Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Повертають, но вы тупо не хотите её брать. Они настаивают - да возьмите же наконец країну опять в свои руки! Заберите заводы и фабрики себе и живите, как люди! - не не хотим - отвечаете вы - нас устраивает роль быдла на котором наживаются олигархи и власть имущие, наша задача менять власть имущих местами чтобы им всем родненьким весело жилось, чтобы они по очереди нас дрючили... это так мило... Саме це ми зараз і робимо. Але сказати і в кущі - це для червоножопих сцикунів. А зробити і добитися успіху - це довга і важка дорога - для Людей. Щоб ти шкатулка зрозумів, що ти щойно написав - я тобі образно продемонструю, бо схоже у тебе з деною одне захворювання: не розуміння написаного (Старість?) Так ось, коли ти пишеш про "дрючити" - ти мовчиш, що ти проти того, щоб тебе "дрючили" різні партнери - ти звик до одного і боїшся, що від другого буде вже не той кайф. На відміну від тебе - Люди не хочуть, щоб їх "дрючили" ВЗАГАЛІ - вони хочуть мати вибір: жити на лише зарплату, чи займатися бізнесом, носити на голові кепку чи каску, спати з чоловіками чи з жінками - цей вибір мають громадяни ЕС. І не мають - громадяни України, Росії, Казахстану, Білорусі. Тому ми, Люди - протестуємо - тобто, коли нас починають "дрючити" - ми намагаємося вирватися. В той час, як ти спокійно лежиш, отримуєш кайф і мрієш, що колись настануть такі часи, коли прийде месія і визволить тебе від "дрючки". У твоїй голові навіть не зароджується думка, що щоб тебе перестали гнобити - потрібно перестати дозволяти це. Як тільки є спроба - такого нах з пляжа. І тільки так можна добитися справедливості. А чекання месії - це доля слабаків і фантазерів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ориша, ты как "индикактор правды"! У тебя на неё моментальная аллергическая реакция. :lol: Правда - це люди з битами, які калічать людей, щоб потім їх забрали менти А алергія в мене - на тупість і брехню Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Прем'єр Микола Азаров подав у відставку. Про відповідну його заяву повідомляє прес-служба Кабміну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Нехило вони забарикадувалися від народу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Відео, людину затримують через каску в руці. Відео коментують жінки - співробітниці фірми - і це не якісь приїжджі - це кияни. Тобто, в Києві є повне розуміння того, ким є влада в Україні .http://www.youtube.com/watch?v=26tIt2HS1eQ#t=12 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Правда - це люди з битами, які калічать людей, щоб потім їх забрали менти Ну так это же ваша затея.. А алергія в мене - на тупість і брехню Не бывает аллергии на хроническое заболеаение.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Владмир Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Не надо культурному европейцу приписывать свои дикие порядки и обычаи. Сесть на шею, принудить - это чисто российская черта характера Кто ж с этим будет спорить? *https://www.youtube.com/watch?v=JfaIJJnADxc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GenaCroc Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Меня удивляют инородцы - приходят на форум, на тему, где уже более 200 страниц - и считают своим долгом первое - дело написать кремлевскую пропаганду. Милый мой, я ничего не имею против твоего мнения, но только если оно ТВОЕ, а ставить еще раз то, что уже было сказано тут неединожды, опровергнуто и уличено во лжи и перекручивании - я больше не буду. Пардон, пиши от себя и желательно коротко - длинных комментов не надо. Четкость высказывания - говорит о том, что человек в теме. Если не в теме - лучше постой в сторонке - понаблюдай. С ув. Ориана А меня удивляет когда пытаются манипулировать чужим сознанием в своих целях - для объективности могла бы и полностью весь пост в цитату загнать, а не строки выдернутые из контекста. И Оріана не указывай мне что и как делать, я пишу от себя и это МОЕ мнение, если на этом форуме ты решаешь кто может высказаться, а кто должен молчать - так о чем с вами вообще говорить тогда? Приклей в шапку темы надпись "Полиагитка" - будь честной доконца. И насчет длины постов - как это на вас оранжевых похоже, вы рассуждать не любите, главное толпу лозунгами накрутить да? )Но самое интересное сейчас не в этом - я уже хочу чтоб у Оріаны и ей подобных все получилось, чтоб через пару лет народ Украины