Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

ДЛЯ ЮЛІ

События в Крыму со слов крымского депутата

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=STfUDzi8hWY

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

а мне надо чтобы он здох и желательно - чтобы это происходило долго и мучительно.

Ого. Хорошие запросы. Ну тогда майдан будет стоять вечно.
Посилання на коментар

У ВР сталася бійка, бо Рибак хотів перерву

Спікер Володимир Рибак намагався оголосити перерву, але це це призвело до бійки у парламенті.

Так Рибак повідомив, що заради того, щоб підготувати закон "про амністію", потрібно попрацювати з ним і оголосити перерву до 16 години.

Депутати почали обурюватися, але Рибак все одно оголосив перерву.

Після цього депутати збіглися до трибуни парламенту. Почалися бійки між деякими з ними.

Після цього Рибак заявив, що він не буде оголошувати перерву.

Перед цим депутат Олег Ляшко заявив, що Володимир Рибак і його заступник Ігор Калєтнік мають подати у відставку, бо вони не з'явилися на засідання у четвер.

У відповідь на це Рибак повідомив:

"У мене була температура 39-40. Я після обіду до 6 ранку разом з керівниками фракції працював над угодою. Спитайте керівників фракції, де я був цілий день вчора". - ну да, бачили його в Жулянах - допомагав внучці тягнути чумойдани з грошима.

Посилання на коментар

Це карта протестів - для тих, хто каже, що Майдан - це менше ніж четверта частина України

post-29426-1392972812_thumb.jpg

Посилання на коментар

Для Юлі

Кримський парламент не проводитиме «сепаратистської» сесії – віце-спікер .http://bit.ly/1ecKDrx

Посилання на коментар

Зараз продовжується засідання ВР

під Верховною Радою - велика кількість ВВшників. Автобуси силовиків розташовані вздовж вул.Грушевського, силовики зі щитами в кілька поруч зміцнюють "тил" вулиці з боку парламенту.

Деякі з них - з жовтими пов'язками на рукавах, інші - з білими. На питання журналістів, що значать білі пов'язки, вони відповідають жартома: "З білими більш досвідчені".

деякі озброєні навіть зайшли у приміщення, але їх вивели, зараз з"ясовують, хто дав команду

Изображение

Посилання на коментар

А про татар ты забыл? Они в Крыму такой джихат устроят.

Лазарь не теряй реальность, ты слишком завертуаленный, спустись на землю.

Ничего татары в Крыму не устроят. За ради чего? Они 10 лет назад обожглись. а в этот раз к власти могут прийти не относительно умеренные силы, а крайне правые националисты. Татарам при такой власти ничего не светит. Слишком много могут потерять и ничего взамен не приобрести. Так что болтать на майдане могут много, реально пальцем не пошевелят.

Посилання на коментар

Вчера Путин плюнул янеку в лицо: пообещав выслать переговорника, чтобы помочь овощу отстаивать свои интересы - отправил омбудсмена

Да уж...очень влиятельное лицо в Кремле - уполномоченный по правам человека

:lol: :lol: :lol:

5 часов утра

Посол России Зурабов уехал из администрации президента Украины. Переговоры Януковича, лидеров оппозиции и министров ЕС продолжаются

путин тупо слил янека

Так вам давно говорили , а вы не верили, ВВП насрать на вашего призика, и деньги он выделял ни ему а Украине. Нам людям , как власти важно чтобы у вас был порядок и спокойствие, чтобы всё было у вас хорошо,
Посилання на коментар

Так вам давно говорили , а вы не верили, ВВП насрать на вашего призика, и деньги он выделял ни ему а Украине. Нам людям , как власти важно чтобы у вас был порядок и спокойствие, чтобы всё было у вас хорошо,

Так сегодня парламент отказался от двух миллиардов российских денег.
Посилання на коментар

деньги выделялись не Украине - а на поддержание режима януковича - этими деньгами он платил беркуту, который убивал людей

почему янук в ЕС не брал деньги? - потому, что там строгий контроль за их использованием.

а что на самого овоща путину наплевать - никто не спорил. более того, все знают, что он его презирает, как человека.

но руками янека - путин ослаблял Украину - и это факт.

Посилання на коментар

Вот такое сегодня пришло на почту

Украинцы,

За последние два дня Украина потеряла больше людей, чем за все 23 года её участия в миротворческих операциях. Это трагедия и горе, которое не знала Независимая Украина.

