Ева_vl Опубліковано 28 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЗАЯВА ДМИТРА ЯРОША — ЛІДЕРА «ПРАВОГО СЕКТОРУ» Останні події в Україні довели безальтернативність революційного шляху виборювання Свободи, Справедливості, Добробуту для українського народу. На цьому тлі невиразність позиції лідерів парламентських опозиційних партій та їх боязнь провадити Революцію, зобов’язує мене взяти на себе відповідальність за революційний процес та перебіг подальших подій, зокрема за те, що відбувалося в Україні, що відбувається зараз, та головне, за майбутнє нашої Держави. Наші дії чіткі та зрозумілі. Наші програмні цілі прагматичні і нефальшиві: 1. Повне перезавантаження влади. 2. Звільнення всіх затриманих, політв’язнів та полонених. 3. Розпуск і заборона антидержавних партій та угруповань. 4. Кардинальне реформування юстиції, правоохоронних органів, спецслужб. 5. Радикальна модернізація держави, прийняття нової Національної Конституції. Я висловлюю подяку усім бійцям Правого сектору, котрі ціною власної крові виборюють краще майбутнє для своєї нації. Я висловлюю вдячність десяткам, сотням тисяч українців, котрі піднялися на висоту Національної революції. Я, нарешті, висловлюю подяку тим представникам національних меншин, котрі пліч-о-пліч з українцями борються за краще майбутнє нашої спільної Батьківщини. Я звертаюсь до всіх генералів та офіцерів ЗСУ, СБУ, МВС із закликом перейти на сторону народу та припинити кровопролиття. Ми разом маємо всі шанси стати на заваді планам Кремля розколоти нашу державу і посіяти на українській землі зерна ненависті та ворожнечу. Ще раз наголошую: Правий сектор гарантує військовикам, працівникам СБУ та МВС безпеку і роботу в оновлених національних силових структурах. Я звертаюсь до всіх українців, хто повстав в різних кінцях України і не хоче більше терпіти наругу над своїм народом, долучитися до Правого сектору та перемогти. Закликаю всіх повстанців України виходити на політичний провід Правого сектору для узгодження подальших дій і витворення революційної вертикалі. Єдність і злагодженість повстанського чину — це запорука Перемоги. Для початку врегулювання надзвичайної ситуації, “Правий сектор” ставить свої умови: 1) провести конституційну реформу; 2) припинити силові дії з боку влади; 3) оголосити повну амністію, а саме, звільнити всіх без виключення учасників протестних акцій та закрити всі кримінальні справи і провадження; 4) притягнути до відповідальності уряд Азарова; 5) переформатувати ЦВК; 6) відмінити всі закони, прийняті 16-го січня, що обмежують права і свободи громадян; 7) переформатувати спецпідрозділ “Беркут” і створити якісно інший спецпідрозділ МВС; 8) покарати винних у вбивствах, знущаннях та побитті протестувальників; 9) знайти зниклих активістів Майдану; 10) узаконити існування спортивно-патріотичних організацій; 11) не допустити до влади політиків, які дискредитували себе під час минулого правління (наприклад — Литвин) Слава Україні! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Слава Україні! Ева. Ты искренне любишь Украину? Что ты знаешь о ней? Знаешь ли ты, какие мы противные, упрямые и вредные? Ты ведь по рожденью русская.. Понимаешь ли ты нас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Герман призывает убийц и жертв простить друг другу *http://world.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/28/7011626/ Р.S Это как понимать ???? Чисто по христиански??? Я уверена, что национальное возрождение возможно только с НАЦИОНАЛЬНОЙ ФИЛОСОФИЕЙ (!) Некогда НАЦИЯ не возродится с чужой религией. !!! Факт!!! Убийцы не против. Жертвам побарабану Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Боец! *http://www.youtube.com/watch?v=hytSE1Kd2XE&feature=youtube_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЭТО ДОЛЖНЫ СМОТРЕТЬ ВСЕ. *http://vk.com/video18166171_167405432 Ну и, что? В чем криминал? Раскладной нож. У меня такой же. Выпал из кармана. В чем преступление, не пойму. Оператор явно напрашивался на трендюлю. Вот как в Украине не совершать преступления? У вас менты - теля. У нас бы такой оператор и по яйцам получил и суток 10. Еще признался бы в нескольких глухарях Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ну и, что? В чем криминал? Раскладной нож. У меня такой же. Выпал из кармана. В чем преступление, не пойму. Оператор явно напрашивался на трендюлю. Вот как в Украине не совершать преступления? У вас менты - теля. У нас бы такой оператор и по яйцам получил и суток 10. Еще признался бы в нескольких глухарях О! Чуть не забыл: Вэлкам ту Раша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ЗАЯВА ДМИТРА ЯРОША — ЛІДЕРА «ПРАВОГО СЕКТОРУ» Хороший знак. Начал оправдываться за свои действия. Понятно, Майдан не на пользу, а очко не железное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Азаров ушел, это отлично! Все будет хорошо, европа нам поможет и путин не будет против-). Мир и процветание для всей Украины!