Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Прочитал,все верно написано,майдан проиграл.

А почему проиграл-потому что за майданом нет правды. Один вымысел типа "евроценности"

Была возможность у оппы убрать янука,но они сами понимают,что тогда за весь блудняк с катастрофой для Украины ввиде аасоциации с ЕС ляжет на оппозицию. Им это не надо-за это можно от народа пизды получить,а вот напряч янука подписать ассоциации самое то-он бы взял всю ответственность на себя и правительство. Но янук уперся и оппа обосралась вместе с майданом

Steroid, такое ощущение, что часть беседующих на этом форуме это давно поняла, и мы все время объясняем это друг другу. Оппоненты будто не слышат. Потому что им отвечать нечего, кроме общих слов вроде "правда всегда за Добром". Обычно люди верят в такие красивые слова лет до одиннадцати. Дальше хочется конкретики: кто именно будет Добром? Как именно он оставит за собой правду? Тупик Майдана в том, что у него нет лидера, и это естественный процесс. Сначала были смешные, потом не стало никаких.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Steroid, такое ощущение, что часть беседующих на этом форуме это давно поняла, и мы все время объясняем это друг другу. Оппоненты будто не слышат. Потому что им отвечать нечего, кроме общих слов вроде "правда всегда за Добром". Обычно люди верят в такие красивые слова лет до одиннадцати. Дальше хочется конкретики: кто именно будет Добром? Как именно он оставит за собой правду? Тупик Майдана в том, что у него нет лидера, и это естественный процесс. Сначала были смешные, потом не стало никаких.

Кому цікаві ваші пояснення на етапі, коли процес пішов - зараз цінні поради, а вони у вас наступні: нема лідера, все залишити як є.

Тому краще йдіть звідси, щоб не чути, що про вас думають люди, які не хочуть жити у третьосортній державі.

якщо важко самому піти - я можу підсобити.

тим більше, ти брехло і наклепник, не відповідаєш за свої слова

Посилання на коментар

Но не надо тут учить людей, за кем правда.

Ибо правда всегда за Добром.

люди на Майдан вышли из-за Ассоциации - только в первые до разгона дни. Теперь мы протестуем против власти.

Оріано, невже Ви така наївна? Не можу повірити, Ви справляєте враження неглупой жінки. У кожної людини своя правда і своє Добро. Добро для одного буває злом для iншого. Даже якось дивно пояснювати це дорослій людині.

А протестувати "проти влади" - це боротися проти північного вітру. Він все одно дме, скільки не борись. Боротися треба за щось. Причому "за кращу долю" не підходить. Конкретніше. Треба розуміти, чiя воля і ресурси здатні перемогти, і підтримувати цього когось чи не підтримувати. В тому-то і проблема Майдану - стрімко зникає конкретика! Їм би десь взяти голову з мізками, здатну ще й на себе відповідальність брати. А немає!!!

Посилання на коментар

А тепер у мене запитання: хто такі "всi експерти" і звідки цифри кількості прихильників протесту? Якщо нескладно повідомити - хто це підраховував? А "несвідома маса" все одно становить більшість - i у мiстах, навіть у вишах, навіть серед молоді, з чого Ви взагалі взяли, що більшість молоді - розумні люди? Це не спроба когось образити, це факт. Перевага молоді тільки в тому, що вона мобільніше. І ті, хто зараз намагається керувати Майданом, всім цим протестом - це не локомотиви розвитку, це локомотиви просто "движухи", яка рідко буває плідною, якщо її не очолить розумний вождь. Повертаюся до тієї моєї думки, що я Черчиллю висловлював: ХТО?

Нормальній, не бидлу і не рабу і не кремлядській підстилці, а людині думаючій - зрозуміло, що така неординарна подія, як Майдан цікавить в першу чергу вчених, науковців, які вивчають протестні рухи, психологію людини в натовпі - тощо - тому запитуватися, звідки інфа може лише з перечислених мною вище.

