Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

*http://www.gazeta.ru/politics/video/stolknoveniya_v_kieve_.shtml

Ты, что издеваешься надо мной?!!!!

если вам, лохам, такое пичкают - за каких же дебилов вас считают

капец!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Еще раз - всех граждан РФ прошу перейти со своими инсинуациями на тему Россия

Весь маразм, который вы тут оставите - я буду удалять на свое усмотрение

у меня сейчас нет времени за вами смотреть - проявите понимание, чтобы потом не обижаться

Посилання на коментар

Три милиционера застрелены из огнестрельного оружия.

Не вешайте, пожалуйста, лапшу на уши.

Где подтверждение?!!!!

короче, я предупредила

Посилання на коментар

Ты, что издеваешься надо мной?!!!!

если вам, лохам, такое пичкают - за каких же дебилов вас считают

капец!!!

Винтовку видела, пневматика не пневматика, но ствол налицо. И пистолет, я не специалист и сходу определить травматический он или боевой не берусь, но это уже пистолет -не булыжник и не бита.

Посилання на коментар

Установленный зафиксированный факт. А сколько неизвестно куда пропало милиционеров? А сколько раненых из огнестрела?А сколько находится в коме? А сколько с тяжёлыми увечьями и травмами?Те, же вопросы и по сторонникам т.н. мирного наступа.И кому от этого легче стало. Привыкать люди начинают к смерти людей как к нормальному явлению.А это уже диагноз для социума.

Якщо чесно, то я чекав на розгін Майдану.

Безкінечно це тривати не могло - три богатирі не мають стратегії дій, не контролюють ВЕСЬ Майдан і взагалі, мені чомусь здається що вони танцюють під дудку влади...

Посилання на коментар

якщо ти такий чесний, чому не попередив вчасно? ;)

Ти також знала що Майдан розженуть ;)

Чи я помиляюсь?

Посилання на коментар

Прекращено вещание пятого канала Украины - информационный рупор революции.

Это меры, которые приближают к введению ЧП.

Доигрались радикалы.

Слепые ведут слепых....

Посилання на коментар

Ти також знала що Майдан розженуть ;)

Чи я помиляюсь?

авжеж, природньо, всі передчували, що вічність він не буде точитися. Але не знали в який саме засіб вони придумають позбавитися товариством. І коли саме. І за чиєю допомогою..

Тепер зрозуміло. Там якийсь війсковик виступав по 112, казав, що навіть якщо вдасться розгон- почнеться чи то партизанщина чи локальні вилазки. Тиші и спокою і стабільності, якіх обіцяв той, за кого ти сорочку розшматовував - вже не буде ніколи. ДОПОКИ ЖИВЕ ЧМО під назвою ХАМ.

Посилання на коментар

У Львівських, Тернопільських і Івано-Франківських областях захоплюють міліцейські частини, деякі вже захоплені

а там зброя!!!!

Посилання на коментар

Так оно так и пойдет, сначала были мирные безоружные, потом булыжник, потом цепи и биты и файеры. Сейчас Вы уже допускаете наличие "травматики". Значит завтра для отгона хулиганов оправдаете и самый настоящий огнестрел.

Якщо міліція, покликана підтримувати Закон - діє незаконними методами - як від цього боронитися людям?

Маєш свої рецепти!!!

Посилання на коментар

авжеж, природньо, всі передчували, що вічність він не буде точитися. Але не знали в який саме засіб вони придумають позбавитися товариством. І коли саме. І за чиєю допомогою..

Тепер зрозуміло. Там якийсь війсковик виступав по 112, казав, що навіть якщо вдасться розгон- почнеться чи то партизанщина чи локальні вилазки. Тиші и спокою і стабільності, якіх обіцяв той, за кого ти сорочку розшматовував - вже не буде ніколи. ДОПОКИ ЖИВЕ ЧМО під назвою ХАМ.

Відкритим залишається питання, чому розгін саме зараз?

Припускаю, що це пов'язано з анонсованим вчора переахуванням 2 млрд. баксів від РФ.

Ну і напевно Янукович уже встиг вивести свої активи з європейських і американських банків.

Посилання на коментар

а ты уже хочешь чтобы беркутовец обязательно был подстрелен?

я хочу, щоб міліція захищала правопорядок

зараз міліція не захищає людей, а діє, як терористи - незаконними методами.

Посилання на коментар

Я не знаю чем у Вас это закончится. Но думаю что (относительно) честных выборов у Вас теперь в принципе не провести.

Я твою думку почула - дякую. Можеш бути вільним - далі ми вже самі.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...