Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Прочитал,все верно написано,майдан проиграл. А почему проиграл-потому что за майданом нет правды. Один вымысел типа "евроценности" Была возможность у оппы убрать янука,но они сами понимают,что тогда за весь блудняк с катастрофой для Украины ввиде аасоциации с ЕС ляжет на оппозицию. Им это не надо-за это можно от народа пизды получить,а вот напряч янука подписать ассоциации самое то-он бы взял всю ответственность на себя и правительство. Но янук уперся и оппа обосралась вместе с майданом Steroid, такое ощущение, что часть беседующих на этом форуме это давно поняла, и мы все время объясняем это друг другу. Оппоненты будто не слышат. Потому что им отвечать нечего, кроме общих слов вроде "правда всегда за Добром". Обычно люди верят в такие красивые слова лет до одиннадцати. Дальше хочется конкретики: кто именно будет Добром? Как именно он оставит за собой правду? Тупик Майдана в том, что у него нет лидера, и это естественный процесс. Сначала были смешные, потом не стало никаких. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Формула революції 2014 – від протесту до спротиву http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/17/7009810/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Steroid, такое ощущение, что часть беседующих на этом форуме это давно поняла, и мы все время объясняем это друг другу. Оппоненты будто не слышат. Потому что им отвечать нечего, кроме общих слов вроде "правда всегда за Добром". Обычно люди верят в такие красивые слова лет до одиннадцати. Дальше хочется конкретики: кто именно будет Добром? Как именно он оставит за собой правду? Тупик Майдана в том, что у него нет лидера, и это естественный процесс. Сначала были смешные, потом не стало никаких. Кому цікаві ваші пояснення на етапі, коли процес пішов - зараз цінні поради, а вони у вас наступні: нема лідера, все залишити як є. Тому краще йдіть звідси, щоб не чути, що про вас думають люди, які не хочуть жити у третьосортній державі. якщо важко самому піти - я можу підсобити. тим більше, ти брехло і наклепник, не відповідаєш за свої слова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Но не надо тут учить людей, за кем правда. Ибо правда всегда за Добром. ___________ люди на Майдан вышли из-за Ассоциации - только в первые до разгона дни. Теперь мы протестуем против власти. Оріано, невже Ви така наївна? Не можу повірити, Ви справляєте враження неглупой жінки. У кожної людини своя правда і своє Добро. Добро для одного буває злом для iншого. Даже якось дивно пояснювати це дорослій людині. А протестувати "проти влади" - це боротися проти північного вітру. Він все одно дме, скільки не борись. Боротися треба за щось. Причому "за кращу долю" не підходить. Конкретніше. Треба розуміти, чiя воля і ресурси здатні перемогти, і підтримувати цього когось чи не підтримувати. В тому-то і проблема Майдану - стрімко зникає конкретика! Їм би десь взяти голову з мізками, здатну ще й на себе відповідальність брати. А немає!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 А тепер у мене запитання: хто такі "всi експерти" і звідки цифри кількості прихильників протесту? Якщо нескладно повідомити - хто це підраховував? А "несвідома маса" все одно становить більшість - i у мiстах, навіть у вишах, навіть серед молоді, з чого Ви взагалі взяли, що більшість молоді - розумні люди? Це не спроба когось образити, це факт. Перевага молоді тільки в тому, що вона мобільніше. І ті, хто зараз намагається керувати Майданом, всім цим протестом - це не локомотиви розвитку, це локомотиви просто "движухи", яка рідко буває плідною, якщо її не очолить розумний вождь. Повертаюся до тієї моєї думки, що я Черчиллю висловлював: ХТО? Нормальній, не бидлу і не рабу і не кремлядській підстилці, а людині думаючій - зрозуміло, що така неординарна подія, як Майдан цікавить в першу чергу вчених, науковців, які