сам вас макнул мордой в грязь и вывел наконец эту заразу навсегда. Если у вас во всем такой подход как на этом форуме, то закончится все тем что на вас Оріана охотиться будут. Возомнила себя рупором революции? Ты назвала мой предыдущий пост "Кремлевской пропагандой" - мне то плевать я их агитки не читаю и новости не смотрю, то что я писал продиктовано анализом ситуации и здравым смыслом и это мое ИМХО, а то что оно совпадает с позицией кремля знеачит лишь одно, что и в их головах иногда просыпается здравый смысл, а у вас девочка комплексы походу, вы готовы поступать как угодно даже глупо, даже по крови идти, но лишь бы не так как вам предложил кремль - вами так легко манипулировать ? )) Как дети блин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ну так это же ваша затея.. Не бывает аллергии на хроническое заболеаение.. я вже ТОБІ сто разів казала - невже так важко зрозуміти, адже це так просто - справа рук влади - створювати арсенал засобів, якими можна до неї апелювати Якщо у нас відібрали всі, окрім відваги і рішучості - які претензії до людей? А той факт, що влада вдалася до беззаконня - якраз підтверджує мої слова. невже ти такий тупий, що не можеш визначити причинно наслідкові звязки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Кто ж с этим будет спорить? *https://www.youtube.com/watch?v=JfaIJJnADxc Ще раз, для особливо обдарованих - коли порівнюють закони України і Європи - і не беруть до уваги те, що в Україні нема незалежного суду - це означає НЕПРОФЕСІЙНІСТЬ або ЗААНГАЖОВАНІСТЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Возомнила себя рупором революции? Ты назвала мой предыдущий пост "Кремлевской пропагандой" - мне то плевать я их агитки не читаю и новости не смотрю, то что я писал продиктовано анализом ситуации и здравым смыслом и это мое ИМХО, а то что оно совпадает с позицией кремля знеачит лишь одно, что и в их головах иногда просыпается здравый смысл, а у вас девочка комплексы походу, вы готовы поступать как угодно даже глупо, даже по крови идти, но лишь бы не так как вам предложил кремль - вами так легко манипулировать ? )) Как дети блин. беззаконня людей, наділених владою - прошу проаналізувати ТАКУ ситуацію - своїм здоровим смислом. і як протидіяти цьому? ОСЬ ЦЕ ТЕ ПИТАННЯ, ЯКЕ Є НАЙБІЛЬШ АКТУАЛЬНИМ В УКРАЇНІ. все решта - в тому числі аналіз того, що відбувається в Україні - людей, які не мають стосунку до України і з ОСОБЛИВИМ світоглядом, який притаманний росіянам (демократия - ругательное слово) - тут нікого вже не цікавить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 я вже ТОБІ сто разів казала - невже так важко зрозуміти, адже це так просто - справа рук влади - створювати арсенал засобів, якими можна до неї апелювати Якщо у нас відібрали всі, окрім відваги і рішучості - які претензії до людей? А той факт, що влада вдалася до беззаконня - якраз підтверджує мої слова. невже ти такий тупий, що не можеш визначити причинно наслідкові звязки? Так кто фашисты? Кто обманывает свой народ? *http://www.argumentum.info/post/74413587345 Так ты тупая, или брехливая? Или два в одном.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Так кто фашисты? Кто обманывает свой народ? *http://www.argumentum.info/post/74413587345 Так ты тупая, или брехливая? Или два в одном.. Мітіч, а як з версією самих учасників цього інцинденту, що вони врятували козака від самоспалення - я чула по Інтері - їхніх журналістів пускають до Беркута - вони так прокоментували це відео :lol: :lol: :lol: твоє жалюгідне плазування викликає тільки огиду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Похоже троица лидеров сдала своих сторонников. Майдан выполнил свою роль, майдан может разойтись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Який все ж таки хам цей Скрипін, у Бондаренко - пластичний оскал - шкіру їй так підтягнули - вона не може ФІЗИЧНО скривити обличчя А цей хам пристав: чому ви посміхаєтеся і чому ви посмхаєтеся...коли люди гинуть? .http://www.youtube.com/watch?v=gADy413Aeho Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЗОМБИ ( быдло) *http://www.youtube.com/watch?v=MHRj10YUo8U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЗОМБИ ( быдло)Зомби этот тот, который с микрофоном? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Romkin83 Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЗОМБИ ( быдло) *http://www.youtube.com/watch?v=MHRj10YUo8U ай, ай, ай как не хорошо обызвать так людей, которые думают иначе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 А вы слышали, что одной из причин, почему правительство Украины отказалось от ассоциирования с ЕС это внезапное требование МВФ в два раза повысить тарифы на коммунальные услуги. Вы все еще желаете этого мезальянса? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Похоже троица лидеров сдала своих сторонников. Майдан выполнил свою роль, майдан может разойтись. Ще нічого не відомо, всі сидять і чекають результатів, ще звучать підозри на введення НС - а ти вже виліз зі своїм висновком. Фальстарт! але тепер відомі установки для платних ботів: лідери здали Майдан - треба розходитися... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 А вы слышали, что одной из причин, почему правительство Украины отказалось от ассоциирования с ЕС это внезапное требование МВФ в два раза повысить тарифы на коммунальные услуги. Вы все еще желаете этого мезальянса? Все ми чули А ти бачив, що тема МАЙДАН? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 А разве Майдан сам по себе? Разве он не связан с самыми разными темами - ассоциированием с ЕС или внутренними проблемами Украины. Разве на Майдан люди пришли просто потусоваться? Я не считаю Януковича ангелом, его прямая вина в том, что он, буду вежливо выражаться, упустил все шансы для развития страны. Но в данном случае на нем держится целостность Украины как государства. Вы разве не слышали, что победа Троицы - это прямая дорога к объявлению независимости Крымом, другими областями и оккупации западных областей Румынией? Ну а называть ботом всякого несогласного это не просто дурной тон, это попросту банально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Зомби этот тот, который с микрофоном? Той, що з мікрофоном - мілліонер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Азаров ушел, это отлично! Все будет хорошо, европа нам поможет и путин не будет против-). Мир и процветание для всей Украины! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Губер Запорожья красава. Вышел к браткам и сказал, что на веселом месте их всех вертел. Всех 2 или 3 тыс чел. Те рты пооткрывали, но спорить зассали. работа беркута и защита своих прав гражданами Запорожья, не приветствующими Майдан - браткам не понравилась. Понимаю. Когда п...шь сам - веселее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 А разве Майдан сам по себе? Разве он не связан с самыми разными темами - ассоциированием с ЕС или внутренними проблемами Украины. Разве на Майдан люди пришли просто потусоваться? Я не считаю Януковича ангелом, его прямая вина в том, что он, буду вежливо выражаться, упустил все шансы для развития страны. Но в данном случае на нем держится целостность Украины как государства. Вы разве не слышали, что победа Троицы - это прямая дорога к объявлению независимости Крымом, другими областями и оккупации западных областей Румынией? Ну а называть ботом всякого несогласного это не просто дурной тон, это попросту банально. А що "трійця" - давала комусь такі обіцянки? Схоже ти серед нас - знаєш найбільше - а ну поділися своїми знаннями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Губер Запорожья красава. Вышел к браткам и сказал, что на веселом месте их всех вертел. Всех 2 или 3 тыс чел. Те рты пооткрывали, но спорить зассали. работа беркута и защита своих прав гражданами Запорожья, не приветствующими Майдан - им не понравилась. Понимаю. Когда п...шь сам - веселее А за спиною губернатора тітушки з бітами і менти з наручниками - бачили ми твого красаву сцикливого. Нехай би сам на сам вийшов, як у Львові - тоді б подивилися на красаву...в мокрих штанях. або хоча б з " гражданами Запорожья, не приветствующими Майдан" - і стали один навпроти одного - і ми б побачили чисельну перевагу, а не фізичну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Атай Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ориана, я не обладатель каких-то особых знаний, все на заголовках новостей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ориана, я не обладатель каких-то особых знаний, все на заголовках новостей. А-аааа, знацця ти новини черпаєш з заголовків новин знаю, знаю, є такі банери: Галкін народив двійню!!! Страшна трагедія в сім"ї Путіна!!!! а ти не пробував заходити і читати що там написано? - інколи зміст топіка зовсім протилежний заголовку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.