Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Стебко - відпочинь - всіх грошей не заробиш, а на чужій біді - ще й аукнеться. Тому подякуй мені і йди дивися щось веселеньке на твоєму сраному інтері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Главная тема этих дней -есть ли у нас как у любого иного народа ,хотя бы какая нибуть частичка лично нам присущей совести и гордости! Состоялись мы украинцы,как нация? Можем ли совладать со своими мотивированными крайностями ,в том числе и слабостями и т.д. !Работать надо с душей народа.А она у нас ,украинцев,очень чистая и бесконечно искренняя.Я смотрю,нет таких желающих. ...Ну тогда за нас это сделает народ более серъезно относящийся к своим патриотическим объязанностям.Вот к примеру-российский.И мы к ним примкнем со временем, но уже как цирковые шавки и моськи.Какой еще может быть сильнее позор нашим с вами общим предкам. Шановний Дохтур, працювати з душею народу - це ж тонкість потрібна і розум! Якщо бути точними - з світлою стороною його душі. На жаль, у кожного народу є темна сторона душі, з якою працювати простіше. От з нею і працюють. Важливо, щоб народ проявив мудрість. Всупереч поширеній думці, мудростi у будь-якого народу менше, ніж інстинктів, темної сторони, чим і користуються підлі політики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 "Благородний і мужній" беркутівець, з автоматом, дубинкою і гранатою - тикав поламану саморобну палку і істерично кричав: "екстремісти!!!" .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KLugDbnOhws Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Чтоб эта нация просто исторически не состоялась,достаточно сказать в лицо своему любимому оппоненту-мразь,быдло,или так-хай тоби будэ на всю морду мий фак! Что я могу к этому всему добавить? Граждане Украины ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ой Боже ж ти мій - я помилилася, бо не впізнала "свою братію". А чого ти тупо мовчиш про новонароджених фашистів - твою братію - знайшов до чого приколупатися, хто шини підпалив. А хто у спини медиків стріляв, а хто медичну частину розгромив, а хто хворих з лікарень без документів з лікарень в ліси вивозить - мовчиш, гнида???!!!! Наталя, я крайне неохотно левый писдёж комментирую. А братия фашистская - это не ко мне, мои предки с фашистами боролись и мне завещали при случае. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Шановний Дохтур, працювати з душею народу - це ж тонкість потрібна і розум! Якщо бути точними - з світлою стороною його душі. На жаль, у кожного народу є темна сторона душі, з якою працювати простіше. От з нею і працюють. Важливо, щоб народ проявив мудрість. Всупереч поширеній думці, мудростi у будь-якого народу менше, ніж інстинктів, темної сторони, чим і користуються підлі політики. Ага, і простив непутьовому януческу його ігрища з цілою країною - так, святий ти наш і божий? ти дітей маєш? а що ти б зробив, якщо не дай Боже, їх хтось скривдив і ти знаєш, що в суді правди не дочекаєшся? облизався б і продовжував жити? Та вас слабаків ніхто не просить йти на барикади - але хоча б не критикувати тих людей, не цвіркати їм у спини - ви можете? Адже їх дорікнути, що вони б"ються за якісь вигоди, або обдурені політиками - ви не можете. То що вас муляє і змушує виливати на них свою злобу? У мене одне ояснення - відчуття власної неповноцінності. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Головний зараз ресурс – Божа ласка і Божа допомога. Пропоную усім свідомим християнам читати зараз Молитву Честному Хресну: Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь. Амінь! Мені теж хочеться, щоб біси зникли... Хоча, можливо, ми про різних бісів... А навіщо Ви, Оріано, мій попередній пост з молитвою скоротили? Що я там неправильно сказав? Хіба революції не пожирають своїх дітей? Ви колись порадили мені вчити історію - от, якщо до неї звернутися, то стане очевидно, що жодна революція своїх дітей, прихильників, полум'яних борців не пошкодувала. Скажете, нi? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ну ти й чмо!!! а як беркутівці вимахувалися факами і цілилися у людей з автоматів, а потім через спини ввшників, які сиділи під щитами, кидали у людей каміння - цього ти, звичайно не бачив. Нє, ну хто таких вилупків народжує? ТЬХУ, мразь!!! Понимаешь, красотуля, то что ты в оружии не хрена не понимаешь, это понятно, но откуда барышне это понимать, тут претензий нет, но ты если не знаешь, так спроси девонька у тех, кто знает. Где ты видел там хотя бы один автомат?Видел я как менты и камни кидали и неприличные жесты крутили, всё видел, если ты обратила внимание, глупышка, я ещё сказал, что патронов не жалели, но я видел и культуру поведения обратной стороны, и как менты вспыхивали один за другим и если бы на их месте оказался твой муж и ему бы разрешили, он бы в три секунды всю обойму бы выпалил, и я бы выпалил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Шановний Дохтур, працювати з душею народу - це ж тонкість потрібна і розум! Якщо бути точними - з світлою стороною його душі. На жаль, у кожного народу є темна сторона душі, з якою працювати простіше. От з нею і працюють. Важливо, щоб народ проявив мудрість. Всупереч поширеній думці, мудростi у будь-якого народу менше, ніж інстинктів, темної сторони, чим і користуються підлі політики.