Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Давайте я буду давать вам ссылки и указывать на русофобство.давай. - правильная ссылка - с нас 100г., не правильная - с тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 давай. - правильная ссылка - с нас 100г., не правильная - с тебя.===========И тут форум спился и побратался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 =========== И тут форум спился и побратался. ну куда ты спешишь?... перед любым братанием должна быть забойная драка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 В журналистских статьях Украинской Правды русофобства не припомню, а вот в блогах может быть, так же как и украинофобство. Ведь в Украинской Правде пишет и главный украинофоб страны Колесников. Свобода слова и демократия, ничего не поделаешь. Так что российскую точку зрения(и её методы) вы там тоже найдете, но это не является официальной позицией интернет газеты, и тем более наших центральных СМИ.А что в блогах- это не украинская правда??А куда редакторы смотрят?? А куда смотрят когда даже не русских , русскоязычных украинцев называют быдлом??? А в какой российской газете вы найдете такое?? У нас сразу закроют такое чтиво- а у вас норма!!! Вы задайтесь сами вопросом кому это надо??? Лично Вам надо??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 давай. - правильная ссылка - с нас 100г., не правильная - с тебя.Договорились. Как засылать будем?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Договорились. Как засылать будем??сначала дело давай. куда переслать ящик конины я тебе потом объясню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Geo_ФУП Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 ну куда ты спешишь?... перед любым братанием должна быть забойная драка.=============Нет смісла ни в первом, ни во втором. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Давайте я буду давать вам ссылки и указывать на русофобство.Знаете, был такой прикол, как раз на Украинской Правде. Один регионал, украинофоб по вашему, написал официальное письмо с просьбой разрешить ему открыть блог, что бы он мог противостоять.... Ну все читатели посмеялись и забыли, но регионал не забыл, и через пол-года разразился гневным письмом, что мол УП подавляет свободу, не разрешает ему печататься на её страницах... Вот не клевещут, вроде ПРУ и партия, но партия рабов, которые не представляют что можно делать то что хочешь, и не спрашивать разрешения у старшего. У нас все равны, делайте что хотите, но если вы не согласны с свободой, с Майданом, с европейскими ценностями(дающим эту свободу), с украинским буржуазным национализмом, то не пишите, не делайте, вам в Питер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 ну куда ты спешишь?... перед любым братанием должна быть забойная драка. Я ваші коменти перекину на Реформи - там робіть що хочете Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 сначала дело давай. куда переслать ящик конины я тебе потом объясню. http://life.pravda.com.ua/columns/2014/02/14/152411/Да вот лови. Здесь есть немного. Про западных добрых волхвов и восточных злых колдунов. Заодно и поржал трохи- над такой ебанутостью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Я ваші коменти перекину на Реформи - там робіть що хочете :lol: Не угомонишься... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 А с любой , Фил. Когда нейтрален, то оценка более трезвая, без эмоций и обид. Это кто тут нейтрален? Не смеши мои тапки - вы играете на стороне власти и быть нейтральными априори не можете. Плюс - вы берете инфу только с официальных источников - а это односторонний взгляд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Это кто тут нейтрален? Не смеши мои тапки - вы играете на стороне власти и быть нейтральными априори не можете. Плюс - вы берете инфу только с официальных источников - а это односторонний взгляд. Как скажешь. На стороне власти, так на стороне власти.... Нам пох Мы, хоть - белые? (само собой пушистые) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Знаете, был такой прикол, как раз на Украинской Правде. Один регионал, украинофоб по вашему, написал официальное письмо с просьбой разрешить ему открыть блог, что бы он мог противостоять.... Ну все читатели посмеялись и забыли, но регионал не забыл, и через пол-года разразился гневным письмом, что мол УП подавляет свободу, не разрешает ему печататься на её страницах... Вот не клевещут, вроде ПРУ и партия, но партия рабов, которые не представляют что можно делать то что хочешь, и не спрашивать разрешения у старшего. У нас все равны, делайте что хотите, но если вы не согласны с свободой, с Майданом, с европейскими ценностями(дающим эту свободу), с украинским буржуазным национализмом, то не пишите, не делайте, вам в Питер. Что Вы говорите, то есть Вы не считаете,что есть такая возможность блокировать его блог??