Ярослав Стебко Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 ой.. как это.. сенкью вери мач - на 100% согласен.Да не буду я вас бить, и вы меня побить не сможете, даже при личной встрече я вам простот не дам и сам вас не ударю, возраст я уважаю.А вот что я не уважаю, так это заявы что кто-то приедет и начистит мне лицо. Не просот не уважаю а даже презираю. Думаете я там борец или спортсмен? Отчасти да, но уверенный в своих силах такле не скажет И тот кто был когда-то силён тоже. А наслать толпу много мозгов не надо, послали бы вы своего внука с компанией, что вообще нереально, то я бы их встретил со своей компанией и под камеру мы бы выясняли кто пидором является, а кто нет. Так что вы должны взять свои слова обратно, или в противном случае вы опозорились как виртуальный боец, храбрг машущий кулаками из-за монитора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 А наслать толпу много мозгов не надо, послали бы вы своего внука с компанией, что вообще нереально, то я бы их встретил со своей компанией и под камеру мы бы выясняли кто пидором является, а кто нет. Так что вы должны взять свои слова обратно, или в противном случае вы опозорились как виртуальный боец, храбрг машущий кулаками из-за монитора. Да, якщо фотку не погаже - ганьба Коріну Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 Да не буду я вас бить, и вы меня побить не сможете, даже при личной встрече я вам простот не дам и сам вас не ударю, возраст я уважаю. А вот что я не уважаю, так это заявы что кто-то приедет и начистит мне лицо. Не просот не уважаю а даже презираю. Думаете я там борец или спортсмен? Отчасти да, но уверенный в своих силах такле не скажет И тот кто был когда-то силён тоже. А наслать толпу много мозгов не надо, послали бы вы своего внука с компанией, что вообще нереально, то я бы их встретил со своей компанией и под камеру мы бы выясняли кто пидором является, а кто нет. Так что вы должны взять свои слова обратно, или в противном случае вы опозорились как виртуальный боец, храбрг машущий кулаками из-за монитора. пацан, бляин, мне лично настать на твое уважение возрасту и твоей идиотской зависимости, что если кто-то умней тебя - он обязательно сраный пенсик, которому за 70. ты можешь быть бойцом?. не сраным уродом, прячущимся за своим возрастом, положением, должностью, зарплатой - здесь все это похуй, - а быть бойцом, который имеет свои. не привнесенные убеждения. и ты, блядь, сможешь эти свои убеждения зубами защитить - а не срать хуйню общими красивыми оборотами - для покрасоваться?. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 Да, якщо фотку не погаже - ганьба Коріну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 Одна из моих майдановских подружек только, что прислала смс. ""Міліція з народом" - щойно проскандували мені два беркутівці, які йшли повз ВР. Я розумію, що напевно це знущання. У раді зараз перебуває кілька осіб, а довкола - загони беркутів і міліції: оберігають кілька тєл і безліч йолок на кожньому поверсі ВР. У раду таскають подарунки: свята тут. Рибаку було неприємно, що ми показували йому сьогоднішні фото Тані Чорновіл: трохи зіпсули свято спікеру. А насправді хочеться голосно кричати: СКОТИ." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 пиши, пидар, в другом разделе - кто тебя, урода, силует? не хочешь? - или не можешь? - тогда подчиняйся правилам ЭТОЙ темы - и не возникай. а то умножат на ноль. дешевый ты. пользуешься тем,что тебя не достать. в глаза сука ты бы не посмел такое сказать. Потому цена тебе -ржавая копейка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Ни когда не говорил, что жил в Европе. Ездил отдыхал, но долго ни когда не жил и не говорил об этом. .http://m.youtube.com/watch?v=NfkbMxY7w9k Вот пройди по ссылке. Немецкий эксперт, кстати очень известный. Он говорит как раз об обезличивании. А насчет прав в ЕС - тема открыта- европейские ценности- посмотри там о правах много ссылок есть. Ну вот, большинство из вас так и делают - судят то, что не видели и не знают - Европу, Майдан, Украину, Ориану