Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Да, сядет на трон кролик Сеня, и пересажает всех олигархов!

Тягныбок устроит на "майдане" показательные казни коррупционеров(ну и жидов с москалями трошки под шумок).

А Кличко натянет в Раде ринг, и все спорные вопросы будет решать исключительно в перчатках..! :D

Ни у одного нет плана каак вывести страну из экономического коллапса, ни один не имеет профессиональной команды специалистов. Все они как политики полнейший ноль. Я даже боюсь представить , что будет если убрать Яныка и оставить это троицу.Представляете клоунаду. как они будут грызть друг друга. но дело в том, что не один не имеет веса в обществе, Тягнисрака уже можно снимать с дистанции он уже не игрок, после марша всё что за границей за Галычиной для него полный ноль. Галычина 10% населения. отними детей . гастеров остаётся 5%, это пустышка, к чему этот цирк.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість дядя Митя

Я у Львові - бо моя Батьківщина - Україна.

А ти - байстрюк

Твоя Батьківщина - Авсро-Венгро-Польская территория, по сути никогда Украиной не являющаяся и насильственно к ней присоединенная, поэтому вы и стремитесь туда. И Украину прицепом тащите, только она чего то уперается..?

Так кто байстрюк?

_____

Коли випустили Хорошковського - він у першому ж інтерв"ю сказав: я піду воювати за Кавказ - бо він наш, ми його завоювали і пофік, що Кавказ ніколи не був Московією.

А Хорошковский сидел..? :blink:

Так ось, Україна Крим - заслужила - отримала як конфіскацію за століття поневірянь у складі Імперії.

Я говорю - те, що каже кожен росіянин, який ніколи не поступиться ні міліметром своєї землі. А ти говориш, як зрадник.

Тому, Україна у нас різна - твоя у складі РФ, а моя - Незалежна і процвітаюча.

Амінь!

Украина может и заслужила, только вы тут каким боком..?

О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель, который нам на прямую будет указывать, сколько и чего производить, и кому сколько продать?

Посилання на коментар

Украина может и заслужила, только вы тут каким боком..?

О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель, который нам на прямую будет указывать, сколько и чего производить, и кому сколько продать?

Це мені каже людина, яка нічого не має проти лягти під того, кого називає братом.

Будеш ти мати злягання, і все, що це злягання обіцяє - міцний гачок у горлі і ніхто нічого не буде вказувати - ти сам будеш це знати, коли зробиш півміліметра в сторону і гачок дасть про себе чути.

Ви, холуї, настільки огидні, що з вами трохи поспілкувавшись, хочеться потім годинами митися в душі.

Тьху!

________

Одне добре - ви не вічні.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Це мені каже людина, яка нічого не має проти лягти під того, кого називає братом.

Будеш ти мати злягання, і все, що це злягання обіцяє - міцний гачок у горлі і ніхто нічого не буде вказувати - ти сам будеш це знати, коли зробиш півміліметра в сторону і гачок дасть про себе чути.

Ви, холуї, настільки огидні, що з вами трохи поспілкувавшись, хочеться потім годинами митися в душі.

Тьху!

А ты в баньку русскую сходи, может после парилочки с веничком твои каросты свидомые поотваливаются.. ;)

Одне добре - ви не вічні.

А вы себе три века наметили? :lol:

Так это врядли.

Все вернётся на круги своя...

Посилання на коментар

А ты в баньку русскую сходи, может после парилочки с веничком твои каросты свидомые поотваливаются.. ;)

А вы себе три века наметили? :lol:

Так это врядли.

Все вернётся на круги своя...

За мною молодь - це наше майбутнє.

А за тобою старі пенсіки

Тому, коли кажеш, про повернення - згадай з чого сам почав: з вигнання осілого народу з рідної землі

З.І. І зміни авку, бо з такою твоя пропозиція сходити у баньку звучить як анекдот. А про коросту - як твоя реальність.