В связи с этим отменяем сегодня выпуск новых акций.

Глубоко скорбим и верим, что ад на улицах скоро закончится и Украина станет мирной и свободной страной.

Команда modnaKasta

Посилання на коментар

Не буду приводить кацапские средства массовой информации, но на сайте мин фина Украины появилась эта информация. Можете погуглить сами.

Украина отказалась от выпуска еврооблигаций на $ 2 млрд

Посилання на коментар

Ничего татары в Крыму не устроят. За ради чего? Они 10 лет назад обожглись. а в этот раз к власти могут прийти не относительно умеренные силы, а крайне правые националисты. Татарам при такой власти ничего не светит. Слишком много могут потерять и ничего взамен не приобрести. Так что болтать на майдане могут много, реально пальцем не пошевелят.

Татары в Крыму единственный стабилизирующий фактор СЕЙЧАС..

они специально очень вяло комментировали события в Киеве, чтобы не дать повод для России дестабилизировать ситуацию в Крыму

ДА!

Посилання на коментар

Активісти: Жодних виборів у грудні, негайна відставка Януковича

Активісти "Демократичного Альянсу" та "Громадського сектору" провели імпровізовану акцію проти угоди Віктора Януковича з опозицією.

Акція пройшла на Хрещатику, її вимогою є негайна відставки Януковича.

За словами організаторів Ігоря Луценка та Володимира В’ятровича, спроби опозиції домовитися з нинішнім главою держави є неприпустимими.

"Жодних виборів у грудні цього року. Тільки негайна відставка", - наголосив він.

При цьому Ігор Луценко наголосив, що Громадський сектор Євромайдану вимагатиме від Ради Майдану бойкотувати угоду з урегулювання кризи, яку на переговорах у Януковича вночі домовилися парафувати о 12:00 п’ятниці.

Згодом уже весь Майдан скандував: "Жодних угод!" і "Разом і до кінця!".

Посилання на коментар

Татары в Крыму единственный стабилизирующий фактор СЕЙЧАС..

Стабилизирующий, что? Отсоединение Крыма от Украины? Таки - да. Это их давний план.

Катар и Саудиты этот план поддержат. Хотя Россия и Китай тоже имеют свои виды.

Посилання на коментар

прикольна Karpa Irena

Лед сі тронув: дуже ідейна проти-бандерівська сестра мого харківського друга бігає аптеками в пошуках кровоспинних препаратів на Майдан,

дружина регіонала, котру він вивіз із дітьми в Донецьк, харкнула на його заборону й, будучи медиком, сама повернулася на Майдан.

А він, онімівши, трохи подумав і пішов питати в підлеглих, що ще на той Майдан треба...

Грошей чи їжі. Я натякнула підлеглим (це подруга-інсайдер, того й імені регіона не називаю), що в ідеалі голову Овоча в вигляді рагу, подивимося, чи прислухається...)))

:lol:

Посилання на коментар

ВВ покидають урядовий квартал АВТОБУСАМИ

овоч вже морально готовий,

але ще не дозрів до п"юре

Посилання на коментар

Віталій Уманець:

"Шановна оппо, я не погрожую, я так, натякаю.

Беззбройних людей на #‎Майдан'і вбивали, їх просто розстрілювали як звірів на полюванні.

Я, наприклад, лише за вчорашній день побачив стільки трупів на власні очі, що вистачило б з десятку людей на все життя.

Після цього я реально готовий вбивати ворога, якщо буде така потреба. Не дай Бог щось будете мутити.

Не дай Бог. Остальноє додумайтє самі.

Посилання на коментар

Дмитро Гнап

Важно понимать одну простую вещь: отход от власти Януковича в декабре, а не сейчас - подталкивает Украину к новой войне, к новым смертям.

О каком декабре может идти речь, если уже больше чем половины страны не воспринимают его как легитимного правителя?

Как мы будем жить все это время? Кто ему будет подчиняться? Поэтому, стоим на своем: отставка Януковича здесь и сейчас! Отставка или трибунал: за воровство и смерти.

А безъяичная наша оппозиция, надеюсь, выполнив свою роль, вскоре станет историей.