Маєш спростування? Ні - вмийся і не пиши про Майдан. Пиши про те, що сам знаєш і що бачив на власні очі.

і ще одне - харе мені тикати своє бидляче ХТО? - тільки бидлу потрібен поводир, люди йдуть за ідеєю і в процесі народжують тих, хто її втілює в життя. Не почнись заворушення і страйки у Польщі - не було б Валенси.

Посилання на коментар

Оріано, невже Ви така наївна? Не можу повірити, Ви справляєте враження неглупой жінки. У кожної людини своя правда і своє Добро. Добро для одного буває злом для iншого. Даже якось дивно пояснювати це дорослій людині.

А протестувати "проти влади" - це боротися проти північного вітру. Він все одно дме, скільки не борись. Боротися треба за щось. Причому "за кращу долю" не підходить. Конкретніше. Треба розуміти, чiя воля і ресурси здатні перемогти, і підтримувати цього когось чи не підтримувати. В тому-то і проблема Майдану - стрімко зникає конкретика! Їм би десь взяти голову з мізками, здатну ще й на себе відповідальність брати. А немає!!!

Та мені похуй що ти думаєш - не маєш тут інтересу - йди грай в доміно чи вишивай хрестиком.

Не можна обговорювати те, що ти заперечуєш, бо воно у твоїй реальності не існує.

Посилання на коментар

Звичайно, сама цікава птиця на цьому форумі - Ви. "Всех румяней и белее". I зовсім не слизька, а шорстка. Всі інші - провладні українофоби.

Соціологію я на цю тему пошукаю, але я, на відміну від Вас, мало вірю в соціологію - вона, як і журналістика, в наш час правдивою не буває. Залежить від того, хто підраховує!

Я часто слухаю і вмію чути людей. І багато чув на заході України поганих думок про мешканців східної, і навпаки. Не хочу сказати, що з якоїсь однієї сторони злоби більше, хтось більше винен - це рівномірне явище. Так на форумах повно заяв "Ну і валіть в вашу рашку", "а ви валіть до ваших пшеков!" Невже не бачили?

.

Мене не цікавлять і-нетні плітки і мені не подобаються чоловіки, які їх збирають.

І тут не промийниця, щоб їх сюди зносити.

сподіваюся, я відповіла на всі запитання і наступного разу ви сюди принесете толкову новину або ідею.

критикани-імпотенти нікому не цікаві

АМІНЬ!

Посилання на коментар

Ори.быдлом поляки называли украинцев. В русском языке такого слова нет.

Да и еще. Сухари сушить начала?? Скинь адрес-я пособираю для тебя-вышлю.

Когда на майдане кричали чтобы убрать Януковича??

Зэка - гэть!!!

Посилання на коментар

Я ж тебе уже писал - уберите гасла и требовния касающиеся ассоциации и обретёте новых сторонников, я, по крайней мере - буду одним из них.

Сцикло сидить вдома!

А ти вчора копитами проголсував закони, які по своїй тупості перплюнули навіть російські.

І чому? Бо старому маразматику захотілося врятувати кілька кам"яних ідолів.

Ти тільки вдумайся, коли били людей - ти казав: так їм і треба, вони посміли виступити проти влади.

А коли звалили пам"ятник - ви волали, як недорізані вовки - над КАМ"ЯНИМ ІДОЛОМ.

Як на мене - це навіть не деградація - це повна втрата людяності.

А на майдані стоять ЛЮДИ.

Посилання на коментар

Я вообще не размышляю по данному поводу - это не моя прерогатива. Ваш сервер - в Нидерландах, но вы - то здесь, пока не эмигрировали. Разбирайтесь со специалистами. :lol:

К слову, органы, на которые ты намекаешь, не платят хакерам: те у них работают на постоянной основе. :lol:

Мне же лично пофиг)).

На Донецькому ржуть, що тебе забанили надовго :lol: :lol: :lol:

А кажуть, що в Україні нічого не змінилося - та яка нормальна людина хоче жити так, як зараз, або в перспективі - як в Росії

Посилання на коментар

Зэка - гэть!!!

