Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Karpa Irena Отже, 3 коломийки - надихнуто й скомпільовано з народною творчості. В місцях Капс локу або співати капс лок, або дудіти багатозначно)) Посадив собі ялинку А виросла Йолка Президент став Підарештом Нема з него толку Кажуть, станемо всі геї Як будем Європов А самого Підарешта Путін грає в...СОЧІ Посадив собі смереку А виросла туя Ше не було в нас такого Президента...СУПЕР Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 "Прошло два года, нас стало в разы меньше, а мы не научились ничему. Когда выходят несколько тысяч человек, их очень легко скрутить и так наказать, что страх скует все население. Я смотрю на то, что происходит на Украине, когда в Киеве вышел миллион, и чувствую огромное уважение к украинскому народу. Я им черной завистью завидую. Понятно, что Евросоюз им благополучия не принесет, но они не хотят удавку на шее, им не нужен старший брат. Украинцы дали нам урок гражданской активности и бесстрашия" ( Лия Ахиджакова ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Польская газета в знак поддержки Евромайдана вышла на украинском языке. *http://comments.ua/life/441767-polskaya-gazeta-znak-podderzhki.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Пиздишь ты. Приезжай и посмотри. Или смотри онлайн. Быдло!!! Зачем мне приезжать, зачем мне смотреть? Если я могу позвонить своему родичу или своим сестрам и все от них узнать. То что ты трындиш что Киевляни вышли, это пиздешь. Вот что мне написала сестра: какой майдан? работать надо. Вот что написала вторая: мне учится надо а не по майданам шлятся (девке 20 лет, учится в мединстетуте) Так что все это твоя пропаганда, причем дешевая. Реально достали, идите работать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 А пиндосы не стесняются на Майдане своим еблом трести. Помню журналисты словили в России на митинге одного из амерпосольства, так эта сука съебывалась и морозилась что оно, вообще имеет отношение к посольству и америке. А здесь все норм, эх молодцы :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Щасти!!!Тебе человека не жалко??? А если ей въебут по голове дубинцом, человек же пострадает??? или тебе пох на неё... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Милиция с народом (!!!) Захарченко испытывает терпение голодных и грязных бойцов "Беркута" *http://glavnoe.ua/news/n157911 Р.S На углу Крещатика и Прорезной курсанты бросили щиты и разошлись домой. Спасибо ребята!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 А пиндосы не стесняются на Майдане своим еблом трести. Помню журналисты словили в России на митинге одного из амерпосольства, так эта сука съебывалась и морозилась что оно, вообще имеет отношение к посольству и америке. А здесь все норм, эх молодцы :rolleyes:Россияне тоже не стесняются быть на нашем майдане.И никто из них не съебывался.Это нормально в Украине.А вами приведенное - нормально для России.Вот поэтому Украина -не Россия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Милиция с народом (!!!) Захарченко испытывает терпение голодных и грязных бойцов "Беркута" *http://glavnoe.ua/news/n157911 Р.S На углу Крещатика и Прорезной курсанты бросили щиты и разошлись домой. Спасибо ребята!!! Да накормите их. Но только не удальцов от партии регионов.Их пусть симпатики, кормят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Rantan Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Польская газета в знак поддержки Евромайдана вышла на украинском языке. а африканская не вышла? А то бы астралийские пингвины почитали. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Россияне тоже не стесняются быть на нашем майдане.И никто из них не съебывался.Это нормально в Украине.А вами приведенное - нормально для России.Вот поэтому Украина -не Россия.Ух ты, а кто это из Русских там ошивался??? Можно ссылочку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ух ты, а кто это из Русских там ошивался??? Можно ссылочку? Да на Майдане общалась с ребятами из Питера, держали Российский флаг. 12 человек. