Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ну что ты хочешь от злосчастной Орыси? Простая копипастерша, что дают, то и ставит. Ей что, законы пропагандистского жанра преподавали? Писать, делать анализ учили? по собі судиш, мавпо? аналізатор ти наш кремлядський :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Просто хочется понять, взглянуть на сложившуюся острую политическую ситуацию в Украине более объективно. В российских СМИ то и дело об Украине говорят... ведь вроде как не чужие России. В Украине уже два месяца, как проходят протесты - а Вы за вечер хочете со всем этим разобраться? Вот Вам тема - по мере своих возможностей и терпения - я старалась чтобы тут было поменьше лишнего. Читайте, изучайте. Только если вы не знаете украинского - трудно будет Еще одно ВИДЕО .http://youtu.be/QfxjBWf2BWg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Там не он главный, я даже его фамилии не запомнила - там о цинизме власти, которая использует этих людей и противозаконные методы для решения своих проблем и на чьей стороне, похоже, вы сейчас выступаете. А что касаемо этих людей с ролика - они не настоящие "титушки" - это люди, которые продались за медяки - они свою вину знают, не сомневайтесь - вот почему несвязная речь, путаные слова - мож есть еще совесть, а сделали они это, потому, что хотели кушать - х/з - это тоже нельзя исключать как причину Вот еще одно видео .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uthacAYmLhY Я ни на чьей стороне, если говорить о политиках, меня больше волнует судьба народа Украины, простого народа и если будет мирно и спокойно в Украине - это и будет моей стороной. Сам Майдан(ИМХО) в его сегодняшнем обличии уже давно противоречит многим законам Украины, нигде не написано - что право на митинг, воспринимался протестующими как вседозволенность, как право на анархию... сейчас идет банальная борьба политиканов за власть, одни хотят удержаться, другие воссесть на трон, а народ используется с обеих сторон как пушечное мясо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 В Украине уже два месяца, как проходят протесты - а Вы за вечер хочете со всем этим разобраться? Вот Вам тема - по мере своих возможностей и терпения - я старалась чтобы тут было поменьше лишнего. Читайте, изучайте. Только если вы не знаете украинского - трудно будет Еще одно ВИДЕО .http://youtu.be/QfxjBWf2BWg С чего то же надо начинать, спасибо читаю, изучаю, хотя правды ради доводов разумных очень мало, превалируют больше эмоции и остро выраженная субъективность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Я ни на чьей стороне, если говорить о политиках, меня больше волнует судьба народа Украины, простого народа и если будет мирно и спокойно в Украине - это и будет моей стороной. Сам Майдан(ИМХО) в его сегодняшнем обличии уже давно противоречит многим законам Украины, нигде не написано - что право на митинг, воспринимался протестующими как вседозволенность, как право на анархию... сейчас идет банальная борьба политиканов за власть, одни хотят удержаться, другие воссесть на трон, а народ используется с обеих сторон как пушечное мясо. Зачем вам разбираться? - у вас уже есть готовая позиция - позиция быдла, раба, люмпена. А у меня нет ни времени, ни желания вас переубеждать. Вот почему я вам советую - идите по добру по здорову - это не ваша война. А мы тут как-то сами разберемся, разрешать СВОИМ СЛУГАМ - нарушать законы или все таки дать им по рукам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Юрій Луценко: Ми всі вже в тюрмі розміром з Україну Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що ймовірність мирного розв'язання конфлікту, що виник в Україні, становить 5%. Про це він заявив в ефірі 5 каналу, зазначивши, що "про громадянську війну не йдеться". "Я не знаю жодного громадянина України, який хоче покласти життя за цю правлячу хунту. Я не знаю такого жодного. Ці кровосісі (представники влади) ніколи своє життя за свого головного організатора цього процесу не покладуть. Немає громадянської війни", - сказав Луценко. "Ні про яку громадянську війну не йдеться", - підкреслив він. "Що треба робити? Я вам скажу. Чому я не виступав на останньому віче? Бо був не згоден з не до кінця ефективним