Churchill Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Да, сядет на трон кролик Сеня, и пересажает всех олигархов! Тягныбок устроит на "майдане" показательные казни коррупционеров(ну и жидов с москалями трошки под шумок). А Кличко натянет в Раде ринг, и все спорные вопросы будет решать исключительно в перчатках..! Ни у одного нет плана каак вывести страну из экономического коллапса, ни один не имеет профессиональной команды специалистов. Все они как политики полнейший ноль. Я даже боюсь представить , что будет если убрать Яныка и оставить это троицу.Представляете клоунаду. как они будут грызть друг друга. но дело в том, что не один не имеет веса в обществе, Тягнисрака уже можно снимать с дистанции он уже не игрок, после марша всё что за границей за Галычиной для него полный ноль. Галычина 10% населения. отними детей . гастеров остаётся 5%, это пустышка, к чему этот цирк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Я у Львові - бо моя Батьківщина - Україна. А ти - байстрюк Твоя Батьківщина - Авсро-Венгро-Польская территория, по сути никогда Украиной не являющаяся и насильственно к ней присоединенная, поэтому вы и стремитесь туда. И Украину прицепом тащите, только она чего то уперается..?Так кто байстрюк? _____ Коли випустили Хорошковського - він у першому ж інтерв"ю сказав: я піду воювати за Кавказ - бо він наш, ми його завоювали і пофік, що Кавказ ніколи не був Московією.А Хорошковский сидел..? :blink: Так ось, Україна Крим - заслужила - отримала як конфіскацію за століття поневірянь у складі Імперії. Я говорю - те, що каже кожен росіянин, який ніколи не поступиться ні міліметром своєї землі. А ти говориш, як зрадник. Тому, Україна у нас різна - твоя у складі РФ, а моя - Незалежна і процвітаюча. Амінь! Украина может и заслужила, только вы тут каким боком..?О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель, который нам на прямую будет указывать, сколько и чего производить, и кому сколько продать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Украина может и заслужила, только вы тут каким боком..? О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель, который нам на прямую будет указывать, сколько и чего производить, и кому сколько продать? Це мені каже людина, яка нічого не має проти лягти під того, кого називає братом. Будеш ти мати злягання, і все, що це злягання обіцяє - міцний гачок у горлі і ніхто нічого не буде вказувати - ти сам будеш це знати, коли зробиш півміліметра в сторону і гачок дасть про себе чути. Ви, холуї, настільки огидні, що з вами трохи поспілкувавшись, хочеться потім годинами митися в душі. Тьху! ________ Одне добре - ви не вічні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Це мені каже людина, яка нічого не має проти лягти під того, кого називає братом. Будеш ти мати злягання, і все, що це злягання обіцяє - міцний гачок у горлі і ніхто нічого не буде вказувати - ти сам будеш це знати, коли зробиш півміліметра в сторону і гачок дасть про себе чути. Ви, холуї, настільки огидні, що з вами трохи поспілкувавшись, хочеться потім годинами митися в душі. Тьху! А ты в баньку русскую сходи, может после парилочки с веничком твои каросты свидомые поотваливаются.. ;) Одне добре - ви не вічні. А вы себе три века наметили? :lol: Так это врядли. Все вернётся на круги своя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 А ты в баньку русскую сходи, может после парилочки с веничком твои каросты свидомые поотваливаются.. ;) А вы себе три века наметили? :lol: Так это врядли. Все вернётся на круги своя... За мною молодь - це наше майбутнє. А за тобою старі пенсіки Тому, коли кажеш, про повернення - згадай з чого сам почав: з вигнання осілого народу з рідної землі З.І. І зміни авку, бо з такою твоя пропозиція сходити у баньку звучить як анекдот. А про коросту - як твоя реальність. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Інструкція, як громадянину арештувати міліціонера http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/52d3876665320/ Після побиття Юрія Луценка очевидно, що жодних висновків з першого місяця протистояння із власним народом Віктором Януковичем не зроблено. Майдан буде ще неодноразово стикатися з насильством із боку загонів оборони Януковича, які з невідомих причин називають словом "міліція". У зв"язку з цим я оприлюднюю один цікавий документ, підготовлений співробітником правоохоронних органів для активістів Майдану. Фактично, це юридичне обгрунтування, яке дозволяє здійснювати "громадянський арешт" тих співробітників міліції, які перевищують свою владу. Читайте, і ви самі все зрозумієте. ОБГРУНТУВАННЯ щодо дій громадян у випадку протиправного застосування співробітниками міліції фізичного насильства та/або спеціальних засобів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Євромайдан - подія десятиліття - екс-спецпредставник Мадлен Олбрайт Євромайдан - подія десятиліття, яка змусила Захід знову подумати про роль України в