Кстати - этот твой эксперт - лицемер или проплаченое чмо. Похожий на шкатулку, для которого его собственные комменты значат больше чем возможность высказывать свое мнение в стране. Так и твой эксперт - помню дена уже давала ссылку на какую-то конференцию, где он половину доклада жаловался, что ему институт препятствовал проведению мероприятия, а другую половину зазывал к национальным государствам и хвалил Россию. Его то понять можно, он имел ввиду разросшиеся к Германии анклавы турков. Но вот каким боком к этому национальному государству Россия? - разве что тем, чтобы подмять под себя все остальные народы живущие в стране - тогда это нацизм. Тогда не надо закатывать глазенки на "тытульную" нацию и ждать, что всех русских, например, в Украине, обезличать, превратят в украинцев (этнических) И вот ты не разобравшись, только из ролика, говоришь чушь о безликости и зомбованности Эвропы. И получается такая лажа, которой поверить может только идиот. А идиоты на этом форуме - только из твоего лагеря. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 та не, родной, швейцария - это швейцария. там нет кацапья. а у нас вводить кацапский - низзя. - только по ому, что рядом - кацапия.Ты смотришь на прблему эмоционально, а не системно)) Мне если честно очень не нравится когда мой язык называют кацапцим , а не русским. Но по большому счёту, пофиг. Украинский язык долгое время развивался внутри огранниченной этнической группы и как следствие у него очень мощные логические ограничения. Почему так получилось это вне рамок этого поста. В продолжение этого разговора, логический машинный язык написали англосаксы, мне они конечно не нравятся, и я воще их козлами считаю, но переделывать их язык общения с компами на русский, это тупо))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Ты смотришь на прблему эмоционально, а не системно)) Мне если честно очень не нравится когда мой язык называют кацапцим , а не русским. Но по большому счёту, пофиг. Украинский язык долгое время развивался внутри огранниченной этнической группы и как следствие у него очень мощные логические ограничения. Почему так получилось это вне рамок этого поста. В продолжение этого разговора, логический машинный язык написали англосаксы, мне они конечно не нравятся, и я воще их козлами считаю, но переделывать их язык общения с компами на русский, это тупо))) Тупо быть тупым на каком языке написана программа для 1С ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Diod Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Я вот ходил на Майдан ради любопытства. Вернее, чтобы составить собственное мнение обо всем происходящем. А то одни блоги кричат о том, что на Майдане наемники и националисты, которые специально провоцируют Беркут. Другие пишут о несчастных студентах и мирных людях, которых избивают беркутовцы ногами и дубинками. То же самое и по нашим каналам - не поймешь, где правду говорят, где врут. Вот и пришлось самому пойти посмотреть. Собрался поздно, но как раз в тот день, когда Нуланд бросала крохи голодным майдановцам. На Майдане я встретил своего однокурсника, он теперь таким идейным стал, с самого начала Майдана в палатке сидит. Так вот когда Нуланд еще не было, он уже знал, что она скоро приедет. Схватил меня за руку, говорит, оставайся, мы победим, потому что к нам американцы из самого Агентства нацбезопасности приехали, которые организовывали "арабскую весну". Почитал я потом про это АНБ. Оказывается, американцы организовывали информационную кампанию на ТВ и в Интернете в Алжире и Тунисе. Теперь понятно, откуда появляются эти посты про избитых беременных женщин и детей! А на самом деле Майдан - это сборище маргиналов, которым лишь бы подраться и пожрать на халяву. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Одна из моих майдановских подружек только, что прислала смс.У тебя уже там подружки появились. Ходишь на Майдан при первой возможности? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Я вот ходил на Майдан ради любопытства. Вернее, чтобы составить собственное мнение обо всем происходящем. Вот и пришлось самому пойти посмотреть. Собрался поздно, но как раз в тот день, когда Нуланд бросала крохи голодным майдановцам. . Поїсти ходив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 Вставай, Україно, не спи, Вже вдосталь чекали на Долю. Хай бачать прокляті кати́, Що маєм неско́рену волю. Що віра і досі жива, Що кров наша досі гаряча. Вставай, Україно, пора, Бо скільки ж чекала, незряча. Та скільки ж терпіти могла Розтоптану гідність і волю? Та знаєте, честь не вмира́, Ми будем боротись до скону. Вставай, Україно, пора, Єднайтесь, козацькії діти, Ще наша держава жива, Ми вирвем її у бандитів! Хай пісня вкраїнська луна І вуха мозолить тирану. Вставай, Україно, пора! Єднаймось в підтримку Майдану! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2013 У голові раба - кайдани І шия, звикла до ярма Нащо́ рабу, скажіть, майдани? Та й змін не треба задарма Нащо́ рабу свобода, воля? Для нього - пряник і батіг! Така його собача доля Аби з ланца, бува, не втік Рабам - барак. І миску каші Горілки в свято повний жбан "Які ж чудові пута наші! Нехай живе наш батько - пан!!!" І мріє раб, що незабаром Настане час. Наступить рай Що син його (От би задаром!) Жуватиме жирніший пай Рабам майбутнє - безпросвітність Й робить, мов коні тяглові Рабам не знане слово "Гідність" В рабів - кайдани в голові! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Набридло бути найрозумнішою на форумі - вирішила піти у люди. Зайшла на Денецький - а там стільки здорових людей...мама мія, як все змінлося..... Дена, яка раніше, як тут на авці - перша і на білому коні - там з оф-топів не вилазить і звідти відгавкується старими картинками і величезними простинями, які ніхто не читає Навіть шкода її стало... Дена: все бюджетонаполняющие предприятия изнечтожены Еросоюзом и порезаны на металл Юзер: Да, мне это, как-то пофигу! Дело не в этом. Главное, что в Латвии Правительство ушло в отставку по такому поводу, что наше бы и не сморщилось! ...і це на Донецькому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Або, взагалі шедеврально... Я так скучилася за такими перлами... Нафиг не обидно. Признаю, в России на две копейки больше зарабатывают в сравнении с ЕС.Чё я с этим буду спорить. Лишь бы ты признал , что в ЕС больше зарабатывают и там хотят остаться жить. А Россия входит в число стран не привлекательных для эмигрантов. И прежде всего вследствие отсутствия демократической инфраструктуры. Возможно её создание в России. Никогда, в ближайшее время. Эта инфраструктура в в мозгах людей , а потом находит воплощение в жизни. И вот для её создания нужны прежде всего майданы, собираемые по каждому стоящему поводу. Стоящий повод для француза - нападение на журналиста и безразличие полиции - результат миллионная демонстрация. Демократия - это постоянная борьба граждан с государством.И это плата за комфортную жизнь. Других способов , пока существует гражданин и государство нет. Возможно такое в России - никогда. Даже если половину их населения загнать в концлагеря, другая будет её охранять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Возможно такое в России - никогда. Даже если половину их населения загнать в концлагеря, другая будет её охранять.[/size]С чего это вы вспомнили милое европейское изобретение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Одна из моих майдановских подружек только, что прислала смс. ""Міліція з народом" - щойно проскандували мені два беркутівці, які йшли повз ВР. Я розумію, що напевно це знущання. У раді зараз перебуває кілька осіб, а довкола - загони беркутів і міліції: оберігають кілька тєл і безліч йолок на кожньому поверсі ВР. У раду таскають подарунки: свята тут. Рибаку було неприємно, що ми показували йому сьогоднішні фото Тані Чорновіл: трохи зіпсули свято спікеру. А насправді хочеться голосно кричати: СКОТИ." Вряд ли крик твой ,что то сможет изменить в этом мире. Изменись сама. Вот тогда и увидишь реально свою СИЛУ.( Пример-тебе.В тюрьме даже самые сильные ,зачастую всего лишь шестерки у более умных.Исключения-редкостны.)