steroid Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 ТИ ТАКОЖ ПОВНИЙ ДЕБІЛ? ТОБІ ТАКОЖ ПОТРІБНО ПО КІЛЬКА РАЗІВ ПОЯСНЮВАТИ НАЙПРОСТІШІ РЕЧІ ?!!! Щоб нас розганяли, як на Заході, у нас повинна бути ПРАВОВА держава Бо там не розганяють мирних людей, які не порушують закони - там розганяють протестувальників, які б"ють вітрини і палять авто. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не ну надо так ебнуть. Ну хоть стой,хоть падай. Ну вот как бред детский-на него даже не знаешь что сказать. Просто в ступор
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Нашb "мужні" мусора поймали экстремиста :lol:
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не ну надо так ебнуть. Ну хоть стой,хоть падай. Ну вот как бред детский-на него даже не знаешь что сказать. Просто в ступор Да ладно - не надо больше шифроваться за дурацким смехом - я тебя уже зачислила до дебилов. Можешь уже не притворять - будь собой
steroid Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Да ладно - не надо больше шифроваться за дурацким смехом - я тебя уже зачислила до дебилов. Можешь уже не притворять - будь собой ты забыла сказать еще,что я быдло :lol:
steroid Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Нашb "мужні" мусора поймали экстремиста :lol: сейчас этому экстремисту прилепять лет 15 сроку и он тоже посмеется
steroid Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 в он лайне показывают-БТРы подогнали. Может решили окончательно разогнать шушеру
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 ты забыла сказать еще,что я быдло :lol: И аминь... :lol:
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Беркут - чисто фашисти - жене людей як скот А должны это стадо в розовые попки целовать..?
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Це влада вітає народ з Днем Соборності
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 ты забыла сказать еще,что я быдло :lol: эт само собой
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Це влада вітає народ з Днем Соборності Давно пора..!
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 22.01.2014 12:13 _ УП: СБУи заборонила в'їзд в Україну одному із лідерів польського руху "Солідарність" Збігнєву Буяку, який підтримував Євромайдан. ________ Цікаво, а коли б він підтримував Антимайдан - йому б медальку, певно, почепили?
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Бидло, пампеси вдівай!!! - ваші підігнали БТР - проти народу - ща отримаєте неземну насолоду :lol:
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 22.01.2014 12:13 _ УП: СБУи заборонила в'їзд в Україну одному із лідерів польського руху "Солідарність" Збігнєву Буяку, який підтримував Євромайдан. ________ Цікаво, а коли б він підтримував Антимайдан - йому б медальку, певно, почепили? Сегодня Штаты запретили вьезд в страну целому ряду граждан Украины, которые не поддерживали майдан, и что...?
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Давно пора..! Я навіть можу тебе зрозуміти - ти вже рівно і ходити не зможеш - все життя в рабській покорі. але ти зараз невсчьот - це робиться для твоїх внуків - мож минує тебе участь бути проклятим потомками АМІНЬ
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Сегодня Штаты запретили вьезд в страну целому ряду граждан Украины, которые не поддерживали майдан, и что...? нічого - всі бабки ахметова, фірташа, Сім"ї, які вони потратили на юридистів, щоб ті відбілювали їх репутацію в США - коту під хвіст. поплач мітіч - важкий для тебе день :lol:
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Бидло, пампеси вдівай!!! - ваші підігнали БТР - проти народу - ща отримаєте неземну насолоду :lol: Ори, ну зачем ты врешь? Нет там не какого народа, там собралась кучка маргиналов и отбросов с радикалами, как такой отстой можно назвать народом, а? Если даже от них, сама оппозиция отрекается. Что это за народ, который пару недель назад целовал Кличка в жопу, а потом так с ним поступил,а?
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Працівникам радіо на Хрещатику сказали покинути приміщення до 16:00 - бо буде "зачистка всього Майдану"
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Бидло, пампеси вдівай!!! - ваші підігнали БТР - проти народу - ща отримаєте неземну насолоду :lol: Дура, БТР-бронетранспортер, это бронированное транспортное средство предназначенное для доставки личного состава подразделений, материальных средств к месту выполнения поставленной боевой задачи и эвакуации раненых и поражённых с места боя. А что должны были подогнать..? Детские каляски?!