цивілізованому світі. Про це заявив в інтерв'ю "Українській правді" професор Колумбійського університету та колишній спецпредставник Мадлен Олбрайт з питань пострадянського простору Стівен Сестанович. ВІДЕО .http://www.youtube.com/watch?v=zZjeq2zzNOw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 професор Стенфордського університету, автор бестселерів зі світової політики Френсіс Фукуяма в інтерв'ю "Українські правді" що в України немає іншого майбутнього, ніж з ЄС. "Боротьбу не завершено. Україна показала наявність у неї дуже потужного громадянського суспільства, і будь-який керівник змушений буде з ним рахуватися. Я сподіваюсь, що боротьбу буде продовжено, і зрештою Україна зробить вибір на користь Європи", - сказав Фукуяма. ВІДЕО .http://www.youtube.com/watch?v=on5eFLJW8No Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Інструкція, як громадянину арештувати міліціонера http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/52d3876665320/ ОБГРУНТУВАННЯ щодо дій громадян у випадку протиправного застосування співробітниками міліції фізичного насильства та/або спеціальних засобів До речі, дії євромайданівців по відношенню до Беркуту, який вони заблокували в автобусі і примушували представитися - підпадають під цю інструкцію. І будь у нас правова держава по-перше, вимогу громадянина представився - мент не ігнорував би по-друге...а по-друге в такому б випадку навіть і не було... Тобто, закони в нашій державі порушують люди, які призвані їх захищати - професійна невідповідність, посадовий злочин - є очевидними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 За мною молодь - це наше майбутнє. А за тобою старі пенсіки Посмотри на сегодняшний "майдан" - вот это твое майбутне. А за молодеж не переживай, они тоже со временем во многом разберутся. Тому, коли кажеш, про повернення - згадай з чого сам почав: з вигнання осілого народу з рідної земліКто выгнал? Кого? И за что?!Выключи "блондинку"..! Этот народ тоже в свое время пришел и выгнал всех с этой земли, а кого не выгнал, продал в рабство. А потом предал.. Вот все и вернулось. Тебя не устраивают эти исторические факты? .І. І зміни авку, бо з такою твоя пропозиція сходити у баньку звучить як анекдот. А про коросту - як твоя реальність.Ориша, от того, что ты меняешь авки по три раза на день, ты чище не становишься. А вот твое желание сидеть часами в дУше, как раз наводит на мысль о том, что проделываешь ты это крайне редко.Ты сходи в баньку.., сходи. Ну хоть в финскую.. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Посмотри на сегодняшний "майдан" - вот это твое майбутне. А за молодеж не переживай, они тоже со временем во многом разберутся. Кто выгнал? Кого? И за что?! Выключи "блондинку"..! Этот народ тоже в свое время пришел и выгнал всех с этой земли, а кого не выгнал, продал в рабство. А потом предал.. Вот все и вернулось. Тебя не устраивают эти исторические факты? Ориша, от того, что ты меняешь авки по три раза на день, ты чище не становишься. А вот твое желание сидеть часами в дУше, как раз наводит на мысль о том, что проделываешь ты это крайне редко. Ты сходи в баньку.., сходи. Ну хоть в финскую.. ;) Те, на що ти пропонуєш подивитися - це та картинка, яку тобі, примітиву, втюхують з прокремлядських ящиків. А всім притомним - зрозуміло, що Майдан - це не люди, які зараз там чергують, Майдан - це ТІ, ХТО ГОТОВИЙ прибути туди в разі потреби і по першому заклику, як це було після розгону студентів чи після силового витіснення протестувальників. Майдан - це прояв громадянського суспільства - про потребу якого довго говорили, закликали до його створення і не помітили, що воно в Україні є. Тобі цього не зрозуміти - ти настільки у схроні - територіальному, ментальному, що до тебе вже не докопатися. Ти не розумієш, що історія, хоч і має здатність повторюватися, але робить це по висхідній, тобто, з вищим ступенем свідомості. Тому, коли ти кажеш, що кримські татари зробили свій вибіо 42-го, а насправді - це за них зробили вибір, то я тобі відповідаю - тепер вибір зробили ви - 91-го і також чужими руками. Тому змирися, як би в Криму не нахабніла всяка кремлядська шваль - ви там вже не господарі. Від вас ще залежить - хто там буде господарювати і з ким вам доведеться співмешкати - з радикалами чи з цілком адекватними мусульманами. І щодо авки і бані - ти знову не догнав - не кількість їх визначає хто ти, а якість. На твоїй - вонючий бомж - типовий русский, після спілкування з яким і хочеться піти відмитися - ну є така дивна звичка в нормальних людей, після роботи ходити в душ. Ми ж не рускі, які відвідують баньку тільки на вихідні і то не завжди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Скотовозы, партия рабов. Размышления -http://www.youtube.com/watch?v=DqeNB20R8RU ПИЗДЕЦ, НАРОД ОЧНИСЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 А тепер дивіться...