Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Будинок офіцерів- захопили вв та вони вже давно захопили і ранених звідти вигнали
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Выгорит - еще лучше построимЯ спрашиваю,министром хочешь быть?
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Відкритим залишається питання, чому розгін саме зараз? Припускаю, що це пов'язано з анонсованим вчора переахуванням 2 млрд. баксів від РФ. Ну і напевно Янукович уже встиг вивести свої активи з європейських і американських банків. зрозуміло чому - відробляє ці 2 млрд. - адже йому відкрито сказали: розженеш, отримає гроші
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Я спрашиваю,министром хочешь быть? не, я матерюсь!
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 не, я матерюсь!Я тоже! Там только щёки надувать надо.Подумай...
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Мвд Украины заявляет. Война, Андрюш...
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Я тоже! Там только щёки надувать надо.Подумай... Не флудь! ________ Только что звонили к Герман спрашивали где президент, она очень диким голосом заявила, что на работе: МЫ РЯДОМ С НИМ...
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Они броник то сожгли... да а еще огнемет
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Коробочки сами по себе не ездят. Ты не понимаешь что происходит? У меня дежавю и больше всего я хотел бы ошибаться.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Он предложил кидать в огонь перец и ... хлорку. Хрен с ним с перцем, но если он реально хлорку кидать начнут они полгорода потравят.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Если на самом деле хотят полной жопы, то ударят с другой стороны.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Он предложил кидать в огонь перец и ... хлорку. Хрен с ним с перцем, но если он реально хлорку кидать начнут они полгорода потравят. Кто? перец, молоко, хлорка - нужны при отравлении газом
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 У Львові управління міліції підпалили - блін, придурки - нащо?
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Кто? перец, молоко, хлорка - нужны при отравлении газом Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор. С перцем тоже прикольно выходит. Молоко действительно в огонь кидать смысл нет.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Если на самом деле хотят полной жопы, то ударят с другой стороны. виноват только янек - он гарант Конституции действует антиконстуционными методами, нарушая целую кучу разных законов - например - фактическое ЧП без оглашения такового.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор. С перцем тоже прикольно выходит. Молоко действительно в огонь кидать смысл нет. кто тебе сказал, что хлорку куда-то бросают? ее используют при отравлении газом
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 виноват только янек - он гарант Конституции действует антиконстуционными методами, нарушая целую кучу разных законов - например - фактическое ЧП без оглашения такового.Вопрос "Кто виноват?" уже не актуален.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 только что показали толпы "организмов", одетых под самооборону - шатаются Киевом.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 кто тебе сказал, что хлорку куда-то бросают? ее используют при отравлении газомЧувак комментатор сказал "в огонь нужно кидать перец, что бы дым был с перчинкой, еще хлорку хорошо".
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Они броник то сожгли...даа еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Вопрос "Кто виноват?" уже не актуален. а не - сейчас как раз и актуален - теперь он ответит за все. ты ж понимаешь, что в янека уже нет будущего в Украине?
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити. я бачила на громадському - мало того - водій звідти заледве виліз: наковтався газу. До речі, зараз Богословська говорить, що воєнні ФСБ стоять поряд з нашими бойовиками в погонах і керують що робити.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 а не - сейчас как раз и актуален - теперь он ответит за все. ты ж понимаешь, что в янека уже нет будущего в Украине? Я видел слишком много чудес, Ори.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Чувак комментатор сказал "в огонь нужно кидать перец, что бы дым был с перчинкой, еще хлорку хорошо". а потом же самому дышать?! нет - их используют как средство против отравления газом.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити. А ты в бэтере горел? От удушья дохнут, а не от ожогов.
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Я видел слишком много чудес, Ори. а я видела величественного Каддафи четыре года назад в Киеве - где он сейчас?
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 А ты в бэтере горел? От удушья дохнут, а не от ожогов. да да - мужик задыхался если будет видео - выкладу.
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 а я видела величественного Каддафи четыре года назад в Киеве - где он сейчас?Хорошо.
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Опубліковано 18 лютого, 2014 Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор.Дурницю пишеш. Хлорка це суміш Ca(ClO)2, CaCl2 и Ca(OH)2. Тепер спробуй "запалити" ці речовини - згадай шкільний курс хімії :lol: Скоріш за все хлорка є непоганим окисником і в присутності відкритого полум'я заставляє горіти навіть сталь...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.