планом, який запропонувала опозиція. Я вважаю, що треба речі називати своїми іменами. А виступаючи, не думати, що ми будемо казати слідчому", - вважає Луценко. "Бо власне ми вже всі в тюрмі. Яка різниця — у меншій чи у великій, на всю країну? Якщо, вибачте, за участь у демонстраціях дають 15 років і стільки ж дають за спробу державного перевороту...", - сказав він. "Треба перестати думати, що ми будемо говорити слідчому, треба думати, що ми говоримо народу зараз, котрий вимагає свободи. Відповідь дуже проста: у Верховній Раді повинна засідати Народна Рада України — 180 опозиційних депутатів", - вважає політик. "Вона має вийти і сказати: "Всі, хто хоче вийти з ярма бандитів, заходьте. Так, це угода з тими, хто ще вчора був частиною бандитського механізму, але ми потребуємо цього, щоб не проливати кров. Заходьте. Підписуйте наші вимоги і сідайте з нами як українські депутати. А ті, хто цього не буде робити — поза законом", - наголосив він. "Всі, хто сьогодні перейде на бік свободи, демократії, нормального європейського закону, є частиною майбутньої влади", - заявив Луценко. __________ Луценко - МУЖИК!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Зачем вам разбираться? - у вас уже есть готовая позиция - позиция быдла, раба, люмпена. А у меня нет ни времени, ни желания вас переубеждать. Вот почему я вам советую - идите по добру по здорову - это не ваша война. А мы тут как-то сами разберемся, разрешать СВОИМ СЛУГАМ - нарушать законы или все таки дать им по рукам. В чем же заключается на Ваш "просвещенный" взгляд моя позиция "быдла", в том что я ответил... что хотел бы видеть мир и спокойствие в Украине? Странная Вы...Если у вас нет ни времени, ни желания переубеждать, это факт ведь не должен отрицать здравомыслия в Ваших рассуждениях. Хороший совет, хорошие слова, но не тому написаны... Вы их лучше адресуйте, западным политикам, кто действительно вмешивается и усложняет жизнь украинского народа - "идите по добру по здорову - это не ваша война." Я же ни с кем воевать не собираюсь, и Вам не советую, не желаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ми всі для вас не люди, бо не крадемо, так як ви. .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3j_amaOsJ50 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Коли люди починають говорити з ВВшниками - вони починають дубасити кийками по щитах Може не буде штурму... ......................................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 В чем же заключается на Ваш "просвещенный" взгляд моя позиция "быдла", в том что я ответил... что хотел бы видеть мир и спокойствие в Украине? Странная Вы... Если у вас нет ни времени, ни желания переубеждать, это факт ведь не должен отрицать здравомыслия в Ваших рассуждениях. Хороший совет, хорошие слова, но не тому написаны... Вы их лучше адресуйте, западным политикам, кто действительно вмешивается и усложняет жизнь украинского народа - "идите по добру по здорову - это не ваша война." Я же ни с кем воевать не собираюсь, и Вам не советую, не желаю. Я пошла спать. А это вам ответ на ваши слова о Западе .http://www.ostro.org/general/politics/articles/435658/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Я пошла спать. А это вам ответ на ваши слова о Западе .http://www.ostro.org/general/politics/articles/435658/ Спокойной ночи!15 миллиардов долларов, не плохая привязка, куда более интересней аморфных и абстрактных ассоциаций с ЕС.(ИМХО) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 В социальных сетях появилась информация о первой смерти из-за столкновений на Грушевского. В штабе самообороны Майдана подтвердили информацию о смерти молодого парня. Во время беспорядков на улице Грушевского 22-летний активист упал с 13-метровой колоннады стадиона "Динамо" имени Валерия Лобановского. Вчера днем он умер в больнице, - пишет "Сегодня". Напомним, что с колоннады активисты обстреливали силовиков фейерверками и бросали коктейли Молотова. Когда "беркутовцы" забрались на колоннаду, большинство протестующих успели спуститься на землю, но двое оказались на крыше вместе с силовиками. Один из активистов упал на землю. Его забрала "скорая". -http://ru.tsn.ua/kyiv/pervaya-zhertva-besporyadkov-na-grushevskogo-skonchalas-v-bolnice-344856.html P.S. если это правда, тогда это уже ПИЗДЕЦ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Спокойной ночи! 15 миллиардов долларов, не плохая привязка, куда более интересней аморфных и абстрактных ассоциаций с ЕС.