То есть и комменты под статьями там не удаляют и юнкеров не блокируют?? Вот здесь тоже по вашему нет цензуры??? Не смешите мои тапочки, уважаемый!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Маразм кріпне ... В Одессе открыли производство за захват здания ОГА, которого не было http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/14/7013922/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Как скажешь. На стороне власти, так на стороне власти.... Нам пох Мы, хоть - белые? (само собой пушистые) Вам то пох - понятно - деньги не пахнут но нам не пох - это наша жизнь, наша страна, наше будущее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Маразм кріпне ... В Одессе открыли производство за захват здания ОГА, которого не было http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/14/7013922/ Так вроде с юридической стороны всю правильно. Покушение на захват, а не за захват. То же статья, как и покушение на убийство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Что Вы говорите, то есть Вы не считаете,что есть такая возможность блокировать его блог?? То есть и комменты под статьями там не удаляют и юнкеров не блокируют?? Вот здесь тоже по вашему нет цензуры??? Не смешите мои тапочки, уважаемый!!! Нет что бы порадоваться возможностям, вон Колесников теперь пользуется. Вы считаете себя хуже? А я думал, хуже некуда :o Вот говорил же, вам в Питер. На УП есть возможность никого не спрашивать и открывать свой блог, и все его будут читать, а вам нужна возможность гадить без возможности вам помешать? Это две разные, противоположные свободы. Точный пример свободы по вашему я прочитал в своё время, и запомнил. Боевой генерал, прошедший всю войну, был арестован и кинут в тюрьму. Там его уголовники избили, и весело мочились на голову. Вот такая свобода, где еще найдётся, простому уголовнику гадить на голову боевому генералу! Вот не надо нам таких, со своими как раз справляемся. А здесь раньше не было цензуры, совсем, и многие ваши единомышленники, гадили, под себя, и никто за ними не убирал. И мне предлагали модерировать, побрезговал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 http://life.pravda.com.ua/columns/2014/02/14/152411/ Да вот лови. Здесь есть немного. Про западных добрых волхвов и восточных злых колдунов. Заодно и поржал трохи- над такой ебанутостью. так. допонял.для начала размести здесь в виде картинки хотя бы - копию справки от твоего психиатра. - терзают смутные сомнения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Нет что бы порадоваться возможностям, вон Колесников теперь пользуется. Вы считаете себя хуже? А я думал, хуже некуда :o Вот говорил же, вам в Питер. На УП есть возможность никого не спрашивать и открывать свой блог, и все его будут читать, а вам нужна возможность гадить без возможности вам помешать? Это две разные, противоположные свободы. Точный пример свободы по вашему я прочитал в своё время, и запомнил. Боевой генерал, прошедший всю войну, был арестован и кинут в тюрьму. Там его уголовники избили, и весело мочились на голову. Вот такая свобода, где еще найдётся, простому уголовнику гадить на голову боевому генералу! Вот не надо нам таких, со своими как раз справляемся. А здесь раньше не было цензуры, совсем, и многие ваши единомышленники, гадили, под себя, и никто за ними не убирал. И мне предлагали модерировать, побрезговал. Где его найти этого Колесникова, дайте ссылку.Причем тут боевой генерал?? Что вы все в одну кучу сваляли? Кто это такой ?? Причем здесь раньше про форум?? Я вам за сегодня говорю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 (Роман Коломієць) " ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ ТУДИ ЗАНЕСЛО! Останнім часом можна прочитать було дуже багато заяв Правого сектору, маніфестів, ультиматумів владі, однак після 19 січня дій якихось ми так і не дочекались. І це не дивлячись на те, що влада відпускає заручників лише під домашній арешт, а нових бере щодня в полон. Вже почались заяви Сашка Білого і інших місцевих керівників організації про майбутню фракцію в Парламенті...невже політичний вірус і на них розповсюдився? Хіба не зрозуміло, що сьогодні потрібні не нові партії, а нові організації і профспілки, які контролюватимуть всі партії і ставитимуть їм вимоги? Кого більше поважає народ - того хто продає в супермаркеті товари, чи того хто захищає споживачів від неякісних товарів і обману покупців зі продавцями? Гадаю Правий сектор всі полюбили за інші заслуги...