Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Будинок офіцерів- захопили вв та вони вже давно захопили і ранених звідти вигнали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Выгорит - еще лучше построимЯ спрашиваю,министром хочешь быть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Відкритим залишається питання, чому розгін саме зараз? Припускаю, що це пов'язано з анонсованим вчора переахуванням 2 млрд. баксів від РФ. Ну і напевно Янукович уже встиг вивести свої активи з європейських і американських банків. зрозуміло чому - відробляє ці 2 млрд. - адже йому відкрито сказали: розженеш, отримає гроші Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Я спрашиваю,министром хочешь быть? не, я матерюсь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 не, я матерюсь!Я тоже! Там только щёки надувать надо.Подумай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Мвд Украины заявляет. Война, Андрюш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Я тоже! Там только щёки надувать надо.Подумай... Не флудь! ________ Только что звонили к Герман спрашивали где президент, она очень диким голосом заявила, что на работе: МЫ РЯДОМ С НИМ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Они броник то сожгли... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Они броник то сожгли... да а еще огнемет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Коробочки сами по себе не ездят. Ты не понимаешь что происходит? У меня дежавю и больше всего я хотел бы ошибаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Он предложил кидать в огонь перец и ... хлорку. Хрен с ним с перцем, но если он реально хлорку кидать начнут они полгорода потравят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Если на самом деле хотят полной жопы, то ударят с другой стороны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Он предложил кидать в огонь перец и ... хлорку. Хрен с ним с перцем, но если он реально хлорку кидать начнут они полгорода потравят. Кто? перец, молоко, хлорка - нужны при отравлении газом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 У Львові управління міліції підпалили - блін, придурки - нащо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Кто? перец, молоко, хлорка - нужны при отравлении газом Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор. С перцем тоже прикольно выходит. Молоко действительно в огонь кидать смысл нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Если на самом деле хотят полной жопы, то ударят с другой стороны. виноват только янек - он гарант Конституции действует антиконстуционными методами, нарушая целую кучу разных законов - например - фактическое ЧП без оглашения такового. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор. С перцем тоже прикольно выходит. Молоко действительно в огонь кидать смысл нет. кто тебе сказал, что хлорку куда-то бросают? ее используют при отравлении газом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 виноват только янек - он гарант Конституции действует антиконстуционными методами, нарушая целую кучу разных законов - например - фактическое ЧП без оглашения такового.Вопрос "Кто виноват?" уже не актуален. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 только что показали толпы "организмов", одетых под самооборону - шатаются Киевом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 кто тебе сказал, что хлорку куда-то бросают? ее используют при отравлении газомЧувак комментатор сказал "в огонь нужно кидать перец, что бы дым был с перчинкой, еще хлорку хорошо". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Они броник то сожгли...даа еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Вопрос "Кто виноват?" уже не актуален. а не - сейчас как раз и актуален - теперь он ответит за все. ты ж понимаешь, что в янека уже нет будущего в Украине? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити. я бачила на громадському - мало того - водій звідти заледве виліз: наковтався газу. До речі, зараз Богословська говорить, що воєнні ФСБ стоять поряд з нашими бойовиками в погонах і керують що робити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 а не - сейчас как раз и актуален - теперь он ответит за все. ты ж понимаешь, что в янека уже нет будущего в Украине? Я видел слишком много чудес, Ори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Чувак комментатор сказал "в огонь нужно кидать перец, что бы дым был с перчинкой, еще хлорку хорошо". а потом же самому дышать?! нет - их используют как средство против отравления газом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 да а еще огнемет Я бачив відео де БТР лише підпалили ззовні. Залишків спаленого БТРа не показують... Взагалі то БТР то така штукенція яка хвилин 15-20 легко витримує горіння ззовні без шкоди для екіпажу. Може й не спалили, а лише спробували підпалити. А ты в бэтере горел? От удушья дохнут, а не от ожогов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Я видел слишком много чудес, Ори. а я видела величественного Каддафи четыре года назад в Киеве - где он сейчас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 А ты в бэтере горел? От удушья дохнут, а не от ожогов. да да - мужик задыхался если будет видео - выкладу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лазарь Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 а я видела величественного Каддафи четыре года назад в Киеве - где он сейчас?Хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Если кинуть в огонь хлорку то выделяется хлор.Дурницю пишеш. Хлорка це суміш Ca(ClO)2, CaCl2 и Ca(OH)2. Тепер спробуй "запалити" ці речовини - згадай шкільний курс хімії :lol: Скоріш за все хлорка є непоганим окисником і в присутності відкритого полум'я заставляє горіти навіть сталь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.