Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 а що сутинерів часто відстрілюють - знаєш? СВОЄ підложи, якщо вже так хочеться когось продати що там в тебе є? - голяк? ось і сиди, сутинер хрєнів в дирявих штанах :lol: Так сутенеры это как раз те, кто проплачивает "майдан"! А как называются те, кто получает эти деньги, знаешь? Значится так и запишем - Ориша дает добро на отстрел сутенеров.. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 для всякого ідіота - все що не піддається розумінню - ідіотизм. наразі ти сьогодні три рази ляпав рилом в болото - на сьогодні досить. Ориша, а ты с Корей не спала...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 А и еще. После саммита журналюга какой то( молодец) с евро парламента какого то хуя выципил, вроде отвечающего за права человека. И сращивает его - а как вы относитесь к тому, что оппозиция закидывала силовиков булыжниками и коктейлями Молотова. - это они выражали свое недовольство и гнев. - а если бы в Европе оппозиция стала делать то же самое?? Ссука глаза вылупил , надулся, и типа- "это не обсуждается" съебал. То есть украинцев изначально ставят в позицию третье сортных людей. Типа мы делаем так как считаем нужно, а вы так как скажем мы. Вот нах и демократия. стерик, доморощенных клоунов мы видим каждый день по телевизору, так что не старайся - уже все научились отличать их клоунские репризы от реальности.на западе в случае угрозы коктейлей Молотова вся гребанная власть идет на перевыборы. у вас там Болотная... или еще чё-то было? - пупкин назначил досрочные перевыборы под наблюдением независимых наблюдателей? - нет? - тогда усохни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ты это к чему вывалила?? Какая связь здесь с кредитом России?? да мне твой кредит пойух - не думаю, что будет второй транш - просто пупкин сейчас вынужденно толерантный. подожди, как только он обосрется с олимпиадой - тогда мы и увидем его истинное лицо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ориша, а ты с Корей не спала...? обязательно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 обязательноПонимаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 :lol: Так сутенеры это как раз те, кто проплачивает "майдан"! А как называются те, кто получает эти деньги, знаешь? Значится так и запишем - Ориша дает добро на отстрел сутенеров.. :lol: не майдан, а антимайдан. кто получает - не знаю, но знаю, что твоих земляков часто кидают, как самых дешевых на трассе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Понимаю... Ну хоть щось...за день і то прогрес :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 стерик, доморощенных клоунов мы видим каждый день по телевизору, так что не старайся - уже все научились отличать их клоунские репризы от реальности. на западе в случае угрозы коктейлей Молотова вся гребанная власть идет на перевыборы. у вас там Болотная... или еще чё-то было? - пупкин назначил досрочные перевыборы под наблюдением независимых наблюдателей? - нет? - тогда усохни. Да ты что , а вчера во Франции был митинг против президента. Там тоже булыжники взяли- менты жестко дубьем разогнали. Арестовали более 150 человек. И ни каких первыборов что то не вижу.. Или до вас не все евро новости дохоходят?? А ну я же забыл- вы же еще не вступили туда.Да и после этого. Какой то француз креиковал Янука за жесткие меры. Я еще очень смеялся. Так что усохни ты- евроинтегратор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 да мне твой кредит пойух - не думаю, что будет второй транш - просто пупкин сейчас вынужденно толерантный. подожди, как только он обосрется с олимпиадой - тогда мы и увидем его истинное лицо. Ну я думаю увидите. Чесаться начнете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Подонки охуевшие от бабла и потерявшие совесть и стыд!!!! На полевой кухне майдана шеф-повар Сережа с черным, но добрам лицом просил откладывать хорошие продукты в детский дом ("мы шо - мы тут сало, хлеб, чеснычек поедим") - потому что эти нелюди ЛИШИЛИ ДЕТДОМ ФИНАНСИРОВАНИЯ! - надо ж деньги платить беркуту! - майдан отсылает детям продукты! ой, держите меня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Подонки охуевшие от бабла и потерявшие совесть и стыд!!!! На полевой кухне майдана шеф-повар Сережа с черным, но добрам лицом просил откладывать хорошие продукты в детский дом ("мы шо - мы тут сало, хлеб, чеснычек поедим") - потому что эти нелюди ЛИШИЛИ ДЕТДОМ ФИНАНСИРОВАНИЯ! - надо ж деньги платить беркуту! - майдан отсылает детям продукты! ой, держите меня!Мне пришлите- я тоже голодаю. Мы все здесь голодаем. Дайте сала! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Да ты что , а вчера во Франции был митинг против президента. Там тоже булыжники взяли- менты жестко дубьем разогнали. Арестовали более 150 человек. И ни каких первыборов что то не вижу.. Или до вас не все евро новости дохоходят?? А ну я же забыл- вы же еще не вступили туда. Да и после этого. Какой то француз креиковал Янука за жесткие меры. Я еще очень смеялся. Так что усохни ты- евроинтегратор. извини, друг, но у меня уже рефлекс - москалям не верить на слово. тем более, что в новостях чё-т не обратили внимание на назревающую революцию во Франции....да я понимаю - шо там той хрянции, вот украина уже 2 месяца не сходит с первых полос всех изданий..но все же... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Мне пришлите- я тоже голодаю. Мы все здесь голодаем. Дайте сала!а за подачками к алексу - у него за 10 лет должно быть уже несколько десятков миллионов... ну рублей.