Я не совсем с вами согласен,но и ответить мне пока трудно.Спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Наталя, я крайне неохотно левый писдёж комментирую. А братия фашистская - это не ко мне, мои предки с фашистами боролись и мне завещали при случае. ти кіно бачив, як погані фашики бомбили потяги з хрестами на дахах? ось сьогодні сучастні антифашисти - робили те саме. ТИ НА ЇХ СТОРОНІ - кожним своїм коментом. ти фашист - і це факт!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 "Благородний і мужній" беркутівець, з автоматом, дубинкою і гранатою - тикав поламану саморобну палку і істерично кричав: "екстремісти!!!" .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KLugDbnOhws Наталочка, сокровище, знаешь что у того чувака отобрали? Эта штука называется цеп, как и кистень такая хрень способствует нанесению удара минуя щит, т.е. дядька хотел лупить беркутовцев по башке, надо сказать, умный дядька, но надо было ему не поленится, отпилить кусок гантели и сделать кистень, им и прибить можно, сложно правда, но на на колени уронить на раз два, я сам такими штуками баловался, весьма эффективны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Чтоб эта нация просто исторически не состоялась,достаточно сказать в лицо своему любимому оппоненту-мразь,быдло,или так-хай тоби будэ на всю морду мий фак! Что я могу к этому всему добавить? Граждане Украины ? Ну ось - їх мову знаєш добре - вали на барикади, і вмовляй беркут не стріляти ну хоча б у лікарів і журналістів - щоб не ганьбили Україну перед усім світом, бо цього не робили навіть в Єгипті чи в Сірії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ага, і простив непутьовому януческу його ігрища з цілою країною - так, святий ти наш і божий? ти дітей маєш? а що ти б зробив, якщо не дай Боже, їх хтось скривдив і ти знаєш, що в суді правди не дочекаєшся? облизався б і продовжував жити? Та вас слабаків ніхто не просить йти на барикади - але хоча б не критикувати тих людей, не цвіркати їм у спини - ви можете? Адже їх дорікнути, що вони б"ються за якісь вигоди, або обдурені політиками - ви не можете. То що вас муляє і змушує виливати на них свою злобу? У мене одне ояснення - відчуття власної неповноцінності. Відчуття вашої,власне -неповноцінності? Тобто ваших думок -ненависті.Що до дітей.Вони ніколи не сприймали батьківське-за цінності.І ваші чи мої діти ,навряд чи мають за остаточну цінність наші погляди.А от я,не ваша дитина,а в поглядах з вами маю дещо спільне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ну ось - їх мову знаєш добре - вали на барикади, і вмовляй беркут не стріляти ну хоча б у лікарів і журналістів - щоб не ганьбили Україну перед усім світом, бо цього не робили навіть в Єгипті чи в Сірії.Вмовляти Беркут!??-Це і є ганьба на весь світ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Відчуття вашої,власне -неповноцінності? Тобто ваших думок -ненависті.Що до дітей.Вони ніколи не сприймали батьківське-за цінності.І ваші чи мої діти ,навряд чи мають за остаточну цінність наші погляди.А от я,не ваша дитина,а в поглядах з вами маю дещо спільне. Да-ааа, моменти між твоїми свідомостями все коротші і коротші ---- це погано.... ти краще йди звідси - Майдан - не місце для шизофреніка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 ИВАНОВ і ВАСЯ - як так сталося, що ви один і той же комент постите майже одночасно - зговорилися? Чи це коменти два, два ніки - але одна людина? Я ж фактично сама між вами, багаточисленними рашинськими айпішками - невже шапками, тобто, ніками закидати сподіваєтеся? ПРИМІТИВИ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Наталочка, сокровище, знаешь что у того чувака отобрали? Эта штука называется цеп, как и кистень такая хрень способствует нанесению удара минуя щит, т.е. дядька хотел лупить беркутовцев по башке, надо сказать, умный дядька, но надо было ему не поленится, отпилить кусок гантели и сделать кистень, им и прибить можно, сложно правда, но на на колени уронить на раз два, я сам такими штуками баловался, весьма эффективны.АХУЕТЬ! ты бы определился кто ты... а-то ты и коммунист и советы даешь как оппозиция, должна действовать против влады. Просто виляй хвост какой-то.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Вмовляти Беркут!??-Це і є ганьба на весь світ. А не ганьба, коли Беркут - при всій своїй амуніції вимахує факами перед носом дядька у ватяній куфайці і будівельній касці? І ти вимааєш до такої влади поваги і нормальних слів? Чи людей, які у захваті вигукують: мало нафакав, треба було більше? То вони твоїх слів не розуміють, вони розуміють ТІЛЬКИ СВОЮ МОВУ - а ЇХ МОВУ демонструє саме цей Беркут, який підстрілив медика, який надавав допомогу лежачому менту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 АХУЕТЬ! ты бы определился кто ты... а-то ты и коммунист и советы даешь как оппозиция, должна действовать против влады. Просто виляй хвост какой-то.. ВЖОПІ, де там опозиція? Ще довго будеш брехати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Romkin83 Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 а что еще все это киевское вече идет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 СТРАНАВЖОПІ, де там опозиція? Ще довго будеш брехати?