вивчають протестні рухи, психологію людини в натовпі - тощо - тому запитуватися, звідки інфа може лише з перечислених мною вище. Маєш спростування? Ні - вмийся і не пиши про Майдан. Пиши про те, що сам знаєш і що бачив на власні очі. і ще одне - харе мені тикати своє бидляче ХТО? - тільки бидлу потрібен поводир, люди йдуть за ідеєю і в процесі народжують тих, хто її втілює в життя. Не почнись заворушення і страйки у Польщі - не було б Валенси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Оріано, невже Ви така наївна? Не можу повірити, Ви справляєте враження неглупой жінки. У кожної людини своя правда і своє Добро. Добро для одного буває злом для iншого. Даже якось дивно пояснювати це дорослій людині. А протестувати "проти влади" - це боротися проти північного вітру. Він все одно дме, скільки не борись. Боротися треба за щось. Причому "за кращу долю" не підходить. Конкретніше. Треба розуміти, чiя воля і ресурси здатні перемогти, і підтримувати цього когось чи не підтримувати. В тому-то і проблема Майдану - стрімко зникає конкретика! Їм би десь взяти голову з мізками, здатну ще й на себе відповідальність брати. А немає!!! Та мені похуй що ти думаєш - не маєш тут інтересу - йди грай в доміно чи вишивай хрестиком. Не можна обговорювати те, що ти заперечуєш, бо воно у твоїй реальності не існує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Звичайно, сама цікава птиця на цьому форумі - Ви. "Всех румяней и белее". I зовсім не слизька, а шорстка. Всі інші - провладні українофоби. Соціологію я на цю тему пошукаю, але я, на відміну від Вас, мало вірю в соціологію - вона, як і журналістика, в наш час правдивою не буває. Залежить від того, хто підраховує! Я часто слухаю і вмію чути людей. І багато чув на заході України поганих думок про мешканців східної, і навпаки. Не хочу сказати, що з якоїсь однієї сторони злоби більше, хтось більше винен - це рівномірне явище. Так на форумах повно заяв "Ну і валіть в вашу рашку", "а ви валіть до ваших пшеков!" Невже не бачили? .Мене не цікавлять і-нетні плітки і мені не подобаються чоловіки, які їх збирають. І тут не промийниця, щоб їх сюди зносити. сподіваюся, я відповіла на всі запитання і наступного разу ви сюди принесете толкову новину або ідею. критикани-імпотенти нікому не цікаві АМІНЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Ори.быдлом поляки называли украинцев. В русском языке такого слова нет. Да и еще. Сухари сушить начала?? Скинь адрес-я пособираю для тебя-вышлю. Когда на майдане кричали чтобы убрать Януковича?? Зэка - гэть!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Я ж тебе уже писал - уберите гасла и требовния касающиеся ассоциации и обретёте новых сторонников, я, по крайней мере - буду одним из них. Сцикло сидить вдома! А ти вчора копитами проголсував закони, які по своїй тупості перплюнули навіть російські. І чому? Бо старому маразматику захотілося врятувати кілька кам"яних ідолів. Ти тільки вдумайся, коли били людей - ти казав: так їм і треба, вони посміли виступити проти влади. А коли звалили пам"ятник - ви волали, як недорізані вовки - над КАМ"ЯНИМ ІДОЛОМ. Як на мене - це навіть не деградація - це повна втрата людяності. А на майдані стоять ЛЮДИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Режим Януковича переплюнув навіть режим Путіна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Я вообще не размышляю по данному поводу - это не моя прерогатива. Ваш сервер - в Нидерландах, но вы - то здесь, пока не эмигрировали. Разбирайтесь со специалистами. :lol: К слову, органы, на которые ты намекаешь, не платят хакерам: те у них работают на постоянной основе. :lol: Мне же лично пофиг)). На Донецькому ржуть, що тебе забанили надовго :lol: :lol: :lol: А кажуть, що в Україні нічого не змінилося - та яка нормальна людина хоче жити так, як зараз, або в перспективі - як в Росії Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Зэка - гэть!!!