Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Створено ресурс, за допомогою якого можна координувати дії бажаючих доїхати в Київ з усіх куточків України "Я їду на Майдан".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Віталій Уманець.

Зокрема, на головній сайту idunamaidan.com.ua, відкривається таблиця. У випадаючих рядках потрібно зазначити чи людина готова підвезти, чи навпаки просить підвезти, а також кількість осіб, місто, день та число. За бажанням можна додати номер телефону та натиснути кнопку "згенерувати".

http://life.pravda.com.ua/society/2014/01/22/149381/

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Головний зараз ресурс – Божа ласка і Божа допомога. Пропоную усім свідомим християнам читати зараз Молитву Честному Хресну:

Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.

Посилання на коментар

Хм, Доктор. Грамотно , конечно. Нужно искать компромисс , без него ни как. Но ведь нужно искать цивилизованно.

На этом сайте ищу компромисс только ,я. Грамотно с моей стороны ,конечно.Но больше цививилизованных личностей в пределах этого шматка Инета и не наблюдается.А без них-ну никак.
Посилання на коментар

..Будет только лучше. Сложно, но к Добру!

ТВОРЯТ ДОБРО..

Слухай ти , клоун, тобі наставити посилань на те, скільки добра натворила влада для тих нещастих людей?

Йди нахуй, мразь!!!

і щоб твої смердючі підштанники більше тут не вітилися.

Не захочеш сам - я не погидую дати тобі шпіца

Посилання на коментар

На этом сайте ищу компромисс только ,я. Грамотно с моей стороны ,конечно.Но больше цививилизованных личностей в пределах этого шматка Инета и не наблюдается.А без них-ну никак.

Док, вдінь памперс - і витисни з себе бодай краплину сміливості - навіть якщо вона вийде разом з сечею - тобі це проститься.

А ні - вали звідси - твій маразм тут нікого не цікавить.

Посилання на коментар

Європейський Союз може припинити офіційні відносини з Україною, якщо підтвердиться, що міліція стріляла в демонстрантів вогнепальною зброєю.

Про це сказав ВВС віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич.

"Новини з України шокують... Після цього ми не можемо мати справу з Україною так, як раніше", - заявив він.

"Якщо це правда (що міліція відкрила вогонь проти демонстрантів - ред.), то відносини України і Європейського Союзу зазнають кардинальних змін", - додав Протасевич.

"Діалог з Україною перебуває під загрозою і може бути призупинений сьогодні", - сказав він.

"Кров на вулицях усе міняє", - додав політик.

Посилання на коментар

А в данной ситуации компромисс один может быть . Ждать 15 года. Янук в тупике, ему деваться не куда- его линчуют сразу. Даже до майдана ему деваться было не куда. ЕС сделал ошибку требуя освободить Тимошенко. Им надо было признать законным ее срок и Янук пошел бы в ЕС как телок на привязи. А ЕС уперлось и Янук смекнул, что выпустил он Юлю - та его сразу закроет. А ЕС сольет. Вот здесь начало всего бардака.

Теперь хода назад нет.

Только вперед на баррикады.

Посилання на коментар

Док, вдінь памперс - і витисни з себе бодай краплину сміливості - навіть якщо вона вийде разом з сечею - тобі це проститься.

А ні - вали звідси - твій маразм тут нікого не цікавить.

Никого не цикавыть? Слушно! Но не цивилизованно.
Посилання на коментар

А в данной ситуации компромисс один может быть . Ждать 15 года. Янук в тупике, ему деваться не куда- его линчуют сразу. Даже до майдана ему деваться было не куда. ЕС сделал ошибку требуя освободить Тимошенко. Им надо было признать законным ее срок и Янук пошел бы в ЕС как телок на привязи. А ЕС уперлось и Янук смекнул, что выпустил он Юлю - та его сразу закроет. А ЕС сольет. Вот здесь начало всего бардака.

Теперь хода назад нет.

ну ты и тупой....

Посилання на коментар

Звернення, яке виголосил Ю. Луценко до солдатів та офіцерів Внутрішніх військ та спецпідрозділу "Беркут"

на вулиці Грушевського 22 січня 2014 року

Солдати і офіцери!

Чотири роки я керував Міністерством внутрішніх справ і жодного разу не відправляв вас проти українського народу. Я брав усю відповідальність на себе. Мої сини тренувалися у спортзалі "Беркуту" разом із вами.

Разом із генералом Яремою я будував для вас гуртожиток. Я робив усе для підтримки Внутрішніх військ, які були гвардією МВС. Зрештою, Янукович посадив мене в тюрму за те, що я нібито незаконно святкував День міліції.

Тоді нам було що святкувати. Щороку "Беркут" затримував понад тисячу озброєних злочинців, але не стріляв і не вбивав мирних громадян. Внутрішні війська патрулювали третину українських міст, і нам також було чим гордитися, коли затримували злочинців.