Посилання на коментар

Інструкція, як громадянину арештувати міліціонера

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/52d3876665320/

Після побиття Юрія Луценка очевидно, що жодних висновків з першого місяця протистояння із власним народом Віктором Януковичем не зроблено. Майдан буде ще неодноразово стикатися з насильством із боку загонів оборони Януковича, які з невідомих причин називають словом "міліція".

У зв"язку з цим я оприлюднюю один цікавий документ, підготовлений співробітником правоохоронних органів для активістів Майдану. Фактично, це юридичне обгрунтування, яке дозволяє здійснювати "громадянський арешт" тих співробітників міліції, які перевищують свою владу. Читайте, і ви самі все зрозумієте.

ОБГРУНТУВАННЯ

щодо дій громадян

у випадку протиправного застосування

співробітниками міліції фізичного насильства

та/або спеціальних засобів

Посилання на коментар

Євромайдан - подія десятиліття - екс-спецпредставник Мадлен Олбрайт

Євромайдан - подія десятиліття, яка змусила Захід знову подумати про роль України в цивілізованому світі.

Про це заявив в інтерв'ю "Українській правді" професор Колумбійського університету та колишній спецпредставник Мадлен Олбрайт з питань пострадянського простору Стівен Сестанович.

ВІДЕО .http://www.youtube.com/watch?v=zZjeq2zzNOw

Посилання на коментар

професор Стенфордського університету, автор бестселерів зі світової політики Френсіс Фукуяма в інтерв'ю "Українські правді" що в України немає іншого майбутнього, ніж з ЄС.

"Боротьбу не завершено. Україна показала наявність у неї дуже потужного громадянського суспільства, і будь-який керівник змушений буде з ним рахуватися. Я сподіваюсь, що боротьбу буде продовжено, і зрештою Україна зробить вибір на користь Європи", - сказав Фукуяма.

ВІДЕО .http://www.youtube.com/watch?v=on5eFLJW8No

Посилання на коментар

Інструкція, як громадянину арештувати міліціонера

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/52d3876665320/

ОБГРУНТУВАННЯ

щодо дій громадян

у випадку протиправного застосування

співробітниками міліції фізичного насильства

та/або спеціальних засобів

До речі, дії євромайданівців по відношенню до Беркуту, який вони заблокували в автобусі і примушували представитися - підпадають під цю інструкцію. І будь у нас правова держава

по-перше, вимогу громадянина представився - мент не ігнорував би

по-друге...а по-друге в такому б випадку навіть і не було...

Тобто, закони в нашій державі порушують люди, які призвані їх захищати - професійна невідповідність, посадовий злочин - є очевидними.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

За мною молодь - це наше майбутнє.

А за тобою старі пенсіки

Посмотри на сегодняшний "майдан" - вот это твое майбутне.

А за молодеж не переживай, они тоже со временем во многом разберутся.

Тому, коли кажеш, про повернення - згадай з чого сам почав: з вигнання осілого народу з рідної землі

Кто выгнал? Кого? И за что?!

Выключи "блондинку"..!

Этот народ тоже в свое время пришел и выгнал всех с этой земли, а кого не выгнал, продал в рабство. А потом предал..

Вот все и вернулось.

Тебя не устраивают эти исторические факты?

.І. І зміни авку, бо з такою твоя пропозиція сходити у баньку звучить як анекдот. А про коросту - як твоя реальність.

Ориша, от того, что ты меняешь авки по три раза на день, ты чище не становишься. А вот твое желание сидеть часами в дУше, как раз наводит на мысль о том, что проделываешь ты это крайне редко.

Ты сходи в баньку.., сходи. Ну хоть в финскую.. ;)

Посилання на коментар

Посмотри на сегодняшний "майдан" - вот это твое майбутне.

А за молодеж не переживай, они тоже со временем во многом разберутся.

Кто выгнал? Кого? И за что?!

Выключи "блондинку"..!

