Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

дружище фашистский бандеровец. вот возьми и почитай. как же так. в Европе полицейский беспредел .http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--453968 читай смотри и я думаю больше не квакая про беспредел

Друже комуністичний імігрант, я тут цю інфу вже викладував. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=287494

І відповіді на поставлені питання так і не отримав. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ориана, можеш сказать, как ты лично страдаешь от системы?

Я живу в третьосортній країні

По поводу, нормальные в милицию не идут, так можно сказать что нормальные на форуме не пишут. Человек тебе дал ссылку, где уроды беснуются, нет, тебе все ровно говно фиалками пахнет, твоя ссылка, это последствие.

Моє посилання - це розгін студентів, які не чинили ніякого спротиву беркутівцям - і ти не знайдеш жодного такого відео.

Це був ПОЧАТОК Майдану.

А потім були дії цілком конкретних людей, з яких жодного не арештували - це УНА-УНСО, Тризуб і ще кілька крайньо націоналістичних організації - і стан афекту, коли кидали каміння навіть прості люди, яких і потім по звірячому били і деяких невинних заарештували.

Еще вопрос, тебе в лицо кулаком когда то били? Если да то ты прекрасно понимаешь чувство Беркута которому булыжник в подарок за службу прилетел. Тем более что они стояли без щитов и дубинок. Я не оправдываю мусарню в целом, но в данном случае все прекрасно понимаю.

ЩЕ РАЗ, для особливо ОБДАРОВАНИХ

Били в палками і щитами в обличчя беркутівці, які розганяли студентів. Били неозброєних, незахищених, простих громадян, які вийшли на ЗАКОННИй протест діям влади (непідписання Асоціації)

Беркут, на відміну від громадян - виконував свій ПРОФЕСІЙНИЙ обов"язок. Який обов"язок у Беркута - тобі потрібно пояснювати і що для цього в нього були всі засоби безпеки?

А ще подивися інше відео, коли вже не було силового розгону - лише витіснення - ось так діяли ПРОФЕСІЙНІ люди.

А те, що робили і на Майдані, і біля АП - це фашизм.

ТАКЕ владі прощати не можна, якщо ти, звичайно, Людина,

якщо слейв, бидло - у мене до тебе запитань нема.

_______

І ще...

Непомітно суспільство піднялося вище від політиків. Воно виросло і проявило себе.

Вперше ми розділилися не по мові, не по історії, не за політичними уподобаннями і навіть не за своїми меркантильними вигодами

Ми розділилися на тих, хто Люди, і тих хто слейв.

Слейв, більш пасивна частина суспільства - продовжує захищати систему.

Люди, більш активна частина - протестують проти свавілля системи.

На чиїй стороні перевага - тобі потрібно пояснювати?

Амінь!

Посилання на коментар

Ты сама ответила на вопрос!!!Я выделю основной смысл в твоих строках!!!

Вам будуть втюхувати, що це так економіка пішла в гору і жоден з вас не подумає: з якого це дива?

Я по этому поводу писал прочитай выше там я уточнял за состояние экономики и ВВП.И Кстате объяснил лично тебе что я имелл в виду.

А на Майдані - люди знають чого вони там, вони зорганізовані і не їх ведуть, а вони ведуть політиків.

Это только ваше мнение ибо толпа без "лидера" вожака просто глупое неконтролируемое "стадо".А лидеры у вас определились уже.Так что кто кого ведет вопрос отпадает сразу.

Я скільки разів пропонувала тобі дивитися громадське телебачення - скільки розумних і успішних людей на Майдані - та поряд з ними ці троє виглядають анахронізмом.

Ты сама себе противоречишь,лучше бы поддержала своих лидеров ибо они представляют вас и майдан(ахах анахронизмы))...

Але вони вчаться, вони міняються, вони розуміють, що ТАКЕ СИЛА народу, бо стояли пліч-о-пліч з народом проти Беркуту, захищали людей від репресій і зараз залюбки все це звернули б і кудись в Карпати на лижі, але люди сказали: ми не підемо і ці змушені також залишитися.