хто в нашій країні реально фашист. Заступник голови Луганської ОДА Едуард Лозовський вважає, що міліція з самого початку мала використовувати зброю проти учасників протестів у Києві. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook. Він назвав учасників Євромайдану "залітними гопниками" та запропонував більш радикальні методи дій щодо них. "Банди залітних гопників захопили центр столиці, і тільки через місяць після нападу штурмовиків наці на Банковій, нарешті: "Міліція мала право стріляти (у першому варіанті посту було ще й "А чого не стріляли?")"– пише Лозовський. "А може, треба як Жуков у Одесі в 45-му?" – додав він. Як відомо, у неділю київська міліція заявила, що міліціонери мали повне право стріляти у активістів під час штурму Києво-Святошинського суду 11 січня. У 1945 році в Одесі переодягнені у цивільне агенти Жукова без суду і попередження розстрілювали кожного, кого вони вважали причетним до кримінального світу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Скотовозы, партия рабов. Размышления -http://www.youtube.com/watch?v=DqeNB20R8RU Зай, ти що, прозрів? :o не треба так різко, бо ти мене лякаєш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Поддержать Евромайдан приехали российские десантники (+фото) *http://glavnoe.ua/news/n160898 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Поддержать Евромайдан приехали российские десантники (+фото) *http://glavnoe.ua/news/n160898 Странно только что подняли Андреевский а не флаг ВДВ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Зай, ти що, прозрів? :o не треба так різко, бо ти мене лякаєш Да нет. Для меня, что те что другие- одного поля ягода. Только влада, долго свой оскал прятала. Хотя и так понятно, что у нас за власть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Нуда, ну да - адже він свого не віддав, а кредити платити будуть прості люди. Якщо чесно - огидні ви мені. Ну про що з тобою говорити, якщо твоя чавкаюча пика по вуха у владному лайні? Тьху! Простые платить не будут. Что с голытьбы то собереш??! Платить будут именно те из богатых,кто списочно -совсем тупые ,но поэтому они и не сверхбогатые.(у меня все налоги-20-30 гр.,что я могу оплатить? :blink: Правда ,мне могут не все заплатить,но это будет все так же -достаточно мелочно). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель, Наивный ты человек Черч считая шо лежать под Москвой лучше чем под Брюсселем. И в том и в другом случае трахают. И условия ставят хотя в случае с московсими соглашениями вроде требований таки поменьше чем от Брюсселя. По крайней мере о меньшем колличестве мы знаем из СМИ а шо там на самом деле... так ты считаешь таки шо если ты ляжешь под Москву то это приятней лежания под Брюсселем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Простые платить не будут. Что с голытьбы то собереш??! Платить будут именно те из богатых,кто списочно -совсем тупые ,но поэтому они и не сверхбогатые.(у меня все налоги-20-30 гр.,что я могу оплатить? :blink: Правда ,мне могут не все заплатить,но это будет все так же -достаточно мелочно).правильно док не плати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Як відомо, у неділю київська міліція заявила, що міліціонери мали повне право стріляти у активістів під час штурму Києво-Святошинського суду 11 січня. У 1945 році в Одесі переодягнені у цивільне агенти Жукова без суду і попередження розстрілювали кожного, кого вони вважали причетним до кримінального світу. И шо самое интересное по улицам Одессы стало безопасно даже ночью ходить. ...а ты считаешь что у нас так званой оппозиции позволительно защищать террористов? Контингент нужный для политических импотентов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 И шо самое интересное по улицам Одессы стало безопасно даже ночью ходить. ...а ты считаешь что у нас так званой оппозиции позволительно защищать террористов? Контингент нужный для политических импотентов? Ну хохлы считают, что им всё можно, а вот против них нельзя. Точь, точь как в анекдоте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Ну хохлы считают, что им всё можно, а вот против них нельзя. Точь, точь как в анекдоте.Черч, ты вроде считаешь себя правильным и ругаешь других что они как говорят обзываются. Я украинец и считаю слово хохол ругательством сродни слову кацап или москаль. Это из лексикона низов а ты ведь претендуешь на более высокую ступень не так ли? Почему же до лексикона низов опускаешься? по крайней мере в общении со мной ты увидал где подобные названия других национальностей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 И шо самое интересное по улицам Одессы стало безопасно даже ночью ходить. ...