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Да на Майдане общалась с ребятами из Питера, держали Российский флаг. 12 человек.Прямь из Питера и прямь с русским флагом :blink: смелые ребятки. Вот опять взяла и наврала. Да их там бы разорвали, если-бы они флаг вытащили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Польська газета вийшла українською на підтримку Євромайдану Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ксенія Собчак і Віталій Кличко .http://www.youtube.com/watch?v=MpL2zOPa588#t=145813 Сьогодні 19.00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Гм... Ваш пост есть пример показательно безудержного высера индивида (не путать с индивидуумом) с полностью промытым ТВ черепком. А Вы не подозреваете что упомянутые выше "родственники" не только могут говорить правду, но и иметь вполне определённую и даже СВОЮ, а не почерпнутую из "5анала" позицию, состоящую в том чтоб думать дальше своего носа о том что же можно получить в случае успеха майданутых.? Впрочем, чем же Вы подозревать можете, если черепок 5аналом промыт? :lol: Мир разнообразен. Намного разнообразнее твоих ущербных о нем представлений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Зачем мне приезжать, зачем мне смотреть? Если я могу позвонить своему родичу или своим сестрам и все от них узнать. То что ты трындиш что Киевляни вышли, это пиздешь. Вот что мне написала сестра: какой майдан? работать надо. Вот что написала вторая: мне учится надо а не по майданам шлятся (девке 20 лет, учится в мединстетуте) Так что все это твоя пропаганда, причем дешевая. Реально достали, идите работать. Ну і як ти від них можеш дізнатися - якщо вони на Майдан не ходять, а тупо РАБОТАЮТ? Слухай, ідіот, тебе ніхто не просить, щоб ти вірив чи не вірив. Тебе навіть сюди на форум ніхто не запрошує - сидиш в жопі і сиди - кращого ти не заслуговуєш А людям дай можливість робити те, що вони вважають за потрібне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Р.S На углу Крещатика и Прорезной курсанты бросили щиты и разошлись домой. Спасибо ребята!!! Що серйозно? А то нетом всякі історії гуляють, а потім виявляється - качка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ух ты, а кто это из Русских там ошивался??? Можно ссылочку? Наприклад, Ксенія Собчак сьогодні на громадському ТБ буде записувати свою передачу для "Дождя" І яку ти хочеш ссилку? - на людей, які на Майдані? У тебе з мізками все гаразд? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Прямь из Питера и прямь с русским флагом :blink: смелые ребятки. Вот опять взяла и наврала. Да их там бы разорвали, если-бы они флаг вытащили. БУ-ГА-ГА!!!!!!!!!!!!! Ну ти і Дурак!!!! У тебе не мозок у тебе кисіль. І це КАПЕЦЬ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Наприклад, Ксенія Собчак сьогодні на громадському ТБ буде записувати свою передачу для "Дождя" І яку ти хочеш ссилку? - на людей, які на Майдані? У тебе з мізками все гаразд? Вообще-то жду ответа от кое кого. Ладно, отвечу тебе, вопрос был не кто из гражданских трется на майдане а кто из русских политиков был на майдане??? ТелекАнал Дождь- это госдеповский кАнал, который прет вечно всякую ху, моя знакома в Германии после просмотра сюжета на этом телекАнале чуть сердце неостановилось, так как думала что начались проверки, хотя то что увидел в сюжете просто ахуел, полный пиздешь. Собчак- это продажная тварина, которая терла с такими ублюдками как Удальцов, Навальный, и т.