Не, Ори, не путай меня. То что толпа орет - это одно. Кто из руководителей оппы призывал к смене президента??
Посилання на коментар

Кому цікаві ваші пояснення на етапі, коли процес пішов - зараз цінні поради, а вони у вас наступні: нема лідера, все залишити як є.

Тому краще йдіть звідси, щоб не чути, що про вас думають люди, які не хочуть жити у третьосортній державі.

якщо важко самому піти - я можу підсобити.

тим більше, ти брехло і наклепник, не відповідаєш за свої слова

Де ж він пішов?!! Він стоїть! Процес був, коли вийшло після нападу 11 грудня скільки? Сто тисяч? Вам видніше. Ну багато. А зараз процес буксує. Поради я вже давав, Вам просто невигідно чути: потрібен новий лідер. Нехай збереться рада майдану чи як він там називається, хай женуть в шию цих трьох "уродов", як їх справедливо Єва назвала, і обирають з свого числа нових начальників, які розроблять нехай не на сто років вперед, але якийсь конкретний план, що Майдану робить.

Ще я б Вас попросив мене не ображати і не лякати. Це дивний спосіб модерувати форум. Ви тільки сьогодні сказали для загальноi відомості: хто буде загрожувати - буду банити. А самі? А що про мене думають люди, я ніколи не боюся почути. Я у Вас на форумі один з найбільш мирних відвідувачів. Нікого ні разу не образив. Ви просто вважаєте, що це прояв слабкості, і з таким співрозмовником можна як завгодно себе вести?

Посилання на коментар

Да так и есть, ни кто не хочет взять на себя ответственность за дальнейшее.
Посилання на коментар

Тетяна Чорновіл

ВИР ВОЛЕЛЮБНИЙ НА МАЙДАНІ

Без обмежень

Рейтинг: 5 / 5

12 0 0 0 0

Меню публікації

На увесь екран

Версія для друку

Друк з зображ.

Портфоліо автора

Вир волелюбний на Майдані

Ще не добіг свого кінця.

Завмер в тривожнім спогляданні

Диктатор в масці агнеця.

А Лєніна на п’єдесталі

Оберігає МВД,

І Бог лиш знає, куди далі

Бунт справедливий приведе.

Звіріють Беркуту загони

В угоду нелюдам-катам.

А обирав хто Регіони?

Ви не на мітингу? Не ТАМ?!!

Ви ж загребущими очима

В продажності не мали меж!

Тепер же нижете плечима:

– Такі ми є, що з нас візьмеш…

З наказу панівної сили

По спинах місять кров кийки,

Щоб ви й надалі мирно їли

Гречані виборчі пайки,

Щоб і надалі в хаті скраю

У сяйві виборчих принад

Чекали дармового раю,

Що подарує щедрий кат.

Майдану Слава й Україні,

В відставку владу ще аби…

Ви ж, чесні виборці, вже нині

Трусіть на глум пайків торби.

Посилання на коментар

Да так и есть, ни кто не хочет взять на себя ответственность за дальнейшее.

Вишь, можешь если хочешь...

Они не хотят - а люди тут при чем?

Люди свое высказали - их не услышали - с одной и другой стороны - они пошли искать тех, кто услышит. Только и всего.

Ничего нового под Солнцем: кто стучит - того пустят, кто просит - тому дадут.

А кто молчит - умрет скотом.

Посилання на коментар

Вишь, можешь если хочешь...

Они не хотят - а люди тут при чем?

Люди свое высказали - их не услышали - с одной и другой стороны - они пошли искать тех, кто услышит. Только и всего.

Ничего нового под Солнцем: кто стучит - того пустят, кто просит - тому дадут.

А кто молчит - умрет скотом.

А у тебя то какие идеи на дальнейшее??

Что дальше может произойти?? Так и будете стоять до скончания века?? Детей там рождать - им за вещать дальнейшее стояние .