"Стоялы" то воны "стоялы" но по голове от беркута получил только народ(не забывай о мандатах депутата и неприкосновенности)...

До речі, буду на Майдані Новий рік зустрічати :rolleyes:

Это твое право!

Ти б ще зрозумів це, а не коментував МОЇ слова на свій манер - це не правильно! Ти не можеш ЗНАТИ, що і як я думаю. Ти можеш говорити тільки про себе і згідно своїх уявлень

Посилання на коментар

Лучше б встретила в семейном кругу, с мужем, детьми.

Діти вже не зустрічають НР вдома.

А до Києва я поїду з чоловіком і друзями.

В колі сім"ї - ми святкуємо Різдво

Посилання на коментар

P.S. І ще: я десь читав, що беркута приблизно годину стояли і дивились як мітингувальники б'ють солдатиків з внутрішніх військ - і ось так собі подумав - що ж то за мужики служать в тому беркуті? Б'ють їхніх товаришів, а вони стоять і тупо на це дивляться!!! :blink: Нормальні мужики і без наказу допомогли б своїм, по заклику "НАШИХ Б'ЮТЬ!" і без команд офіцерів...

Та що там читав - я на власні очі бачила.

Цікаво в кого така збочена фантазія - поставити перед озброєним до зубів Беркутом - цілком незахищених дітей - курсантів?

Як на мене - це була заздалегідь зрежисована псец. операція влади, щоб перекрити ту, що відбулася напередодні.

На жорстокі кадри побиття студентів, не менш жорстокі: трактор, ланцюги, зрив пакети і каменюки - на бідних хлопчаків курсантів. А щоб ті не втекли - позаду загород загін з Беркуту.

Як думаєш?

Посилання на коментар

Мова не про те хто віддавав наказ розгонити студентів на Майдані: тут все ясно - той хто узурпував всю повноту влади в державі, він за все і несе відповідальність.

ця людина погано вилася в школі, тому не знає:

чим більша влада - тим більша відповідальність.

Посилання на коментар

Та що там читав - я на власні очі бачила.

Цікаво в кого така збочена фантазія - поставити перед озброєним до зубів Беркутом - цілком незахищених дітей - курсантів?

Як на мене - це була заздалегідь зрежисована псец. операція влади, щоб перекрити ту, що відбулася напередодні.

На жорстокі кадри побиття студентів, не менш жорстокі: трактор, ланцюги, зрив пакети і каменюки - на бідних хлопчаків курсантів. А щоб ті не втекли - позаду загород загін з Беркуту.

Як думаєш?

Шо там думати.

І так все ясно, що саме так воно і було.

І той бульдозер і ті провокатори - то все елементи спецоперації. А солдатиків виставили як гарматне м'ясо, бо псевдомужики з беркуту засцяли - а раптом буде справжній бунт і той бульдозер дійсно поїде на стрій і народ почне реально мочити ментів а слідом владу...

Беркута, вони "герої" каліку побити, студентів чи сімейну пару туристів. :angry:

Я вже на цій гілці писав, як вони "відзначились" коли Дикаєва з соратниками "брали" :lol:

Посилання на коментар

Главная причина, по которой народ вышел на ЕвроМайдан.

Появилась маленькая надежда вылезти из дерьма, которую у нас украли.

А с Путиным за яко бы дешевый газ, нас ждёт такое глубокое дерьмо в котором мы ещё не были.

Надеюсь,что должно всё получится, потому что думающих украинцев намного больше, чем кучка думающих россиян. И пока нам Янукович не подкрутил как следует гайки, нужно бороться. "Промедление смерти подобно"

Нет никакой надежды.Пока по крайней мере. Но это не значит что я против выступлений.Любая активность лучше чем гнилой застой.
Посилання на коментар

Нет никакой надежды.Пока по крайней мере. Но это не значит что я против выступлений.Любая активность лучше чем гнилой застой.

Ось тут я з тобою згоден на 100%.

Мене давно дивувало - чому в Україні де більшості живеться досить скрутно немає ніяких протестів?

А зараз дивує поведінка людей південного-сходу України. Їм напевно ду-у-у-же добре живеться, якщо вони підтримують нинішню владу.

