Орiана Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Так вас используют(я считаю это крайне глупо идеализируя ситуацию вестись на всякую хирню лидеров)...И по поводу власти,если сделать то что вы хотите то получиться анархия,а оно вам надо????Или надо??? тобто, якщо Азаров енд компані підуть у відставку, то буде анархія? :o :o До речі, вчора на Радіо "Свобода" Богословська заявила, що 60-ть нар. депів ПР хочуть вийти з фракції - тільки їм погрожують. А на неї і її чоловіка чинять тиск, погрожуючи їхнім друзям, партнерам, сусідам, родичам .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25207801.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Ориана а чего ты бесишься???Я думаю Патаец адекватно судит по крайней мере со стороны виднее.Причем примеры по делу приводятся.Каждая точка мнение имеет право быть. Ориана уже четырежды удалила мои безобидные тексты. Но я то к ней тут не приходил в гости. Я попросил ее лишь на правах Модератора решить, МОГУ ЛИ Я С ЕЕ СОИЗВОЛЕНИЯ посещать этот ресурс. Я пришел сюда общаться не с лично же мамзелью из Львова. Я прошу еще раз решить, может ли мисс модераторша из Львива "разрешить" как бы мне общаться здесь, или своим модераторским указом все же соизволит удалить мое мнение вместе с баном навечно, так как ее мнение ей не приятно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 тобто, якщо Азаров енд компані підуть у відставку, то буде анархія? :o :o До речі, вчора на Радіо "Свобода" Богословська заявила, що 60-ть нар. депів ПР хочуть вийти з фракції - тільки їм погрожують. А на неї і її чоловіка чинять тиск, погрожуючи їхнім друзям, партнерам, сусідам, родичам .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25207801.html хорошо представим вы добились своего Кто будет у власти и на каких условиях???Насколько Вы уверены в своих лидерах!!!!Я думаю действующая власть может и ошибается но по крайней мере хоть как то ситуацию пытается исправить а те кто придет за ней мне представлять не хочется даже, будет простая дележка полномочий на народ сразу положат "прибор" и все пропогандируемые ценности забудутся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Ориана уже четырежды удалила мои безобидные тексты. Но я то к ней тут не приходил в гости. Я попросил ее лишь на правах Модератора решить, МОГУ ЛИ Я С ЕЕ СОИЗВОЛЕНИЯ посещать этот ресурс. Я пришел сюда общаться не с лично же мамзелью из Львова. Я прошу еще раз решить, может ли мисс модераторша из Львива "разрешить" как бы мне общаться здесь, или своим модераторским указом все же соизволит удалить мое мнение вместе с баном навечно, так как ее мнение ей не приятно... Повідомляю - ти можеш писати будь-де, тільки не на розділі "Политическая жизнь Украины". Але ти ЩЕ можеш вибачитися за образу честі і гідності українців, назвавши українську мову бидлячою і продовжити писати у цьому розділі - без образ надалі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Повідомляю - ти можеш писати будь-де, тільки не на розділі "Политическая жизнь Украины". Але ти ЩЕ можеш вибачитися за образу честі і гідності українців, назвавши українську мову бидлячою і продовжити писати у цьому розділі - без образ надалі. Подожди значит то что ты часто используешь термин "быдло"по отношению к Востоку Украины это нормально.А тут он в шутку сказал Быдлячей Польской заметь не Украинской и ты устраиваешь репрессии!!!Это ты справедливо оценила ситуацию!!!!??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Зі сторони гівнюка, який називає мову мого народу польською бидлячою? Вибач, але з поваги починається гідність. А я з ним і так довго бавилася в демократію. Не можна говорити з людиною категоріями, які йому невідомі - він не зрозуміє тебе. З.І. До речі, спробуй піти на якийсь російський форум і написати щось подібне - побачиш, як там відреагують - причому з першого разу. А я його попереджала не раз. Ориана, но ты же сама частенько называешь своих сограждан быдлом и идиотами. Ты тоже уйдешь с форума или хотя бы из темы? Верно?