не в корумпованому Парламенті їм місце. Прочитав сьогодні інтерв'ю Яроша, де він сказав, що якщо мирно здолаєм режим то треба залишити Межигір'я Януковичу. Вважаю це вкрай невірно, адже революція має завершитись перемогою над режимом, повною його капітуляцією, а не домовленістю з режимом як було в 2005 році. Чи будуть якісь гарантії у Януковича і його "Сім'ї" потрібно спитати у репресованих ним Луценка, Тимошенко, васильківських терористів, Павличенків, інші десятки тисяч неправдиво засуджених цією продажною системою. Тож ніяких домовленостей зі злочинцями! "Вор должен сидеть в тюрьме"! " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 (Роман Коломієць) " ПРАВИЙ СЕКТОР НЕ ТУДИ ЗАНЕСЛО! Останнім часом можна прочитать було дуже багато заяв Правого сектору, маніфестів, ультиматумів владі, однак після 19 січня дій якихось ми так і не дочекались. І це не дивлячись на те, що влада відпускає заручників лише під домашній арешт, а нових бере щодня в полон. Вже почались заяви Сашка Білого і інших місцевих керівників організації про майбутню фракцію в Парламенті...невже політичний вірус і на них розповсюдився? Хіба не зрозуміло, що сьогодні потрібні не нові партії, а нові організації і профспілки, які контролюватимуть всі партії і ставитимуть їм вимоги? Кого більше поважає народ - того хто продає в супермаркеті товари, чи того хто захищає споживачів від неякісних товарів і обману покупців зі продавцями? Гадаю Правий сектор всі полюбили за інші заслуги...не в корумпованому Парламенті їм місце. Прочитав сьогодні інтерв'ю Яроша, де він сказав, що якщо мирно здолаєм режим то треба залишити Межигір'я Януковичу. Вважаю це вкрай невірно, адже революція має завершитись перемогою над режимом, повною його капітуляцією, а не домовленістю з режимом як було в 2005 році. Чи будуть якісь гарантії у Януковича і його "Сім'ї" потрібно спитати у репресованих ним Луценка, Тимошенко, васильківських терористів, Павличенків, інші десятки тисяч неправдиво засуджених цією продажною системою. Тож ніяких домовленостей зі злочинцями! "Вор должен сидеть в тюрьме"! " Купили их, Ева. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Купили их, Ева.нет.все гораздо хуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 нет. все гораздо хуже. Расскажи, Марк. Ты как считаешь?? Устали они или пообещали им что- то?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 так. допонял. для начала размести здесь в виде картинки хотя бы - копию справки от твоего психиатра. - терзают смутные сомнения. да, все кончилось пшиком :huh: неужели так трудно своё зеркальное отображение найти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Расскажи, Марк. Ты как считаешь?? Устали они или пообещали им что- то?? фиговая тема.никто никому ничего не обещал и не мог обещать. Майдан стоит - и низкий уклон ему. это значит, что в этой сране есть надежда. есть одна иллюзия, ничего не значащая... - если бы Юлька была в игре - она бы смогла разрулить ситуацию. реальность же такова - за эти 20 лет - во власть вылезла накипь. тупая, блатная, сраная мразь. которая получила власть - и теперь не знает, что с этим делать. просто потому, чо эта мразь не предназначена для власти - она предназначена для услужения. холопы у власти. что может быть хуже? - это касается всей власти и т.н. оппозиция ведь тоже сидит в ВР... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 так. допонял. для начала размести здесь в виде картинки хотя бы - копию справки от твоего психиатра. - терзают смутные сомнения. Может лучше у того попросить- кто эту бредень пишет,а?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Марк Валерий Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 да, все кончилось пшиком :huh: неужели так трудно своё зеркальное отображение найти? в Тенях нет отражений Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 да, все кончилось пшиком :huh: неужели так трудно своё зеркальное отображение найти? Если есть , что предъявить- то предъявите лично мне. Зачем за глаза то?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 " Цікаво, а що далі? Допустимо влада закриє всі кримінальні справи в обмін на звільнення будівель і розбирання барикад. Все революція скінчилась? Янукович на своєму місці, прокурори судді, далі беруть хабарі і телефонним правом беруть в заручники кого треба примусити до чогось? У Верховній Зраді далі більшість проросійська і опозиція допомагаюча їй тушками, ще кредити від Путіна в обмін на чергові підприємства і землю, добкіни і кернеси на посадах і тітушки з беркутом та ввешниками витрачаючі зароблені пермії і вїжджаючі в новеньки квартири за кошти народу який вони пацифікували. А Майдан знову почне співати і танцювати до 2015, як і планували США, Росія і опозиція з Януковичем. " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.