Посилання на коментар

Я вже на цій гілці писав, як вони "відзначились" коли Дикаєва з соратниками "брали" :lol:

Ну да, тоді готель обстріляли на квасне яблуко, а бандитам таки вдалося втекти.

Дебіли!

Я там написала, що НОРМАЛЬНІ люди в міліцію не йдуть - хочу пояснити.

Нормальні не йдуть, а йдуть або відверті негідники, або ідейні праведники.

Ні одних, ні інших нормальними назвати не можна.

Хоча, більшість все ж таки система ламає - тим вона і шкідлива - робить з Людей злочинців.

Посилання на коментар

Ось тут я з тобою згоден на 100%.

Мене давно дивувало - чому в Україні де більшості живеться досить скрутно немає ніяких протестів?

А зараз дивує поведінка людей південного-сходу України. Їм напевно ду-у-у-же добре живеться, якщо вони підтримують нинішню владу.

нам легше, ми по волі долі - пройшли етап руїни, який східнякам ще доведеться пройти. Ми вже відчули, що можемо дати собі раду і без допомоги держави - вони наразі тримаються за цю гнилу соломинку до останнього. Але все ж таки доведеться.

Посилання на коментар

Я там написала, що НОРМАЛЬНІ люди в міліцію не йдуть - хочу пояснити.

Нормальні не йдуть, а йдуть або відверті негідники, або ідейні праведники.

Ні одних, ні інших нормальними назвати не можна.

Хоча, більшість все ж таки система ламає - тим вона і шкідлива - робить з Людей злочинців.

Є інша думка: в міліцію йдуть ті, хто нічого робити не вміє, а красти боїться. :D
Посилання на коментар

Ты прав и даже не знаешь в чем.

Если бы даже Янек подписал эту Ассоциацию - без конкретных реформ - она б ничего хорошего не принесла украинцам.

А янеку нужны были только деньги, чтобы продержаться до выборов.

Европейцы это хорошо понимали - вот почему денег впэрэд не дали.

Посилання на коментар

Є інша думка: в міліцію йдуть ті, хто нічого робити не вміє, а красти боїться. :D

До речі, Едуардович - колишній опер.

У мене сусід працював (зараз вже на пенсії, вижили) викладачем у найбільш корумпованому виші Інституті ВС - винятково порядна і культурна людина - справжній полковник.

Посилання на коментар

Самая страшная власть - это пронацистская: зомбированная, без царя в голове.

нацистці ДЕНІ - ГАНЬБА!!!!

Дену - ГЕТЬ!!!!

Посилання на коментар

Да что там читал - я собственными глазами видела .

Интересно у кого такая извращенная фантазия - поставить перед вооруженным до зубов Беркутом - вполне незащищенных детей - курсантов ?

Как по мне - это была заранее срежиссированный псец . операция власти , чтобы перекрыть ту , состоявшейся накануне .

На жестокие кадры избиения студентов , не менее жестокие трактор , цепи , срыв пакеты и камни - на бедных мальчиков курсантов. А чтобы те не убежали - позади заграждений отряд из Беркута .

Как думаешь ?

Что там думать.

И так все ясно , что именно так оно и было.

И тот бульдозер и те провокаторы - то все элементы спецоперации. А солдатиков выставили как пушечное мясо , потому псевдомужикы с Беркута засцялы - а вдруг будет настоящий бунт и тот бульдозер действительно поедет на строй и народ начнет реально мочить ментов а вслед власть ...

Беркута , они " герои " калеку побить , студентов или семейную пару туристов. angry.gif

Я уже на этом форуме писал , как они " отличились " когда Дикаева с соратниками "брали" laugh.gif

..........................

Читаешь ЭТО, да еще в переводе с польского БЫДЛЯЧЕГО, то начинаешь просто по другому совершенно оценивать события допустим в Новочеркасске 1962 года.

Тогда у нас было общее тупое, омерзительное, презренное как бы к своим гражданам государство.