Этот народ тоже в свое время пришел и выгнал всех с этой земли, а кого не выгнал, продал в рабство. А потом предал..

Вот все и вернулось.

Тебя не устраивают эти исторические факты?

Ориша, от того, что ты меняешь авки по три раза на день, ты чище не становишься. А вот твое желание сидеть часами в дУше, как раз наводит на мысль о том, что проделываешь ты это крайне редко.

Ты сходи в баньку.., сходи. Ну хоть в финскую.. ;)

Те, на що ти пропонуєш подивитися - це та картинка, яку тобі, примітиву, втюхують з прокремлядських ящиків. А всім притомним - зрозуміло, що Майдан - це не люди, які зараз там чергують, Майдан - це ТІ, ХТО ГОТОВИЙ прибути туди в разі потреби і по першому заклику, як це було після розгону студентів чи після силового витіснення протестувальників.

Майдан - це прояв громадянського суспільства - про потребу якого довго говорили, закликали до його створення і не помітили, що воно в Україні є. Тобі цього не зрозуміти - ти настільки у схроні - територіальному, ментальному, що до тебе вже не докопатися.

Ти не розумієш, що історія, хоч і має здатність повторюватися, але робить це по висхідній, тобто, з вищим ступенем свідомості. Тому, коли ти кажеш, що кримські татари зробили свій вибіо 42-го, а насправді - це за них зробили вибір, то я тобі відповідаю - тепер вибір зробили ви - 91-го і також чужими руками.

Тому змирися, як би в Криму не нахабніла всяка кремлядська шваль - ви там вже не господарі. Від вас ще залежить - хто там буде господарювати і з ким вам доведеться співмешкати - з радикалами чи з цілком адекватними мусульманами.

І щодо авки і бані - ти знову не догнав - не кількість їх визначає хто ти, а якість. На твоїй - вонючий бомж - типовий русский, після спілкування з яким і хочеться піти відмитися - ну є така дивна звичка в нормальних людей, після роботи ходити в душ. Ми ж не рускі, які відвідують баньку тільки на вихідні і то не завжди.

Посилання на коментар

А тепер дивіться...хто в нашій країні реально фашист.

Заступник голови Луганської ОДА Едуард Лозовський вважає, що міліція з самого початку мала використовувати зброю проти учасників протестів у Києві.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Він назвав учасників Євромайдану "залітними гопниками" та запропонував більш радикальні методи дій щодо них.

"Банди залітних гопників захопили центр столиці, і тільки через місяць після нападу штурмовиків наці на Банковій, нарешті: "Міліція мала право стріляти (у першому варіанті посту було ще й "А чого не стріляли?")"– пише Лозовський.

"А може, треба як Жуков у Одесі в 45-му?" – додав він.

Як відомо, у неділю київська міліція заявила, що міліціонери мали повне право стріляти у активістів під час штурму Києво-Святошинського суду 11 січня.

У 1945 році в Одесі переодягнені у цивільне агенти Жукова без суду і попередження розстрілювали кожного, кого вони вважали причетним до кримінального світу.

Посилання на коментар

Скотовозы, партия рабов. Размышления -http://www.youtube.com/watch?v=DqeNB20R8RU

Зай, ти що, прозрів? :o

не треба так різко, бо ти мене лякаєш

Посилання на коментар

Поддержать Евромайдан приехали российские десантники (+фото)

*http://glavnoe.ua/news/n160898

Посилання на коментар

Поддержать Евромайдан приехали российские десантники (+фото)

*http://glavnoe.ua/news/n160898

Странно только что подняли Андреевский а не флаг ВДВ.
Посилання на коментар

Зай, ти що, прозрів? :o

не треба так різко, бо ти мене лякаєш

Да нет.

Для меня, что те что другие- одного поля ягода. Только влада, долго свой оскал прятала. Хотя и так понятно, что у нас за власть...