Сьогодні за вашими спинами ховаються товстожопі генерали, які купили свої полони і в золотих зливках тримають награбоване і українського народу.

"Беркут", Внутрішні війська, хіба ви не знаєте, що при кожному райвідділі існує общак, заради якого оббирають людей і відправляють його "на гору"?

Це – не ваша війна!

Зупиніться!

Параду перемоги не буде!

Вас зробили "9 Ротою". Вашими спинами і вашою мужністю прикриваються ті владні негідники, які хочуть продати Україну Кремлю.

Солдати! Бійці! Навіть коли тиждень тому я потрапив під кийки "Беркуту" і лежав зі струсом мозку, написав заяву, що не маю претензій до бійців.

Але так було до сьогоднішнього дня. Сьогодні вночі тут було вбито трьох громадян України. І цього ніщо не може вже виправдати. Так, тут стоять люди, доведенні до відчаю. Мільйони громадян країни вимагали від Януковича припинити грабувати Україну, ваших батьків, ваших дружин, ваших братів і сестер.

Два місяці Янукович нас не чув, бо в нього від "бабла" позакладало вуха і відняло розум. Він гамузом продав нас усіх. І нас, по цю сторону барикад, і вас – у погонах із того боку.

Ми один народ, солдати і бійці.

Ми один народ, і грабують нас однаково.

Рано чи пізно ви повернетеся додому. І жодним геройством не можна буде вважати те, що відбулося тут уночі. Три вбитих людини назавжди залишаться в цьому дні.

Солдати, бійці, офіцери!

Я знаю, у вас є Присяга. Але ви присягали не банді, не Януковичу, не Захарченку, а Українському Народові.

У вас є накази, вас лякають трибуналом. Не бійтеся нічого. Якщо Янукович переможе, вистоїть, він продасть нас Кремлю. І тоді ви першими поїдете в Чечню, бо через неї пройшли всі російські спеціальні підрозділи, залишивши там десятки тисяч полеглих.

За це ви воюєте?

Солдати, бійці!

Я був у ваших гуртожитках. Знаю, що ви їсте макарони і картоплю, так само, як і ті, хто стоять навпроти вас. Ви не їсте ікру і гранати. Їх з'їдають ті, хто кинув вас сюди. Вас змушують захищати мерзотників, що готові розпочати війну.

Усі ті генерали ховаються за вашими спинами, а не стоять на першій лінія, так як я.

Я, Юрій Луценко, даю вам обіцянку про те, що ніхто з вас не постраждає, якщо ви припините виконувати злочинні накази.

Посилання на коментар

Звернення, яке виголосил Ю. Луценко до солдатів та офіцерів Внутрішніх військ та спецпідрозділу "Беркут"

на вулиці Грушевського 22 січня 2014 року

Солдати і офіцери!

Я, Юрій Луценко, даю вам обіцянку про те, що ніхто з вас не постраждає, якщо ви припините виконувати злочинні накази.

Вот гнида поганая, как пару дней называл же своих на камеру ПИДАРАМИ, это нормально было.

А сейчас - Зупиніться!

Мало врезали суке.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Слухай ти , клоун, тобі наставити посилань на те, скільки добра натворила влада для тих нещастих людей?

Йди нахуй, мразь!!!

і щоб твої смердючі підштанники більше тут не вітилися.

Не захочеш сам - я не погидую дати тобі шпіца

Фи.. Ориша! Да у тебя истерика!

Тебе же нельзя.

Ты же честная, благородная, и в высшей степени культурная личность.... :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

ти не на балу - тема "Майдан"

Главная тема этих дней -есть ли у нас как у любого иного народа ,хотя бы какая нибуть частичка лично нам присущей совести и гордости! Состоялись мы украинцы,как нация? Можем ли совладать со своими мотивированными крайностями ,в том числе и слабостями и т.д. !Работать надо с душей народа.А она у нас ,украинцев,очень чистая и бесконечно искренняя.Я смотрю,нет таких желающих. ...Ну тогда за нас это сделает народ более серъезно относящийся к своим патриотическим объязанностям.Вот к примеру-российский.И мы к ним примкнем со временем, но уже как цирковые шавки и моськи.Какой еще может быть сильнее позор нашим с вами общим предкам.
Посилання на коментар

Теперь хода назад нет.

Баррикады можно как совместно сооружать ,так и разбирать.Все дело в способностях .А это ,заметьте ,врожденная черта.Что -то в этом мире -ДЕЛАТЬ.
Посилання на коментар

..Будет только лучше. Сложно, но к Добру!

ТВОРЯТ ДОБРО..

Як Беркут стріляє в людей з червоним хрестом.

про 4 чоловіка з вогнестрільними ранами

і про розгром медичної частини на Грушевського

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2014/01/22/7010765/

Посилання на коментар

Фи.. Ориша! Да у тебя истерика!

Тебе же нельзя.