Не, Ори, не путай меня. То что толпа орет - это одно. Кто из руководителей оппы призывал к смене президента?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Кому цікаві ваші пояснення на етапі, коли процес пішов - зараз цінні поради, а вони у вас наступні: нема лідера, все залишити як є. Тому краще йдіть звідси, щоб не чути, що про вас думають люди, які не хочуть жити у третьосортній державі. якщо важко самому піти - я можу підсобити. тим більше, ти брехло і наклепник, не відповідаєш за свої слова Де ж він пішов?!! Він стоїть! Процес був, коли вийшло після нападу 11 грудня скільки? Сто тисяч? Вам видніше. Ну багато. А зараз процес буксує. Поради я вже давав, Вам просто невигідно чути: потрібен новий лідер. Нехай збереться рада майдану чи як він там називається, хай женуть в шию цих трьох "уродов", як їх справедливо Єва назвала, і обирають з свого числа нових начальників, які розроблять нехай не на сто років вперед, але якийсь конкретний план, що Майдану робить. Ще я б Вас попросив мене не ображати і не лякати. Це дивний спосіб модерувати форум. Ви тільки сьогодні сказали для загальноi відомості: хто буде загрожувати - буду банити. А самі? А що про мене думають люди, я ніколи не боюся почути. Я у Вас на форумі один з найбільш мирних відвідувачів. Нікого ні разу не образив. Ви просто вважаєте, що це прояв слабкості, і з таким співрозмовником можна як завгодно себе вести? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Steroid, такое ощущение, что часть беседующих на этом форуме это давно поняла, и мы все время объясняем это друг другу. Оппоненты будто не слышат. Потому что им отвечать нечего, кроме общих слов вроде "правда всегда за Добром". Обычно люди верят в такие красивые слова лет до одиннадцати. Дальше хочется конкретики: кто именно будет Добром? Как именно он оставит за собой правду? Тупик Майдана в том, что у него нет лидера, и это естественный процесс. Сначала были смешные, потом не стало никаких.Да так и есть, ни кто не хочет взять на себя ответственность за дальнейшее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Тетяна Чорновіл ВИР ВОЛЕЛЮБНИЙ НА МАЙДАНІ Без обмежень Рейтинг: 5 / 5 12 0 0 0 0 Меню публікації На увесь екран Версія для друку Друк з зображ. Портфоліо автора Вир волелюбний на Майдані Ще не добіг свого кінця. Завмер в тривожнім спогляданні Диктатор в масці агнеця. А Лєніна на п’єдесталі Оберігає МВД, І Бог лиш знає, куди далі Бунт справедливий приведе. Звіріють Беркуту загони В угоду нелюдам-катам. А обирав хто Регіони? Ви не на мітингу? Не ТАМ?!! Ви ж загребущими очима В продажності не мали меж! Тепер же нижете плечима: – Такі ми є, що з нас візьмеш… З наказу панівної сили По спинах місять кров кийки, Щоб ви й надалі мирно їли Гречані виборчі пайки, Щоб і надалі в хаті скраю У сяйві виборчих принад Чекали дармового раю, Що подарує щедрий кат. Майдану Слава й Україні, В відставку владу ще аби… Ви ж, чесні виборці, вже нині Трусіть на глум пайків торби. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Да так и есть, ни кто не хочет взять на себя ответственность за дальнейшее. Вишь, можешь если хочешь... Они не хотят - а люди тут при чем? Люди свое высказали - их не услышали - с одной и другой стороны - они пошли искать тех, кто услышит. Только и всего. Ничего нового под Солнцем: кто стучит - того пустят, кто просит - тому дадут. А кто молчит - умрет скотом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Вишь, можешь если хочешь... Они не хотят - а люди тут при чем? Люди свое высказали - их не услышали - с одной и другой стороны - они пошли искать тех, кто услышит. Только и всего. Ничего нового под Солнцем: кто стучит - того пустят, кто просит - тому дадут. А кто молчит - умрет скотом. А у тебя то какие идеи на дальнейшее?? Что дальше может произойти?? Так и будете стоять до скончания века?? Детей там рождать - им за вещать