д. и т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Тебе человека не жалко??? А если ей въебут по голове дубинцом, человек же пострадает??? или тебе пох на неё... Ти повний зомбік - хоч би відео подивився чи що? Там билися чоловіки, а не жінки. Але чоловіки не сцикуни, як дехто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Эх Натаха, нехорошо покрывать таких мразей как ева. Вот увидешь, воткнет тебе ножик в спину. Пидаршу видно из далека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Вообще-то жду ответа от кое кого. Ладно, отвечу тебе, вопрос был не кто из гражданских трется на майдане а кто из русских политиков был на майдане??? ТелекАнал Дождь- это госдеповский кАнал, который прет вечно всякую ху, моя знакома в Германии после просмотра сюжета на этом телекАнале чуть сердце неостановилось, так как думала что начались проверки, хотя то что увидел в сюжете просто ахуел, полный пиздешь. Собчак- это продажная тварина, которая терла с такими ублюдками как Удальцов, Навальный, и т.д. и т.п. Ну-уууу, якісь нервові в тебе родичі і знайомі. Від тебе і не така дурня йде - і нічого, у мене серце на місці. Але між відданим кремлядським псом і Собчак - я повірю останній Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ну і як ти від них можеш дізнатися - якщо вони на Майдан не ходять, а тупо РАБОТАЮТ?Вот имено, они работают. Обеспечивают свою семью. А не тупят на майдане. И живут уверен, намного лучше, любого того кто там стоит за жалкие 100 грн. и кусок сала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Собчак - я повірюКонечно ты ей поверишь, куда ты денешся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Вот имено, они работают. Обеспечивают свою семью. А не тупят на майдане. И живут уверен, намного лучше, любого того кто там стоит за жалкие 100 грн. и кусок сала. Ну по-перше, народ масово виходить на Майдани - лише в неділю, а кияни після роботи. По-друге, у Львові жодне підприємство не стало - всі працюють - тільки кожен, хто не поїхав на Майдан, працюють за того, хто поїхав, а потім вони міняються. Крім того - в селах зараз менше роботи. І заробітчани вже повернулися з Росії. Тому провладна лапша, якою так сито годують мешканців Сходу і росіян - не канає. Розумні люди добре знають - якщо б люди замість роботи ходили на Майдан, у країні стався б колапс. А ви продовжуйте працювати, терпіти і чекати - мож янек перед виборами кине якусь кісточку з барського стола - вам же більше не треба. А-ааа, ще порадуєтеся, якщо прочитаєте, що один із олігархів купив літак чи яхту :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ну по-перше, народ масово виходить на Майдани - лише в неділю, а кияни після роботи. По-друге, у Львові жодне підприємство не стало - всі працюють - тільки кожен, хто не поїхав на Майдан, працюють за того, хто поїхав, а потім вони міняються. Крім того - в селах зараз менше роботи. І заробітчани вже повернулися з Росії. Тому провладна лапша, якою так сито годують мешканців Сходу і росіян - не канає. Розумні люди добре знають - якщо б люди замість роботи ходили на Майдан, у країні стався б колапс. А ви продовжуйте працювати, терпіти і чекати - мож янек перед виборами кине якусь кісточку з барського стола - вам же більше не треба. А-ааа, ще порадуєтеся, якщо прочитаєте, що один із олігархів купив літак чи яхту :lol: Я даже незнаю, как тебе ответить на твою тупость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2013 Ты ебналась что-ли. Она сдает квартиру, я просто за ней слежу, чтоб арендаторы не чего ненатворили. Вот она звонит и говорит: включи канал там, показывают что происходят облавы и рейды на съемные квартиры. Ёб такого и в помине не было. Так что смотри дальше, и верь всему тому что тебе будет говорить дядя Сэм. Ну я ж не ти - я повірю тільки коли побачу на власні очі чи пощупаю пальцями. Тому мене здурити важко, якщо я сама цього не захочу. Справа в тому - що я не заморочуюся такими дрібницями, на які ти звертаєш увагу - за відсутністю чогось суттєвішого проти Майдану. Я дивлюся на фон. А фон - це Беркут, який б"є лежачого хлопчика. Це Ахметов, який своїм робітникам платить мізер, в порівнянні, напиклад, з польськими, аналогічного підприємства. Або Межигір"я - корупційну складову якого вже давно довели журналістські розслідування, а президент досі говорить, що він гарант дотримання Законів. Ну і так далі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.