Ваша политическая сила не в состоянии решать вопросы достаточно справедливо, порядочно с учетом всех реалий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Но ты ЕЩЕ можешь извиниться за оскорбление чести и достоинства украинского, назвав украинский язык быдлячий и продолжить писать в этом разделе - без обид дальнейшем. МилаЯ Ориана. Простите меня Великодушно! ИЗВИНИТЕ ПОЖАЛУЙСТА, что я. недоумок. посмел оскорбить честь вашего Великого Языка, на котором к моему несчастию, тут даже общаться не способен. ...Надеюсь вопрос закрыт? Я как бы умылся соплями и признал свою вину...? (но тем не менее я все же вас люблю как бы на своем РУССКОМ. таком могучем и все объёмно мыслящем, на котором Вы даже разговариваете почти что поневоле) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 хорошо представим вы добились своего Кто будет у власти и на каких условиях???Насколько Вы уверены в своих лидерах!!!!Я думаю действующая власть может и ошибается но по крайней мере хоть как то ситуацию пытается исправить а те кто придет за ней мне представлять не хочется даже, будет простая дележка полномочий на народ сразу положат "прибор" и все пропогандируемые ценности забудутся. Значить так - влада довладарювалася до дефолту, чого не було навіть у скрутні часи економічної кризи. Влада - нічого не робить, щоб все це виправити. Влада тільки позичає і здає позиції на користь Росії. Скажи, хіба може бути щось гірше за цю владу? Тільки я тобі скажу по секрету - насправді винна не виконавча влада, яка за все це відповідає. Винні олігархи, які експлуатують державу на свою користь - використовуючи і парламент, і КМ - як знаряддя експлуатації. Тому, якщо б на теперішньому етапі вдалося змінити склад КМ, автоматом змінилась би більшість - і олігархи втратили б владу, а значить вплив на економічну ситуацію в країні. І ти не думай, що зараз повинна йти мова про покращення - ні, про це потрібно знати і говорити - Україна ПОВИННА перейти через КРИЗ реформ, щоб переродитися. Це страшно, про це важко сказати, це непопулярні заходи - але без цього Україна не виживе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Значить так - влада довладарювалася до дефолту, чого не було навіть у скрутні часи економічної кризи. Влада - нічого не робить, щоб все це виправити. Влада тільки позичає і здає позиції на користь Росії. Скажи, хіба може бути щось гірше за цю владу? Тільки я тобі скажу по секрету - насправді винна не виконавча влада, яка за все це відповідає. Винні олігархи, які експлуатують державу на свою користь - використовуючи і парламент, і КМ - як знаряддя експлуатації. Тому, якщо б на теперішньому етапі вдалося змінити склад КМ, автоматом змінилась би більшість - і олігархи втратили б владу, а значить вплив на економічну ситуацію в країні. І ти не думай, що зараз повинна йти мова про покращення - ні, про це потрібно знати і говорити - Україна ПОВИННА перейти через КРИЗ реформ, щоб переродитися. Це страшно, про це важко сказати, це непопулярні заходи - але без цього Україна не виживе. А у тебя есть гарантии по поводу того что новая власть не будет зависеть от олигархов.Если конечно не учитывать что большая часть из них и есть олигархи)))Поэтому мы говорим о замкнутом круге!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Значить так - влада довладарювалася до дефолту, чого не було навіть у скрутні часи економічної кризи. Влада - нічого не робить, щоб все це виправити. Влада тільки позичає і здає позиції на користь Росії. Скажи, хіба може бути щось гірше за цю владу? Тільки я тобі скажу по секрету - насправді винна не виконавча влада, яка за все це відповідає. Винні олігархи, які експлуатують державу на свою користь - використовуючи і парламент, і КМ - як знаряддя експлуатації. Тому, якщо б на теперішньому етапі вдалося змінити склад КМ, автоматом змінилась би більшість - і олігархи втратили б владу, а значить вплив на економічну ситуацію в країні. І ти не думай, що зараз повинна йти мова про покращення - ні, про це потрібно знати і говорити - Україна ПОВИННА перейти через КРИЗ реформ, щоб переродитися. Це страшно, про це важко сказати, це непопулярні заходи - але без цього Україна не виживе. Дефолтом и не пахнет - это просто агитки оппозиции. Главное, не допустить к власти трех оппозиционеров: жизнь раем не покажется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Подожди значит то что ты часто используешь термин "быдло"по отношению к Востоку Украины это нормально.