора - що це було? залякування? демонстрація сили? реально хотіли розчистити Майдан чи перший етап - далі буде? Зачищают ночью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Ну как бы председатель совета министров АР Крым. Я поставила два запитання: А ХТО ТАКИЙ МОГИЛЬОВ? він має право говорити від імені кримчан? Нащо стільки слів? Причому не в тему? Значить, Могильов - не обрана персона, а поставлена ВЛАДОЮ це я і запитувала: яке він має право виступати від імені НАРОДУ - НЕ МАЄ! Так само, як і ти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Зачищают ночью. Зачищали днем Значит не получилось - твой ответ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Зачищали днем Значит не получилось - твой ответ? Ори, это сложно, народу много, зачистят, оттесняют же понемногу. А если не зачистят, то если будешь участвовать в убийстве Янука, плюнь ему в рожу лично от меня. :rolleyes:Они же не из минометов по майдану пуляли в конце концов. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2014 Ори, это сложно, народу много, зачистят, оттесняют же понемногу. А если не зачистят, то если будешь участвовать в убийстве Янука, плюнь ему в рожу лично от меня. :rolleyes: Тогда зачем начинали? - чтобы обосраться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.