а ты считаешь что у нас так званой оппозиции позволительно защищать террористов? Контингент нужный для политических импотентов? Я вважаю, що окрім опозиції - на Майдані є люди дуже порядні, місцями - навіть відомі, які не хочуть жити в країні, де панує владний бандитизм. Якщо не можливо себе захистити в законний спосіб, люди мають право захищатися в іший, доступний для себе Особисто ти - даєш гарантію, що менти не підкинули речові докази "васильківським терористам"? А собі такого хочеш, чи думаєш, як одна з захисників підозрюваного у побитті Чорновіл: Не треба проти себе настроювати людей таким чином, що тебе можуть на вулиці побити - сказала вона про Чорновіл, - чому мене не б"ють. Тоді їй дали прочитати коменти, якими шаленів нет, коли вона це казала: ось, ви щойно проти себе настроїли, мінімум тисячу громадян України - не боїтеся вийти на вулицю? У відповідь була мовчанка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Черч, ты вроде считаешь себя правильным и ругаешь других что они как говорят обзываются. Я украинец и считаю слово хохол ругательством сродни слову кацап или москаль. Это из лексикона низов а ты ведь претендуешь на более высокую ступень не так ли? Почему же до лексикона низов опускаешься? по крайней мере в общении со мной ты увидал где подобные названия других национальностей? Я проти. Не знаю, який зміст вкладають у поняття "хохол" ті, хто це слово вживає. Особисто я роблю відмінність між кацапом і росіянином. Кацап - це тупий, зарозумілий і нахабний росіянин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Простые платить не будут. Что с голытьбы то собереш??! Платить будут именно те из богатых,кто списочно -совсем тупые ,но поэтому они и не сверхбогатые.(у меня все налоги-20-30 гр.,что я могу оплатить? :blink: Правда ,мне могут не все заплатить,но это будет все так же -достаточно мелочно). Платити будуть успішні, талановиті і перспективні - своїм майбутнім - це якщо з високої трибуни. А коли приземлено - глянь, яка мінімальна зарплата в Португалії. І щоб ти зрозумів розміри суми, яку ти називаєш "мелочно" - як довідка - їх життя не є дорожчим від нашого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Я проти. Не знаю, який зміст вкладають у поняття "хохол" ті, хто це слово вживає. Особисто я роблю відмінність між кацапом і росіянином. Кацап - це тупий, зарозумілий і нахабний росіянин. Ой Ори ну не чуди, почитай книги. на востоке Малороссии жили и хохлы и украинцы. которые себя сами так и называли. и это в народе так и прижилось. хохлы были хохлы, кацаапы были кацапы, а вы начинаете пальцы гнуть и выдумывать всякую хрень. Тем более тебе Ориша, ты ведь и не хохлушка и не украинка. Бля сделают проблему из ничего . а потом гундосят. А росиянин это гражданин России . он может быть и татарином и узбеком. а вот национальность русский. а по вашему видимо руський. А вот у вас нет гражданства или национальности вот и путаница. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Спящие на майдане студенты забросали головешками мирно крадущийся с елкой беркут. татьяна чорновол внезапно передумала заезжать домой, погналась за джипом с боксерами и начала его таранить. выйдя из милицейского участка, андрей ильенко нетерпеливо зиганул и случайно разбил лицо себе и своему адвокату. не пьющий ввиду болезни юрий луценко нажрался водки, залез в гущу беркута, назвал пидарасов пидарасами и тут же избил сам себя. по всей украине активисты жгут свои машины и, хохоча, обливаются зеленкой. самые отпетые наносят себе по 12 ножевых ранений. читайте эти и другие новости на страничках членов партии регионов и сочувствующих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Ой Ори ну не чуди, почитай книги. на востоке Малороссии жили и хохлы и украинцы. которые себя сами так и называли. и это в народе так и прижилось. хохлы были хохлы, кацаапы были кацапы, а вы начинаете пальцы гнуть и выдумывать всякую хрень. Тем более тебе Ориша, ты ведь и не хохлушка и не украинка. Бля сделают проблему из ничего . а потом гундосят. А росиянин это гражданин России . он может быть и татарином и узбеком. а вот национальность русский. а по вашему видимо руський. А вот у вас нет гражданства или национальности вот и путаница. коли нація злодій - їй важко щось довести - тільки чому я крадене повинна визнати законним? РУСЬ - це Україна, а руські люди - це наші предки, тому у нашій мові нема національності "руський" по відношенню до громадян Росії - а є росіяни. а що там і як називають у вашому злодійському кублі - мені не цікаво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Спящие на майдане студенты забросали головешками мирно крадущийся с елкой беркут. татьяна чорновол внезапно передумала заезжать домой, погналась за джипом с боксерами и начала его таранить. выйдя из милицейского участка, андрей ильенко нетерпеливо зиганул и случайно разбил лицо себе и своему адвокату. не пьющий ввиду болезни юрий луценко нажрался водки, залез в гущу беркута, назвал пидарасов пидарасами и тут же избил сам себя. по всей украине активисты жгут свои машины и, хохоча, обливаются зеленкой. самые отпетые наносят себе по 12 ножевых ранений. читайте эти и другие новости на страничках членов партии регионов и сочувствующих. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.