После того как Кличку в рожу пырскнули. Поняли, что они выпустили того зверя, что сами хер уже успокоят. Вот и слились, по тихой воде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Людину, яку викрали з І. Луценком - знайшли мертвим http://life.pravda.com.ua/person/2014/01/22/149372/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 В ДАВОСІ АЗАРОВУ ОГОЛОСИЛИ БОЙКОТ Учасники Всесвітнього економічного форуму в Давосі бойкотують українського прем'єра Миколу Азарова. Про це повідомляє BuzzFeed. За інформацією джерел видання, форум відкликав запрошення прем'єр-міністра України, який мав виступити за засіданні в п'ятницю, на фоні ескалації насилля в Києві. Прес-секретар форуму в Давосі відмовився від коментарів. Інший представник уряду Януковича, віце-прем'єр Юрій Бoйко, потрапив в облогу збоку занепокоєних західних чиновників. Засідання "без запису", під час якого мало обговорюватися економічне майбутнє України, перетворилося на емоційне препарування політичної кризи в країні. Почалася воно з хвилини мовчання, присвяченої загиблим демонстрантам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Відморозки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 После того как Кличку в рожу пырскнули. Поняли, что они выпустили того зверя, что сами хер уже успокоят. Вот и слились, по тихой воде Ти хоч сам зрозумів що ляпнув? а янека критикувати - сциш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Ти хоч сам зрозумів що ляпнув? а янека критикувати - сциш? Ты издеваешься??? :blink: Сколько тебе раз надо повторить, что они меня раздражают, чтоб ты наконец-то запомнила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 22 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 В ДАВОСЕ АЗАРОВУ ОБЪЯВИЛИ БОЙКОТ *http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/22/7010788/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 Людина приїхала з Майдану - розповідала, що ці коктелі молотова мало долітають до цілі. А самі протестувальники такі покоцані - ноги, обличчя, голови - все в ранах - на них просто страшно дивитися. я ніколи нікому не бажала зла - нікому, бо в мене ніколи не було ворогів, але зараз згрішу ... я проклинаю ту істоту, яка сидить у теплі добрі - на золотому унітазі - будь ти проклятий, щоб тобі очі цих людей ввижалися щоночі до смерті. і нехай буде так !!!! прости мене, Господи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 22 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 1."Софие Киевской" приказали закрыться: чтобы митингующим не было где прятаться Сотрудники заповедника"София Киевская" сообщили о приказе срочно закрыться и закрыть ворота. «Власть не хочет позволить людям снова прятаться в соборах», - пишут активисты." *http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1501039 2.Тіки-но з надійних рук прийшла копія листа до провайдерів. Нам залишився щонайбільше один день! Гадаю, це варте подальшого поширення. «Ітнернет провайдерам, операторам мобільного зв'язку, розповсюджувачат ТБ та радіоконтенту. Звернення: У зв'язку з можливим введенням надзвичайного стану в Державі з 24.01.2014 року, нагадуємо: Згідно із законом про надзвичайний стан необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'яку, всі інтернет-шлюзи та точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, окрім "Перший національний" та "Перша програма радіо". Ретрансляція зарубіжних каналів теж повинна бути призупинена. Рекомондується начальникам підрозділів надалі відшкодувати своїм абонентам дні без послуг. Працювати повинні тільки дротяні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103. Про всі здійснені заходи повідомляти письмово з печаткого в Міністерство Надзвичайних Ситуацій!» ДЖЕРЕЛО Євромайдан SOS. ------------------------------------------------------------------------------------------ 3.Танки с Чернигова отправляют на Киев. *http://www.youtube.com/watch?v=NSQ989fCrbU&feature=youtube_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2014 ФАШИСТИ 21 активістів Майдану, яких затримали на вул. Грушевського вранці 22 січня та мали наразі доправити до Печерського райвідділку міліції, туди не доїхали. Про це заявили координатори мережі колективного захисту "Свої", повідомляє Hromadske TV. За їх даними, людей вивезли за місто в невідомому напрямку, там їх роздягнули до поясу били ногами і кидали в сніг. Наразі вони перебувають у холодному автозаку, місце знаходження з'ясувати не можуть. Інформація про це до координаторів мережі надійшла від одного з затриманих – фотографа зі Львова Мар'яна Гавриліва, який повідомив про це смс-кою з автозаку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.