Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 *http://www.gazeta.ru/politics/video/stolknoveniya_v_kieve_.shtml Ты, что издеваешься надо мной?!!!! если вам, лохам, такое пичкают - за каких же дебилов вас считают капец!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Да...антитеррористическая операция.Абонент греет уши...доигрались.Мать вашу так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Еще раз - всех граждан РФ прошу перейти со своими инсинуациями на тему Россия Весь маразм, который вы тут оставите - я буду удалять на свое усмотрение у меня сейчас нет времени за вами смотреть - проявите понимание, чтобы потом не обижаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Три милиционера застрелены из огнестрельного оружия. Не вешайте, пожалуйста, лапшу на уши. Где подтверждение?!!!! короче, я предупредила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Майдан у вогні .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m9LWQdq3Qgc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Где подтверждение?!!!! короче, я предупредила Мвд Украины заявляет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shweps Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Ты, что издеваешься надо мной?!!!! если вам, лохам, такое пичкают - за каких же дебилов вас считают капец!!! Винтовку видела, пневматика не пневматика, но ствол налицо. И пистолет, я не специалист и сходу определить травматический он или боевой не берусь, но это уже пистолет -не булыжник и не бита. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Заколебали они уже выть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Установленный зафиксированный факт. А сколько неизвестно куда пропало милиционеров? А сколько раненых из огнестрела?А сколько находится в коме? А сколько с тяжёлыми увечьями и травмами?Те, же вопросы и по сторонникам т.н. мирного наступа.И кому от этого легче стало. Привыкать люди начинают к смерти людей как к нормальному явлению.А это уже диагноз для социума.Якщо чесно, то я чекав на розгін Майдану. Безкінечно це тривати не могло - три богатирі не мають стратегії дій, не контролюють ВЕСЬ Майдан і взагалі, мені чомусь здається що вони танцюють під дудку влади... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Мвд Украины заявляет.Почему бы нет.В будущем.Вполне возможно.Согласится? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shweps Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Заколебали они уже выть... Да ладно, сейчас душевно поет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Якщо чесно, то я чекав на розгін Майдану. якщо ти такий чесний, чому не попередив вчасно? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 якщо ти такий чесний, чому не попередив вчасно? ;)Ти також знала що Майдан розженуть ;) Чи я помиляюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Эх,пятый канал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Владмир Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Прекращено вещание пятого канала Украины - информационный рупор революции. Это меры, которые приближают к введению ЧП. Доигрались радикалы. Слепые ведут слепых.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Ти також знала що Майдан розженуть ;) Чи я помиляюсь? авжеж, природньо, всі передчували, що вічність він не буде точитися. Але не знали в який саме засіб вони придумають позбавитися товариством. І коли саме. І за чиєю допомогою.. Тепер зрозуміло. Там якийсь війсковик виступав по 112, казав, що навіть якщо вдасться розгон- почнеться чи то партизанщина чи локальні вилазки. Тиші и спокою і стабільності, якіх обіцяв той, за кого ти сорочку розшматовував - вже не буде ніколи. ДОПОКИ ЖИВЕ ЧМО під назвою ХАМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Что-то и Украинская правда(сайт) - глючит. Или только у меня?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Как то там Ева... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 У Львівських, Тернопільських і Івано-Франківських областях захоплюють міліцейські частини, деякі вже захоплені а там зброя!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Так оно так и пойдет, сначала были мирные безоружные, потом булыжник, потом цепи и биты и файеры. Сейчас Вы уже допускаете наличие "травматики". Значит завтра для отгона хулиганов оправдаете и самый настоящий огнестрел. Якщо міліція, покликана підтримувати Закон - діє незаконними методами - як від цього боронитися людям? Маєш свої рецепти!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 авжеж, природньо, всі передчували, що вічність він не буде точитися. Але не знали в який саме засіб вони придумають позбавитися товариством. І коли саме. І за чиєю допомогою.. Тепер зрозуміло. Там якийсь війсковик виступав по 112, казав, що навіть якщо вдасться розгон- почнеться чи то партизанщина чи локальні вилазки. Тиші и спокою і стабільності, якіх обіцяв той, за кого ти сорочку розшматовував - вже не буде ніколи. ДОПОКИ ЖИВЕ ЧМО під назвою ХАМ. Відкритим залишається питання, чому розгін саме зараз? Припускаю, що це пов'язано з анонсованим вчора переахуванням 2 млрд. баксів від РФ. Ну і напевно Янукович уже встиг вивести свої активи з європейських і американських банків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Shweps Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Я не знаю чем у Вас это закончится. Но думаю что (относительно) честных выборов у Вас теперь в принципе не провести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 а ты уже хочешь чтобы беркутовец обязательно был подстрелен? я хочу, щоб міліція захищала правопорядок зараз міліція не захищає людей, а діє, як терористи - незаконними методами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Я не знаю чем у Вас это закончится. Но думаю что (относительно) честных выборов у Вас теперь в принципе не провести. Я твою думку почула - дякую. Можеш бути вільним - далі ми вже самі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Что-то и Украинская правда(сайт) - глючит. Или только у меня??Глючить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Пулі терористів - бруківка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Пулі терористів - бруківка Натусь,пойдёшь министром,если всё выгорит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Будинок офіцерів- захопили вв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Натусь,пойдёшь министром,если всё выгорит? Выгорит - еще лучше построим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.