Но оно тем не менее заставляло уважать себя весь мир даже ценой подорожавших пирожков, и отношению к населению, в котором....я помимо тог, что даже не имея мандарин к новому году мог не унижаясь перед победившими меня и всех нас пиндосней, гордится успехами прорыва в космос, и достижениями нашей космонавтики.

Теперь я помимо того что вынужден терпеть гауляйтеров, который ведут себя как божки из поднебесья, мол утром пятка левая зачесалась, вечером Ходорковский уже в Берлине....или днем говорил о том, что какие плохие господа олигархи-мелкие подельники по сути, что много денег выделяют себе на празднования корпоративов, как в тот же день по сути выделяет 15 лямов сами знаете зачем и кому...

Тошно смотреть на всю эту вашу омерзительную говорильню и псевдоопозиционную камарилью.

Ваш "Беркут" распустить нахрен с позором, раз она не умеет даже на дешевые провокации реагировать, хотя время на освоение новой модели поведения были еще со времени Вильнюсских событий, когда саюдисты стреляли с крыш домов по русскому ОМОНУ, чтобы спровоцировать то что произошло в январе 1991 кажись года около их телебашни.

Абсолютно похожие провокации у нас проводились даже в москвабаде , тогда еще Москве в октябре 1993 года с крыш Мэрии и близлежащих к нему домов.

На хера нужна структура, которая получает зарплату, но ... ничего не изучает и знает что нужно делать, зная что к ней едут ваши с западены "невинныемальчики" с самого Львова? И в результате легко попадается на самые примитивные провокации?

...Я разумеется ничего в этом не понимаю. Но кто мне это объяснит? Не Ориана же. :wacko:

Посилання на коментар

Да

..........................

Читаешь ЭТО, да еще в переводе с польского БЫДЛЯЧЕГО, то начинаешь просто по другому совершенно оценивать события допустим в Новочеркасске 1962 года.

Тогда у нас было общее тупое, омерзительное, презренное как бы к своим гражданам государство.

Но оно тем не менее заставляло уважать себя весь мир даже ценой подорожавших пирожков, и отношению к населению, в котором....я помимо тог, что

...Я разумеется ничего в этом не понимаю. Но кто мне это объяснит? Не Ориана же. :wacko:

Пішов НАХУЙ з форуму

відповідь УКРАЇНКИ, громадянки - хамовитому незваному гостю з Росії.

АДРЕСА - тобі зрозумілою мовою - сподіваюся, не заблукаєш

Посилання на коментар

І так буде з кожним, хто думає, що там де ступила його брудна кацап"яча нога - це його земля.

ФОРУМ - українська територія.

і я не дам всякому прийшлому негіднику принижувати гідність українців.

Посилання на коментар

Прикольне ВІДЕО

"Файні новини" про Януковича, Путіна і Леніна

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2013/12/22/7007994/

Посилання на коментар

Ориана а чего ты бесишься???Я думаю Патаец адекватно судит по крайней мере со стороны виднее.Причем примеры по делу приводятся.Каждая точка мнение имеет право быть.

Посилання на коментар

Унікальні кадри

Revolution In Ukraine

Красиве відео про будні, дні і ночі Євромайдану у серці Києва.

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2013/12/22/7007995/

Посилання на коментар

Ориана а чего ты бесишься???Я думаю Патаец адекватно судит по крайней мере со стороны виднее.Причем примеры по делу приводятся.Каждая точка мнение имеет право быть.

Зі сторони гівнюка, який називає мову мого народу польською бидлячою?

Вибач, але з поваги починається гідність.

А я з ним і так довго бавилася в демократію.

Не можна говорити з людиною категоріями, які йому невідомі - він не зрозуміє тебе.

З.І. До речі, спробуй піти на якийсь російський форум і написати щось подібне - побачиш, як там відреагують - причому з першого разу.

А я його попереджала не раз.

Посилання на коментар

Зі сторони гівнюка, який називає мову мого народу польською бидлячою?

Вибач, але з поваги починається гідність.

А я з ним і так довго бавилася в демократію.

Не можна говорити з людиною категоріями, які йому невідомі - він не зрозуміє тебе.