Выпил, веди себя прилично.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Выпил, веди себя прилично.. эт ты кому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Все ми чули А ти бачив, що тема МАЙДАН? А что ж ты тогда посты по теме вытираешь? Чистую технологию производства "майданов". Любопытно же? Пропагандистская промайданная брехня ведь уже поднадоела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Глупость несусветная......Хорошо, вещай в чем тогда мудрость... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 эт ты кому? привет ...пусть голубые холуи выпустят пар. и еще раз привыкнут к мысли, что они скот - а скот проигрывать будет всегда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 ...пусть голубые холуи выпустят пар. Это кто это голубые? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 привет ...пусть голубые холуи выпустят пар. и еще раз привыкнут к мысли, что они скот - а скот проигрывать будет всегда. здравствуй, радость. как самочувствие? вобще, всё - как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 У вас менты - теля. У нас бы такой оператор и по яйцам получил и суток 10. Еще признался бы в нескольких глухаряхДа на хуй такую страну. ( вашу) Р.S Что я хочу сказать россиянам.... Обычные украинцы не следят за жизнью в вашей стране. Они не знают ваших политиков,кроме Путина, Медведева,Жириновского. Они не знают какие у вас партии и какие методы вашей борьбы.... Они не знают какие у вас новости кроме ( олимпиады в Сочи ) Они не знают какой у вас курс доллара... Они не знают на каком языке говорят удмурты и чеченцы и что такое МКАД ТАК КАКОГО ХУЯ ВЫ ПОСТОЯННО ЛЕЗЕТЕ К НАМ ??? Решайте свои собственные проблемы и не страдайте комплексами по отношению к окружающим... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Элрик Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 здравствуй, радость. как самочувствие? вобще, всё - как? На удивление затихло. Самочувствие хочет туда, где революционерка)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Да на хуй такую страну. ( вашу) Р.S Что я хочу сказать россиянам.... Обычные украинцы не следят за жизнью в вашей стране. Они не знают ваших политиков,кроме Путина, Медведева,Жириновского. Они не знают какие у вас партии и какие методы вашей борьбы.... Они не знают какие у вас новости кроме ( олимпиады в Сочи ) Они не знают какой у вас курс доллара... Они не знают на каком языке говорят удмурты и чеченцы и что такое МКАД ТАК КАКОГО ХУЯ ВЫ ПОСТОЯННО ЛЕЗЕТЕ К НАМ ??? Решайте свои собственные проблемы и не страдайте комплексами по отношению к окружающим... А, поучить? Вы ж - младший брат... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 здравствуй, радость. как самочувствие? вобще, всё - как? а-а.. на букву х.... - с.... э-э.. насморк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Решайте свои собственные проблемы и не страдайте комплексами по отношению к окружающим... не могут они. их так зазомбировали, что теперь они ищут хоть кого, кто бы... кроме заболбанного фэсэбэ... подтвердил, что хрень, которой их пичкает кремль, имеет хоть какой смысл... кроме одурачивания простоты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 хм а инстересно, откуда при строительстве Питера взялись Львоские козаки? "львоскіх" там не було - були запоріжські - НАШІ козаки. до речі, серед козаків були люди різних національностей - євреї, поляки, московити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 На удивление затихло. Самочувствие хочет туда, где революционерка)))) я аще у короля запытувалась.. Шо та вы все сёдня какие- то кволые, мужчинки))).. слушаем мою дежурно-любимую! )))→http://www.youtube.com/watch?v=m0FVt7qPWfE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 эт ты кому? Задело...? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Задело...? ;) я тоже тебя люблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Да на хуй такую страну. ( вашу) Р.S Что я хочу сказать россиянам.... Обычные украинцы не следят за жизнью в вашей стране. Они не знают ваших политиков,кроме Путина, Медведева,Жириновского. Они не знают какие у вас партии и какие методы вашей борьбы.... Они не знают какие у вас новости кроме ( олимпиады в Сочи ) Они не знают какой у вас курс доллара... Они не знают на каком языке говорят удмурты и чеченцы и что такое МКАД ТАК КАКОГО ХУЯ ВЫ ПОСТОЯННО ЛЕЗЕТЕ К НАМ ??? Решайте свои собственные проблемы и не страдайте комплексами по отношению к окружающим... Ева, ну нельзя же так о своей родине..Или корни "корни" жмут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Да насрать мне на твою "огыду." Допускаю, что "усравшиеся "генералы, поторопившись, придумывают отмазки. Но что их ложь, по сравнению с вашей...? Их ложь - это спасение собственных шкур.. Ваша - это одурачивание масс, ценой человеческих жизней..! И поечму "правдивые" каналы уже третьи сутки, как зомби повторяют одно и то же...? Нечего сказать лохторату..? Так что скажешь на счет этого: *http://www.argumentum.info/post/74413587345 Есть версии..., или те же методы, что и с "бомбардировками Гори"? єдіножді совравший... мітіч, тільки ідіоти вірять людям, у яких горить земля під ногами. тому не тикай мені більше цю фігню. невіриш про козака - дивися, як беркут добиває на колонадах людей, а потім скидає їх донизу, як розбиває медпункт, і як стріляє у медиків і журналістів, кидав запалювані суміші і каміння - демонстративно, не боячись, що його зазнімкують. І не шукай аналогій - людей для беркуту нам ніхто не готував, а янека з марса не прислали і студентів на Майдані так жорстоко бити ніхто чужий не примушував. Зрештою - де гарантія, що кияни так одностайно підтримали б Майдан - адже коли горіли шини - був нестерпний сморід, але тим не менше, щоб знайти протестувальників проти Майдану - потрібно було платити гроші. І якщо ти не розумієш психологію ВІЛЬНОЇ людини - то це привід задуматися тобі особисто, чому ти це нерозуміння списуєш на якісь наші проблеми? Я знаю по собі - з дитинства такою була - чим більше мене наказували батьки - тим нестепнішою я була. Так і люди - замахнулися на святе - СВОБОДУ і ДІТЕЙ - це і була остання точка - все решта - повне незнання бидла - психології вільної людини. янек же типове било. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Ева, ну нельзя же так о своей родине.. Или корни "корни" жмут? дядя, ты путаешь, надеюсь от старости, а не от белочки - родину и вотчину пупкина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 я тоже тебя люблю. Юлька, не можна його любити - він тут плазує аж огидно - і ще було б за кого - донецького бидлюка, який в заповіднику побудував палац і тепер серед лісу видніється його несмак і псує вигляд Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 не могут они. их так зазомбировали, что теперь они ищут хоть кого, кто бы... кроме заболбанного фэсэбэ... подтвердил, что хрень, которой их пичкает кремль, имеет хоть какой смысл... кроме одурачивания простоты.Коря, а ты от "кремлёвского зомбирования" водкой спасаешься? Помогает..?Смотри, а то "одурачивания простоты", в твоем возрасте вдруг окажется всего лишь болезнью простаты.. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GenaCroc Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Если зашла речь об уборке криминальной системы власти, то нужно сделать это методами, не дающими ей шанса провести свои решения и своих людей. Практика голосования большинством - способ самосохранения криминальной системы.