дальнейшее стояние . Ори, когда человек останавливается- это означает , что он не знает что делать дальше. Значит он не уверен в своей правоте. У него сомнения- все ли правильно он делает. Так и с оппой вашей. У вас нет плана дальнейшего- нет веры в свою правоту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Нормальній, не бидлу і не рабу і не кремлядській підстилці, а людині думаючій - зрозуміло, що така неординарна подія, як Майдан цікавить в першу чергу вчених, науковців, які вивчають протестні рухи, психологію людини в натовпі - тощо - тому запитуватися, звідки інфа може лише з перечислених мною вище. Маєш спростування? Ні - вмийся і не пиши про Майдан. Пиши про те, що сам знаєш і що бачив на власні очі. і ще одне - харе мені тикати своє бидляче ХТО? - тільки бидлу потрібен поводир, люди йдуть за ідеєю і в процесі народжують тих, хто її втілює в життя. Не почнись заворушення і страйки у Польщі - не було б Валенси. Ось тут погоджуся: як соціальне явище, явище в історії країни і народу - це так, вчені нехай вивчають, соціологи вимірюють і так далі. Зрозуміло, Майдан щось значить і ігнорувати його буде нерозумно, особливо в історичній перспективі. Новий лідер буде дурнем, якщо його не вивчить і не спробує зрозуміти. А я думав, запитуватися, звідки інфа, може жоден відвідувач форуму. Ви самi часто запитувалися. А ось тут не погоджуся: як будуть кликати нового лідера - Ідея? Не було б Валенси - чого б коштувала вся Солідарність з усiма заворушеннями и страйками? Особистість все равно головна. Міг би бути замість Валенси інший лідер, слабкіше - все б інакше повернулося. Де на Майдані нинішньому хоча б Валенса?!! И чому мое Хто - бидляче? Слово як слово, коли знаєш, що відповісти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Де ж він пішов?!! Він стоїть! Процес був, коли вийшло після нападу 11 грудня скільки? Сто тисяч? Вам видніше. Ну багато. А зараз процес буксує. Поради я вже давав, Вам просто невигідно чути: потрібен новий лідер. Нехай збереться рада майдану чи як він там називається, хай женуть в шию цих трьох "уродов", як їх справедливо Єва назвала, і обирають з свого числа нових начальників, які розроблять нехай не на сто років вперед, але якийсь конкретний план, що Майдану робить. Майдан - це процес, сила, не будь цього процесу - сили, не було б протидії - вчорашніх законів влади. А сьогодні відмови Путіну в обіді з європолітиками. Лідерів також потрібно кувати, виховувати, якщо не народився вже готовий. Думаю, навіть той же Ленін чи Сталін, чи Бандера - також немало критикувалися і мали опонентів. Як з опонентами повелися кожен з них - всім відомо - тому в Леніна були результати, у Сталіна були, а вБандери - ні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 А я думав, запитуватися, звідки інфа, може жоден відвідувач форуму. Ви самi часто запитувалися. Ставите буль-яку цитату - і вам гугл видає звідки інфа. Ось перше ліпше посилання - там ціла купа різної інформації .http://obozrevatel.com/Infographic/19638-litso-evromajdana-sotsialnyij-portret-uchastnikov-protestov.htm Совместный проект "Обозревателя" и Информационно-аналитического центра Info-Light. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Та мені похуй що ти думаєш - не маєш тут інтересу - йди грай в доміно чи вишивай хрестиком. Не можна обговорювати те, що ти заперечуєш, бо воно у твоїй реальності не існує. Я не люблю доміно і не вмію хрестиком. Що ще порадите? Настав час КОНКРЕТНИХ порад. Ура. А Вам мою реальність наскрізь видно? Що ще там не існує? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 А у тебя то какие идеи на дальнейшее?? Что дальше может произойти?? Так и будете стоять до скончания века?? Детей там рождать - им за вещать дальнейшее стояние . Ори, когда человек останавливается- это означает , что он не знает что делать дальше. Значит он не уверен в своей правоте. У него сомнения- все ли правильно он делает. Так и с оппой вашей. У вас нет плана дальнейшего- нет веры в свою правоту. Каждая следующая минута - может стать решающей. Мои идеи не для теперешних лидеров. Они вполне осуществимы и очень просты, я даже их сегодня озвучила на УП, но для их осуществления нужно, чтобы эти трое поставили на кону ВСЕ и свою свободу тоже. А они на это не способны. Предложения Тимошенко ТУТ http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/17/7009809/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Не, Ори, не путай меня. То что толпа орет - это одно. Кто из руководителей оппы призывал к смене президента?? Слушай, есть требования Майдана - они озвучены. Но есть реалии - презедента можна заменить только в случае отставки или арешта. Первое - нереально. Второе - для этого нужен парламент. Хоть какая-то власть в Украине должна быть законной. З.Ы. А чего под власть - ты понимаешь только Януковича? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Я вообще не размышляю по данному поводу - это не моя прерогатива. Ваш сервер - в Нидерландах, но вы - то здесь, пока не эмигрировали. Разбирайтесь со специалистами. :lol: К слову, органы, на которые ты намекаешь, не платят хакерам: те у них работают на постоянной основе. :lol: Мне же лично пофиг)). понятно, что с моей стороны это была шутка - я не разбираюсь в работе спецслужб....но почитать мнение специалиста - твое мнение - было интересно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Ставите буль-яку цитату - і вам гугл видає звідки інфа. Ось перше ліпше посилання - там ціла купа різної інформації .http://obozrevatel.com/Infographic/19638-litso-evromajdana-sotsialnyij-portret-uchastnikov-protestov.htm Совместный проект "Обозревателя" и Информационно-аналитического центра Info-Light. О, дякую! Можна ж і ввічливо, правда! Щодо імпотентів і хто на що відповів-не відповів, замнем для ясності, а то я вже яскраву промову приготував, та ну її. П'ятниця, вечір. Всім дякую за розмову і гарних вихідних. Мені вже треба йти. Поки всім. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 В Україні оголошено загальну мобілізацію Більше сотні громадських організацій оголосили повну мобілізацію на Майдані Незалежності у Києві. Поштовхом для цього стала ситуація в країні та ухвалення 16-го січня антигромадських законів, що "запроваджують диктатуру". "Лише масовий і негайний опір народу може зупинити злочинців і захистити людей від масових репресій. Настав час кожному стати на захист своєї свободи, своїх родин, своєї країни", йдеться в зверненні. Автори звернення підтримують рішення про проведення народного віче в неділю 19 січня. "З цього Віча ми розпочнемо відновлення конституційного ладу. Диктатурі буде покладено край. Ці дні - вирішальні", підкреслюють підписанти. Громадян України бути на Майдані Незалежності для протидії злочинцям та захисту від масових репресій. "Де б Ви не жили, їдьте до Києва, кличте з собою всіх та залишайтеся. Кияни! Піднімайте сусідів, колег і рідних, і йдіть на Майдан!", пишуть автори. Киян просять допомогти співвітчизникам з інших міст з ночівлею та їжею. "Де б Ви не працювали – не виконуйте незаконних вказівок влади, не визнавайте "законів" Януковича і долучайтеся до всеукраїнського опору диктатурі." Під зверненням вже підписалась значна кількість громадських та політичних організацій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Слушай, есть требования Майдана - они озвучены. Но есть реалии - презедента можна заменить только в случае отставки или арешта. Первое - нереально. Второе - для этого нужен парламент. Хоть какая-то власть в Украине должна быть законной. З.