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Ори, ну зачем ты врешь? Нет там не какого народа, там собралась кучка маргиналов и отбросов с радикалами, как такой отстой можно назвать народом, а? Если даже от них, сама оппозиция отрекается. Что это за народ, который пару недель назад целовал Кличка в жопу, а потом так с ним поступил,а? тому, хто віщає з жопи - реальність не відкривається. вилізь звідти і подивися з точки зору Людей
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Дура, БТР-бронетранспортер, это бронированное транспортное средство предназначенное для доставки личного состава подразделений, материальных средств к месту выполнения поставленной боевой задачи и эвакуации раненых и поражённых с места боя. А что должны были подогнать..? Детские каляски?! Ага, набої підвезли! - ну тепер зрозуміло...а то я думала давити будуть, а вони пішли гуманнішим шляхом - відстрілом.
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 тому, хто віщає з жопи - реальність не відкривається. вилізь звідти і подивися з точки зору Людей Каких людей, тех кто коктейлями молотова бросается? ты их людьми считаешь?
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 нічого - всі бабки ахметова, фірташа, Сім"ї, які вони потратили на юридистів, щоб ті відбілювали їх репутацію в США - коту під хвіст. поплач мітіч - важкий для тебе день :lol: Да это у тебя сегодня горе - майдан разгоняют..
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 І ще один гуманний акт бандюків 22.01.2014 13:52 _ The Avramchuk Post : The Avramchuk Post @avramchuk_katya "Беркут" розгромив медпункт на Грушевського
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Да это у тебя сегодня горе - майдан разгоняют.. бидло чуже на цьому святі Свободи. ти ще свою честь не знайшов? - бо щось затримався
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Вісті від сусідів: Глеб Павловский звонят из МК - и в форме вопроса втирают про евробандеровцев, пытающих в подвалах Майдана мирных донецких граждан. Формирующие вопросы способ известный , но выбран странный объект пропаганды: я)
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Ага, набої підвезли! - ну тепер зрозуміло...а то я думала давити будуть, а вони пішли гуманнішим шляхом - відстрілом.Да кому эти бляди нужны...Дубьем в стойло загонят, а там они сами друг другу в горло вцепятся, когда к ответственности привлекать начнут.
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Да кому эти бляди нужны... Дубьем в стойло загонят, а там они сами друг другу в горло вцепятся, когда к ответственности привлекать начнут. 2.01.2014 14:18 _ УГСПЛ: УГСПЛ @UGSPL "Беркут" жорстоко побив 20 лікарів-добровольців, які нандавали допомогу на Грушевського (відео) .http://bit.ly/1mFhwoy Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, людей, які потрапляють до рук «Беркуту», валить на землю і б’є ногами і кийками натовп правоохоронців. З деяких з них зривають верхній одяг. _____________ Як у воду дивився Черчіль: "Фашисты будущего будут называть себя антифашистами"
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 бидло чуже на цьому святі Свободи. Ну правильно, вот быдло и разгоняют! :lol: ти ще свою честь не знайшов? - бо щось затримався А я её и не терял. Да и как ты не раздаю..
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Опубліковано 22 січня, 2014 Каких людей, тех кто коктейлями молотова бросается? ты их людьми считаешь? В кого вони кидають? В Дітей? Жінок? Вони кидають ось у цих шакалів: "Беркут" жорстоко побив 20 лікарів-добровольців, які нандавали допомогу на Грушевського (відео) .http://bit.ly/1mFhwoy Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, людей, які потрапляють до рук «Беркуту», валить на землю і б’є ногами і кийками натовп правоохоронців. З деяких з них зривають верхній одяг. Я вже тобі казала - тому, хто підтирається, коли на його виду гвалтують дружину - цього не зрозуміти.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.