Ты же честная, благородная, и в высшей степени культурная личность.... :lol: :lol: :lol:

У сутичках на вулиці Грушевського в місті Києві, що тривають з 19 січня, загинули вже 5 осіб.

Про це Громадському радіо повідомив Олег Мусій, координатор медичної служби штабу національного спротиву.

"Вбитих наразі 5 осіб. З 00:00 сьогоднішнього дня постраждалих близько 300", - розповів він.

За його словами, 2 з них, які були при смерті, лікарі не змогли надати допомогу, оскільки Беркут якраз розпочав свій наступ.

У 4 з цих осіб, стверджує Мусій, можна було чітко визначити поранення від вогнепальної зброї від пострілів в грудну клітку, шию и голову.

Зараз постраждалим надають допомогу в Будинку профспілок, оскільки, за його словами, Беркут підірвав медпункт на Європейській – там зараз вибиті вікна і двері.

"Вчора були здійснені три напади і стрілянина в бік медиків, постраждали наші лікарі", - розповів активіст.

За його словами вчора, 21 січня, коли волонтер з червоним хрестом на одязі надавав допомогу пораненому йому тричі вистрелили в спину.

Також Мусій запевняє, що Беркут використовує новий тип газу, що викликає більш серйозне отруєння.

Посилання на коментар

22 СІЧНЯ. ДЕНЬ СОБОРНОСТІ. ПЕРШІ ЖЕРТВИ

В ході сутичок застрелено двох протестувальників. Раніше у лікарні помер хлопець, який 20 січня упав із колонади стадіону. Вранці беркутівці зачистили Грушевського до готелю Дніпро, але зараз мітингувальники повернули свої позиції.

Жив этот дурачёк, только что по новостям сказали.
Посилання на коментар

Вот гнида поганая, как пару дней называл же своих на камеру ПИДАРАМИ, это нормально было.

А сейчас - Зупиніться!

Мало врезали суке.

Тих, кого він називав підарами - підарами і є

вчора, 21 січня, коли волонтер з червоним хрестом на одязі надавав допомогу пораненому йому тричі вистрелили в спину.

Також Мусій запевняє, що Беркут використовує новий тип газу, що викликає більш серйозне отруєння

А ти тупий зомбі з жопи

Посилання на коментар

Жив этот дурачёк, только что по новостям сказали.

Пригаси свій фон і послухай уважно - вже є 4 померлих від вогнестрільних ран і один, який впав з колонад на стадіоні, бо насправді впали двоє.

Посилання на коментар

Менти підпалили шини - для ЧОГО?

Изображение

Вот трындёж не люблю, менты один только мусорник подпалили, а шини привозили на голубом рено кенгуру ваша братия
Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Як Беркут стріляє в людей з червоним хрестом.

про 4 чоловіка з вогнестрільними ранами

і про розгром медичної частини на Грушевського

Так где тут "Беркут" стреляет в людей, и где люди с огнестрелами?
Посилання на коментар

в он лайне показывают-БТРы подогнали. Может решили окончательно разогнать шушеру

Нет, просто показать, да сгоревшие автобусы подвигать.
Посилання на коментар

Вот трындёж не люблю, менты один только мусорник подпалили, а шини привозили на голубом рено кенгуру ваша братия

Ой Боже ж ти мій - я помилилася, бо не впізнала "свою братію".

А чого ти тупо мовчиш про новонароджених фашистів - твою братію - знайшов до чого приколупатися, хто шини підпалив.

А хто у спини медиків стріляв, а хто медичну частину розгромив, а хто хворих з лікарень без документів з лікарень в ліси вивозить - мовчиш, гнида???!!!!

Посилання на коментар

Це влада вітає народ з Днем Соборності

Изображение

Кстати патронов они не пожалели, хорошо стреляли, но вылезли сперва после того как одно чмо героически рисовалось перед отходящими беркутами, они вышли и героическое чмо тут же сдулось.
Посилання на коментар

Кстати патронов они не пожалели, хорошо стреляли, но вылезли сперва после того как одно чмо героически рисовалось перед отходящими беркутами, они вышли и героическое чмо тут же сдулось.

Ну ти й чмо!!!

а як беркутівці вимахувалися факами і цілилися у людей з автоматів, а потім через спини ввшників, які сиділи під щитами, кидали у людей каміння - цього ти, звичайно не бачив.

Нє, ну хто таких вилупків народжує?

ТЬХУ, мразь!!!

Посилання на коментар

В Україні створено Народну раду замість Верховної

На установчих зборан Народної ради України затвердили Декларацію про проголошення Народної ради України.

Народна Рада України є органом представництва народних депутатів із захисту Конституції, повідомив депутат "Батьківщини" Андрій Пишний.

До об'єднання ввходять народні депутати-опозиціонери та позафракційні, які залишаються на позиції захисту Конституції, конституційного ладу, демократії, парламентаризму і виступають проти диктатури і узурпації влади режимом Януковича.

Далі Буде

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...