(ИМХО) Если бы эти деньги ещё пошли на благосостояние страны. Не покидает меня ощущение, что зэк просто напросто кинул Путина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Как ни приманчива свобода, Но для народа Не меньше гибельна она, Когда разумная ей мера не дана И.А. Крылов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Слухай, ти або поний дебіл, або негідник - ВОНИ ЖУРНАЛІСТИ - про що сповіщали написи на їх оранжевих жилетах і касках. В них стріляли спеціально, бо на тій стороні, звідки вони знімали - мітингувальників не було. Стріляли з автомата Калашнікова Наступного дня журнілісти вже не вдівали розпізнавальних знаків, щоб знову не стати мішенню снайперів Дура, ты хоть раз в жизни видела этот автомат? Или для тебя все что стреляет - это автомат Калашникова..? Какие сеайперы..., где? В твоей башке..?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Спокойной ночи! 15 миллиардов долларов, не плохая привязка, куда более интересней аморфных и абстрактных ассоциаций с ЕС.(ИМХО) Хочете записати Україну до дорогої проститки? Вільний - запитань до тебе нема! ____________________________ З.І. Я знаю одного росіянина, правда на російському форумі, який думає так, як я. Певно доведеться запросити його сюди, щоб хоч якось відмити вже генетичне рабство і покірність російського народу. І це потомки славних русичів - ніколи не повірю! Потомкм зараз б"ються на барикадах проти рабства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Дура, ты хоть раз в жизни видела этот автомат? Или для тебя все что стреляет - это автомат Калашникова..? Какие сеайперы..., где? В твоей башке..?! За честю прийшов? Можу тобі відміряти трохи своєї? Нехай цей твій докір - буде моєю найгіршою ганьбою. Забирай цю частинку моєї честі - СОБІ. АМІНЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Как ни приманчива свобода, Но для народа Не меньше гибельна она, Когда разумная ей мера не дана И.А. Крылов Та никто и не отрицает - вы русские всегда стремились к рабству Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Если бы эти деньги ещё пошли на благосостояние страны. Не покидает меня ощущение, что зэк просто напросто кинул Путина. Ти сподівався, що Путін пришле в Україну війська, як в Грузію? ДЕБІЛ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 ПЕРША КРОВ Молодими чоловіком, якого застрелили на вулиці Грушевського є Сергій Нігоян. "Це Нігоян Сергій - активний учасник євро майдану", - сказав співрозмовник. За словами джерела, він отримав одне кульове поранення в шию, одне – в голову. Не відомо, які саме кулі було використано, бо це стане відомо лише після розтину. Раніше в грудні з Сергієм записали відео на фоні барикад, де він читає Шевченка. Сергій - один з охоронців ЄвроМайдану. 20-річний хлопець, вірменин з Дніпропетровська. Джерела також підтвердили, смерть ще однієї людини, яка напередодні впала з 13-метрової колонади стадіону Динамо. Він загинув у реанімації. ВІДЕО .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CyFqqstK7e0 ВІЧНА ЙОМУ СЛАВА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 На Антимайдан їдуть "тітушки" з Харкова, на Майдан — кримські татари З Харкова на Київ виїхало шість автобусів з "тітушками" Про це УНІАН повідомили харківські активісти. Водночас з Криму на Майдан організовано виїжджають сотні кримських татар, заявив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз. На запитання щодо можливих побоювань у зв’язку з новим законодавством заступник голови Меджлісу відповів: "Нас це не лякало за радянських часів. Ми все це пройшли. Для нас важливіші наша свобода і наші права". Член Меджлісу кримськотатарського народу Абдураман Егіз додав, що представники Меджлісу від самого початку брали участь у мирних акціях Євромайдану і продовжуватимуть брати в них участь. Крім того, за його словами, кримські татари виходитимуть на акції підтримки Євромайдану, які тривають щовечора в Сімферополі, сказано в повідомленні. Президія Меджлісу кримськотатарського народу закликала провести позачергову сесію Верховної Ради України з метою негайно скасувати закони, ухвалені 16 січня, які обмежують права і свободи людини, і ухвалити рішення, спрямовані на мирне вирішення ситуації, що склалася. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Та никто и не отрицает - вы русские всегда стремились к рабствуМы всегда боролись за свободу и добьемся ее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Цю владу СВІДОМО захищає тільки криміналітет І тримається вона на рабах, бидлі і люмпені. Ніхто не вимагає, щоб ви йшли на барикади, їхати на Київ чи стояли на Майданах ваших міст. Просто думками будьте з тими людьми і моліться за них. АМІНЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Мы всегда боролись за свободу и добьемся ее. До - БЬЕМСЯ КАК? Если вы не можете понять даже тех, кто сейчас за нее бьется? А ведь чтобы биться - кроме желания нужна еще и смелость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Це насмішка чи ПОВНИЙ неадекват?!!!! Янукович переконаний, що 2014 рік стане роком порозуміння Президент Віктор Янукович звернувся до українців з нагоди дня Соборності України. Текст розміщений на його сайті. http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/22/7010570/ ______________ З.І. Цікавий нюанс, за часів Ющенка президента любили називати гарантом Конституції. Я вже давно не чула цього словосполучення - нема Конституції, чи нема Гаранта? Скоріше так - "гарант" підтерся Контитуцією на своєму золотому унітазі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Хочете записати Україну до дорогої проститки? Вільний - запитань до тебе нема! ____________________________ З.І. Я знаю одного росіянина, правда на російському форумі, який думає так, як я. Певно доведеться запросити його сюди, щоб хоч якось відмити вже генетичне рабство і покірність російського народу. І це потомки славних русичів - ніколи не повірю! Потомкм зараз б"ються на барикадах проти рабства. Я Вільний від народження... Шебутная все же Вы девчина и ассоциации странные, неправильные у Вас в голове томятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Странник Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Та никто и не отрицает - вы русские всегда стремились к рабствуСо времен Степана Разина до защиты Белого Дома. Такие мы, москали, блин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алан Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Если бы эти деньги ещё пошли на благосостояние страны. Не покидает меня ощущение, что зэк просто напросто кинул Путина. Если хоть 10 доля из этих денег пойдет на благо простого народа, уже хорошо, уже молодец и зэк ваш и Путин. Хотя по логике у россиян в этой истории, помощи одного братского государства другому, должно быть больше вопросов и поводов к претензиям, недоумениям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Со времен Степана Разина до защиты Белого Дома. Такие мы, москали, блин. Вики Биография [править. • ред. код] Разин родился около 1630 года в станице Зимовийський (заселенной потомками украинцев) на Дону (впоследствии, в этой же станице родился еще один главарь повстанцев - Емельян Пугачев) в семье зажиточного казака. Был для своего времени образованным человеком, знал 3 языка (польский, татарский и калмыцкую). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Голова Міністерства закордонних справ Леонід Кожара заявляє, що українська влада не залишить без реакції порушення законодавства протестувальниками на Грушевського. Про це він сказав на зустрічі з іноземними послами в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна". "На сьогодні в Україні відбувається порушення чинного законодавства з боку радикальних сил", - заявив Кожара. "І уряд України, держвлада не залишить такі серйозні правопорушення без належної правової оцінки й реагування", - пригрозив міністр. Він додав, що реакція влади буде відповідати чинному законодавству. Голова МЗС назвав "поспішною" реакцію деяких іноземних держав щодо ухваленого Верховною Радою законодавства 16 січня. Кожара очікує від іноземних партнерів реакції, спрямованої на заклик до незастосування насильства з боку "екстремістських угруповань". _____________________ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.