Посилання на коментар

Нуда, ну да - адже він свого не віддав, а кредити платити будуть прості люди.

Якщо чесно - огидні ви мені. Ну про що з тобою говорити, якщо твоя чавкаюча пика по вуха у владному лайні?

Тьху!

Простые платить не будут. Что с голытьбы то собереш??! Платить будут именно те из богатых,кто списочно -совсем тупые ,но поэтому они и не сверхбогатые.(у меня все налоги-20-30 гр.,что я могу оплатить? :blink: Правда ,мне могут не все заплатить,но это будет все так же -достаточно мелочно).
Посилання на коментар

О какой независимости и процветании ты тут блеешь? После того как мы должны будем лечь под Брюссель,

:D Наивный ты человек Черч считая шо лежать под Москвой лучше чем под Брюсселем. И в том и в другом случае трахают. И условия ставят хотя в случае с московсими соглашениями вроде требований таки поменьше чем от Брюсселя. По крайней мере о меньшем колличестве мы знаем из СМИ а шо там на самом деле... так ты считаешь таки шо если ты ляжешь под Москву то это приятней лежания под Брюсселем? :D
Посилання на коментар

Простые платить не будут. Что с голытьбы то собереш??! Платить будут именно те из богатых,кто списочно -совсем тупые ,но поэтому они и не сверхбогатые.(у меня все налоги-20-30 гр.,что я могу оплатить? :blink: Правда ,мне могут не все заплатить,но это будет все так же -достаточно мелочно).

правильно док не плати
Посилання на коментар

Як відомо, у неділю київська міліція заявила, що міліціонери мали повне право стріляти у активістів під час штурму Києво-Святошинського суду 11 січня.

У 1945 році в Одесі переодягнені у цивільне агенти Жукова без суду і попередження розстрілювали кожного, кого вони вважали причетним до кримінального світу.

И шо самое интересное по улицам Одессы стало безопасно даже ночью ходить.

...а ты считаешь что у нас так званой оппозиции позволительно защищать террористов? Контингент нужный для политических импотентов?

Посилання на коментар

...а ты считаешь что у нас так званой оппозиции позволительно защищать террористов? Контингент нужный для политических импотентов?

Ну хохлы считают, что им всё можно, а вот против них нельзя. Точь, точь как в анекдоте.
Посилання на коментар

Ну хохлы считают, что им всё можно, а вот против них нельзя. Точь, точь как в анекдоте.

Черч, ты вроде считаешь себя правильным и ругаешь других что они как говорят обзываются. Я украинец и считаю слово хохол ругательством сродни слову кацап или москаль. Это из лексикона низов а ты ведь претендуешь на более высокую ступень не так ли? Почему же до лексикона низов опускаешься? по крайней мере в общении со мной ты увидал где подобные названия других национальностей?
Посилання на коментар

Я вважаю, що окрім опозиції - на Майдані є люди дуже порядні, місцями - навіть відомі, які не хочуть жити в країні, де панує владний бандитизм.

Якщо не можливо себе захистити в законний спосіб, люди мають право захищатися в іший, доступний для себе

Особисто ти - даєш гарантію, що менти не підкинули речові докази "васильківським терористам"? А собі такого хочеш, чи думаєш, як одна з захисників підозрюваного у побитті Чорновіл:

Не треба проти себе настроювати людей таким чином, що тебе можуть на вулиці побити - сказала вона про Чорновіл, - чому мене не б"ють.

Тоді їй дали прочитати коменти, якими шаленів нет, коли вона це казала: ось, ви щойно проти себе настроїли, мінімум тисячу громадян України - не боїтеся вийти на вулицю?

У відповідь була мовчанка.

Посилання на коментар

Черч, ты вроде считаешь себя правильным и ругаешь других что они как говорят обзываются. Я украинец и считаю слово хохол ругательством сродни слову кацап или москаль. Это из лексикона низов а ты ведь претендуешь на более высокую ступень не так ли? Почему же до лексикона низов опускаешься? по крайней мере в общении со мной ты увидал где подобные названия других национальностей?