З.І. До речі, спробуй піти на якийсь російський форум і написати щось подібне - побачиш, як там відреагують - причому з першого разу.

А я його попереджала не раз.

Ори, успокойся. Вон черч вообще призывает разделить Украину, я с этого вообще тупа ржу. Ты же меня тоже обзываешь, тем кем я не являюсь. НО, не истерю по этому поводу.
Посилання на коментар

Унікальні кадри

Revolution In Ukraine

Красиве відео про будні, дні і ночі Євромайдану у серці Києва.

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2013/12/22/7007995/

Вы просто слишком идеализировали все это мероприятие думаете что делаете что то великое,грандиозное(а на самом деле вы все втянуты в переплетение чьих то интересов) но далеко не Ваших(и не народа Украины)...Вот вы хотите изменить все к лучшему(похвально конечно) Но бесполезно...И хоть взорви форум ссылками новостями вряд ли я поверю в обратное!!!То что произошло касаемо "Беркута" студентов и все остальное это должно было произойти.Так бы не было смысла митинговать и не было такого остросюжетного сюжета майдана.Мне просто интересно понаблюдать что там дальше по сценарию будет.
Посилання на коментар

Ори, успокойся. Вон черч вообще призывает разделить Украину, я с этого вообще тупа ржу. Ты же меня тоже обзываешь, тем кем я не являюсь. НО, не истерю по этому поводу.

Та нехай би краще мене проститкою обізвав.

А назвати мову бидлячою - це значить плюнути в душу цілого народу.

Тобі цього не зрозуміти - ти себе не асоціюєш з народом - ти досі совєтікус.

Посилання на коментар

Та нехай би краще мене проститкою обізвав.

А назвати мову бидлячою - це значить плюнути в душу цілого народу.

Тобі цього не зрозуміти - ти себе не асоціюєш з народом - ти досі совєтікус.

Цэж трэба таке ляпнуть :lol:
Посилання на коментар

Вы просто слишком идеализировали все это мероприятие думаете что делаете что то великое,грандиозное(а на самом деле вы все втянуты в переплетение чьих то интересов) но далеко не Ваших(и не народа Украины)...Вот вы хотите изменить все к лучшему(похвально конечно) Но бесполезно...И хоть взорви форум ссылками новостями вряд ли я поверю в обратное!!!То что произошло касаемо "Беркута" студентов и все остальное это должно было произойти.Так бы не было смысла митинговать и не было такого остросюжетного сюжета майдана.Мне просто интересно понаблюдать что там дальше по сценарию будет.

В тому і справа - НЕ ІДЕАЛІЗУЮТЬ - все там так і є.

Це справжня вольниця. І хто брав участь в обидвох майданах - говорять що цей - дуже людяний.

Тому Беркут і влада - це вже не актуально, бо вони приречені - справа лише за часом, якщо ми хочемо все зробити по закону.

Бо якщо не по закону - ти уяви - ця маса людей суне на Межигір"я і там все трощить.

Янека - арештовують - і Беркут на стороні народу.

Тільки на таке ніхто не наважиться - українці - згусток енергії душі - це нам не дозволяє діяти насиьницькими методами, як би хто не хотів і не провокував людей.

Ну сам бачиш...

Посилання на коментар

В тому і справа - НЕ ІДЕАЛІЗУЮТЬ - все там так і є.

Це справжня вольниця. І хто брав участь в обидвох майданах - говорять що цей - дуже людяний.

Тому Беркут і влада - це вже не актуально, бо вони приречені - справа лише за часом, якщо ми хочемо все зробити по закону.

Бо якщо не по закону - ти уяви - ця маса людей суне на Межигір"я і там все трощить.

Янека - арештовують - і Беркут на стороні народу.

Тільки на таке ніхто не наважиться - українці - згусток енергії душі - це нам не дозволяє діяти насиьницькими методами, як би хто не хотів і не провокував людей.

Ну сам бачиш...

Так вас используют(я считаю это крайне глупо идеализируя ситуацию вестись на всякую хирню лидеров)...И по поводу власти,если сделать то что вы хотите то получиться анархия,а оно вам надо????Или надо???
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...