Ори, когда человек останавливается- это означает , что он не знает что делать дальше. Значит он не уверен в своей правоте. У него сомнения- все ли правильно он делает. Так и с оппой вашей. У вас нет плана дальнейшего- нет веры в свою правоту.

Посилання на коментар

Нормальній, не бидлу і не рабу і не кремлядській підстилці, а людині думаючій - зрозуміло, що така неординарна подія, як Майдан цікавить в першу чергу вчених, науковців, які вивчають протестні рухи, психологію людини в натовпі - тощо - тому запитуватися, звідки інфа може лише з перечислених мною вище.

Маєш спростування? Ні - вмийся і не пиши про Майдан. Пиши про те, що сам знаєш і що бачив на власні очі.

і ще одне - харе мені тикати своє бидляче ХТО? - тільки бидлу потрібен поводир, люди йдуть за ідеєю і в процесі народжують тих, хто її втілює в життя. Не почнись заворушення і страйки у Польщі - не було б Валенси.

Ось тут погоджуся: як соціальне явище, явище в історії країни і народу - це так, вчені нехай вивчають, соціологи вимірюють і так далі. Зрозуміло, Майдан щось значить і ігнорувати його буде нерозумно, особливо в історичній перспективі. Новий лідер буде дурнем, якщо його не вивчить і не спробує зрозуміти.

А я думав, запитуватися, звідки інфа, може жоден відвідувач форуму. Ви самi часто запитувалися.

А ось тут не погоджуся: як будуть кликати нового лідера - Ідея? Не було б Валенси - чого б коштувала вся Солідарність з усiма заворушеннями и страйками? Особистість все равно головна. Міг би бути замість Валенси інший лідер, слабкіше - все б інакше повернулося. Де на Майдані нинішньому хоча б Валенса?!! И чому мое Хто - бидляче? Слово як слово, коли знаєш, що відповісти.

Посилання на коментар

Де ж він пішов?!! Він стоїть! Процес був, коли вийшло після нападу 11 грудня скільки? Сто тисяч? Вам видніше. Ну багато. А зараз процес буксує. Поради я вже давав, Вам просто невигідно чути: потрібен новий лідер. Нехай збереться рада майдану чи як він там називається, хай женуть в шию цих трьох "уродов", як їх справедливо Єва назвала, і обирають з свого числа нових начальників, які розроблять нехай не на сто років вперед, але якийсь конкретний план, що Майдану робить.

Майдан - це процес, сила, не будь цього процесу - сили, не було б протидії - вчорашніх законів влади.

А сьогодні відмови Путіну в обіді з європолітиками.

Лідерів також потрібно кувати, виховувати, якщо не народився вже готовий.

Думаю, навіть той же Ленін чи Сталін, чи Бандера - також немало критикувалися і мали опонентів.

Як з опонентами повелися кожен з них - всім відомо - тому в Леніна були результати, у Сталіна були, а вБандери - ні.

Посилання на коментар

А я думав, запитуватися, звідки інфа, може жоден відвідувач форуму. Ви самi часто запитувалися.

Ставите буль-яку цитату - і вам гугл видає звідки інфа.

Ось перше ліпше посилання - там ціла купа різної інформації

.http://obozrevatel.com/Infographic/19638-litso-evromajdana-sotsialnyij-portret-uchastnikov-protestov.htm

Совместный проект "Обозревателя" и Информационно-аналитического центра Info-Light.

Посилання на коментар

Та мені похуй що ти думаєш - не маєш тут інтересу - йди грай в доміно чи вишивай хрестиком.

Не можна обговорювати те, що ти заперечуєш, бо воно у твоїй реальності не існує.

Я не люблю доміно і не вмію хрестиком. Що ще порадите? Настав час КОНКРЕТНИХ порад. Ура. А Вам мою реальність наскрізь видно? Що ще там не існує?

Посилання на коментар

А у тебя то какие идеи на дальнейшее??

Что дальше может произойти?? Так и будете стоять до скончания века?? Детей там рождать - им за вещать дальнейшее стояние .