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 извини, друг, но у меня уже рефлекс - москалям не верить на слово. тем более, что в новостях чё-т не обратили внимание на назревающую революцию во Франции....да я понимаю - шо там той хрянции, вот украина уже 2 месяца не сходит с первых полос всех изданий..но все же...Верь нам, Карл- мы за правду :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Юля, який все ж такий бидлюк, цей ваш кернес. КАПЕЦЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 а за подачками к алексу - у него за 10 лет должно быть уже несколько десятков миллионов... ну рублей..Не у своих не занимаю- своим отдавать нужно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Верь нам, Карл- мы за правду :rolleyes:а. так бы сразу и сказал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Не у своих не занимаю- своим отдавать нужно.засада... а ты еще и сало любишь... а давай гребони у него сколько сможешь - и к нам. активистом Свободы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 засада... а ты еще и сало любишь... а давай гребони у него сколько сможешь - и к нам. активистом Свободы?Не, фашистов ненавижу.Хотя у самого иногда проявляются черты нацика. Но ..... Я славянин и к ним тянусь. Не люблю черных, а Северян люблю. Вот как это назвать?? Хуй знает. Выборочно как то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 .http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/921661 Вот как это назвать?? Вот почему Россияне страдают от всяких подаров??? Вот гандоны накосячили, а нам попало?? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Не, фашистов ненавижу. Хотя у самого иногда проявляются черты нацика. Но ..... Я славянин и к ним тянусь. Не люблю черных, а Северян люблю. Вот как это назвать?? Хуй знает. Выборочно как то. Дурак ты. Читай тему Беркут SS - вот где настоящие фашисты - даже похуже. а еще вот поинтересуйся - они убили жителя западной Украины - именно потому, что он из Западной Украины. Другого, из Киева так сильно не пытали. .http://www.mediaport.ua/udarnyy-batalon так что Черчилль как в воду смотрел: все фашисты будущего будут называть себя антифашистами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ори у нас в Алупке дом был, я знаю, чо пишу. Наши девчёнки хоть валюту с Eвропы привозят, а крымские по пьяне отдаются кому попало, чаще потным русским. зрозуміло ))) давай завязуємо з цією темою. Сьогодні слухала інтерв"ю Найєма - кернесом так ось, як тільки придурку давали незручне запитання, він відразу з"їжджав на Портнікова. Під кінець Найєм не витримав і сказав, що в нього явна симтоматика по Фрейду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Трохи про Львів, про центр "бандеризму" Я бачила, як хвилюються львів’яни за нас, киян. Як непокояться. Як їдуть за свій власний кошт до столиці, як збирають гроші. Соромно говорити, що все це збиралося заради того, щоб гордий привід Степана Бандери крокував Україною, гроші збиралися для того, щоб вибороти європейське майбутнє для України, захистити права, гідність, життя, свободи. Я відчувала, як львів’яни переймаються тим, що тут нема з ким боротися. Дійсно нема, бо місцева влада була разом з людьми, бо нарваних політиків з самого початку на місце поставили розумні та світлі студенти. А відчуття волі, потреба захисту та боротьби була, тому вони прямували до Києва. Щоб щось зробити для всіх нас, українців. А не привести з собою Бандеру і водити разом із ним "козу" всіма ганделиками. Заради свободи вони, не домовляючись, вставали і не пускали виїхати на Київ автобуси з внутрішніми військами. Через усвідомлення свободи ті, хто служить у внутрішніх військах, відмовлявся їхати на Київ, відмовлялися ставати проти народу. Я пам’ятаю, як під час дитячого форуму в травні, моя секретарка Вікторія, котра вперше потрапила до Львова, стояла біля Домініканського собору, телефонувала мамі та казала: "Мама, я в Європі, як тут красиво, так як в Прибалтиці". З чим могла, з тим і порівняла. І не одна вона в цей час говорила телефоном мамі, друзям, чоловіку, сестрі ці слова – Європа. Колись в радянські часи мене цікавило, що таке міста-побратими, я розбиралася, яка їхня природа, чесна або ж пропагандистська. Зараз я точно знаю, що таке міста – брати. Це – Київ та Львів. Дві споріднені душі європейського простору. І нас, таких близьких й далеких родичів, стає все більше.(с) До речі, чула жінок з Майдану - вони говорили майже так само - у нас тепер нема рідніших людей від західняків. Якщо знайду це відео - виставлю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 Людська гідність ціною в 400 грн. Хоча, можна сказати, що вони також приїхали за свої, адже ті 400 грн. у них перед тим вкрали .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KN2GHF_Zuvw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 .http://regnum.ru/news/polit/1759939.html а вот это зачем вытерла?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 САМОСУД - на Майдані двох чоловіків звинуватили в крадіжці Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 САМОСУД - на Майдані двох чоловіків звинуватили в крадіжці Карать крыс надо.У своего спиздить только крыса способна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 Карать крыс надо.У своего спиздить только крыса способна их наказали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 За свою область я владею 99% достоверной и непредвзятой инфой, т.к. не слепой и не глухой. ось твоя область country: IS про неї і висловлюйся :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.