Посилання на коментар

посол Росії в Україні - зверхнє ЧМО

про це не тільки я кажу - так вважають всі, хто має якийсь стосунок до дипломатії

Посилання на коментар

У Маріїнському парку в Києві організми, які "забезпечували громадський порядок" побили журналіста, який робив репортаж про їхні нелегкі будні.

Репортеру проводив екскурсію член "охорони" з позивним "Топаз", але навіть він не зміг вберегти журналіста від тітушок, коли той зняв на камеру їхні обличчя.

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jp8SS_q2tGk

Посилання на коментар

Результату переговорів представників ЄС, опозиції та української влади щодо врегулювання внутрішньополітичної кризи поки немає.

Про це за підсумками другого дня переговорів повідомив журналістам міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорські.

Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр та Польщі Радослав Сікорський покинули будівлю адміністрації президента в п'ятницю о 13:30, повідомляє кореспондент "Української правди".

На питання, чи досягнуті якісь домовленості, Сікорські відповів: "Ні, ще ні".

Тим часом, за повідомленням джерела російського "Інтерфаксу", російський омбудсмен Володимир Лукін, посланник Путіна в Києві, відмовився підписати підсумковий документ щодо врегулювання кризи в Україні.

Офіційно підтвердити цю інформацію агентству поки не вдалося.

Посилання на коментар

ВВ-шники в спішному порядку покидають урядовий квартал.

Хто бачив, як це відбувалося, говорять, що це було так швидко, майже миттєво, солдатів, які замешкувалися - командири просто підштовхували у спину, кричали і панікували

потім покажу відео

я ось думаю - мож їх на Межигір"я тепер направляють

Посилання на коментар

Ева, непримиримые умрут. Будут убиты либо теми либо другими. Успокойся, горячая голова.

Думаю их ждёт участь Кравченко и Кирпы. Их уберут чтоб скрыть следы. Первый ЗАХАРЧЕНКО.

Р.S

Думаю нельзя сейчас верить словам депутатов...

Сейчас хорошо видно, как пытаются выкручиваться регионалы, вчера они тряслись от страха и бежали из страны, а сегодня жмут руки оппо, хотя все эти руки по локти в крови и как пиарятся на трупах оппозиционеры!

А ведь именно оппозиционеры призывали людей идти воевать, в то время, как сами оставались в безопасных местах!

Досрочные выборы президента, по предварительной информации, ожидаются в декабре (на три месяца раньше, чем планировались) разве, это стоит около сотни убитых и 600 искалеченных отцов и детей?

И те законы, которые в данные момент оппозиция выжимает у власти,ну ни как не влияют на благосостояние людей (!)

Я смотрю на их особняки и предприятия с миллиардными годовыми оборотами, и понимаю, что в первую очередь все они думают о своём благосостоянии!

И только надеюсь лишь, что под страхом народных репрессий те, кто придут к власти, будут больше думать о своём народе...

К сожалению это реалии жизни нашей жизни

Посилання на коментар

Думаю их ждёт участь Кравченко и Кирпы. Их уберут чтоб скрыть следы. Первый ЗАХАРЧЕНКО.

Р.S

Думаю нельзя сейчас верить словам депутатов...

Сейчас хорошо видно, как пытаются выкручиваться регионалы, вчера они тряслись от страха и бежали из страны, а сегодня жмут руки оппо, хотя все эти руки по локти в крови и как пиарятся на трупах оппозиционеры!

А ведь именно оппозиционеры призывали людей идти воевать, в то время, как сами оставались в безопасных местах!

Досрочные выборы президента, по предварительной информации, ожидаются в декабре (на три месяца раньше, чем планировались) разве, это стоит около сотни убитых и 600 искалеченных отцов и детей?

И те законы, которые в данные момент оппозиция выжимает у власти,ну ни как не влияют на благосостояние людей (!)

Я смотрю на их особняки и предприятия с миллиардными годовыми оборотами, и понимаю, что в первую очередь все они думают о своём благосостоянии!

И только надеюсь лишь, что под страхом народных репрессий те, кто придут к власти, будут больше думать о своём народе...

К сожалению это реалии жизни нашей жизни

Конечно.А вместо Янука кто...очередное вороватое ничтожество какими бывают наши президенты. Нужно поменять всю Систему.Нужен план что делать.Нужно альтернативное правительство. А не просто кулаками махать и булыжники кидать.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...