Я проти.

Не знаю, який зміст вкладають у поняття "хохол" ті, хто це слово вживає.

Особисто я роблю відмінність між кацапом і росіянином.

Кацап - це тупий, зарозумілий і нахабний росіянин.

Посилання на коментар

Платити будуть успішні, талановиті і перспективні - своїм майбутнім - це якщо з високої трибуни.

А коли приземлено - глянь, яка мінімальна зарплата в Португалії.

І щоб ти зрозумів розміри суми, яку ти називаєш "мелочно" - як довідка - їх життя не є дорожчим від нашого.

Посилання на коментар

Я проти.

Не знаю, який зміст вкладають у поняття "хохол" ті, хто це слово вживає.

Особисто я роблю відмінність між кацапом і росіянином.

Кацап - це тупий, зарозумілий і нахабний росіянин.

Ой Ори ну не чуди, почитай книги. на востоке Малороссии жили и хохлы и украинцы. которые себя сами так и называли. и это в народе так и прижилось. хохлы были хохлы, кацаапы были кацапы, а вы начинаете пальцы гнуть и выдумывать всякую хрень. Тем более тебе Ориша, ты ведь и не хохлушка и не украинка. Бля сделают проблему из ничего . а потом гундосят. А росиянин это гражданин России . он может быть и татарином и узбеком. а вот национальность русский. а по вашему видимо руський. А вот у вас нет гражданства или национальности вот и путаница.
Посилання на коментар

Спящие на майдане студенты забросали головешками мирно крадущийся с елкой беркут.

татьяна чорновол внезапно передумала заезжать домой, погналась за джипом с боксерами и начала его таранить.

выйдя из милицейского участка, андрей ильенко нетерпеливо зиганул и случайно разбил лицо себе и своему адвокату.

не пьющий ввиду болезни юрий луценко нажрался водки, залез в гущу беркута, назвал пидарасов пидарасами и тут же избил сам себя.

по всей украине активисты жгут свои машины и, хохоча, обливаются зеленкой. самые отпетые наносят себе по 12 ножевых ранений.

читайте эти и другие новости на страничках членов партии регионов и сочувствующих.

Посилання на коментар

Ой Ори ну не чуди, почитай книги. на востоке Малороссии жили и хохлы и украинцы. которые себя сами так и называли. и это в народе так и прижилось. хохлы были хохлы, кацаапы были кацапы, а вы начинаете пальцы гнуть и выдумывать всякую хрень. Тем более тебе Ориша, ты ведь и не хохлушка и не украинка. Бля сделают проблему из ничего . а потом гундосят. А росиянин это гражданин России . он может быть и татарином и узбеком. а вот национальность русский. а по вашему видимо руський. А вот у вас нет гражданства или национальности вот и путаница.

коли нація злодій - їй важко щось довести - тільки чому я крадене повинна визнати законним?

РУСЬ - це Україна, а руські люди - це наші предки, тому у нашій мові нема національності "руський" по відношенню до громадян Росії - а є росіяни.

а що там і як називають у вашому злодійському кублі - мені не цікаво.

Посилання на коментар

Спящие на майдане студенты забросали головешками мирно крадущийся с елкой беркут.

татьяна чорновол внезапно передумала заезжать домой, погналась за джипом с боксерами и начала его таранить.

выйдя из милицейского участка, андрей ильенко нетерпеливо зиганул и случайно разбил лицо себе и своему адвокату.

не пьющий ввиду болезни юрий луценко нажрался водки, залез в гущу беркута, назвал пидарасов пидарасами и тут же избил сам себя.

по всей украине активисты жгут свои машины и, хохоча, обливаются зеленкой. самые отпетые наносят себе по 12 ножевых ранений.

читайте эти и другие новости на страничках членов партии регионов и сочувствующих.

.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...