Ори, когда человек останавливается- это означает , что он не знает что делать дальше. Значит он не уверен в своей правоте. У него сомнения- все ли правильно он делает. Так и с оппой вашей. У вас нет плана дальнейшего- нет веры в свою правоту.

Каждая следующая минута - может стать решающей.

Мои идеи не для теперешних лидеров. Они вполне осуществимы и очень просты, я даже их сегодня озвучила на УП, но для их осуществления нужно, чтобы эти трое поставили на кону ВСЕ и свою свободу тоже. А они на это не способны.

Предложения Тимошенко ТУТ http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/17/7009809/

Посилання на коментар

Не, Ори, не путай меня. То что толпа орет - это одно. Кто из руководителей оппы призывал к смене президента??

Слушай, есть требования Майдана - они озвучены.

Но есть реалии - презедента можна заменить только в случае отставки или арешта.

Первое - нереально.

Второе - для этого нужен парламент.

Хоть какая-то власть в Украине должна быть законной.

З.Ы. А чего под власть - ты понимаешь только Януковича?

Посилання на коментар

Я вообще не размышляю по данному поводу - это не моя прерогатива. Ваш сервер - в Нидерландах, но вы - то здесь, пока не эмигрировали. Разбирайтесь со специалистами. :lol:

К слову, органы, на которые ты намекаешь, не платят хакерам: те у них работают на постоянной основе. :lol:

Мне же лично пофиг)).

понятно, что с моей стороны это была шутка - я не разбираюсь в работе спецслужб....

но почитать мнение специалиста - твое мнение - было интересно...

Посилання на коментар

Ставите буль-яку цитату - і вам гугл видає звідки інфа.

Ось перше ліпше посилання - там ціла купа різної інформації

.http://obozrevatel.com/Infographic/19638-litso-evromajdana-sotsialnyij-portret-uchastnikov-protestov.htm

Совместный проект "Обозревателя" и Информационно-аналитического центра Info-Light.

О, дякую! Можна ж і ввічливо, правда! Щодо імпотентів і хто на що відповів-не відповів, замнем для ясності, а то я вже яскраву промову приготував, та ну її. П'ятниця, вечір. Всім дякую за розмову і гарних вихідних. Мені вже треба йти. Поки всім.

Посилання на коментар

В Україні оголошено загальну мобілізацію

Більше сотні громадських організацій оголосили повну мобілізацію на Майдані Незалежності у Києві.

Поштовхом для цього стала ситуація в країні та ухвалення 16-го січня антигромадських законів, що "запроваджують диктатуру".

"Лише масовий і негайний опір народу може зупинити злочинців і захистити людей від масових репресій. Настав час кожному стати на захист своєї свободи, своїх родин, своєї країни", йдеться в зверненні.

Автори звернення підтримують рішення про проведення народного віче в неділю 19 січня. "З цього Віча ми розпочнемо відновлення конституційного ладу. Диктатурі буде покладено край. Ці дні - вирішальні", підкреслюють підписанти.

Громадян України бути на Майдані Незалежності для протидії злочинцям та захисту від масових репресій.

"Де б Ви не жили, їдьте до Києва, кличте з собою всіх та залишайтеся. Кияни! Піднімайте сусідів, колег і рідних, і йдіть на Майдан!", пишуть автори.

Киян просять допомогти співвітчизникам з інших міст з ночівлею та їжею. "Де б Ви не працювали – не виконуйте незаконних вказівок влади, не визнавайте "законів" Януковича і долучайтеся до всеукраїнського опору диктатурі."

Під зверненням вже підписалась значна кількість громадських та політичних організацій.

Посилання на коментар

Слушай, есть требования Майдана - они озвучены.

Но есть реалии - презедента можна заменить только в случае отставки или арешта.

Первое - нереально.

Второе - для этого нужен парламент.

Хоть какая-то власть в Украине должна быть законной.

З.Ы. А чего под власть - ты понимаешь только Януковича?