А тут он в шутку сказал Быдлячей Польской заметь не Украинской и ты устраиваешь репрессии!!!Это ты справедливо оценила ситуацию!!!!??? Якщо ти знайдеш комент, де я пишу, що схід - це бидло - зробиш мені зауваження. Але я впевнена - цього не буде, бо даю визначення назагал і якщо ти впізнаєш у них своїх земляків - то хто вам лікар. Заперечуй по суті - я не проти. і не роби з мене дуру - я добре зрозуміла, що він мав на увазі - тим більше, це було не вперше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 А у тебя есть гарантии по поводу того что новая власть не будет зависеть от олигархов.Если конечно не учитывать что большая часть из них и есть олигархи)))Поэтому мы говорим о замкнутом круге!!!Гарантии есть однозначно: БУДЕТ она зависеть от олигархов (тех, кто спонсирует Майдан), причем теперь не только от наших, но и от заграничных. Простая колония -марионетка Украина - вот за что стоит Майдан по давлением ЗУ, жителям которой просто надо сбежать в Эуропу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 "Давайте без иллюзий - Майдан луснул. Там конечно еще стоят люди, и может их даже много, но...У Майдане нет цели, нет идеи, нет стратегии, и нет лидеров. Он более не мешает власти, а при нормальном подходе, он может даже сыграть на руку власти. Подведем итоги: 1. Украина развернулась к России и отвернулась от ЕС. 2. МВФ отвернулся от Украины. Украина без кредитов не может. У кого брать деньги? Правильно... У Путина... 3. Янукович укрепил свои позиции в перспективе (дешевый газ) и остался без выбора "куда идти". 4. Инвестиционный климат рухнул до отметки 1.8. Это самый низкий показатель за всю историю, включая и 2004 год. 5. Раскол в обществе еще больше усилился. Появились идеи разделения. Это не гуд. 6. На лидеров оппы заводится уголовное дело по статье 109 "Организация переворота", до 10 лет. ЕС лишается своего лобби в Украине. 7. Россия, вместо предложенного ранее сотрудничества, сажает Украину на "крючок" как отсталую колонию. именно так выглядит покупка евробондов на 15 лярдов и дополнение к газовому договору, которое, кстати, на руку РФ, а не в убыток, ибо автоматически разваливает угольную промышленность Украины и РФ занимает ее место, возмещая себе убытки." Насчет угольной промышленности я с автором не согласна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Якщо ти знайдеш комент, де я пишу, що схід - це бидло - зробиш мені зауваження. Але я впевнена - цього не буде, бо даю визначення назагал і якщо ти впізнаєш у них своїх земляків - то хто вам лікар. Заперечуй по суті - я не проти. і не роби з мене дуру - я добре зрозуміла, що він мав на увазі - тим більше, це було не вперше. По твоим словам те кто в данный момент не на майдане а работают считаются "быдлом" - потому что они терпят и работают.А то что только западная Украина митингует в основном, а остальные регионы работают и "терпят" это получается что все "быдло" все люди которые работают, а не тратят время на митинги ОНИ "быдло".Что вы и кому доказали своими митингами????Разве что себе какие мы "молодцы" мы "патриоты"(ну подняли самооценку дальше то что?).Пока остальное "быдло"терпит и работает" мы митингуем!!!!Это твои слова причем практически дословно!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 7. Россия, вместо предложенного ранее сотрудничества, сажает Украину на "крючок" как отсталую колонию. именно так выглядит покупка евробондов на 15 лярдов и дополнение к газовому договору, которое, кстати, на руку РФ, а не в убыток, ибо автоматически разваливает угольную промышленность Украины и РФ занимает ее место, возмещая себе убытки.Ты сильно не злорадствуй. Чтоб твои понты, тебе же жопой не вышли Этож Украина, вы что забыли с кем имеете дело? лохов прокатили (гейропейских и пиндоских) надеюсь вы такими не окажитесь, да и думаю что не придется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 тобто, якщо Азаров енд компані підуть у відставку, то буде анархія? :o :o До речі, вчора на Радіо "Свобода" Богословська заявила, що 60-ть нар. депів ПР хочуть вийти з фракції - тільки їм погрожують. А на неї і її чоловіка чинять тиск, погрожуючи їхнім друзям, партнерам, сусідам, родичам .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25207801.html Я посмотрел только 13 мин. видео но мне уже хватило.