Ы. А чего под власть - ты понимаешь только Януковича? Только он принимает окончательное решение о выборе вектора развития. В данной ситуации подписание ассоциации или нет. По поводу требований майдана-там их тысячи. От лидеров оппозиции не было ни одного требования о смене главы государства. То что орет толпа- на то и толпа -- в серьез ее требования ни кто не воспримает ни когда и не где. Потому вывод- лидерам оппы было нужно вынудить Янука подписать ассоциацию, но ни как не убрать и его и подписать самим. Они своего рода посредники между ЕС и Украиной. Своего рода посредники между заказчиком и киллером. Заказчик - ЕС , киллер - ассоциация, жертва - Украина. А они посредники, а выступать в качестве киллера- упаси боже- они ж хорошие, зачем им мокруха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Только он принимает окончательное решение о выборе вектора развития. В данной ситуации подписание ассоциации или нет. По поводу требований майдана-там их тысячи. От лидеров оппозиции не было ни одного требования о смене главы государства. То что орет толпа- на то и толпа -- в серьез ее требования ни кто не воспримает ни когда и не где. Потому вывод- лидерам оппы было нужно вынудить Янука подписать ассоциацию, но ни как не убрать и его и подписать самим. Они своего рода посредники между ЕС и Украиной. Своего рода посредники между заказчиком и киллером. Заказчик - ЕС , киллер - ассоциация, жертва - Украина. А они посредники, а выступать в качестве киллера- упаси боже- они ж хорошие, зачем им мокруха. Глупый ты - потому, что до сих пор не догадался - оппозиционная тройка ничего требовать, тем более, вынуждать не собиралась. Все вышло случайно и даже поломало их планы. Теперь не Майдан их заручники - а наоборот - они заручники Майдана. От них требуют решительных действий, их экзаменируют на профпригодность. Я уже несколько раз говорила: хорошая власть - это не кристально чистые политики - это власть с хорошим инстинктом самосохранения. Считай, на Майдане - этим троим прививают этот инстинкт. В Янека уже отказали какие либо чувства в этой области - он представил что он Макклауд и прет, как бык на танк :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Каждая следующая минута - может стать решающей. Мои идеи не для теперешних лидеров. Они вполне осуществимы и очень просты, я даже их сегодня озвучила на УП, но для их осуществления нужно, чтобы эти трое поставили на кону ВСЕ и свою свободу тоже. А они на это не способны. Предложения Тимошенко ТУТ http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/17/7009809/ Это не лидеры не способны.Это нация еще не способна поставить на кон все -и свою хуторянскую свободу ,тоже. Когда наши национальные чаянья осуществятся?!- да сразу после русских. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 17 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Глупый ты - потому, что до сих пор не догадался - оппозиционная тройка ничего требовать, тем более, вынуждать не собиралась. Все вышло случайно и даже поломало их планы. Теперь не Майдан их заручники - а наоборот - они заручники Майдана. От них требуют решительных действий, их экзаменируют на профпригодность. Я уже несколько раз говорила: хорошая власть - это не кристально чистые политики - это власть с хорошим инстинктом самосохранения. Считай, на Майдане - этим троим прививают этот инстинкт. В Янека уже отказали какие либо чувства в этой области - он представил что он Макклауд и прет, как бык на танк :lol: Все вышло не случайно. Все было подготовлен но.Вот то что эта троица не ожидала такого поворота - вполне возможно. Скорее. Их поставили перед выбором или вы возглавляете майдан или вас сливают. Насчет прививки инстинкта - глупость полная. Полностью себя дескридитировали. Партия Яйцеголового вообще стала разваливаться. Юля к себе свою шодлу подтягивать стала. Кличко сами май данные с майдана стали гнать. В ваших газетах про оппозицию даже собственные сторонники пишут- что ж вы уроды делали в раде, когда в четверг законы принимали?? А ни хуя не делали- различные кабинеты блокировали - прямо как на майдане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.