Я не буду спорить с очевидным - власть Яныка криминальна, но криминальна любая власть, люди идут во власть, чтоб себе кусок урвать и так везде. Где то больше - где то меньше, зависит от степени контроля общества и от желания общества эти процессы контролировать.gonch уважаемый, вопрос в том имеете ли вы право решать за ВСЮ страну что делать с этой властью, это вопрос морального плана - вы берете на себя ответственность за судьбы 45 миллионов соотечественников? Вы знаете куда заведет вас этот путь ? Или пытаетесь действовать по принципу "главное это сломать, потом что нибудь построим"? А не приведет ли это вас к гражданской войне, нищете, разрухе? Украина самодостаточное государство? Европа дала вам какие то гарантии помощи? Просто вы рассуждаете в чем то верно, но как человек которому терять вобщем то нечего и его все уже задолбало, неужели на Украине настолько плохо и вы уверены что большинство думает так же? Кстати в России протесты 2012 года затихли именно потому, что людям есть что терять и далеко не все готовы променять относительную стабильность и обеспеченность, на месяцы, а может и годы противостояний, войн и разрухи. Вы хоть знаете, где продают украинский металл? А украинский уголь? Масло? Сахар? Минеральные удобрения? Пшеницу? Сыры, мясо, конфеты - которые бойкотировала Россия - где производят? И на счет референдума - у нас такой закон, по нему нельзя проводить референдум. По соц. опросу - сторонников ЕС больше и тенденция на рост. Кстати - а че у вас в России с референдумами не очень. А как только какой залетный из ваших краев появится на украинском форуме - первое, что он предлагает - это референдум. Оріана - вы посмотрите на цифры товарооборота с Россией и вам сразу станет понятно, что часть всего этого идет и в Россию. Просто уберите 30% производства в стране, потому что все что они будут выпускать продавать будет некуда - иначе если бы были свободные рынки сбыта то и % товарооборота с Россией был бы ниже. Есть еще вариант - начать демпинговать ценами за счет снижения затрат на производство - и то и другое ведет к убыткам и сокращению зарплат и/или рабочих мест. У европейских стран есть политика поддержки стратегических и развивающихся отраслей, к примеру в некоторых странах ЕС на каждый вложенный евро фермеру полагается нехилая дотация из местного бюджета, за счет этого при высоких доходах у них сравнительно дешевая сельхозпродукция - может Украина похвастаться чем то подобным? И так почти во всех отраслях - Европа сохраняет свои рабочие места, она или введет заградительные пошлины на некоторую вашу продукцию или начнет дотировать своих производителей при затоваривании рынка и падении цен - они не допустят спада производства, потому что это ведет к безработице и майдану но уже в европейских странах. Поэтому они и отказались давать вам денег на модернизацию экономики когда Янык готов был подписать соглашение - зачем им создавать себе конкурента? Они просто на годы, а может и на десятилетия затянут вас в свою орбиту влияния и буду скармливать вам по морковке в год (кормить обещаниями что вот-вот уже скоро), разовьется у вас экономика каким то чудом до такого состояния что вас не надо будет дотировать, а можно будет с вас стричь бабло и придется с вами считаться - вас примут в ЕС и объявят это своей заслугой, не разовьется - так и будете в подвешенном состоянии как Турция, а они будут вас поучать и говорить мы сделали все что могли. Я вам даже скажу какие это будут морковки - в смысле как это будет дальше - через пару лет (может чуть позже) в ЕС примут Грузию, объявят что она уже соответствует всем стандартам ЕС и никак не зависит от России, а Украине не хватает совсем чуть-чуть, но и она вот вот этого добьется. Сделают это тогда когда народ Украины уже начнет разочаровываться в этом соглашении с ЕС. Просто кинут кость вам. Начнут давать Грузии денег поднимать там уровень жизни - там народу всего 3-4 млн. человек так что это будет недорого, вы же видя это поверите что рай скоро и к вам придет просто надо делать то что говорят и зависнете еще лет на 5. А дальше по ситуации. С Грузией они тоже убьют двух зайцев сразу... Беспроигрышный план. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2014 Что я хочу сказать россиянам.... Обычные украинцы не следят за жизнью в вашей стране. Они не знают ваших политиков,кроме Путина, Медведева,Жириновского. Они не знают какие у вас партии и какие методы вашей борьбы.... Они не знают какие у вас новости кроме ( олимпиады в Сочи ) Они не знают какой у вас курс доллара... Они не знают на каком языке говорят удмурты и чеченцы и что такое МКАД ТАК КАКОГО ХУЯ ВЫ ПОСТОЯННО ЛЕЗЕТЕ К НАМ ??? Решайте свои собственные проблемы и не страдайте комплексами по отношению к окружающим... ??????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.