А есть и более высокое состояние. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Або, взагалі шедеврально... Я так скучилася за такими перлами... Нафиг не обидно. Признаю, в России на две копейки больше зарабатывают в сравнении с ЕС.Чё я с этим буду спорить. Лишь бы ты признал , что в ЕС больше зарабатывают и там хотят остаться жить. А Россия входит в число стран не привлекательных для эмигрантов. И прежде всего вследствие отсутствия демократической инфраструктуры. Возможно её создание в России. Никогда, в ближайшее время. Эта инфраструктура в в мозгах людей , а потом находит воплощение в жизни. И вот для её создания нужны прежде всего майданы, собираемые по каждому стоящему поводу. Стоящий повод для француза - нападение на журналиста и безразличие полиции - результат миллионная демонстрация. Демократия - это постоянная борьба граждан с государством.И это плата за комфортную жизнь. Других способов , пока существует гражданин и государство нет. Возможно такое в России - никогда. Даже если половину их населения загнать в концлагеря, другая будет её охранять. В России ,люди -в сознании и нравственных убеждениях,намного выше наших .Многие из них перенесли тяжелейшие испытания и остались ЛЮДЬМИ,именно с большой буквы.Просто соотношение -люди и нелюди,у русских ,против нас,слабее. Но унижать русских людей -себя не уважать.Им намного тяжелее! Намного! Вы не пронимаете,что пишете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 В России ,люди -в сознании и нравственных убеждениях,намного выше наших .Многие из них перенесли тяжелейшие испытания и остались ЛЮДЬМИ,именно с большой буквы.Просто соотношение -люди и нелюди,у русских ,против нас,слабее.да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 В России ,люди -в сознании и нравственных убеждениях,намного выше наших .Многие из них перенесли тяжелейшие испытания и остались ЛЮДЬМИ,именно с большой буквы.Просто соотношение -люди и нелюди,у русских ,против нас,слабее. Но унижать русских людей -себя не уважать.Им намного тяжелее! Намного! Вы не пронимаете,что пишете. Это что ещё за форма расизма? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Это что ещё за форма расизма?Патрологическая.Слыхали!? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Достойні тих, кого обрали, Хоч сам до себе позивайсь. Одні клялися, що не крали, Про дух український так дбали – Ось – ось наступить Ренесанс. Але не поділили влади. Так переплутались гілки: Хто там за скіпетр, хто за правду? Народ лишився десь за кадром, Як рінь бурхливої ріки. На місце цих вознесли інших – Сталева хватка і мотив! Одноголосність душу тішить, І цар один, немов Всевишній, І «нікакіх» альтернатив. Та дух наживи – чорний ворон – Йому за всіх ладів не гірш: В закон возведено побори, Кінці ховаються в офшори, Петля кредитів – все тугіш. І буде так, допоки грати Із наших душ не опадуть. А керуватиме громада- То слуг теж прийдеться наймати, Аби служили до ладу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Патрологическая.Слыхали!? :rolleyes:Ну делить на людей и нелюдей стали первыми как раз расисты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Гарна стаття про Майдан Сергія Лещенка Майдан на канікулах http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/27/7008640/ ЄвроМайдан входить у найтяжчий період свого існування – міжсезоння, коли політика відходить на другий план. Подібне вже траплялося в грудні 2000 – січні 2001 року, коли значно менш чисельніша акція "Україна без Кучми", не домігшись мети усунення тодішнього президента, залишилася зимувати на Майдані. Тоді наметове містечко існувало паралельно з офіційним святкуванням нового року. Поселення "антикучмістів" під проводом Юрія Луценка та Володимира Чемериса простояло з середини грудня аж до 1 березня 2001 року, поки його не розігнали кілька сотень міліціонерів за рішенням тоді ще Старокиївського райсуду Києва. Хоча масштаби "того" та нинішнього Майдану неспівмірні, однак в обох випадках протест зіштовхнувся з однаковою проблемою – влада залишилася глухою до вимог