Только он принимает окончательное решение о выборе вектора развития.

В данной ситуации подписание ассоциации или нет.

По поводу требований майдана-там их тысячи. От лидеров оппозиции не было ни одного требования о смене главы государства.

То что орет толпа- на то и толпа -- в серьез ее требования ни кто не воспримает ни когда и не где.

Потому вывод- лидерам оппы было нужно вынудить Янука подписать ассоциацию, но ни как не убрать и его и подписать самим. Они своего рода посредники между ЕС и Украиной. Своего рода посредники между заказчиком и киллером. Заказчик - ЕС , киллер - ассоциация, жертва - Украина. А они посредники, а выступать в качестве киллера- упаси боже- они ж хорошие, зачем им мокруха.

Посилання на коментар

Только он принимает окончательное решение о выборе вектора развития.

В данной ситуации подписание ассоциации или нет.

По поводу требований майдана-там их тысячи. От лидеров оппозиции не было ни одного требования о смене главы государства.

То что орет толпа- на то и толпа -- в серьез ее требования ни кто не воспримает ни когда и не где.

Потому вывод- лидерам оппы было нужно вынудить Янука подписать ассоциацию, но ни как не убрать и его и подписать самим. Они своего рода посредники между ЕС и Украиной. Своего рода посредники между заказчиком и киллером. Заказчик - ЕС , киллер - ассоциация, жертва - Украина. А они посредники, а выступать в качестве киллера- упаси боже- они ж хорошие, зачем им мокруха.

Глупый ты - потому, что до сих пор не догадался - оппозиционная тройка ничего требовать, тем более, вынуждать не собиралась.

Все вышло случайно и даже поломало их планы.

Теперь не Майдан их заручники - а наоборот - они заручники Майдана. От них требуют решительных действий, их экзаменируют на профпригодность.

Я уже несколько раз говорила: хорошая власть - это не кристально чистые политики - это власть с хорошим инстинктом самосохранения. Считай, на Майдане - этим троим прививают этот инстинкт.

В Янека уже отказали какие либо чувства в этой области - он представил что он Макклауд и прет, как бык на танк :lol:

Посилання на коментар

Каждая следующая минута - может стать решающей.

Мои идеи не для теперешних лидеров. Они вполне осуществимы и очень просты, я даже их сегодня озвучила на УП, но для их осуществления нужно, чтобы эти трое поставили на кону ВСЕ и свою свободу тоже. А они на это не способны.

Предложения Тимошенко ТУТ http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/17/7009809/

Это не лидеры не способны.Это нация еще не способна поставить на кон все -и свою хуторянскую свободу ,тоже. Когда наши национальные чаянья осуществятся?!- да сразу после русских.
Посилання на коментар

Глупый ты - потому, что до сих пор не догадался - оппозиционная тройка ничего требовать, тем более, вынуждать не собиралась.

Все вышло случайно и даже поломало их планы.

Теперь не Майдан их заручники - а наоборот - они заручники Майдана. От них требуют решительных действий, их экзаменируют на профпригодность.

Я уже несколько раз говорила: хорошая власть - это не кристально чистые политики - это власть с хорошим инстинктом самосохранения. Считай, на Майдане - этим троим прививают этот инстинкт.

В Янека уже отказали какие либо чувства в этой области - он представил что он Макклауд и прет, как бык на танк :lol:

Все вышло не случайно. Все было подготовлен но.

Вот то что эта троица не ожидала такого поворота - вполне возможно. Скорее. Их поставили перед выбором или вы возглавляете майдан или вас сливают.

Насчет прививки инстинкта - глупость полная. Полностью себя дескридитировали. Партия Яйцеголового вообще стала разваливаться. Юля к себе свою шодлу подтягивать стала. Кличко сами май данные с майдана стали гнать.

В ваших газетах про оппозицию даже собственные сторонники пишут- что ж вы уроды делали в раде, когда в четверг законы принимали?? А ни хуя не делали- различные кабинеты блокировали - прямо как на майдане.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...