Что я вижу Богословська обиженная тем что год работала над вопросом Ес,так и не получила результатов свей работы.Ей обидно конечно,но теперь хотя бы понятно кто прорабатывал все нюансы работы с Ес. И кстати она также занималась экономическими вопросами.А теперь решила почему то уйти.Никто не хочет брать на себя ответственность за свою работу.А вы как патриоты должны ее пожалеть и простить!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Zharvi Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Давайте без иллюзий - Майдан луснул. Там конечно еще стоят люди, и может их даже много, но...У Майдане нет цели, нет идеи, нет стратегии, и нет лидеров. Он более не мешает власти, а при нормальном подходе, он может даже сыграть на руку власти. Майдан стоял и будет стоять. И ничего с ним Янукович не смог и не сможет сделать. Сегодня на всенародном Вече на Евромайдане было провозглашено о создании народного объединения "Майдан". Были выбраны и лидеры, и цели. Отставка правительства и президента приближается. А после отставки их ждет народный суд. Подведем итоги:Ага, итоги правления Януковича.1. Украина развернулась к России и отвернулась от ЕС.1. Янукович развернулась к России и отвернулась от ЕС.2. МВФ отвернулся от Украины. Украина без кредитов не может. У кого брать деньги? Правильно... У Путина...2. МВФ отвернулся от Януковича. Янукович без кредитов не может. У кого брать деньги? Правильно... У Путина...3. Янукович укрепил свои позиции в перспективе (дешевый газ) и остался без выбора "куда идти".Кредит приобрел Януковича, а доверие народа потерял.4. Инвестиционный климат рухнул до отметки 1.8. Это самый низкий показатель за всю историю, включая и 2004 год.Да, таков печальный итог правления Януковича.5. Раскол в обществе еще больше усилился. Появились идеи разделения. Это не гуд.Правление Януковича усилило раскол. Разделяй и властвуй.6. На лидеров оппы заводится уголовное дело по статье 109 "Организация переворота", до 10 лет. ЕС лишается своего лобби в Украине.Это все от слабости позиций Януковича.7. Россия, вместо предложенного ранее сотрудничества, сажает Украину на "крючок" как отсталую колонию. именно так выглядит покупка евробондов на 15 лярдов и дополнение к газовому договору, которое, кстати, на руку РФ, а не в убыток, ибо автоматически разваливает угольную промышленность Украины и РФ занимает ее место, возмещая себе убытки.Неужели стоило Януковичу отказаться от ассоциации ЕС, что проглотить российский "крючок". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Ты сильно не злорадствуй. Чтоб твои понты, тебе же жопой не вышли Этож Украина, вы что забыли с кем имеете дело? лохов прокатили (гейропейских и пиндоских) надеюсь вы такими не окажитесь, да и думаю что не придется.Это мнение из инета. Я вообще не злорадствую. Считаю Майдан вредным для Украины. И кто эти Ваши "Вы"? Я - гражданка Украины, а Вы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Я посмотрел только 13 мин. видео но мне уже хватило.Что я вижу Богословська обиженная тем что год работала над вопросом Ес,так и не получила результатов свей работы.Ей обидно конечно,но теперь хотя бы понятно кто прорабатывал все нюансы работы с Ес. И кстати она также занималась экономическими вопросами.А теперь решила почему то уйти.Никто не хочет брать на себя ответственность за свою работу.А вы как патриоты должны ее пожалеть и простить!!!Уйти она решила вовсе не "почему-то", она представитель Фирташа, который отстаивает проевропейскую направленность развития страны из-за чисто личных интересов. На народ ему, как и троице оппозиционеров, наплевать глубоко и с высокой горки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Майдан пусть стоит. А вот победит он только при наличии поддержки ВСЕГО народа, которой у него нет. Иначе ЛЕГИТИМНУЮ власть не удастся сделать нелегитимной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Zharvi Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Zharvi... ты придурок с рождения или просто ошибка неудачного эксперемента :huh:Благодарю за отклик. Твое мнение очень важно для меня.Боюсь тебя расстроить, но ни первый, ни второй вариант ко мне не подходит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Это мнение из инета. Я вообще не злорадствую. Считаю Майдан вредным для Украины. И кто эти Ваши "Вы"? Я - гражданка Украины, а Вы?