людей, цинічно очікуючи на занепад протестного духу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Сьогодні опозиційні політики виявилися заручниками ЄвроМайдану. Вони його не збирали – вуличну активість планували не раніше весни 2014 року, за рік до виборів президента. У того ж Віталія Кличка на початок грудня була запланована тижнева поїздка до Гарвардської школи імені Кеннеді на тижневі курси підвищення кваліфікації, організовані соратницею по фракції Ольгою Бельковою. Плани політиків зламали люди, зібравшись на Майдан. Лідери опозиції, розуміючи наслідки ігнорування цього пориву, погодилися стати представниками Майдану в зносинах з владою. Але, окрім неочікуваного удару по режиму Януковича, що явно відповідало інтересам Кличка, Тягнибока та Яценюка, Майдан зробив їх відповідальними за втілення вимог людей. Попри відсутність прогресу в головних вимогах, озвучених місяць тому – відставки міністра внутрішніх справ Захарченка, прем’єр-міністра Азарова і президента Януковича, оголошення про розпуск Майдану на нинішньому етапі є для будь-якого опозиціонера суїцидом. Майдан триває, спустошуючи партійні каси опозиції та водночас наповнюючи резервуари віри в українську націю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Два Майдани – недільний та повсякденний В планах опозиції – обрати оптимальний режим в умовах ігнорування Майдану Януковичем. Їх мета – тримати табір доти, доки там залишаються люди, що готові протестувати. На сьогодні Майдан існує в двох моделях. Перша – це Майдан буднього дня, коли ядро протесту нараховує декілька тисяч революціонерів, що мешкають у наметах та Будинку профспілок, Київраді та Жовтневому палаці. З огляду на свята вже видно відтік частини людей до місця проживання. У планах опозиції – замістити частину добровольців, які від’їдуть, своїми кадрами. Фактично, ідеться про те, аби ввести вахту на Майдані для своїх партійних осередків та депутатів від опозиції у місцевих радах. Другий режим ЄвроМайдану – це народне віче в неділю. Тут основний кістяк становлять кияни, але значний внесок у масовий захід роблять і люди, які спеціально приїжджають з регіонів на вихідні, з однією-двома ночівлями на Майдані або взагалі без. За даними коменданта штабу ЄвроМайдану Степана Кубіва, минулої неділі, 22 грудня основна "кухня" революції в профспілках виготовила 90 тисяч порцій, ще 60 тисяч порцій забезпечили польові кухні. За дворазового харчування це означає, що в неділю через Майдан пройшло мінімум 75 тисяч приїжджих. З них на ніч залишилося близько 10 тисяч, каже Кубів. Найближча велика дата – Новий рік. У процесі підготовки на Майдані змонтовано нову сцену – більшу за розміром. Попередня витримувала дві тони – нова розрахована на чотири. Штаб обговорює запрошення вертепів на Різдво, закупляє безалкогольне шампанське та розробляє спецменю для новорічної ночі: "Ми хочемо робити акцент на овочах, фруктах, думаємо над грибами та копченостями", - говорить комендант Кубів так наче ідеться про сімейне застілля, а не вечерю на сто тисяч осіб. Майдан мріє про велику перемогу, потрібну для підтримання бойового духу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 В России ,люди -в сознании и нравственных убеждениях,намного выше наших .Многие из них перенесли тяжелейшие испытания и остались ЛЮДЬМИ,именно с большой буквы.Просто соотношение -люди и нелюди,у русских ,против нас,слабее. Но унижать русских людей -себя не уважать.Им намного тяжелее! Намного! Вы не пронимаете,что пишете. да Ви, ОБОЄ, взагалі то добре прочитали комент? Сприймати реалність такою якою вона є - це що означає когось принижувати? (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Ну делить на людей и нелюдей стали первыми как раз расисты. Ділити світ на Добро і Зло почали задовго до того, як люди почали відрізнятися за кольором шкіри Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Ділити світ на Добро і Зло почали задовго до того, як люди почали відрізнятися за кольором шкіриПри чём тут одно к другому? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.