Майдан вреден- не спорю. Тольк от тебя какае-та злородость исходит, что Украина села на крючек (как ты выразилась России) Украина, не куда не села, а только выжыдает, потом плакать будете, Украина вам не ху гейропейское P.S. Я ГРАЖДАНИН УКРАИНЫ, ПО НАЦИОНАЛЬНОСТИ УКРАИНЕЦ. УКРАИНА ДОЛЖНА БЫТЬ СОМОСТОЯТЕЛЬНАЯ, БЕЗ ВСЯКИХ ЕС И ТС. ВОТ КАК ДОЛЖНА ВЫГЛЯДЕТЬ УКРАИНА, БЕЗ ВСЯКОГО- ДАВАЙ СЮДА, ДАВАЙ ТУДА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Майдан вреден- не спорю. Тольк от тебя какае-та злородость исходит, что Украина села на крючек (как ты выразилась России) Я ГРАЖДАНИН УКРАИНЫ, ПО НАЦИОНАЛЬНОСТИ УКРАИНЕЦ. УКРАИНА ДОЛЖНА БЫТЬ СОМОСТОЯТЕЛЬНАЯ, БЕЗ ВСЯКИХ ЕС И ТС. ВОТ КАК ДОЛЖНА ВЫГЛЯДЕТЬ УКРАИНА, БЕЗ ВСЯКОГО- ДАВАЙ СЮДА, ДАВАЙ ТЮДА. Я думаю без разницы с кем мы будем главное выгодное сотрудничество для Украины.Территориально мы можем со всеми сотрудничать,но почему то выходит как"лебедь рак и щука" каждый в свою сторону тянет Украину, так и разорвать не долго!!!!( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Майдан вреден- не спорю. Тольк от тебя какае-та злородость исходит, что Украина села на крючек (как ты выразилась России) Украина, не куда не села, а только выжыдает, потом плакать будете, Украина вам не ху гейропейское P.S. Я ГРАЖДАНИН УКРАИНЫ, ПО НАЦИОНАЛЬНОСТИ УКРАИНЕЦ. УКРАИНА ДОЛЖНА БЫТЬ СОМОСТОЯТЕЛЬНАЯ, БЕЗ ВСЯКИХ ЕС И ТС. ВОТ КАК ДОЛЖНА ВЫГЛЯДЕТЬ УКРАИНА, БЕЗ ВСЯКОГО- ДАВАЙ СЮДА, ДАВАЙ ТУДА. ПОВТОРНО: Это пост из инета и мнение его автора таково, каким я его представила для обсуждения. ВЫРАЗИЛАСЬ НЕ Я. Но за 22 года Украина так и не смогла стать самостоятельной. Откуда новые силы и умения возьмем-то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Zharvi Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Майдан пусть стоит. А вот победит он только при наличии поддержки ВСЕГО народа, которой у него нет. Иначе ЛЕГИТИМНУЮ власть не удастся сделать нелегитимной. Не надо путать легитимность и легальность. Янукович легален, то есть признан законом. Но легитимность Януковича Майданом поставлена под сомнение, милионы граждан не признают прово Януковича на управление страной, и требуют отставки правительства и президента. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adekvat Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Я думаю без разницы с кем мы будем главное выгодное сотрудничество для Украины.Территориально мы можем со всеми сотрудничать,но почему то выходит как"лебедь рак и щука" каждый в свою сторону тянет Украину, так и разорвать не долго!!!!(сотрудничество в трех-стороннем порядке никто не отменял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 сотрудничество в трех-стороннем порядке никто не отменял..http://www.youtube.com/watch?v=rzx6WLaqMLg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Я никогда не пишу дурныць. Могу только выразить мнение, не соответствующее мнению оппонента. Мое право. Или ты не за демократию? Це твоя субєктивна думка і право, і я теж висловлюю своє. Ти не украінка і відстоююшеш на Украінскім форумі ідеї українофобства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Подожди значит то что ты часто используешь термин "быдло"по отношению к Востоку Украины это нормально.А тут он в шутку сказал Быдлячей Польской заметь не Украинской и ты устраиваешь репрессии!!!Это ты справедливо оценила ситуацию!!!!??? Б.П. я сказал не в шутку, а как бы, как я представляю, что польские паны так называли своих на Окраине Ржечи Посполитой польских хлопцев-холопов, как рабочий скот, БЫДЛО. И для них же спеленали некий сперва язык.... Тем не менее в результате войн Московия стала Россией присвоив быть продолжателем (идеи)? Киевской Руси, которая была ли не была, теперь уж под знаком вопроса. Но факт в том, что мы под знаком как бы нашей ущербности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Но за 22 года Украина так и не смогла стать самостоятельной.Ты очень ошибаешся. год, два, сто двадцать двать, это уже и есть самостоятельность. Только не кто не думал о стране и её жителях, всем тупа хотелось власти ( впрочем как и сейчас) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.